Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Το αυτοκόλλητο πάνω έλεγε ότι είναι. :Banane0:

Φιλικά Πασχάλης

Προσεξε μην σου ξεκολησει γιατι σε εναν φιλο το εβγαλε η καθαριστρια και και απο τοτε αντιμετωπιζει προβληματα στην κινηση (η τηλεοραση οχι ο φιλος). :guitarist::flipout:

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αν μιλάμε ακόμη για την PX80, είναι κανονικά 100Hz. Εκτός κι αναφέρεστε σε κάποια άλλη και σας έχασα... :FSGSFGS4:

ενταξει τοτε...αφου εβαλαν αυτοκολητο...η δικια μου px70 ειναι 101hz.
τα εχω μετρησει:flipout:

Δηλαδη στην 8αρα συνδεση με pc γιοκ?η υπαρχει καποιος τροπος?

Οποτε ειναι καλυτερα η θα μπλεξουμε με τιποτα overscan και λοιπα προβληματα της ψηφιακης συνδεσης?Αυτα τα 100 hz σε τηλεοπτικο για το flikering ειναι τοσο σημαντικα?Δηλαδη η samsung που επισης ειναι σε προσφορα εχει σοβαρο προβλημα σε σχεση με την 8αρα της panasonic?
Ξερει κανενας αν θα την βαλει σε προσφορα και το πλαισιο γιατι το media το εχω στο στομαχι....Παλιοτερα δεν μου αλλαξαν ενα φορητο dvd player επειδη ειχα σκισει τις ζελατινες και απο τοτε οταν περναω απεξω αλλαζω πεζοδρομιο......

για το flikering στις plasma εξαρταται απο την ευαισθησια που εχεις σε αυτο.
εγω και λιγο να ειναι ...απλα δεν το αντεχω.
για τα υπολοιπα δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα αρκει να δωσεις την native αναλυση της τηλεορασης φανταζομαι.(1024Χ768)
αλλα ας πουνε οι πιο ειδικοι σε αυτο το θεμα.

Στην ΡΧ80 είναι εμφανέστατη η διαφορά στην εικόνα με αλλαγή από 100 Hz, σε 50 Hz...άμα βάλω επιλογή 50 Hz από το μενού Ρυθμίσεων...η εικόνα μου θυμίζει κάτι άλλο...... και όχι plasma.

Πάνο.....-bye-

...με το post # 1310...μπορείς να κάνεις τίποτα...????.....π.χ. edit στο # 1....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..!!!!.....:party:

......-bye-

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

εγώ θα πάω να παίξω μαζί του (χιχιχιχι) ώστε όταν έρθει η καινούργια να ξέρω πώς να της φερθώ....θέλετε να της κάνουμε τίποτα πειράματα;

Χαίρομαι που το πρόβλημα σου λύθηκε και θα αντικατασταθεί η τηλεόραση...

....όσο για πειράματα...χμμμ...:chinscratch:.......η τηλεόραση είναι αδιάβροχη....?????....:SFGSF8:

Σημερα μου ηρθε η τηλεοραση αυτο που μου εκανε φοβερη εντυπωση δεν προσεξα εντονο aa σε κανενα game που δοκιμασα στο Ps3 σε σχεση με τις lcd του plasiou οταν δοκιμαζα τα demo , οχι ειναι best buy αλλα MUST BUY
Moυ κανε φοβερη εντυπωση τα dvd στον αρχοντα των δακτυλιδιων σε 576p η εικονα εδειχνε λες και ητανε Hd στα 50 εκαστοτα που καθομουνα και που να δω τα Blu ray :2thumb22sup:
Στις φωτογραφιες δειχνουν πολυ χειροτερα φυσικα ο τεχνικος μου ειπε τις πρωτες 150 ωρες να την αφησω ως εχει απο κει και μετα η εικονα μου ειπε θα βελτιωθει σε ενα ποσοστο 5% μπορω ανετα να παιζω με τις ρυθμισεις

καλοριζικη και καλες θεασεις και σε σενα.
βαλτην στο cinema με κατω απο την μεση αντιθεση και τα λοιπα,συν zoom για τα λογοτυπα των καναλιων,
κανε υπομονη να περασουν οι ωρες και θα σου δειξει ακομα καλυτερη εικονα.

Χαίρομαι που το πρόβλημα σου λύθηκε και θα αντικατασταθεί η τηλεόραση...

