Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μονο 50PX8 κυκλοφορησε τελικα.

ναι,αλλα εγω θελω vga και εαν δεν κανω λαθος η 42px8 εχει τα χαρακτηριστκα της 42px70e τουλαχιστον ως προς το Contrast Ratio

10.000:1 αντι 15.000:1 και
την διαβαθμιση του γκρι 3072 αντι του 4096.

σε καποια Αμερικανικα σαιτ υπαρχει και μαλιστα στην τιμη των 1500 -1600

http://www.cendirect.com/main_en/tech_specs_Z1000783.html

edit:και χρησιμοποιει η 50PX8 τον V-Real 2 αντι το 3

Last edited:
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ota les ipsili thermotita ti ennoeis kai thorivo ti ennoeis? einai toso enoxlitiki? giati poli spania na mpei kalokairiatiki i tv xoris a/c. emena ayto pou me endiaferei protistos einai i piotita tis eikonas kai i elaxistopoiisi tou lag giayto exo katalixei se plasma...bebaia exo arxisei na psaxno kana dio vdomades kai to learning curve einai steep...anyway...prepei na diavaso kai allo mou fenete..kamia alli protasi gia plasma re paidia??

Νομιζω οτι αν διαβασεις το αλλο νημα που λεω παραπανω θα σου λυθουν πολλες αποριες.

Καλησπερα σας και καλως σας βρισκω! Παρακολουθω αρκετο καιρο το site και σημερα αποφασισα να εγγραφω. Αφορμη σταθηκε η αγορα (κι 'απο μερους μου) της Panasonic TH-42PX80E. Σημερα προκειται να την εγκαταστησω. Προκειται για τηλεοραση κρεβατοκαμαρας,η οποια θα κρεμαστει σε τοιχο. Οι τεχνικες μου γνωσεις πανω στην εικονα και τον ηχο δεν ειναι εξεζητημενες,αλλα νομιζω οτι διατηρουν μια αξιοπρεπεια. Τον τελευταιο καιρο εψαχνα για μια τηλεοραση,που θα με συντροφευει πριν κοιμηθω. Αντε να βλεπω και κανενα dvd. Ως εκ τουτου ηθελα μια τηλεοραση σε προσιτη τιμη και αισθητικως αποδεκτη. Διαβασα αρκετα απο εδω μεσα,ειδα και αρκετες απο κοντα. Θα συμφωνησω κι εγω με τους περισσοτερους. Στα χρηματα που τη βρισκεις, μοιαζει εξαιρετικη. Σιγουρα ειδα και καποιες αλλες που εδειχναν σαφως καλυτερες,αλλα ειχαν και διπλασιες σχεδον τιμες (η και παραπανω). Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι απολυτως υπερ μιας εκ των δυο τεχνολογιων (plasma-lcd). Νομιζω οτι την καθε τηλεοραση την αγοραζεις συμφωνα με το χωρο σου,τις αναγκες σου και τη χρηση που θελεις να της κανεις. Τωρα για τη συγκεκριμμενη,για να ειμαι ειλικρινης δεν διατιθεμαι να ασχοληθω και πολυ με το στρωσιμο της. Το μονο που θα κανω θα ειναι να εχω ελαφρως κατω απο τη μεση αντιθεση και φωτεινοτητα για καμμια εκατοσταρια ωρες και ισως για ενα πενηνταρι να κρυβω τα λογοτυπα των καναλιων. Δε θα μου γινει αγχος η τηλεοραση. Το dvdακι το κατεβασα,αλλα δε με βλεπω να το χρησιμοποιω. Αυτα προς το παρων. Συγνωμη αν σας κουρασα με το σχετικα μακροσκελες post. Συντομα θα επιστρεψω με τις πρωτες εν οικω εντυπωσεις. Χαιρετω.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλωρίζικη η τηλεόραση φίλε G.K. και καλώς όρισες στην παρέα μας :ernaehrung004:
Νομίζω στο κείμενό σου λες τα πάντα, όσα λέμε τόσο καιρό. Αλλά και 42" στην κρεβατοκάμαρα βρε Θηρίο? Με το άλλο το ΘΗΡΙΟ (:HTEHEH56:) τι έκανες και δεν είχες προβλήματα? :grinning-smiley-043

Φιλε panosxgr, αρχικως ειχα στο μυαλο μου την 37αρα. Προσφατα ολοκληρωσα μια ανακαινηση στο συγκεκριμμενο δωματιο. Αγορασα νεα επιπλα και το εφτιαξα εξ 'αρχης. Ηθελα να αποπνεει μια σχετικως κινηματογραφικη αισθηση. Η αποσταση θεασης δεν ειναι απαγορευτικη (3.5 μ). Ευτυχως δεν ειναι το μοναδικο υπνοδωματιο στο σπιτι. Υπαρχουν αλλα δυο. Το ενα το εχω διακοσμησει με πιο ρομαντικη διαθεση (χωρις τηλεοραση),το αλλο ειναι απλουστατο (εχει μια crt). Ετσι, εχω τη δυνατοτητα εναλλαγων. Τωρα για το αλλο θηριο που αναφερεις, ευτυχως η δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει. Οταν ξαναυπαρξει θα φροντισω να <<εκπαιδευτει>> ετσι,ωστε να αντεχει τα χουγια μου.

