Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Χρήστο άμα δεν μου αρέσει ΕΣΥ θα φταις :violent-smiley-030: :worshippy: (και ο ξάδελφος από το περιοδικό)

πολυ σωστα,ο Χρηστος φταιει για ολα.
δεν ανοιγουμε thread χωρις συνεπειες.:rifle:

Πασχαλη, αν εχεις καλο σημα να μην στεναχωριεσαι για το τηλεοπτικο.

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Και μια ερώτηση για άσχετους...το αρχείο που κατέβασα από εδώ για το "στρώσιμο" (breakin.iso) απλά το καίω σε DVD και το βάζω να παίζει όταν θα πάω για νάνι?

Μήπως θα έχω κάποια συνέπεια από τη χρήση του? Δεν θέλω να ξυπνήσω κανένα πρωί και να φορέσω τα φούξια και τα πουά για το γραφείο :rolleyes:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Φιλικά Πασχάλης

Και μια ερώτηση για άσχετους...το αρχείο που κατέβασα από εδώ για το "στρώσιμο" (breakin.iso) απλά το καίω σε DVD και το βάζω να παίζει όταν θα πάω για νάνι?

Μήπως θα έχω κάποια συνέπεια από τη χρήση του? Δεν θέλω να ξυπνήσω κανένα πρωί και να φορέσω τα φούξια και τα πουά για το γραφείο :rolleyes:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Φιλικά Πασχάλης

Στο παρών thread.....post #885 & 888.....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

BadCarma....και προληπτικός????....καλά που δεν την πήρες την Τρίτη και 13...όπως ο eNeRGy....:flipout:

Ευτυχώς έκανα το πρώτο μου post σε αυτή τη σελίδα (112). Φαντάζεσαι να το έκανα στην 113? :Banane0:

By the way χάρηκα που σας βρήκα αρρωστάκια μου. Το Σ/Κ θα πιω και κανένα για σάς :food-smiley-005:

Και να θέσω και ένα ενδιαφέρον (κατά τη γνώμη μου πάντα) θέμα. Με ποια ταινία να ξεπαρθενιάσω την του-βού? Θα ήθελα κάποια ταινία που να έχει φυσικά τα σχετικά εφέ αλλά να μην είναι και γιαλατζί. Σκεφτόμουνα για το Lord Of The Rings το πρώτο και το πιο αγαπημένο φυσικά πριν βασιστεί καθαρά στα εφέ ή κάποιο από τα παλιά και καλά remastered Star Wars.

Καμιά άλλη πρόταση?

Φιλικά Πασχάλης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

κάποιο από τα παλιά και καλά remastered Star Wars.

Καμιά άλλη πρόταση?

Φιλικά Πασχάλης

για αρχη καλη ειναι,και στην συνεχεια αυτην http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15437 αν δεν την εχεις δει ηδη,σαν κανονικη ταινια πλεον

Screens sur Astra HD :

View attachment 25180

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1000259&page=53

....για τους τυχερούς!!!!

χαλια :bigcry:

Last edited:

γεια σας παιδιά, κι εγώ προσπαθώ να καταλήξω σε μια τηλεόραση που δε θα ξεπερνά το 1000 και όπως οι περισσότεροι έχω κάνει ολόκληρο ταξίδι έρευνας...έχω διαβάσει μέρες και μέρες τα περισσότερα threads και εξολοκλήρου αυτό εδώ μιας και είμαι σχεδόν έτοιμη να παραγγείλω την Πανασονικ αλλά μάλλον την 37' (προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη.....τι να κάνω....:blush:)...τελοσπάντων, πριν πάω ήθελα να κάνω κάποιες ίσως αφελής ερωτήσεις...δηλαδή, την παραγγέλνω, έρχεται σπίτι, τι κάνω; τι άλλο χρειάζομαι τύπου καλώδια για συνδέσεις κτλ....αν πάρω ένα πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης θα είμαι οκ? θα συνδέσω μαζί κι ένα DVD-R Sony και κάποια στιγμή όταν εξοικειωθώ μαζί της θα ηθελα να συνδέσω τον υπολογιστή για να βλέπω ταινίες που κατεβάζω, γίνεται αυτό δε γίνεται; δεν έχω παιχνιδομηχανή οπότε δε με ενδιαφέρει αυτό, περισσότερο ΤV και DVD... θα την τοποθετήσω πάνω σε έπιπλο κοντά στον τοίχο αλλά είδα στο σπίτι ενός φίλου ότι παρά που την είχε έτσι, την είχε στεριώσει και με δυο αλυσίδες πάνω στον τοίχο, σε περίπτωση κουνήματος μην πέσει.. έχει η TV τίποτα τέτοιο;... το μόνο που με ανακόπτει ακόμα είναι οι καινούργιες LG, 1-2 που είδα έιχαν ωραία εικόνα, φαντάζομαι όμως οι 37 θα ξεπερνούν τον προυπολογισμό μου οπότε.....δεν κυκλοφορούν και πολύ όμως να τις δω καλά.... αν και να πω την αλήθεια τις είδα στο MM στο Μαρούσι και πραγματικά εκεί η Πανασόνικ η 80 δείχνει άθλια (κι ο πωλητής δεν καταλάβαινε ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα!!!! - η δεξιά πλευρά είχε κοπεί όλη....anyway, αυτού του φαινόταν μια χαρά....ενώ δίπλα η 8 έδειχνε άψογα....) και η LG έσκιζε από όλες τις άλλες LCD, ναι και οι Samsung, να πω την αλήθεια, η καινούργια σειρά...εγώ άσχετη είμαι, ό,τι έχω μάθει είναι από δω, αλλά τουλάχιστον έμαθε τι να ψάχνει το μάτι μου και τώρα τα βλέπω καθαρά...να'στε καλά βρε παιδιά... οπότε περιμένω τα σχόλια σας (συγγνώμη για τα πολλά...) και θα σας πω εξελίξεις...

Μαμώτο μαμώτο μαμώτο....Μόλις με πήρανε τηλ. από το ΠΛΑΙΣΙΟ. ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ παιδιά....είναι εδώώώ :Banane0::Banane0::Banane0:

Τι κάνεις τώρα? Άντε καλή Δευτέρα...

είδα στο σπίτι ενός φίλου ότι παρά που την είχε έτσι, την είχε στεριώσει και με δυο αλυσίδες πάνω στον τοίχο, σε περίπτωση κουνήματος μην πέσει..

Μωρέ...λέτε να σφάξω καμιά κότα για να μου στεριώσει κι εμένα???

Φιλικά Πασχάλης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Κι όμως Κώστα, δεν είμαι ούτε με τις plasma, ούτε με τις LCD,....γι' αυτό και σε άλλο thread, το πήγα εμμέσως για να καταλήξω στο παρελθόν και το παρών.

Εγώ μία τηλεόραση έχω και μόνο γι´αυτή μπορώ να πω τη γνώμη μου.....ναι, είμαι υπέρ κάποιων PLASMA και κατά ορισμένων LCD.

Όλα έχουν τα κατά και τα υπέρ τους και όλοι τα παρουσιάζουμε ως παραδείγματα προς μίμηση ή αποφυγή.....άλλοι έχουν μαύρα ....άλλοι έχουν άσπρα ....άλλοι έχουν χρωματιστά ..... γενικότερα δε .....άλλοι έχουν και άλλοι δεν έχουν....

Εγώ είμαι με τους άσχετους, που βομβαρδίζονται από τις διαφημίσεις και πάνε να πάρουν δάνειο για να αποκτήσουν την κάθε μ@λ@κία που κυκλοφορεί......είμαι υπέρ των 42" ιντσών PLASMA, που κυκλοφορούν στην αγορά και κοστίζουν 1.000 , διότι για μένα δεν υπάρχει καλύτερη λύση σε αυτή τη τιμή ..... από οποιαδήποτε 40"-42" LCD σε αυτά τα λεφτά...παραδείγματα από 'περσινά ξυνά σταφύλια' δεν μετράνε...γιατί του χρόνου η ΡΧ80 θα κάνει 650 ....ή το LCD μοντέλο πέρυσι έκανε 2.000 ....οπότε ναι, είναι ευκαιρία και ίσως καλύτερη λύση....αλλά δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη.

Πολλοί έχουνε ανοιχτά τα αυτιά τους και ακονισμένα τα νύχια τους, ... για να ακούσουν σε τούτο το thread τη λέξη 'γραμμή' ή τη λέξη 'έγκαυμα' ή τη λέξη 'φίδι'....εερε τι θα γίνει τότε... καλό είναι όμως να έχουμε ανοιχτά και τα αυτιά μας σε 'βουίσματα κουνουπιών'....ή 'FW UPDATE'.....ή σε κινούμενες γραμμές και όχι σταθερές όπως στη ΡΧ70.

Λίζα, καλώς ήρθες ....-bye-
Αφού κατάφερες και διάβασες εξ' ολοκλήρου τούτο το thread....:SFGSFGSF:

Τώρα...σχετικά με το budget των 1.000 , έχω εκφράσει τη γνώμη μου (όπως βλέπεις στο παραπάνω απόσπασμα), και αφορά όχι μόνο την ΡΧ80, αλλά οποιαδήποτε καινούρια plasma με αυτό το κόστος....ακριβότερες λύσεις υπάρχουν....φθηνότερες όμως....???? Τεσπα ..... αυτό ας το απαντήσει κανένας άλλος.....

Από άποψη συνδεσμολογίας, δεν θα χρειαστείς κάτι ιδιαίτερο...ανάλογα με την έξοδο του DVD-R, θα επιλέξεις και αντίστοιχο καλώδιο (HDMI, SCART,...κ.λ.π.)...όταν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.

Επίσης το θέμα της στήριξης (στη δικιά μου 42ΡΧ80), δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σε απασχολήσει ιδιαίτερα....προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η βάση είναι επαρκής για την σταθερή στήριξη της τηλεόρασης...πιθανόν ο φίλος σου να νοιώθει λίγο ανασφαλής γι' αυτό και χρησιμοποιεί αλυσίδες.

...έχω μια μικρή ένσταση όσον άφορά την διάσταση της τηλεόρασης, καθ' ότι η διαφορά τιμής μεταξύ 37" και 42" (ΡΧ80), δεν είναι αντάξια και της διαφοράς αίσθησης κατά την θέαση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αν σκεφτουμε οτι μιλαμε για HD μαλλον μετρια την βρισκω την εικονα...

Γιάννη, για να το λες κάτι θα ξέρεις .....εγώ δεν έχω και δεν ξέρω .... στο thread του avsforum έχει και άλλες που τις ποστάρει μέλος τους από Γαλλία (είναι ο ίδιος που έχει βγάλει τις φωτο, που έχω ποστάρει παλαιότερα από upscaled DVD, και έχει το Ευρωπαϊκό μοντέλο ...ΡΧ80Ε)....οι οποίες γενικά είναι σκοτεινές (για τα γούστα μου)......από το να μην έχουμε καμία πληροφορία, καλύτερα να έχουμε μία, έστω και μέτρια....:nounder:....καλύτερα δεν είναι????

....ούτως ή άλλως οι δικές μου φωτο ήταν πολύ κάτω του μετρίου....:smash:.... γι´ αυτό που και που βάζω κανενός άλλου....:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Λίζα, καλώς ήρθες ....-bye-
Αφού κατάφερες και διάβασες εξ' ολοκλήρου τούτο το thread....:SFGSFGSF:

Τώρα...σχετικά με το budget των 1.000 , έχω εκφράσει τη γνώμη μου (όπως βλέπεις στο παραπάνω απόσπασμα), και αφορά όχι μόνο την ΡΧ80, αλλά οποιαδήποτε καινούρια plasma με αυτό το κόστος....ακριβότερες λύσεις υπάρχουν....φθηνότερες όμως....???? Τεσπα ..... αυτό ας το απαντήσει κανένας άλλος.....

Από άποψη συνδεσμολογίας, δεν θα χρειαστείς κάτι ιδιαίτερο...ανάλογα με την έξοδο του DVD-R, θα επιλέξεις και αντίστοιχο καλώδιο (HDMI, SCART,...κ.λ.π.)...όταν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.

Επίσης το θέμα της στήριξης (στη δικιά μου 42ΡΧ80), δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σε απασχολήσει ιδιαίτερα....προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η βάση είναι επαρκής για την σταθερή στήριξη της τηλεόρασης...πιθανόν ο φίλος σου να νοιώθει λίγο ανασφαλής γι' αυτό και χρησιμοποιεί αλυσίδες.

...έχω μια μικρή ένσταση όσον άφορά την διάσταση της τηλεόρασης, καθ' ότι η διαφορά τιμής μεταξύ 37" και 42" (ΡΧ80), δεν είναι αντάξια και της διαφοράς αίσθησης κατά την θέαση.

Ω ναι, ευχαριστώ-bye-...νομίζω ότι αξίζει χειροκρότημα σε όποιον διαβάζει ένα τέτοιο thread ολόκληρο:BDGBGDB55:... ευχαριστώ για την απάντηση...υποψιάζομαι ότι ο BadCarma με δουλεύει αλλά το αντιπαρέρχομαι:silly:;)....και συνεχίζω...μεταξύ μας κι εγώ κατά βάθος έχω μια δεύτερη σκέψη για το μέγεθος....ουφ....και προσπαθώ να την καταπολεμήσω...θα δούμε...σχετικά με το πολύπριζο πιστεύεις θα είμαι οκ? άντε να το τολμήσω σιγά σιγά....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκο

Ω ναι, ευχαριστώ-bye-...νομίζω ότι αξίζει χειροκρότημα σε όποιον διαβάζει ένα τέτοιο thread ολόκληρο:BDGBGDB55:... ευχαριστώ για την απάντηση...υποψιάζομαι ότι ο BadCarma με δουλεύει αλλά το αντιπαρέρχομαι:silly:;)....και συνεχίζω...μεταξύ μας κι εγώ κατά βάθος έχω μια δεύτερη σκέψη για το μέγεθος....ουφ....και προσπαθώ να την καταπολεμήσω...θα δούμε...σχετικά με το πολύπριζο πιστεύεις θα είμαι οκ? άντε να το τολμήσω σιγά σιγά....

Γίνε τολμηρή….καταπολέμησε τις σκέψεις σου…δεν χρειάζεται να ξεφυσάς…για μέγεθος να προτιμήσεις την 42άρα…γιατί όταν θα το μετανιώσεις θα είναι αργά!!!

Οπότε έχουμε και λέμε …..

….τo budget σου το ξέρεις (1.000 )….σε ενδιαφέρει η TV, ταινίες DVD και ταινίες από PC…και δεν είσαι παιχνιδιάρα για να ξημεροβραδιάζεσαι με ένα χειριστήριο στο χέρι….(δεν ξέχασα τίποτα, έτσι??)…:chinscratch:

….πήγαινε λοιπόν μια βόλτα, δες την Panasonic 42ΡΧ80 και την LG 42PG6000, διάλεξε όποια σου αρέσει (η αλήθεια είναι ότι εμφανισιακά η LG είναι πιο όμορφη και θα σου τραβήξει περισσότερο τη προσοχή)….. και……καλορίζικη!!!!

Όσο για το πολύμπριζο με το σταθεροποιητή, δεν είναι κακή ιδέα….υπάρχουν αρκετές τέτοιες λύσεις στην αγορά….αν και εγώ χρησιμοποιώ UPS…

…καλά ξεμπερδέματα!!!

Υ.Γ.: Μη βιαστείς, άποψη δική μου είναι.....μπορεί κανένας φίλος να έχει καλύτερη ιδέα….

αχ ναι...έχεις δίκιο...η αλήθεια είναι ότι το κουράζω κοντά ένα μήνα+...τις βλέπω, τις ματαξαναβλέπω.... πάντως όχι, δεν ξέχασες τίποτα...
ευχαριστώωωω....

αχ ναι...έχεις δίκιο...η αλήθεια είναι ότι το κουράζω κοντά ένα μήνα+...τις βλέπω, τις ματαξαναβλέπω.... πάντως όχι, δεν ξέχασες τίποτα...
ευχαριστώωωω....
Μου αρεσει που λες οτι το κουραζεις ενα μηνα,εμεις ξεκινησαμε απο τον Σεπτεμβρη και καταληξαμε να παρουμε τον Μαρτη, οποτε μη σε πιανει αγχος.:guitarist:

ααααααααα.....εσύ δεν παίζεσαι....ναι βρε αλλά πρέπει να καταλήξω γιατί δεν έχω καθόλου τηλεόραση στο σπίτι κι όσο πάει κουράζομαι όλο και πιο πολύ κατάλαβες;....να κάνω και μια τελευταία ερώτηση; αν ο μη γενοιτο....μου πάθει τίποτα, πώς πάμε από σέρβις στην Πανασόνικ; θα με βγάλει το λάδι μου;....

τηλεοραση πηρα σε δυο -τρεις ημερες,αν θυμαμαι καλα
απλα εψαχνα που να την δω,μολις την ειδα μου αρεσε την πηρα αμεσως.
σιγα παιδια,ενα γκατζετακι ειναι,δεν θα την παντρευτουμε.

για service κοιτα το thread της PX70.

εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι κακο αλλα δεν εχω προσωπικη αποψη.

ααααααααα.....εσύ δεν παίζεσαι....ναι βρε αλλά πρέπει να καταλήξω γιατί δεν έχω καθόλου τηλεόραση στο σπίτι κι όσο πάει κουράζομαι όλο και πιο πολύ κατάλαβες;....να κάνω και μια τελευταία ερώτηση; αν ο μη γενοιτο....μου πάθει τίποτα, πώς πάμε από σέρβις στην Πανασόνικ; θα με βγάλει το λάδι μου;....

Η Panny (με αντιπρόσωπο την Intertech στην Ελλάδα) έχει δύο χρόνια εγγύηση, ...σε περίπτωση βλάβης, η Astra Service (επίσημο Service αντιπροσωπείας) οφείλει να έρθει, να τη πάρει και να την επισκευάσει. Οmοίως, έχει δύο χρόνια εγγύηση και η LG...χωρίς να γνωρίζω περαιτέρω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία (φτου, φτου, φτου)...αλλά ο χρόνος επισκευής εξαρτάται συνήθως από το είδος της βλάβης, την ύπαρξη ανταλλακτικών,...... κ.λ.π..

Τώρα για το ποιό Service είναι καλύτερο ανάμεσα σε LG και Panasonic .... δεν ξέρω ..... καλύτερα να μας πει κανένας άλλος που έχει τέτοια εμπειρία....όσο για το λάδι....εξαρτάται από το καντήλι.

Υ.Γ.: Ότι και να αποφασίσεις να πάρεις, φρόντισε να έχει εγγύηση επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας....και προσπάθησε να είναι από κάποιο αξιόπιστο κατάστημα, ώστε να μειώσεις....όσο το δυνατόν....πιθανή σου ταλαιπωρία.