Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ναι, και την αγόρασα επίτηδες από κει γιατί σε σχέση με τους άλλους έδειχναν να έχουν καλύτερη after sales αντιμετώπιση...ο Κωτσόβολος με έιχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ με ένα πλυντήριο (από κει έψαξα και για το συνήγορο του καταναλωτή, έτοιμη την έιχα την αναφορά...) αλλά τώρα δε θα κάτσω έτσι, όσο είσαι ευγενικός και με κατανόηση σε φτύνουν, τελοσπάντων... θα δούμε... τι να πω

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Θυμάμαι που το είχες αναφέρει για αυτό ρώτησα. Για να δούμε τι λέει και το after sales της fnac ...

Καλησπέρα..

Βλέπω την Εθνική στο ΑΛΦΑ,έχωντας ρυθμίσεις στρωσίματος.Αν βαλω ASPECT 16:9 εμφανιζει πανω και αριστερα μια οριζοντια σειρα απο διακεκομμενες λευκες γραμμες και αριστερα μια καθετη γραμμη στα χρωματα της τηλεωρασης αλλα πιο φωτεινα.
Ξερει κανεις γιατι συμβαίνει?
Την γραμμη με τις διακεκομμενες παυλες εμφανιζονται και στο ΣΚΑΙ σε 16:9 και ΑΥΤΟΜΑΤΟ

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλησπέρα..

Βλέπω την Εθνική στο ΑΛΦΑ,έχωντας ρυθμίσεις στρωσίματος.Αν βαλω ASPECT 16:9 εμφανιζει πανω και αριστερα μια οριζοντια σειρα απο διακεκομμενες λευκες γραμμες και αριστερα μια καθετη γραμμη στα χρωματα της τηλεωρασης αλλα πιο φωτεινα.
Ξερει κανεις γιατι συμβαίνει?
Την γραμμη με τις διακεκομμενες παυλες εμφανιζονται και στο ΣΚΑΙ σε 16:9 και ΑΥΤΟΜΑΤΟ

POST # 1294

Από Μενού Ρυθμίσεων βάλε....Μέγεθος Σάρωσης => ΝΑΙ (χρειάζεται σε τηλεοπτικό, DVD, δορυφορικό κ.κ.π.....για να το εμφανίσει βάλε πρώτα ASPECT: 16:9....και μετά....

ΜΕΝΟΥ=>Ρυθμίσεις => Μέγεθος Σάρωσης => ΝΑΙ

Για BD (θύρα HDMI) => Μέγεθος Σάρωσης => OXI

Για τηλεοπτικό σήμα προτείνω 'Πλήρης Κάλυψη Οθόνης'

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό το κόκκινο πράγμα μέσα στη μέση; γιατί μόλις την άνοιξα και το είδα και δεν είμαι καλά παιδιά... μου'ρχεται...τι μπορώ να κάνω τώρα;

Λίζα, όπως είπε ο Γιώργος, κέρδισες το Παγκόσμιο αργυρό μετάλλιο γκαντεμιάς...πέραν της ταλαιπωρίας σου και του εκνευρισμού σου...είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η τηλεόραση θα αλλαχτεί...δεν νομίζω να έχουν το θράσος να σου προτείνουν άλλη λύση....κι εσύ δεν θα πρέπει να δεχτείς άλλη πέραν αυτής.

Χρηστο ευχαριστω...

Λιζακι καλη υπομονη...

