Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

o συντελεστης WAF πως μπορει να βελτιωθει στη συγκεκριμενη tv; Με συνεχεις επισκεψεις σε μαγαζια και φωτο βοηθαει; Εχετε να προτεινετε κατι;:smile::smile:

Last edited:

... βλεπετε πολλες φορες η γ....η δουλεια δεν μας αφηνει ωρα ....

...... και στην επιστροφη σκεπτόμουν τι νατα κανω αφου ουτε TV δεν βλεπω

....άντε τώρα να βγει κανένας ..... και να σου πει....

'Ρε GK1964 ...η ΡΧ80 έχει καλό μαύρο..???...γιατί εγώ διάβασα ότι στο καινούριο μοντέλο της ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ...είναι καλύτερο...

...από ΗD πως πάει..????.....γιατί διαβάζω στα forum του εξωτερικού ότι η καινούρια ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ της ρίχνει στα αυτιά...'

...τι του λες μετά.....????

....δε βαριέσαι .... εσύ να' σαι καλά ..... ούτως ή άλλως, κάτι παρατηρήσεις σαν τις δικές σου φίλε μου, μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα....και αυτό, αν και εκτός θέματος, είναι το σημαντικότερο...-bye-

o συντελεστης WAF πως μπορει να βελτιωθει στη συγκεκριμενη tv; Με συνεχεις επισκεψεις σε μαγαζια και φωτο βοηθαει; Εχετε να προτεινετε κατι;

Δύσκολα πράματα ρωτάς Γιώργο μου ....-bye-....πάντως αμα αρχίσεις το ψηστήρι έχε το νου σου....γιατί άλλα λένε ....και άλλα εννοούνε ....

-------------------------------------------------------------------------

Λέξεις που χρησιμοποιούν οι γυναίκες...

Καλά
Αυτή τη λέξη την χρησιμοποιούν για να τελειώσουν μία συζήτηση, όταν νιώθουν ότι έχουν δίκιο και πρέπει να σκάσεις.

5 Λεπτά

Αυτό είναι μισή ώρα. Είναι ισοδύναμο με τον χρόνο που θα διαρκέσει ο αγώνας ποδοσφαίρου πριν βγάλεις έξω τα σκουπίδια, άρα είναι δίκαιο.

Τίποτα
Το "Τίποτα" συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει το συναίσθημα της, όταν θέλει να σε αναστατώσει. Το "Τίποτα" επίσης αρχικοποιεί μία συζήτηση που θα διαρκέσει "5 Λεπτά" και θα λήξει με "Καλά".

Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια!!)
Αυτή είναι πρόκληση. Αυτή που κάνει μία γυναίκα όταν δεν έχει "Τίποτα" και που θα καταλήξει στην λέξη "Καλά".

Προχώρα (Με κανονικά φρύδια!!)
Αυτή σημαίνει "Εγκαταλείπω" ή "Κάνε ότι θες, γιατί δεν με ενδιαφέρει". Θα πάρεις μία "Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια)" σε λίγα λεπτά, επακολωθούμενα με "Τίποτα", "Καλά" και θα σου μιλήσει σε "5 Λεπτά" που θα ηρεμήσει.

Δυνατός Αναστεναγμός

Στην πραγματικότητα αυτή δεν είναι λέξη, αλλά είναι μία πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγούν οι άνδρες. Ένας "Δυνατός Αναστεναγμός" σημαίνει ότι σκέφτεται πως είσαι ηλίθιος εκείνη την στιγμή και αναρωτιέται γιατί χάνει τον καιρό της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το "Τίποτα".

Ελαφρύς Αναστεναγμός
Και πάλι δεν πρόκειται περί λέξης, αλλά μιας πρότασης χωρίς λέξεις. Ο "Ελαφρύς Αναστεναγμός" σημαίνει ότι είναι ευχαριστημένη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην κινηθείς ή ανασάνεις και θα παραμείνει ευχαριστημένη.

Εντάξει
Αυτή είναι μία πολύ επικίνδυνη πρόταση που μπορεί να κάνει μία γυναίκα σε έναν άνδρα. "Εντάξει" σημαίνει ότι θα σκεφτεί πολύ ώρα και αρκετά σκληρά πριν σου ανταποδώσει ότι της έκανες. Το "Εντάξει" συνήθως χρησιμοποιείται με το "Καλά" σε συνδυασμό με "Σηκωμένα φρύδια".

Προχώρα!!
Κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, θα μπεις σε μεγάλο μπελά.

Παρακαλώ, πες
Αυτή δεν είναι πρόταση αλλά προσφορά. Η γυναίκα σου δίνει την ευκαιρία να πεις οποιαδήποτε δικαιολογία έχεις, γιατί έκανες αυτό που έκανες. Έχεις μία δίκαιη ευκαιρία με την αλήθεια, για αυτό πρόσεχε και δεν θα λάβεις την λέξη "Εντάξει".

Ευχαριστώ
Η γυναίκα σε ευχαριστεί. Μην λιποθυμήσεις. Απλά πες παρακαλώ.

Ευχαριστώ πολύ
Αυτή είναι τελείως διαφορετική από την "Ευχαριστώ". Μία γυναίκα θα πει "Ευχαριστώ πολύ" όταν θα θυμώσει πραγματικά με την συμεριφορά σου. Σημαίνει ότι την πρόσβαλες με κάποιο τρόπο και θα επακολουθήσει "Βαρύς Αναστεναγμός". Πρόσεχε μην ρωτήσεις τι έγινε γιατί θα σου πει μόνο "Τίποτα".

-------------------------------------------------------------------------

Αν καταφέρεις να καταλάβεις τα παραπάνω ..... θα πάρεις και τηλεόραση....:flipout:

:SFGSFGSF::a0210:.Τελικα δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια ο συντελεστης. Στο τελος παντως εκτιμουν τις επιλογες μας!

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Γνώμη μου απο την προσωπική μου εμπειρία πάντα....

Κλωτσάνε λόγω άγνοιας.
Κλωτσάνε λόγω κόστους, εκτιμούν πως το solarium ή τα extensions είναι μεγαλύτερης σημασίας
Κλωτσάνε λόγω εισβολής κάτι μεγάλου στον χώρο τους

...στο τέλος όμως

Γουστάρουν με τα χίλια που βλέπουν την μενεγάκη στην πραγματική της διάσταση
Που δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να γουρλώσουν τα μάτια τους για να δουν τι γράφει η συνταγή του Μαμαλάκη
Που θα μπορούν να περηφανεύονται για την ακριβή λεία που έφερε ο ΑΝΤΡΑΣ του σπιτιού

:SFGSFGSF::a0210:.Τελικα δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια ο συντελεστης. Στο τελος παντως εκτιμουν τις επιλογες μας!

Γιώργο....αν κρίνω από το avatar, μάλλον κατάλαβα σε ποιό μοντέλο κατέληξες εσύ...τώρα μένει το 'έτερον ήμιση'...καλή επιτυχία.

Eυχαριστω για τη συμπαρασταση. Αρχιζω και κολλαω ασχημα. Μεχρι τωρα συμβιβαζομουν στην εικονα πιστευοντας πως εχει πιο μεγαλη σημασια ο ηχος. Εστω μονο με καλο ηχο ευχαριστιομουν τις ταινιες. Τις τελευταιες μερες ξεκιναω να βλεπω και αφηνω την ταινια στη μεση.Δε μου φτανει μονο ο ηχος. Θελω και εικονα. Θελω Px80. Μαλλον ειναι θεμα ημερων πλεον!

Καταρχην καλησπερα σας.
Ειμαι νεος και στο forum αλλα και στο χωρο γενικα της εικονας( φυσικα και των πανελ). Αποφασισα λοιπον να αλλαξω την τηλεοραση μου, μια crt 21'' (ναι δεν κανω πλακα) με μια flat tv αρκετα μεγαλυτερη...Διαβαζοντας συγκριτικα αναμεσα σε lcd kai plasma σχετικα με την χρηση για την οποια την θελω, κατεληξα να παρω μια plasma.
Xρηση κυριως για τηλεοπτικο σημα, dvd και ταινιες κατεβασμενες απο internet.
Διαβαζοντας εδω και μερες...το τοπικ αυτο, κατεληξα στο να παραγγειλω την panasonic 42px8e. Και αυτο γιατι
1)κανενα απο τα καταστηματα της περιοχης μου δεν μπορουσε να μου φερει την px80e.
2)Δεν ηθελα να την παραγγειλω απο internet λογω υποστηριξης service.

Φυσικα δεν καταφερα να την δω live πουθενα (επαρχια=κομοτηνη) διοτι τα καταστηματα εδω οχι μονο δεν την ειχαν ,αλλα πολλα δεν την ηξεραν καν.
Θελω νας σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τις τοσο σημαντικες για μενα πληροφοριες που βρηκα εδω μεσα και επισης να σας ρωτησω κατι και αν θελετε μου απαντατε....
Θα εχει μεγαλη διαφορα η ποιοτητα της εικονας στην px8 απο την px80 που περιγραψατε σ'αυτο το τοπικ?(αν γνωριζετε φυσικα).
Οχι τιποτα αλλο, αλλα μαλλον προλαβαινω να την ακυρωσω ακομα....

ευχαριστω και παλι για την πολυτιμη βοηθεια σας

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καταρχην καλησπερα σας.
Ειμαι νεος και στο forum αλλα και στο χωρο γενικα της εικονας( φυσικα και των πανελ). Αποφασισα λοιπον να αλλαξω την τηλεοραση μου, μια crt 21'' (ναι δεν κανω πλακα) με μια flat tv αρκετα μεγαλυτερη...Διαβαζοντας συγκριτικα αναμεσα σε lcd kai plasma σχετικα με την χρηση για την οποια την θελω, κατεληξα να παρω μια plasma.
Xρηση κυριως για τηλεοπτικο σημα, dvd και ταινιες κατεβασμενες απο internet.
Διαβαζοντας εδω και μερες...το τοπικ αυτο, κατεληξα στο να παραγγειλω την panasonic 42px8e. Και αυτο γιατι
1)κανενα απο τα καταστηματα της περιοχης μου δεν μπορουσε να μου φερει την px80e.
2)Δεν ηθελα να την παραγγειλω απο internet λογω υποστηριξης service.

Φυσικα δεν καταφερα να την δω live πουθενα (επαρχια=κομοτηνη) διοτι τα καταστηματα εδω οχι μονο δεν την ειχαν ,αλλα πολλα δεν την ηξεραν καν.
Θελω νας σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τις τοσο σημαντικες για μενα πληροφοριες που βρηκα εδω μεσα και επισης να σας ρωτησω κατι και αν θελετε μου απαντατε....
Θα εχει μεγαλη διαφορα η ποιοτητα της εικονας στην px8 απο την px80 που περιγραψατε σ'αυτο το τοπικ?(αν γνωριζετε φυσικα).
Οχι τιποτα αλλο, αλλα μαλλον προλαβαινω να την ακυρωσω ακομα....

ευχαριστω και παλι για την πολυτιμη βοηθεια σας
Kαλως ηρθες στην παρεα μας.Αν το οικονομικο δεν ειναι προβλημα να προτιμησεις την PX80 ,οσο για την παραγγελια μεσο internet δεν υπαρχει λογος να σε φοβιζει κατι υπαρχουν στο χωρο πραγματικα εταιριες παρα πολυ αξιοπιστες και δοκιμασμενες απο αρκετους εδω.

.... Θα εχει μεγαλη διαφορα η ποιοτητα της εικονας στην px8 απο την px80 που περιγραψατε σ'αυτο το τοπικ?(αν γνωριζετε φυσικα).....

Φίλε chrppgr...καλώς ήρθες...στη παρέα...-bye-...

...(αν καταφέρει κανείς να προφέρει το nick name σου...εγώ θα κάνω τούμπες...:Banane0:)

Οι διαφορές μεταξύ ΡΧ8 και ΡΧ80, έχουν αναφερθεί στα post # 932 & 933

Psixakias-ΠΛΑΙΣΙΟ: Δεν έχει VGA είσοδο, έχει 2 HDMI αντί για 3 της PX80, έχει V-Real 2 αντί για V-Real 3 επεξεργαστή εικόνας, έχει 100Hz όπως και η PX80, και δεν έχει επίσης είσοδο SDHC που έχει η PX80!

Αλλά κοστίζει 149 ευρώ λιγότερα ....
czoun: Όλα όσα είπα ο Psixakias (από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια)..

..... και στο HiTech, αναφέρει ότι τα υποσυστήματα του επεξεργαστή οδηγού του πάνελ στην ΡΧ80 αναπαράγουν 4.096 διαβαθμίσεις για κάθε χρώμα, ενώ στη ΡΧ8 3.072...

Δεν νομίζω να θέλουν τόσο ψάξιμο τα χαρακτηριστικά, αφού ή διαφορά στη τιμή τους δεν είναι πολύ μεγάλη...(το ίδιο ισχύει για μένα και στην επιλογή μεταξύ 37ΡΧ80 και 42ΡΧ80)....