Καλησπερα σας και καλως σας βρισκω!

Λίστα κατόχων PX80:

ΜΑΡΤΙΟΣ 2008
------------------------------------------------------
czoun--------------42PX80---13/3/08 (OK)
geogoust-----------37PX80---16/3/08 (OK)
gzoun--------------42PX80---18/3/08 (OK)
pz107--------------42PX80---20/3/08 (πιθανό πρόβλημα με ηλεκτρική παροχή 21/3/08)
Δημοκηδής---------42
PX80---26/3/08 (ΟΚ)
Const--------------42PX80---26/3/08 (OK)
vastsar-------------42PX80---27/3/08 (OK)
lorry6204-----------42PX80---27/3/08 (OK)
GK1964-------------42PX80---27/3/08 (OK)
kapoera-------------42PX80---27/3/08 (OK)
gorgor--------------37PX80---27/3/08 (OK)
Preve---------------37PX80---29/3/08 (OK)
Διονύσης-----------42ΡΧ80---30/3/08 (ΟΚ)

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008
------------------------------------------------------------------

kparis--------------37PX80---02/4/08 (OK)
tasio550------------42PX80---04/4/08 (πιθανό πρόβλημα pictureoverscan 03/5/08)
perd----------------42PX80---06/4/08 (OK)
Jacob---------------42PX80---18/4/08 (OK)
Stelliospapa--------42PX80---9/4/08 (OK)
Panosxgr------------42ΡX80---20/4/08 (OK)
ppage---------------42PX80---24/4/08 (OK)
gsar10--------------42PX80---30/4/08 (OK)

ΜΑΪΟΣ 2008
---------------------------------------------------------------------

dimogrec------------42PX80---06/5/08 (OK)
nikos.s--------------42PX80---06/5/08 (OK)
axaios---------------42PX80---08/5/08 (OK)
eNeRGy--------------37PX80---13/5/08 (OK)
nikos1671------------42PX80---16/5/08 (OK)
BadCarma------------42PX80---19/5/08 (OK)
MAVROS-------------42PX80---21/5/08 (OK)
tacolla---------------42PX80---22/5/08 (OK)
Χρήστος Ιωαννίδης---42ΡΧ80---23/5/08 (ΟΚ)

lisaki2004------------37PX80---31/5/08 (ελαττωματική εκ κατασκευής, άμεσο πρόβλημα όμοιο με το cnet 01/6/08 -αντικατάσταση συσκευής με νέα)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008
-------------------------------------------------------
jimp-------------------42PX80----03/6/08----(OK)
Trisalon----------------42PX80----03/6/08----(OK)
G.K--------------------42PX80----04/6/08----(OK)

jimp, Trisalon, G.K. ...... καλορίζικες!!!

Υ.Γ.: lisaki2004......δεν σε έχω ξεχάσει...απλά, θα σου ευχηθώ όταν θα σου φέρουν την καινούρια....;).....άμα σου πω τώρα καλορίζικη θα με πάρετε όλοι στο ψιλό (και με το δίκιο σας)...:stupid:

...... Αλλά και 42" στην κρεβατοκάμαρα βρε Θηρίο? Με το άλλο το ΘΗΡΙΟ τι έκανες και δεν είχες προβλήματα? ....

Όπως είπε παραπάνω και ο φίλος G.K.....το ΘΗΡΙΟ...

.....ή το εκπαιδεύεις από μικρό....:elefant:

....ή την κάνεις για άλλο ζωολογικό κήπο...:vroam:

...ή βάζεις σε μια γωνία της κρεββατοκάμαρας, σε όσο το δυνατόν αφανές σημείο, μια ωραιότατη CRT 14".....:flute:

