Μία εβδομάδα συμβίωσης με την 42ΡΧ80 των 1.050 με βοήθησε να βγάλω κάποια συμπεράσματα τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Όλα τα παρακάτω εκφράζουν την προσωπική μου άποψη και φυσικά όπου υπάρχει λόγος, υπάρχει και αντίλογος, αυτό (καθώς επίσης και η λόξα μας) νομίζω ότι είναι η ομορφιά του FORUM.
Όπως είναι φυσικό κάθε νέα τεχνολογία μας εντυπωσιάζει και θέλουμε να την αποκτήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και για να την απολαύσουμε, αλλά και για να την επιδείξουμε. Βομβαρδισμένος λοιπόν τον τελευταίο χρόνο από την νέα τεχνολογία της υψηλής ανάλυσης 1920X1080 (για τεχνολογικούς και εμπορικούς λόγους), ομολογώ ότι μου ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσω για την αγορά μιας τηλεόρασης εν έτη 2008 με ανάλυση 1024Χ768, δεν σας κρύβω μάλιστα ότι θα με προβλημάτιζαν (και θα με προβληματίσουν) σχόλια τύπου «Ρε συ Χρήστο, τόσες τηλεοράσεις υπάρχουν στην αγορά με ανάλυση 1920Χ1080, εσύ την παλιά πήγες και πήρες?».
Πίσω όμως από τις παραπάνω φιλοσοφικές π@π@ρολογίες μου υπάρχει και μία πιο ρεαλιστική διάσταση, η οποία αφορά κατά πρώτον λόγο τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός μας και κατά δεύτερον τις προτεραιότητες που δίνει στη ζωή του και στη ζωή αυτών που τον έχουν εμπιστευτεί. Είναι αυτονόητο ότι όλοι μας θέλουμε το κορυφαίο (για το οποίο αν κάνουμε μια μικρή ψηφοφορία θα βγάλει αποτέλεσμα τουλάχιστον 90%), αλλά πόσοι από μας μπορούμε να το αποκτήσουμε (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!!, αλλά πιστεύω το ανώτερο 10%).
Επειδή λοιπόν εκτός από τα μέλη, υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που παρακολουθεί το FORUMκαι μέσα από αυτό, όχι μόνο ενημερώνεται αλλά αποφασίζει κιόλας (όπως έκανα κι εγώ), ένοιωσα στεναχώρια με την απαξίωση των 1.050 που διέθεσα για την αγορά της τηλεόρασης την οποία ο χαρακτήρας μου δεν μου επιτρέπει να την αφήσω ασχολίαστη.
Να με συγχωρήσουν οι συντονιστές για το εκτός θέματος post, το οποίο θέτω στην διάθεση τους για διαγραφή, μετακίνηση ή/και οτιδήποτε άλλο.
Θα συμφωνήσω με το Βασίλη (vasdar) ότι αφού τα χρήματα δεν είναι πολλά, δεν πρέπει να σε απασχολεί τόσο, όσο όταν θα έδινες τα διπλά, ίσως και παραπάνω για μια πολύ καλή LCD. Το θέμα είναι το κατά πόσο εσύ αξιολογείς την απόσβεσή σου (ευχαρίστηση, ικανοποίηση αγοράς σε βάθος χρόνου) οικονομικά σε τέτοιες αγορές.
Αλλά γιατί πιστεύω ότι θα σε δούμε με καμιά Sony X3500 στο τέλος Διονύση?![]()
Επειδή λοιπόν εκτός από τα μέλη, υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που παρακολουθεί το FORUMκαι μέσα από αυτό, όχι μόνο ενημερώνεται αλλά αποφασίζει κιόλας (όπως έκανα κι εγώ), ένοιωσα στεναχώρια με την απαξίωση των 1.050 που διέθεσα για την αγορά της τηλεόρασης την οποία ο χαρακτήρας μου δεν μου επιτρέπει να την αφήσω ασχολίαστη.
Με την λογικη αυτη εγω θεωρω την PX80 μια κορυφαια αγορα.
Διονύση , δεν κοπιαζεις κι εσυ στο powerbuy που κανουμε ???![]()
Εννοεις κορυφαια αγορα = (αξια +επιδοσεις)
γιατί πριν απο λίγο είδα ότι κάποιος (μάλλον εγώ) την είχε κάνει εξαίρεση απο το site χθες. Αύριο θα είναι πάνω,,,,,,,
ευχαριστώ για την παρατήρηση!
................
Αλλά δεν φταις εσύ .....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.