....όσο για πειράματα...χμμμ...:chinscratch:.......η τηλεόραση είναι αδιάβροχη....?????....:SFGSF8:

Έχω καλύτερη πρόταση .... να βάλει το DVD στρωσίματος και ... :flipout::flipout::flipout:

Λοιπόν lisaki αφού είναι που είναι καμμένη η TV το τελευταίο βράδυ πριν να στην αλλάξουν άσε μια στατική εικόνα και πέσε για ύπνο. Έτσι να δούμε και τι ψάρια πιάνει :D

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

καλοριζικη και καλες θεασεις και σε σενα.
βαλτην στο cinema με κατω απο την μεση αντιθεση και τα λοιπα,συν zoom για τα λογοτυπα των καναλιων,
κανε υπομονη να περασουν οι ωρες και θα σου δειξει ακομα καλυτερη εικονα.

Τhnks στα ψηφιακα εχει πολυ καλη ποιοτητα εικονας και στα αναλογικα βεβαια

Λίστα κατόχων PX80:

ΜΑΡΤΙΟΣ 2008
------------------------------------------------------
czoun--------------42PX80---13/3/08 (OK)
geogoust-----------37PX80---16/3/08 (OK)
gzoun--------------42PX80---18/3/08 (OK)
pz107--------------42PX80---20/3/08 (πιθανό πρόβλημα με ηλεκτρική παροχή 21/3/08)
Δημοκηδής---------42
PX80---26/3/08 (ΟΚ)
Const--------------42PX80---26/3/08 (OK)
vastsar-------------42PX80---27/3/08 (OK)
lorry6204-----------42PX80---27/3/08 (OK)
GK1964-------------42PX80---27/3/08 (OK)
kapoera-------------42PX80---27/3/08 (OK)
gorgor--------------37PX80---27/3/08 (OK)
Preve---------------37PX80---29/3/08 (OK)
Διονύσης-----------42ΡΧ80---30/3/08 (ΟΚ)

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008
------------------------------------------------------------------

kparis--------------37PX80---02/4/08 (OK)
tasio550------------42PX80---04/4/08 (πιθανό πρόβλημα pictureoverscan 03/5/08)
perd----------------42PX80---06/4/08 (OK)
Jacob---------------42PX80---18/4/08 (OK)
Stelliospapa--------42PX80---9/4/08 (OK)
Panosxgr------------42ΡX80---20/4/08 (OK)
ppage---------------42PX80---24/4/08 (OK)
gsar10--------------42PX80---30/4/08 (OK)

ΜΑΪΟΣ 2008
---------------------------------------------------------------------

dimogrec------------42PX80---06/5/08 (OK)
nikos.s--------------42PX80---06/5/08 (OK)
axaios---------------42PX80---08/5/08 (OK)
eNeRGy--------------37PX80---13/5/08 (OK)
nikos1671------------42PX80---16/5/08 (OK)
BadCarma------------42PX80---19/5/08 (OK)
MAVROS-------------42PX80---21/5/08 (OK)
tacolla---------------42PX80---22/5/08 (OK)
Χρήστος Ιωαννίδης---42ΡΧ80---23/5/08 (ΟΚ)

lisaki2004------------37PX80---31/5/08 (ελαττωματική εκ κατασκευής, άμεσο πρόβλημα όμοιο με το cnet 01/6/08 -αντικατάσταση συσκευής με νέα)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008
-------------------------------------------------------
jimp-------------------42PX80----03/6/08----(OK)
Trisalon---------------42PX80----03/6/08----(OK)

η panny θα σταματησει την παραγωγη lcd καποια στιγμη, θα συνεχισει ομως την αναπτυξη των plasma, στην στην θεση τους θα αρχισει την παραγωγη oled.
και εξηγει το γιατι

He says that Plasma has a better future than LCDs because of the self-illuminating nature (no need for backlight), and also because of its low manufacturing cost

kalimera se olous

exo mperdeftei re paidia...diavazo gia problimata me tis panny kai edo vlepo mia lista opou nai men iparxoun dio tris tetoies periptoseis alla ok den einai kai kati tragiko. telika vgazoun i den vgazoun problimata? oi panny kai oi plasma genikotera

basika eixa psilokatalixei gia tin 46pz80 an kai skeftomai na perasei to euro mipos kai pesoun oi times. poia i gnomi sas gia tin sigkekrimeni tv? tin exo dei sto public kai exie poli kaliteri eikona se sxesi me tis lcd kai tin LG50...mporei na kano kai lathos bebaia kapoies alles protaseis endexomenos se kapoion neo sto forum? efcharisto ek ton proteron-bye-
Giorgos

kalimera se olous

exo mperdeftei re paidia...diavazo gia problimata me tis panny kai edo vlepo mia lista opou nai men iparxoun dio tris tetoies periptoseis alla ok den einai kai kati tragiko. telika vgazoun i den vgazoun problimata? oi panny kai oi plasma genikotera

basika eixa psilokatalixei gia tin 46pz80 an kai skeftomai na perasei to euro mipos kai pesoun oi times. poia i gnomi sas gia tin sigkekrimeni tv? tin exo dei sto public kai exie poli kaliteri eikona se sxesi me tis lcd kai tin LG50...mporei na kano kai lathos bebaia kapoies alles protaseis endexomenos se kapoion neo sto forum? efcharisto ek ton proteron-bye-
Giorgos

Το μαύρο πρόβατο ....αναμφισβήτητα ήταν η ΡΧ70...για την 46ΡΖ80..δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...πολλές πληροφορίες υπάρχουν σε ξένα forum...αλλά ο Rivers και ο g10rg0s...σε κάποιο thread έχουν αναφερθεί εκτενέστερα...και θα σε ενημερώσουν για την ΡΖ80...

Όσο για τις βλάβες στις ΡΧ80...το χρονικό διάστημα λειτουργίας της μέχρι τώρα....κατά τη γνώμη μου....είναι μικρό για να μας δείξει αν θα βγάλει προβλήματα....πιο σίγουρα αποτελέσματα θα έχουμε από Σεπτέμβριο...και θα μπορούμε να μιλάμε με μεγαλύτερη σιγουριά...

Αφού όλοι έχουν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη ... θα εκφέρω και εγώ τη δικιά μου...για τις βλάβες που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα στις PX80...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...είναι μόνο το τρίτο (σύμφωνα με τον ανωτέρω πίνακα) ...... αυτό που παρουσιάστηκε στην 37ΡΧ80 της lisaki2004......και ήταν εκ κατασκευής, με το που άνοιξε τη τηλεόραση ....το πρόβλημα αυτό είναι ίδιο ακριβώς με την πρώτη τηλεόραση 42ΡΧ80 που έκανε review το cnet (αν κάνω λάθος και υπάρχουν κι άλλα τέτοια παραδείγματα , παρακαλώ να με διορθώσετε)....

...το πρώτο πρόβλημα που δημιουργήθηκε την δεύτερη μέρα λειτουργίας....το θεωρώ τυχαίο γεγονός (άτυχο για τον φίλο Παύλο)....μέσα στα πλαίσια του failure rate....όλων των τηλεοράσεων....μη ξεχνάμε ότι την περίοδο που παρουσιάστηκε..... η απεργία της ΔΕΗ με τις διακοπές ρεύματος...ταλαιπωρούσε όλες τις οικιακές μας συσκευές...

...όσο για τη δεύτερη βλάβη που παρουσιάστηκε με το picture overscan.....να πω ότι .....πριν πειράξουμε κάτι θα πρέπει να το ψάξουμε ....γιατί δεν ξέρουμε τι αποτελέσματα θα έχει....

Ως εκ τούτου...για μένα..... οι βλάβες που μου δημιουργούν αμφιβολίες για την αξιοπιστία της ΡΧ80, έως τώρα.......είναι 1/33 για το forum μας....και το 1/1 του κομματιού που τέσταρε το cnet....

ΣΑΦΩΣ Η PX80 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ PANASONIC..Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΧ70 ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ

....αλλά εγώ δεν είμαι μάντης για να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον...άλλοι πιθανόν να έχουν τέτοιες ικανότητες...

...άμα ήμουν μάντης θα έπαιζα KINO, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ κ.λ.π........και θα έπαιρνα μία KURO....χωρίς να ρωτήσω κανενός τη γνώμη....και δεν θα με ένοιαζε αν χαλάσει.....θα την πέταγα ....και θα ξαναέπαιρνα KURO....

Last edited:

basika eixa psilokatalixei gia tin 46pz80 an kai skeftomai na perasei to euro mipos kai pesoun oi times. poia i gnomi sas gia tin sigkekrimeni tv?

Δες το αντιστοιχο νημα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=26745

Δυστυχως η PZ80/85 δεν εχουν βγει το ιδιο καλες με τις PX80.

Συγκεκριμενα εχουν πολυ υψηλη καταναλωση ρευματος με επακολουθα την υπερβολικη θερμοτητα και τον θορυβο απο τους ανεμιστηρες που χρησιμοποιουνται για την ψύξη του πανελ.