Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

αφου και καλυτερο σημα θα εχεις
και τα χρηματα ειναι λιγα
και αν σου χαλασει την πετας χωρις προβλημα αφου δεν σε νοιαζει
τοτε γιατι να μην αξιζει?

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Θα συμφωνήσω με το Βασίλη (vasdar -bye-) ότι αφού τα χρήματα δεν είναι πολλά, δεν πρέπει να σε απασχολεί τόσο, όσο όταν θα έδινες τα διπλά, ίσως και παραπάνω για μια πολύ καλή LCD. Το θέμα είναι το κατά πόσο εσύ αξιολογείς την απόσβεσή σου (ευχαρίστηση, ικανοποίηση αγοράς σε βάθος χρόνου) οικονομικά σε τέτοιες αγορές.
Αλλά γιατί πιστεύω ότι θα σε δούμε με καμιά Sony X3500 στο τέλος Διονύση? :D

Μία εβδομάδα συμβίωσης με την 42ΡΧ80 των 1.050 με βοήθησε να βγάλω κάποια συμπεράσματα τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Όλα τα παρακάτω εκφράζουν την προσωπική μου άποψη και φυσικά όπου υπάρχει λόγος, υπάρχει και αντίλογος, αυτό (καθώς επίσης και η λόξα μας) νομίζω ότι είναι η ομορφιά του FORUM.

Όπως είναι φυσικό κάθε νέα τεχνολογία μας εντυπωσιάζει και θέλουμε να την αποκτήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και για να την απολαύσουμε, αλλά και για να την επιδείξουμε. Βομβαρδισμένος λοιπόν τον τελευταίο χρόνο από την νέα τεχνολογία της υψηλής ανάλυσης 1920X1080 (για τεχνολογικούς και εμπορικούς λόγους), ομολογώ ότι μου ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσω για την αγορά μιας τηλεόρασης εν έτη 2008 με ανάλυση 1024Χ768, δεν σας κρύβω μάλιστα ότι θα με προβλημάτιζαν (και θα με προβληματίσουν) σχόλια τύπου «Ρε συ Χρήστο, τόσες τηλεοράσεις υπάρχουν στην αγορά με ανάλυση 1920Χ1080, εσύ την παλιά πήγες και πήρες?».

Πίσω όμως από τις παραπάνω φιλοσοφικές π@π@ρολογίες μου υπάρχει και μία πιο ρεαλιστική διάσταση, η οποία αφορά κατά πρώτον λόγο τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός μας και κατά δεύτερον τις προτεραιότητες που δίνει στη ζωή του και στη ζωή αυτών που τον έχουν εμπιστευτεί. Είναι αυτονόητο ότι όλοι μας θέλουμε το κορυφαίο (για το οποίο αν κάνουμε μια μικρή ψηφοφορία θα βγάλει αποτέλεσμα τουλάχιστον 90%), αλλά πόσοι από μας μπορούμε να το αποκτήσουμε (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!!, αλλά πιστεύω το ανώτερο 10%).

Επειδή λοιπόν εκτός από τα μέλη, υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που παρακολουθεί το FORUMκαι μέσα από αυτό, όχι μόνο ενημερώνεται αλλά αποφασίζει κιόλας (όπως έκανα κι εγώ), ένοιωσα στεναχώρια με την απαξίωση των 1.050 που διέθεσα για την αγορά της τηλεόρασης την οποία ο χαρακτήρας μου δεν μου επιτρέπει να την αφήσω ασχολίαστη.

Να με συγχωρήσουν οι συντονιστές για το εκτός θέματος post, το οποίο θέτω στην διάθεση τους για διαγραφή, μετακίνηση ή/και οτιδήποτε άλλο.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μία εβδομάδα συμβίωσης με την 42ΡΧ80 των 1.050 με βοήθησε να βγάλω κάποια συμπεράσματα τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Όλα τα παρακάτω εκφράζουν την προσωπική μου άποψη και φυσικά όπου υπάρχει λόγος, υπάρχει και αντίλογος, αυτό (καθώς επίσης και η λόξα μας) νομίζω ότι είναι η ομορφιά του FORUM.

Όπως είναι φυσικό κάθε νέα τεχνολογία μας εντυπωσιάζει και θέλουμε να την αποκτήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και για να την απολαύσουμε, αλλά και για να την επιδείξουμε. Βομβαρδισμένος λοιπόν τον τελευταίο χρόνο από την νέα τεχνολογία της υψηλής ανάλυσης 1920X1080 (για τεχνολογικούς και εμπορικούς λόγους), ομολογώ ότι μου ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσω για την αγορά μιας τηλεόρασης εν έτη 2008 με ανάλυση 1024Χ768, δεν σας κρύβω μάλιστα ότι θα με προβλημάτιζαν (και θα με προβληματίσουν) σχόλια τύπου «Ρε συ Χρήστο, τόσες τηλεοράσεις υπάρχουν στην αγορά με ανάλυση 1920Χ1080, εσύ την παλιά πήγες και πήρες?».

