Psixakias - MAKRO
AVClub Enthusiast
- 2 November 2007
- 1,081
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!
sorry για το ''την dbokos'' κεκτημένη ταχύτητα!
sorry για το ''την dbokos'' κεκτημένη ταχύτητα!
Απο ΠΛΑΙΣΙΟ μην αγοράζετε, σας δουλεύουνε ψιλό γαζί και σας τρώνε τα λεφτά άδικα των αδίκων....μην πας ποτέ εκεί, έχει τσούχτρες!!!
ναί σηκώθηκα σήμερα το πρωί και το έβαλα στόχο μου να γίνω ερεστικός με την dbokos ... ζητώ συγνώμη αν παρεξήγησα τις προθέσεις σου... αλλά εδώ ότι διαβάζουμε καταλαβαίνουμε.
... αλλά εδώ ότι διαβάζουμε καταλαβαίνουμε.
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου...όμως με 800 ώρες στο κοντέρ μου, πρέπει να ομολογήσω ότι η συμπεριφορά της τηλεόρασης έχει αλλάξει άρδην...και ως προς την απόδοση της τηλεόρασης ....και ως προς το image retention....
...αν και από την αρχή είχα αναφέρει την ύπαρξη του φαινομένου και μάλιστα ανησυχούσα από την εμφάνισή του (ειδικά κατά το πρώτο 15λεπτο λειτουργίας με την εμφάνιση των μενού) .... τώρα πλέον έχει πάψει να με ανησυχεί ...
...έχω την εντύπωση ότι δεν είναι πλέον εύκολο να το αντιληφθεί κανείς
Τόσο γκαντέμης είμαι ρε γ***τω?? :furious3:
Εγώ γιατί δεν το έχω παρατηρήσει ακόμα το φαινόμενο? Δεν έχω δει πρόσφατα πόσες ώρες λειτουργίας έχω αλλά δεν νομίζω να ξεπερνάνε τις 100 (ακόμα αναρωτιέμαι τι την ήθελα 42άρα plasma με τόσες λίγες ώρες θέασης και μάλιστα καλοκαιριάτικα).
Από περιέργεια και μόνο πορκέ δεν είχα ακούσει ξανά για κάτι τέτοιο.
Δοκίμασα να δω τηλεοπτικό πρόγραμμα και μετά από κάποια ώρα έψαχνα να βρω το logo του καναλιού.
Τίποτα. :bigcry:
Επίσης έπαιζα αρκετά στην αρχή με το menu κάνοντας και αλλάζοντας συνεχώς ρυθμίσεις.
Και πάλι τίποτα. :bigcry:
Τόσο γκαντέμης είμαι ρε γ***τω?? :furious3:
Και να πεις ότι δεν είμαι σχολαστικός.
Κρίμα…Πολύ κρίμα :bigcry:
Όσον αφορά για την 8άρα εγώ θα επέμενα σε 80άρα δαγκωτό.
Φιλικά Πασχάλης
Ομως καμια φορα η "σιγουρια" οτι η "δικη μου δεν παθαινει τιποτα" μπορει να φερει εκπληξεις.
ετσι ειναι,καλυτερα να προσεχουμε.
τωρα εσυ εχεις IR η μισο BI?
Πασχάλη έχεις ελλατωματικό κομμάτι, να ζητήσεις αντικατάσταση :Banane0:
πολυ παραξενο να μην βλεπεις κατι:chinscratch:
μηπως επειδη δεν ειναι 100hz? :ADFADF1:
Φιλε badcarma μην εισαι τοσο σιγουρος, κρατα μια πισινη. Ειμαι παθων στο burn in (με αλλη "μαρκα") και θα σου προτεινα στο IR να κρατας πιο low profile.
Ποιος δεν είναι 100 hz??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.