Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!
kalimera se olous
exo mperdeftei re paidia...diavazo gia problimata me tis panny kai edo vlepo mia lista opou nai men iparxoun dio tris tetoies periptoseis alla ok den einai kai kati tragiko. telika vgazoun i den vgazoun problimata? oi panny kai oi plasma genikotera
basika eixa psilokatalixei gia tin 46pz80 an kai skeftomai na perasei to euro mipos kai pesoun oi times. poia i gnomi sas gia tin sigkekrimeni tv? tin exo dei sto public kai exie poli kaliteri eikona se sxesi me tis lcd kai tin LG50...mporei na kano kai lathos bebaia kapoies alles protaseis endexomenos se kapoion neo sto forum? efcharisto ek ton proteron

Giorgos
Το
μαύρο πρόβατο ....αναμφισβήτητα ήταν η ΡΧ70...για την 46ΡΖ80..δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...πολλές πληροφορίες υπάρχουν σε ξένα forum...αλλά ο Rivers και ο g10rg0s...σε κάποιο thread έχουν αναφερθεί εκτενέστερα...και θα σε ενημερώσουν για την ΡΖ80...
Όσο για τις βλάβες στις ΡΧ80...το χρονικό διάστημα λειτουργίας της μέχρι τώρα....κατά τη γνώμη μου....
είναι μικρό για να μας δείξει αν θα βγάλει προβλήματα....πιο σίγουρα αποτελέσματα θα έχουμε από Σεπτέμβριο...και θα μπορούμε να μιλάμε με μεγαλύτερη σιγουριά...
Αφού όλοι έχουν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη ... θα εκφέρω και εγώ τη δικιά μου...για τις βλάβες που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα στις PX80...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...είναι μόνο το τρίτο (σύμφωνα με τον ανωτέρω πίνακα) ...... αυτό που παρουσιάστηκε στην 37ΡΧ80 της lisaki2004......και ήταν εκ κατασκευής, με το που άνοιξε τη τηλεόραση ....το πρόβλημα αυτό είναι ίδιο ακριβώς με την πρώτη τηλεόραση 42ΡΧ80 που έκανε review το cnet (αν κάνω λάθος και υπάρχουν κι άλλα τέτοια παραδείγματα , παρακαλώ να με διορθώσετε)....
...το πρώτο πρόβλημα που δημιουργήθηκε την δεύτερη μέρα λειτουργίας....το θεωρώ τυχαίο γεγονός (άτυχο για τον φίλο Παύλο)....μέσα στα πλαίσια του failure rate....όλων των τηλεοράσεων....μη ξεχνάμε ότι την περίοδο που παρουσιάστηκε..... η απεργία της ΔΕΗ με τις διακοπές ρεύματος...ταλαιπωρούσε όλες τις οικιακές μας συσκευές...
...όσο για τη δεύτερη βλάβη που παρουσιάστηκε με το picture overscan.....να πω ότι .....πριν πειράξουμε κάτι θα πρέπει να το ψάξουμε ....γιατί δεν ξέρουμε τι αποτελέσματα θα έχει....
Ως εκ τούτου...για μένα..... οι βλάβες που μου δημιουργούν αμφιβολίες για την αξιοπιστία της ΡΧ80, έως τώρα.......είναι 1/33 για το forum μας....και το 1/1 του κομματιού που τέσταρε το cnet....
ΣΑΦΩΣ Η PX80 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ PANASONIC..Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΧ70 ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ
....αλλά εγώ δεν είμαι μάντης για να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον...άλλοι πιθανόν να έχουν τέτοιες ικανότητες...
...άμα ήμουν μάντης θα έπαιζα KINO, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ κ.λ.π........και θα έπαιρνα μία KURO....χωρίς να ρωτήσω κανενός τη γνώμη....και δεν θα με ένοιαζε αν χαλάσει.....θα την πέταγα ....και θα ξαναέπαιρνα KURO....