Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

sorry για το ''την dbokos'' κεκτημένη ταχύτητα!

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Απο ΠΛΑΙΣΙΟ μην αγοράζετε, σας δουλεύουνε ψιλό γαζί και σας τρώνε τα λεφτά άδικα των αδίκων....μην πας ποτέ εκεί, έχει τσούχτρες!!!

μην μου το χαλας γιατι ειναι το αγαπημενο μου μαγαζι

για hardware pc και οχι μονο -bye-

ναί σηκώθηκα σήμερα το πρωί και το έβαλα στόχο μου να γίνω ερεστικός με την dbokos ... ζητώ συγνώμη αν παρεξήγησα τις προθέσεις σου... αλλά εδώ ότι διαβάζουμε καταλαβαίνουμε.

εχεις μια ταση αυτοκαταστροφης ωρες-ωρες

Last edited:

... αλλά εδώ ότι διαβάζουμε καταλαβαίνουμε.

Δηλαδη τι καταλαβες? Το ξαναγραφω για να το εμπεδωσεις:

"Προτεινα το Πλαισιο γιατι εχει αποδεδειγμενα καλο after sales support"

Κλιματιστικο δεν εχετε στο Πλαισιο? Μαλλον σε χτυπησε η ζεστη :Banane0:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου...όμως με 800 ώρες στο κοντέρ μου, πρέπει να ομολογήσω ότι η συμπεριφορά της τηλεόρασης έχει αλλάξει άρδην...και ως προς την απόδοση της τηλεόρασης ....και ως προς το image retention....

...αν και από την αρχή είχα αναφέρει την ύπαρξη του φαινομένου και μάλιστα ανησυχούσα από την εμφάνισή του (ειδικά κατά το πρώτο 15λεπτο λειτουργίας με την εμφάνιση των μενού) .... τώρα πλέον έχει πάψει να με ανησυχεί ...

...έχω την εντύπωση ότι δεν είναι πλέον εύκολο να το αντιληφθεί κανείς

Εγώ γιατί δεν το έχω παρατηρήσει ακόμα το φαινόμενο? Δεν έχω δει πρόσφατα πόσες ώρες λειτουργίας έχω αλλά δεν νομίζω να ξεπερνάνε τις 100 (ακόμα αναρωτιέμαι τι την ήθελα 42άρα plasma με τόσες λίγες ώρες θέασης και μάλιστα καλοκαιριάτικα).

Από περιέργεια και μόνο πορκέ δεν είχα ακούσει ξανά για κάτι τέτοιο.

Δοκίμασα να δω τηλεοπτικό πρόγραμμα και μετά από κάποια ώρα έψαχνα να βρω το logo του καναλιού.

Τίποτα. :bigcry:

Επίσης έπαιζα αρκετά στην αρχή με το menu κάνοντας και αλλάζοντας συνεχώς ρυθμίσεις.

Και πάλι τίποτα. :bigcry:

Τόσο γκαντέμης είμαι ρε γ***τω?? :furious3:

Και να πεις ότι δεν είμαι σχολαστικός.

Κρίμα…Πολύ κρίμα :bigcry:

Όσον αφορά για την 8άρα εγώ θα επέμενα σε 80άρα δαγκωτό.

Φιλικά Πασχάλης

μην το συνεχίζεις, αναφερόμουν στο 1ο post που έστειλες μετά την πρόταση μου για αγορά απο την LISA, όχι σε αυτό που αναφέρεις παραπάνω

η 8άρα δεν έχει Viera 3 αλλά Viera 2 και επίσης δεν έχει VGA είσοδο.Α και 2 HDMI αντί για 3...μπορεί να περιμένει η κοπέλα μιας και το EURO μπορεί να μην την αφορά, άρα άνχος 0!

Εγώ γιατί δεν το έχω παρατηρήσει ακόμα το φαινόμενο? Δεν έχω δει πρόσφατα πόσες ώρες λειτουργίας έχω αλλά δεν νομίζω να ξεπερνάνε τις 100 (ακόμα αναρωτιέμαι τι την ήθελα 42άρα plasma με τόσες λίγες ώρες θέασης και μάλιστα καλοκαιριάτικα).

Από περιέργεια και μόνο πορκέ δεν είχα ακούσει ξανά για κάτι τέτοιο.

Δοκίμασα να δω τηλεοπτικό πρόγραμμα και μετά από κάποια ώρα έψαχνα να βρω το logo του καναλιού.

Τίποτα. :bigcry:

Επίσης έπαιζα αρκετά στην αρχή με το menu κάνοντας και αλλάζοντας συνεχώς ρυθμίσεις.

Και πάλι τίποτα. :bigcry:

Τόσο γκαντέμης είμαι ρε γ***τω?? :furious3:

Και να πεις ότι δεν είμαι σχολαστικός.

Κρίμα…Πολύ κρίμα :bigcry:

Όσον αφορά για την 8άρα εγώ θα επέμενα σε 80άρα δαγκωτό.

Φιλικά Πασχάλης

πολυ παραξενο να μην βλεπεις κατι:chinscratch:

μηπως επειδη δεν ειναι 100hz? :ADFADF1:

Φιλε badcarma μην εισαι τοσο σιγουρος, κρατα μια πισινη. Ειμαι παθων στο burn in (με αλλη "μαρκα") και θα σου προτεινα στο IR να κρατας πιο low profile.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Πάντως εμένα σε παραμονη του σήματος του δορυφορικού μου δέκτη (Dreambox DM800) για καμιά ώρα περίπου, έμεινε ένα μικρό σηματάκι, αλλά αμέσως με την εναλλαγή του καναλιού σε κάποιο από τα αναλογικά, αμέσως μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε τελείως.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν ήταν μόνο μια ώρα. Πρέπει να ήταν τουλάχιστον 3-4 ώρες, αφού παιδευόμουνα με το δέκτη και τον είχα ανοικτό, δείχνωντας συνεχώς το σήμα του. Επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, τουλάχιστον κατά την δική μου ταπεινή προσωπική εκτίμηση.