αχ κάθε φορά που αναφέρεστε στο θέμα αισθάνομαι μια περηφάνια για τη μοναδικότητα της συσκευής μου....τι να κάνω κι εγώ...μεταξύ του εγκεφαλικού και και του ψώνιου, διαλέγεις το ψώνιο:award:...για το αδιάβροχη δε το βλέπω καλέ μου czoun μη μας βρει και κανένα κακό από το πουθενά πάλι...όσο για τη στατική εικόνα, πολύ ευχαρίστως...να τ'αφήσω εκεί να κάθεται...α-νε-τα!!!!! προς το παρόν πιο πολύ με νοιάζει ν ακαταλάβω τις ρυθμίσεις της και να 'μαι προετοιμασμένη όταν έρθει η καινούργια...τα κανάλια τα βάζετε χειροκίνητα ή το αφήσατε στην αρχή να κάνει αυτόματα την αναζήτηση και μετά τους αλλάξατε θέση;...έχω να ψάξω....πρώτα ο Θεός, την Παρασκευή την αποχαιρετώ και απ'τις 15 και μετά αναμένεται φρέσκο πράγμα, ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά...το fnac δε με κούρασε πάντως, με διαδικασίες κι αυτό με χαροποίησε μέσα στη γκαντεμιά...οπότε κράτα τα καλορίζικα για μετά...να 'μαστε σίγουροι...εδώ, σταθερά, σας διαβάζω..-bye-

πάντως κακά τα ψέματα...σε μια κρεβατοκάμαρα άμα σε τραβάει πιο πολύ η τηλεόραση από το "θηρίο" κάτι δεν πάει καλά, ε;

Last edited:

...τα κανάλια τα βάζετε χειροκίνητα ή το αφήσατε στην αρχή να κάνει αυτόματα την αναζήτηση και μετά τους αλλάξατε θέση;...

That' s right..!!!

Όταν θέσεις σε λειτουργία τη τηλεόραση για πρώτη φορά, ξεκινάει μια αυτόματη διαδικασία...

...αν θυμάμαι καλά (κοντεύουν τρεις μήνες από τότε)...σε ρωτάει στην αρχή αν η συσκευή προορίζεται για 'Home' ή 'Store'.....

...αφού επιλέξεις....ζητάει Χώρα....και κατόπιν ξεκινάει η αναζήτηση επίγειων αναλογικών και ψηφιακών καναλιών.....

...δυστυχώς τα κανάλια αποθηκεύονται ανάλογα με τη σειρά που ανιχνεύονται....

...για να αλλάξεις τη σειρά των καναλιών...

ΜΕΝΟΥ > ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > Λίστα Αναλογ. Υπηρεσιών> ...με το κίτρινο κουμπί μετακινείς τα κανάλια, σύμφωνα με τα γούστα σου...βγαίνεις με exit.

...αντί να περιμένεις μέχρι τις 15 Ιούνη...δεν τους λες να σου κάνουν μια καλύτερη τιμή για την 42ΡΧ80 ......:call:.....(λόγω της ταλαιπωρίας σου, παίξτο και λίγο έξαλλη.....:furious3:).....να τσοντάρεις το κατιτί σου και να πάρεις μεγαλύτερη...????....IMO

Πάντως και η Ζιζέλ να είναι το ΘΗΡΙΟ, 9 στους 10....θα την πειράξουνε λιγάκι και την ΚΟΥΡΟ.

Φίλε Χρήστο με συμπεριέλαβες στην λίστα αν και δεν την παρέλαβα ακόμη.
Πήγα χθες στο μαγαζί, έκανα τον διακανονισμό (934 + 24 άτοκες), την φέρανε τα παιδιά απο την αποθήκη και μόλις τη είδα "έμεινα" βλέποντας ένα θηρίο κουτί. Έτσι θα μου την φέρουν στο σπίτι αύριο το απόγευμα.
Εως τότε Α-Ν-Α-Μ-Ο-Ν-Η.

Φίλε Χρήστο με συμπεριέλαβες στην λίστα αν και δεν την παρέλαβα ακόμη.
Πήγα χθες στο μαγαζί, έκανα τον διακανονισμό (934 + 24 άτοκες), την φέρανε τα παιδιά απο την αποθήκη και μόλις τη είδα "έμεινα" βλέποντας ένα θηρίο κουτί. Έτσι θα μου την φέρουν στο σπίτι αύριο το απόγευμα.
Εως τότε Α-Ν-Α-Μ-Ο-Ν-Η.

Μy mistake....βαράτε...:smash:....:flipout:

Μπερδεύτηκα .....(και την έχω ξανακάνει αυτή τη κοτσάνα παλαιότερα)..τεσπα...

...όταν έρθει Μήτσε...ρίξε ένα post να αλλάξω την ημερ/νία....ούτως ή αλλώς ανήκεις στην ομάδα του Ιουνίου...-bye-

Σημερα παρελαβα και εγω την 37px8e στα 650 ευρω απο το mediamarkt στου ρεντη....Βλεπω το μπασκετακι τωρα..Εντυπωσεις αργοτερα....

Και το πλαίσιο έριξε την τιμή της 37ΡΧ8 στα 649 ευρώ...

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Και το πλαίσιο έριξε την τιμή της 37ΡΧ8 στα 649 ευρώ...
Ναι αλλα εγω θα παρω τα λεφτα μου πισω μολις η ελλαδα παρει το euro.......xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa