Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Τι να σας πω παιδιά...Εγώ της εξήγησα όσο πιο αναλυτικά και μεθοδικά μπορούσα ότι άμα δεν $&%*^%#$^@ θα της $#&$%&$#&#& και μετά θα τρέχουμε σαν #^%&$#%&$. Εκείνη μου απάντησε και πάλι ότι το κόκκινο είναι πολύ έντονο και χάλια δεν φυσικά δεν θα μπορούσα παρά να της αναφέρω το τεκμηριωμένο: να σου #%^&$*%^*^%$%^&# που θα μας κάνεις κουμάντο και ^%$&%^*%$&*%.

:idea:............:argue:..............:slapface:..........:HTEHEH56:.........:worshippy:..........-bye-

:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

είναι λίγο κλεμμένο από την διαφήμιση αλλά δεν πειράζει..

Πασχάλη, όταν μιλάει η γυναίκα σου εσύ θα ακούς:

μπλα μπλα μπλα panasonic μπλα μπλα μπλα ωραία μπλα μπλα μπλα μπλα εσώρουχα μπλα μπλα μπλα μπλα κρεβάτι μας.....

:music-smiley-005:

πάντα με φιλική διάθεση....

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

μπλα μπλα μπλα panasonic μπλα μπλα μπλα ωραία μπλα μπλα μπλα μπλα εσώρουχα μπλα μπλα μπλα μπλα κρεβάτι μας.....

Τώρα που το αναφέρεις...δεν θα τολμούσα με τίποτα να δω πορνό...Με 42 ίντσες μάλλον θα βούταγα στην οθόνη. Άραγε με καλύπτει η εγγύηση για κάτι τέτοιο? (φοβερός συνειρμός ε?)

Πάντα φιλικά...

Πασχάλης

Υ.Γ. Σκέφτομαι να εφαρμόσω το σύστημα "σουπιά". Ένα κλίκ τη βδομάδα. Μετά τον δεκαπενταύγουστο δεδομένου και του στρωσίματος θα βλέπουμε σωστά.

Και δεν πιάσανε οι ζέστεςςςςς ακόμαααααα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Και δεν πιάσανε οι ζέστεςςςςς ακόμαααααα

πιασανε....πιασανε!!!: 32 εδειξε χθες
γιατι τοσους εχουμε χθες και σημερα και, τουλαχιστον τα δικα μου post να μην τα παιρνετε στα σοβαρα στις ζεστες.

υ.γ οχι οτι εχουν καμια διαφορα απο τις κρυες 'ημερες":flipout:

Η χθεσινή ζωντανή μετάδοση της Savouravision, είχε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εικόνα, με πλούσια, ξεκάθαρα χρώματα και απίστευτη λεπτομέρεια στα κοντινά (π.χ. οι φακοί επαφής του καραγκιόζη άγγελου με τα φτερά) ....και τα μακρινά πλάνα (π.χ. τα διαβολάκια που περιστοιχίζαν τον έτερο διάβολο καραγκιόζη.....:eek:)....

.....όπως και οι μεταδόσεις του Champions League που έχω δει έως τώρα (θα δούμε το βράδυ).....

....γεγονός που με κάνει να πιστεύω ότι πρωταρχικό ρόλο στο SD σήμα που αναπαράγουν όλες οι τηλεοράσεις (άσχετα τύπου, μάρκας, τιμής), είναι η ποιότητα του video που μεταδίδεται....

....εγώ πάντως εντυπωσιάστηκα.....

...για τη Savouravision ...πρέπει να ισχύει αυτό που μου είχε πει ο Πάνος παλαιότερα για τους αγώνες του Champions League...δλδ ότι η live λήψη γίνεται με HD κάμερες, πράγμα το οποίο έγραφε στους τίτλους τέλους...

Συμπέρασμα..???

....άμα θέλουν...μπορούν..τώρα γιατί δεν γίνεται πάντα αυτό ....:nounder:....ας ρωτήσουν τους Σέρβους.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Η χθεσινή ζωντανή μετάδοση της Savouravision, είχε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εικόνα, με πλούσια, ξεκάθαρα χρώματα και απίστευτη λεπτομέρεια στα κοντινά (π.χ. οι φακοί επαφής του καραγκιόζη άγγελου με τα φτερά) ....και τα μακρινά πλάνα (π.χ. τα διαβολάκια που περιστοιχίζαν τον έτερο διάβολο καραγκιόζη.....:eek:)....

Με πρόλαβες Χρήστο. Αν και δεν είμαι φίλος (το αντίθετο) κάθισα και παρακολούθησα όλες τις συμμετοχές εκστασιασμένος.

Συγνώμη Ian Curtis :bigcry:
Συγνώμη Robert Smith :bigcry:
Συγνώμη Iggy Pop :bigcry:
Συγνώμη και από τα άλλα παιδιά :bigcry:

Φιλικά Πασχάλης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Με πρόλαβες Χρήστο. Αν και δεν είμαι φίλος (το αντίθετο) κάθισα και παρακολούθησα όλες τις συμμετοχές εκστασιασμένος.

Συγνώμη Ian Curtis :bigcry:
Συγνώμη Robert Smith :bigcry:
Συγνώμη Iggy Pop :bigcry:
Συγνώμη και από τα άλλα παιδιά :bigcry:

Φιλικά Πασχάλης

Να υποθέσω ότι η σύζυγος....δεν είχε παράπονο...και σου είπε τουλάχιστον ένα καλό λόγο για την επιλογή της τηλεόρασης....ή.....?????

Καλημέρα Πασχάλη..-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Να υποθέσω ότι η σύζυγος....δεν είχε παράπονο...και σου είπε τουλάχιστον ένα καλό λόγο για την επιλογή της τηλεόρασης....ή.....?????

Καλημέρα Πασχάλη..-bye-

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!!

Μάλιστα χάρηκε ιδιαίτερα που τα...μωράκια της Euro φαινότανε παχουλά :music-smiley-005:

Φιλικά Πασχάλης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκο

Μάλιστα χάρηκε ιδιαίτερα που τα...μωράκια της Euro φαινότανε παχουλά

Ααα....:idea:.....καλά που το ανέφερες....δεν θυμάμαι πόση ώρα διάρκεια είχε ο ημιτελικός της ξεφτίλας ...(νομίζω περίπου δύο ώρες..:nounder:)...τον οποίο παρακολούθησα σε Aspect: 4:3...με τις πλαϊνές μπάρες μαύρες και όχι γκρί (επειδή πλησιάζουν σε απόχρωση το περίβλημα της τηλεόρασης και δεν γίνεται ενοχλητικό όπως το γκρί)...αποτέλεσμα...????....

....κανένα ίχνος απoτυπώματος (Image Retention)...έτσι για ενημέρωση.

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Χρήστο έχω την εντύπωση ότι μείναμε τραγικά μόνοι μας. Ή οι υπόλοιποι κάτοχοι απογοητεύτηκαν ή δεν θέλουν να ματιάσουμε την τηλεόρασή τους. :chinscratch:

Νιώθω σαν τη ζώνη του λυκόφωτος. Ξύπνησα ένα πρωί και στον κόσμο υπήρχε ένας Πασχάλης, ένας Χρήστος και 2 PX80… :devil-smiley-029:

Ας είναι. Θέλεις να την καταβρούμε αναμεταξύ μας και να εκθειάζουμε συνεχώς τα παιχνιδάκια μας? :idea: :computer:

Κου***λα topic δεν θα κατέβεις ποτέ!!!!! :aktion033:

Φιλικά Πασχάλης

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει πως βλεπουμε τις ωρες λειτουργιας της συσκευης? ευχαριστω εκ των προτερων

Χρήστο έχω την εντύπωση ότι μείναμε τραγικά μόνοι μας. Ή οι υπόλοιποι κάτοχοι απογοητεύτηκαν ή δεν θέλουν να ματιάσουμε την τηλεόρασή τους.
Νιώθω σαν τη ζώνη του λυκόφωτος. Ξύπνησα ένα πρωί και στον κόσμο υπήρχε ένας Πασχάλης, ένας Χρήστος και 2 PX80…
Ας είναι. Θέλεις να την καταβρούμε αναμεταξύ μας και να εκθειάζουμε συνεχώς τα παιχνιδάκια μας?
Κου***λα topic δεν θα κατέβεις ποτέ!!!!!

Φιλικά Πασχάλης

Πασχάλη...εγώ έχω συνηθίσει να μένω μόνος.....και δεν με νοιάζει....

....γιατί έχω αυξημένη ευαισθησία.......όση περίπου και τα αγκάθια......σπάω κατευθείαν...(ξανά...:flipout::flipout:)

Εσύ πρόσεχε ....τεσπα άμα περάσω από Πλαταμώνα....βάζω το μεζέ....βάζεις τα τσίπουρα..????...-bye-

Υ.Γ.: Όσο για την απογοήτευση....μάλλον έχεις δίκιο...πρέπει να είναι πολλοί οι απογοητευμένοι.....

καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει πως βλεπουμε τις ωρες λειτουργιας της συσκευης? ευχαριστω εκ των προτερων

Φίλε tacolla...καλώς ήρθες...-bye-

...με πατημένο το -V στο front panel, πατάς τρεις φορές το 0 στο τηλεκοντρόλ...θα σου εμφανιστούν δύο πίνακες ...κάτω δεξιά αναγράφονται οι ώρες λειτουργίας και το πόσες φορές έχει ανοίξει η τηλεόραση....

ΠΡΟΣΟΧΗ...μη πατήσεις κανένα αριθμητικό ή πλήκτρο με χρώμα, στο τηλεκοντρόλ...

...για να βγεις από το Service Menu...είτε κλείνεις την τηλεόραση από τον διακόπτη on/off....είται πατάς exit στο τηλεκοντρόλ...

Υ.Γ.:Ποιά έχεις και από πότε???

Φίλε tacolla...καλώς ήρθες...-bye-

...με πατημένο το -V στο front panel, πατάς τρεις φορές το 0 στο τηλεκοντρόλ...θα σου εμφανιστούν δύο πίνακες ...κάτω δεξιά αναγράφονται οι ώρες λειτουργίας και το πόσες φορές έχει ανοίξει η τηλεόραση....

ΠΡΟΣΟΧΗ...μη πατήσεις κανένα αριθμητικό ή πλήκτρο με χρώμα, στο τηλεκοντρόλ...

...για να βγεις από το Service Menu...είτε κλείνεις την τηλεόραση από τον διακόπτη on/off....είται πατάς exit στο τηλεκοντρόλ...

Υ.Γ.:Ποιά έχεις και από πότε???

Φακελωσε τον και τον κυριο ΑΜΕΣΩΣ:bobby:

Η τηλεόραση μέρα με τη μέρα συνέχεια βελτιώνεται στην εικόνα της. :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

τεσπα άμα περάσω από Πλαταμώνα....βάζω το μεζέ....βάζεις τα τσίπουρα..????...-bye-

Μέσα....για πότε το βλέπεις με το καλό?

Φιλικά Πασχάλης

Υ.Γ. Βλέπω ξυπνήσαμε λίγο -bye-

Η τηλεόραση μέρα με τη μέρα συνέχεια βελτιώνεται στην εικόνα της. :a0210:
Πανο ποσες ωρες εχει γραψει το κοντερ περιπου;

Πανο ποσες ωρες εχει γραψει το κοντερ περιπου;

Δεν το κοίταξα ακόμη, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν την στρώνω καθόλου. Απλά την έχω και παίζει στο CINEMA mode, γιατί τα άλλα modes δεν μου αρέσουν στην εικόνα που δίνουν. Θα το κοιτάξω πάντως και θα σου πω. Πρέπει λογικά να είμαι μεταξύ 150-200 ώρες, όπως το υπολογίζω από τις ώρες τηλεθέασης.

Δεν το κοίταξα ακόμη, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν την στρώνω καθόλου. Απλά την έχω και παίζει στο CINEMA mode, γιατί τα άλλα modes δεν μου αρέσουν στην εικόνα που δίνουν. Θα το κοιτάξω πάντως και θα σου πω. Πρέπει λογικά να είμαι μεταξύ 150-200 ώρες, όπως το υπολογίζω από τις ώρες τηλεθέασης.
Εγω στην δικια μου τις πρωτες 200 ωρες τις επαιξα μονο με το DVD στωσιματος .Την μεγαλη βελτιωση της εικονας την ειδα στις 280 ωρες περιπου ,ειδικα τα χρωματα αποκτησανε μεγαλυτερη φυσικοτητα αν μπορω να το πω ετσι ,εφτασα τις 590 ωρες με την ρυθμιση τις εικονας συνηθως στο'ΚΑΝΟΝΙΚΗ'.Αςελπισουμε οτι η τηλεοραση θα συνεχιζει να μας εκπληση ευχαριστα.:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μέσα....για πότε το βλέπεις με το καλό?

Αν όλα πάνε στραβά (το ελπίζω)....θα πάω στο Βόλο και τη Λάρισα, κάποια στιγμή τον Ιούνιο...το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι Σ/Κ...και θα είμαι μόνος μου......όταν έρθει εκείνη η ώρα θα τα πούμε...

Υ.Γ. Βλέπω ξυπνήσαμε λίγο

Μπαααααααα........-bye-