Last edited:

οτι δηλ. και στην px70 .
το προβλημα του etien ετσι οπως το περιγραφει δεν εχει καμια σχεση με κατοχους της panny.
εμεις αλλου ειμαστε πρωταθλητες:firstprize:

Πάνο.....-bye-

...με το post # 1310...μπορείς να κάνεις τίποτα...????

π.χ. edit στο # 1....επαναλαμβάνουμε πολλές φορές τα ίδια πράγματα...νομίζω ότι η αναφορά σε αυτό θα βοηθήσει πολλούς που ψάχνουν κάποιες πληροφορίες...

Σιγουρα η πανυ εχει μεγαλυτερη ανθεκτικοτητα στο IR απο την δικη μου σαμμυ. Ομως καμια φορα η "σιγουρια" οτι η "δικη μου δεν παθαινει τιποτα" μπορει να φερει εκπληξεις. Και εμενα δεν το επαθε σε κανονικες συνθηκες. Μπορει και να επαιζε το ιδιο καναλι πανω απο 12 ωρες με μεγαλο κοντραστ. Το επαθε επειδη η γυναικα μου δεν γνωριζε (ή δεν αποδεχοταν) τον κινδυνο.

Ομως καμια φορα η "σιγουρια" οτι η "δικη μου δεν παθαινει τιποτα" μπορει να φερει εκπληξεις.

ετσι ειναι,καλυτερα να προσεχουμε.
τωρα εσυ εχεις IR η μισο BI?

τελικά συνεννοήθηκα και αποφάσισα να περιμένω, μέχρι 16 Ιούνη - ας ελπίσουμε...η αλήθεια είναι ότι μέχρι τότε έχουμε πήξιμο και στο σχολείο, EURO πραγματικά δε με αφορά - και καλύτερα μη μου μαζεύονται και στο σπίτι..... οπότε τώρα, ως την Παρασκευή που θα'ρθουν να μου μαζέψουν το τέρας με την ´κοκκινη ουρά εγώ θα πάω να παίξω μαζί του (χιχιχιχι) ώστε όταν έρθει η καινούργια να ξέρω πώς να της φερθώ....θέλετε να της κάνουμε τίποτα πειράματα;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ετσι ειναι,καλυτερα να προσεχουμε.
τωρα εσυ εχεις IR η μισο BI?

Θα το ελεγα καραμπινατο BI. Σε πολυ ανοιχτοχρωμο φοντο φαινεται καθαρα τουλαχιστο σε εμενα. Σε οσους ηρθαν σπιτι εκανα τεστ να δω αν θα προσεξουν και αυτοι κατι, αλλα το "απαιδευτο" ματι τους δεν ειδε τιποτα μεχρι να τους το δειξω. Για να καταλαβεις σε λευκο φοντο φαινεται και κατω απο το σημα του Αλφα και του Αντ1 (τωρα που το εβαλε και αυτος απο αριστερα). Οταν το φοντο δεν ειναι ανοιχτοχρωμο δεν φαινεται καθολου. Καποια στιγμη θα βγαλω φωτογραφια και θα την ανεβασω

Πασχάλη έχεις ελλατωματικό κομμάτι, να ζητήσεις αντικατάσταση :Banane0:

Τέτοιο ελάττωμα το εύχομαι σε όλους :firstprize:

πολυ παραξενο να μην βλεπεις κατι:chinscratch:

μηπως επειδη δεν ειναι 100hz? :ADFADF1:

Ποιος δεν είναι 100 hz??

Φιλε badcarma μην εισαι τοσο σιγουρος, κρατα μια πισινη. Ειμαι παθων στο burn in (με αλλη "μαρκα") και θα σου προτεινα στο IR να κρατας πιο low profile.

Παιδιά επιμένω ότι δεν έχω προσέξει κάτι. Βέβαια και χωρίς να θέλω να θίξω πρόσωπα και πράγματα ο καθένας τελικά βλέπει ότι θέλει. Ή δεν βλέπει ότι δεν θέλει να το πω καλύτερα.

Δεν πάει πολύς καιρός που έμαθα ότι συνεργάτης περιοδικού του χώρου έβαζε συστήματα reference να παίζουν ροζ θόρυβο με τις ώρες για να δει αν είναι συμφασικά τα ηχεία. Αν το παραλληλίσουμε, προσωπικά εγώ είμαι της "μουσικής" και όχι του "θορύβου".

Δεν λέω ότι δεν υπάρχει το φαινόμενο του IR. Απλά εγώ δεν το έχω προσέξει ακόμα. Καθόλου μα καθόλου.
BTW αν θέλετε να δείτε μαύρο πάρτε το Sweeney Todd :SFGSFGSF:

Φιλικά Πασχάλης

Το αυτοκόλλητο πάνω έλεγε ότι είναι. :Banane0:

Φιλικά Πασχάλης

Αν μιλάμε ακόμη για την PX80, είναι κανονικά 100Hz. Εκτός κι αναφέρεστε σε κάποια άλλη και σας έχασα... :FSGSFGS4: