Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!
Καλησπερα σας και καλως σας βρισκω! Παρακολουθω αρκετο καιρο το site και σημερα αποφασισα να εγγραφω. Αφορμη σταθηκε η αγορα (κι 'απο μερους μου) της Panasonic TH-42PX80E. Σημερα προκειται να την εγκαταστησω. Προκειται για τηλεοραση κρεβατοκαμαρας,η οποια θα κρεμαστει σε τοιχο. Οι τεχνικες μου γνωσεις πανω στην εικονα και τον ηχο δεν ειναι εξεζητημενες,αλλα νομιζω οτι διατηρουν μια αξιοπρεπεια. Τον τελευταιο καιρο εψαχνα για μια τηλεοραση,που θα με συντροφευει πριν κοιμηθω. Αντε να βλεπω και κανενα dvd. Ως εκ τουτου ηθελα μια τηλεοραση σε προσιτη τιμη και αισθητικως αποδεκτη. Διαβασα αρκετα απο εδω μεσα,ειδα και αρκετες απο κοντα. Θα συμφωνησω κι εγω με τους περισσοτερους. Στα χρηματα που τη βρισκεις, μοιαζει εξαιρετικη. Σιγουρα ειδα και καποιες αλλες που εδειχναν σαφως καλυτερες,αλλα ειχαν και διπλασιες σχεδον τιμες (η και παραπανω). Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι απολυτως υπερ μιας εκ των δυο τεχνολογιων (plasma-lcd). Νομιζω οτι την καθε τηλεοραση την αγοραζεις συμφωνα με το χωρο σου,τις αναγκες σου και τη χρηση που θελεις να της κανεις. Τωρα για τη συγκεκριμμενη,για να ειμαι ειλικρινης δεν διατιθεμαι να ασχοληθω και πολυ με το στρωσιμο της. Το μονο που θα κανω θα ειναι να εχω ελαφρως κατω απο τη μεση αντιθεση και φωτεινοτητα για καμμια εκατοσταρια ωρες και ισως για ενα πενηνταρι να κρυβω τα λογοτυπα των καναλιων. Δε θα μου γινει αγχος η τηλεοραση. Το dvdακι το κατεβασα,αλλα δε με βλεπω να το χρησιμοποιω. Αυτα προς το παρων. Συγνωμη αν σας κουρασα με το σχετικα μακροσκελες post. Συντομα θα επιστρεψω με τις πρωτες εν οικω εντυπωσεις. Χαιρετω.