Πίσω όμως από τις παραπάνω φιλοσοφικές π@π@ρολογίες μου υπάρχει και μία πιο ρεαλιστική διάσταση, η οποία αφορά κατά πρώτον λόγο τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός μας και κατά δεύτερον τις προτεραιότητες που δίνει στη ζωή του και στη ζωή αυτών που τον έχουν εμπιστευτεί. Είναι αυτονόητο ότι όλοι μας θέλουμε το κορυφαίο (για το οποίο αν κάνουμε μια μικρή ψηφοφορία θα βγάλει αποτέλεσμα τουλάχιστον 90%), αλλά πόσοι από μας μπορούμε να το αποκτήσουμε (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!!, αλλά πιστεύω το ανώτερο 10%).

Επειδή λοιπόν εκτός από τα μέλη, υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που παρακολουθεί το FORUMκαι μέσα από αυτό, όχι μόνο ενημερώνεται αλλά αποφασίζει κιόλας (όπως έκανα κι εγώ), ένοιωσα στεναχώρια με την απαξίωση των 1.050 που διέθεσα για την αγορά της τηλεόρασης την οποία ο χαρακτήρας μου δεν μου επιτρέπει να την αφήσω ασχολίαστη.

Να με συγχωρήσουν οι συντονιστές για το εκτός θέματος post, το οποίο θέτω στην διάθεση τους για διαγραφή, μετακίνηση ή/και οτιδήποτε άλλο.

+1 Μήπως είναι γεγονός πως υπάρχει μία διαφορά αντίληψης των "μαρουλόφυλλων" σε κάποιους εδώ:SFGSFGSF:

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Προς το παρόν, είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις των κατόχων και στο αμερικάνικο forum. Ελπίζουμε σε βάθος χρόνου να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Θα συμφωνήσω με το Βασίλη (vasdar -bye-) ότι αφού τα χρήματα δεν είναι πολλά, δεν πρέπει να σε απασχολεί τόσο, όσο όταν θα έδινες τα διπλά, ίσως και παραπάνω για μια πολύ καλή LCD. Το θέμα είναι το κατά πόσο εσύ αξιολογείς την απόσβεσή σου (ευχαρίστηση, ικανοποίηση αγοράς σε βάθος χρόνου) οικονομικά σε τέτοιες αγορές.
Αλλά γιατί πιστεύω ότι θα σε δούμε με καμιά Sony X3500 στο τέλος Διονύση? :D

Κοιτα να δεις Πανο...

Με Χ3500 ΔΕΝ θα με δειτε, γιατι εχω αποφασισει να ΜΗΝ την παρω (αν και κορυφαια) εδώ και πολύ καιρό, κυρίως γιατί (αν και κατα βαθος Sonakias), θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας στο συγκεκριμενο μοντελο (που συνεχιζει να ειναι ακαθεκτη παρολο που πλεον εχουν εμφανιστει στην αγορά μοντελα αντιστοιχων δυνατοτητων με πολυ χαμηλοτερες τιμες) και ΦΥΣΙΚΑ και το service της....:grandpa:

ΑΝ παρω LCD θα παρω την Τοσοδουλα 46ZF355 που γραφω και στην υπογραφή μου... Αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή έχω τον προβολέα για τα "πολλά" (και το μεγεθος μετραει οπως και να το κανουμε), αυτό που χρειαζομαι ειναι μια τηλεοραση για καθημερινη χρηση, ΚΥΡΙΩΣ σε τηλεοπτικο σημα και κανα DVDακι που μπορει να βλεπω όταν ειμαι μονος μου, αλλά και κατα βαση για να παιζω λιγο PS3 2-3 φορές την εβδομαδα, έτσι ώστε να ΜΗΝ καιω συνεχεια τη λαμπα του Dila μου...

Η τηλεοραση θα μπει στο υπνοδωματιό μου και ΟΧΙ στο σαλονι (που έχω τον προβολεα και τα ηχητικα μου συστηματα) και θα αντικαταστησει μια 32αρα CRT Sony Wega που εχω παρει πριν απο 2 χρονια περιπου... (Σονακιας όπως έγραψα και παραπάνω..-bye-)

Υπο αυτή τη σκοπιά, ΔΕ νομιζω ότι χρειαζεται να χαλασω και μια περιουσια για να παρω μια τηλεοραση που θα μπει στο υπνοδωματιο, και έτσι κι αλλιως θα χρησιμευει καθαρα σαν Gaming οθονη για PS3 και σαν τηλεοραση...:grinning-smiley-043

Ισως γι αυτο αυτη τη στιγμη (αλλα και σε βαθος χρονου πιστευω) , η 42PX80 να μοιαζει ως η καλυτερη λυση για μενα....