Λοιπόν, τα νέα μου.....πήγα στο FNAC, ωραία και καλά, μιλήσαμε με τους υπαλλήλους, τους πήγα και τις φωτό, με χειροκρότησαν κι αυτοί, ήταν όλοι πάρα πολύ ευγενικοί και με καθησύχασαν ότι φυσικά και και θα αντικατασταθεί - βέβαια 2 μέρες τώρα περιμένω τον προιστάμενο να κάνει τον κόπο να με πάρει τηλέφωνο... - αλλά ας πούμε οκ (γιατί μέχρι να 'ρθουν να τη μαζέψουν εγώ το χέρι μου στη φωτιά δε το βάζω έτσι;) - Κανείς δεν είχε το θράσος να μου μιλήσει για σέρβις ή κάτι άλλο... κι αυτό είναι κάτι...αλλά αν νομίζετε ότι η γκαντεμιά τελειώνει εδώ...κι εσείς κι εγώ είμαστε πικρά γελασμένοι...ω ναι...έχει κι άλλο...μιλώντας με ένα καλό παιδί απ' το τεχνικό τμήμα, μόλις έμαθα πως το στοκ της Panasonic για το συγκεκριμένο και μόνο μοντέλο, το δικό μου (37ΡΧ80) έχει τελειώσει και θα τους ενημερώσουν από μέσα Ιουνίου (ααχχχχχχχχχχχ) πότε θα ξαναέχουν.....Και σας ρωτώ τώρα....τι να κάνω; να κάτσω να περιμένω ή να πάρω τα λεφτάκια μου και να πάω αλλού...ή να πάρω άλλο μοντέλο, άλλη τηλεόραση....να πάω σ' άλλη γη, άλλα μέρη.... γμτ...θ'αρχίσω να βρίζω τώρα....:argue: εγώ αυτήν ήθελα βρε παιδιά...και τι ωραία που είναι μέσα στο σπίτι...κι έδειχνε και ωραία...πολύ έχω κουραστεί... λέτε σίγουρα θα ξαναπάει το μοντέλο; να περιμένω 15 μέρες;...σ****.....

δεν σου δινουν καμμια demo να κανεις δουλεια σου μεχρι να ερθει η καινουργια?

εγώ αυτήν ήθελα βρε παιδιά...και τι ωραία που είναι μέσα στο σπίτι...κι έδειχνε και ωραία...πολύ έχω κουραστεί... λέτε σίγουρα θα ξαναπάει το μοντέλο; να περιμένω 15 μέρες;...σ****.....

πειραματα θα κανεις?
αφου αυτη σου αρεσει πολυ να περιμενεις,βολεψου με κατι αλλο προσωρινα.

Lisa ξέχασε την 37PX80 και όρμα για την 37PX8 στα 649 μάλιστα !!!!
Εξωτερικά είναι ακριβώς η ίδια, και οι διαφορές της πραγματικά πιστεύω πως δεν σε αφορούν και ούτε πρέπει να σε απασχολούν....αφήνεις λεφτά στην άκρη και για το επόμενο cavalli BIKINI σου

Παρε τα λεφτα σου πισω και ξανααγορασε την απο Πλαισιο π.χ.

δεν παιζεσαι αδελφε μου:flipout::flipout:

γεια σου ρε Δημητρη!!!

-bye- Κωστα

καλα μας λενε σκοτεινους τυπους με την καλη εννοια....βεβαιως....βεβαιως :ernaehrung004:

Μαυρη μαυριλα πλακωσε...μαυρη σαν την KURO !!!

Επειδή μάλλον παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις μου....Lisa έβγαλε την προσφορά πρώτη η MEDIA MARKT οπότε και σήμερα να πας την παίρνεις αμέσως καθώς έχουν απόθεμα.
Απο ΠΛΑΙΣΙΟ μην αγοράζετε, σας δουλεύουνε ψιλό γαζί και σας τρώνε τα λεφτά άδικα των αδίκων....μην πας ποτέ εκεί, έχει τσούχτρες!!!

...καλύτερα τώρα σκοτεινά αγόρια ?

...καλύτερα τώρα σκοτεινά αγόρια ?

Η απαντηση μου στο ποστ 1351 ηταν χωρις να εχω δει την δικια σου :ernaehrung004:
Και φυσικα δεν υποννοω τιποτα. Προτεινα το Πλαισιο γιατι εχει αποδεδειγμενα καλο after sales support, κατι που η Λιζα το εθεσε σαν προτεραιοτητα.

Εσυ μαλλον συνεχιζεις να εισαι εριστικος.

ναί σηκώθηκα σήμερα το πρωί και το έβαλα στόχο μου να γίνω ερεστικός με την dbokos ... ζητώ συγνώμη αν παρεξήγησα τις προθέσεις σου... αλλά εδώ ότι διαβάζουμε καταλαβαίνουμε.