Last edited:

Διονύση , δεν κοπιαζεις κι εσυ στο powerbuy που κανουμε ???-bye-

Διονυση δεν ξερω τι θα παρεις ΑΛΛΑ παρτο γρηγορα γιατι εχω ενα οπλο γεματο σφαιρες και σε περιμενει
(καποτε εδωσες ραντεβου γοα CoD4 και αυτα ειναι ραντεβου τιμης)
Σε περιμενω εκει :antlers::violent-smiley-030:-bye-

Φιλε Χρηστο κανεις δεν απαξιωνει 1000 ευρω γιατι κανεις εδω μεσα(εκτος απο καποιους ισως λιγοι ειναι αυτοι) δεν τα εχει ευκολα βγαλμενα και κυριως πολλα
Αλλα σε εναν χωρο που οι τιμες στα καλα κομματια παιζουν πανω απο τις 2500 ευρω ειναι λογικο ενα προιον με τιμη κοντα στα 1000 ευρω να θεωρειται απλα τιμιο..καλο και τιμιο
Σκεψου να μιλουσαμε σε ενα φορουμ με αυτοκινητα..ποιος θα ποσταρε η ποιος τριτος θα διαβαζε στο νημα των skoda,nissan,kia-cevrolet,Χιουνταη κτλ τα οποια ενω ολα ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους θεωρουνται μεσα σε ενα τετοιο φορουμ απλα τιμια..ολοι θα κοιτουσαν BMW,AUDI και καποιοι μαλιστα PORCHE
Aν καποιος τωρα του ιδιου οικονομικου επιπεδου με τους αλλους μετα απο στερησεις και κυριως με συγκεκριμενο τροπο ζωης απεκτησε ενα ακριβο αυτοκινητο εννοειται οτι απο την μια θα αντιδρασει σε σχολια του τυπου "το Νισσαν μου ειναι κορυφη,γιατι να παρω BMW αφου το Νισσαν μου τρεχει το ιδιο κτλ κτλ"
Θα αντιδρασει και θα υπενθυμισει απλα την θεση του καθενος σε ολο αυτο το συστημα που λεγεται αυτοκινητο (η εδω τηλεοραση) κι δεν θα απαξιωσει ποτε ουτε ενα ευρω γιατι και αυτος στην επανω κατηγορια βρεθηκε..δυσκολα(μην πω τυχαια) και ξερει οτι δεν ανηκει εκει
ολα αυτα τα γραφω γιατι ισως το μνμ περι 1000 ευρω σε ξενισε..το εγραψα γιατι ετσι ειναι..σε ενα χωρο οπου τα ποσα εχουν ξεφυγει(οπως και με τους προβολεις) τα 1000 ευρω επαρκουν για να αγορασεις ενα τιμιο προιον..τωρα καποιοι το θεωρουν κορυφαιο (διαβασε σχολια του στυλ τετοιο μαυρο οι lcd ουτε να ονειρευτουν μπορουν)
Ο καθενας λοιπον ζει χαρουμενος με οτι εχει, περηφανος που το απεκτησε με τη δουλεια χωρις να του το χαρισει κανενας η να το κλεψει και ονειρευεται το κατι παραπανω γιαυτο υπαρχει το φορουμ να μας γεμιζει και να μαθαινουμε γιαυτο που εμεις δεν μπορουμε(ακομη) η δεν δεν θελουμε να αποκτησουμε!

ΥΓ: Μακαρι να ειχα μια Pioneer LX -bye-

Οπως ειχα ξαναπει παλιοτερα αν μια πλασμα εχει πχ. 1000 ευρω , για να παρει καποιος LCD με αντιστοιχη εικονα (συνολικα τοσο σε SD και ΗD) πρεπει να δωσει 2000 ευρω.

Για παραδειγμα ακομη και η LG 42PC55 που πωλειται στα 800 ευρω εχει 100 Hz , κοιταξτε ποσο εχουν οι 42" LCD με 100 Hz και θα δειτε τι εννοω.

Με την λογικη αυτη εγω θεωρω την PX80 μια κορυφαια αγορα , ισαξια με LCD οπως η F86 και η W3000 παροτι κοστιζει πολυ λιγοτερο.

Με την λογικη αυτη εγω θεωρω την PX80 μια κορυφαια αγορα.

Εννοεις κορυφαια αγορα = (αξια +επιδοσεις)
και οχι κορυφαια τηλεοραση = (επιδοσεις)
αλλιως η κουρο τι ειναι? μην καιμε τις λεξεις
Συμφωνουμε..ειναι καρυφαια αγορα

Διονύση , δεν κοπιαζεις κι εσυ στο powerbuy που κανουμε ???-bye-

Ο Διονυσης + νεα τιβι ειναι σεναριο που οι μπουκ δινουν 1:8 για αγορα τις επομενες 15 μερες . :flipout::flipout::flipout:

γιατί πριν απο λίγο είδα ότι κάποιος (μάλλον εγώ) την είχε κάνει εξαίρεση απο το site χθες. Αύριο θα είναι πάνω,,,,,,,

ευχαριστώ για την παρατήρηση!

γιατί πριν απο λίγο είδα ότι κάποιος (μάλλον εγώ) την είχε κάνει εξαίρεση απο το site χθες. Αύριο θα είναι πάνω,,,,,,,

ευχαριστώ για την παρατήρηση!

Ο θυρωρός που έγινε moderator του site ..... αυτό και αν είναι εξέλιξη καριέρας :slapface:

Αλλά δεν φταις εσύ .....

................

Αλλά δεν φταις εσύ .....

Ελα ολοκληρωσε το .........εχουμε παρει τα μετρα μας
4428.jpg