..,αλλά 'όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος'....
..... έως τώρα δεν τις έχει αμφισβητήσει κανένας.....οπότε, μάλλον είναι σωστές.....και αφού είναι σωστές.....ναι, φυσιολογικά θα υπάρχει διαφορά στη ποιότητα (υποθέτω, χωρίς να έχω δει ΡΧ8 από κοντά)....βέβαια καλύτερα θα ήταν να το πει κανένας πιο έμπειρος αυτό...αλλά τι να κάνουμε, πορεύσου τώρα με αυτό ... και βλέπουμε.

chrppgr: ....κανενα απο τα καταστηματα της περιοχης μου δεν μπορουσε να μου φερει την px80e.....

....Φυσικα δεν καταφερα να την δω live πουθενα (επαρχια=κομοτηνη) διοτι τα καταστηματα εδω οχι μονο δεν την ειχαν ,αλλα πολλα δεν την ηξεραν καν.....
Μου ακούγεται λίγο δύσκολο να μην φέρνουν...η πληροφορία που σου δώσαν είναι μάλλον πρόχειρη...για να μη πω τίποτα άλλο...εδώ θα πρέπει να σε βοηθήσουν κάποια παιδιά που έχουν εμπειρία από την αγορά της περιοχής σου...

chrppgr: ....Δεν ηθελα να την παραγγειλω απο internet λογω υποστηριξης service.
Δεν έχει καμμία σxέση η παραγγελία από το INTERNET...με την εγγύηση της τηλεόρασης και την υποστήριξη του SERVICE....αν παραγγείλεις από κατάστημα που παρέχει στα προϊόντα του επίσημη εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας...δεν έχεις κανένα πρόβλημα

Προσωπική μου άποψη είναι ότι, άμα μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία και δεν θεωρείς σημαντική τη διαφορά τιμής ανάμεσα σε ΡΧ8 και ΡΧ80....ΚΑΝΤΟ!!!

Φιλoi czoun kai gzoun:a0210: ευχαριστω!
czoun ησουν κστατοπιστικοτατος και μαλλον αυριο πρωι πρωι θα δω τι μπορω να κανω για να ακυρωσω την παραγγελια μου....
Λυσε μου μια απορια ακομη....δηλαδη αν την παραγγειλω απο το ιντερνετ και μου βγαλει κατι(μακρυα απο μας βεβαια,αλλα λεμε αν...), που θα απευθυνθω για service? Μπορω να την παω και σε καποιο τοπικο service που απλα ειναι εξουσιοδοτημενο?

Φιλoi czoun kai gzoun:a0210: ευχαριστω!
czoun ησουν κστατοπιστικοτατος και μαλλον αυριο πρωι πρωι θα δω τι μπορω να κανω για να ακυρωσω την παραγγελια μου....
Λυσε μου μια απορια ακομη....δηλαδη αν την παραγγειλω απο το ιντερνετ και μου βγαλει κατι(μακρυα απο μας βεβαια,αλλα λεμε αν...), που θα απευθυνθω για service? Μπορω να την παω και σε καποιο τοπικο service που απλα ειναι εξουσιοδοτημενο?

post # 1140

czoun: Η Panny (με αντιπρόσωπο την Intertech στην Ελλάδα) έχει δύο χρόνια εγγύηση, ...σε περίπτωση βλάβης, η Astra Service (επίσημο Service αντιπροσωπείας) οφείλει να έρθει, να τη πάρει και να την επισκευάσει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία (φτου, φτου, φτου)...αλλά ο χρόνος επισκευής εξαρτάται συνήθως από το είδος της βλάβης, την ύπαρξη ανταλλακτικών,...... κ.λ.π..

Υ.Γ.: Ότι και να αποφασίσεις να πάρεις, φρόντισε να έχει εγγύηση επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας....και προσπάθησε να είναι από κάποιο αξιόπιστο κατάστημα, ώστε να μειώσεις....όσο το δυνατόν....πιθανή σου ταλαιπωρία.
Σωστά, με ένα τηλέφωνο στην Intertech θα μπορέσεις να πληροφορηθείς καλύτερα για το τοπικό Service της περιοχής σου.

http://www.intertech.gr/home.htm?0top.htm&0

http://www.engadgethd.com/2008/03/0...ends-in-house-plasma-production-kuro-lcds-co/

Το είδατε αυτό? Σε λίγο όλοι θα έχουμε από μία Panasonic Kuro....Η μήπως Pioneer TH-42PX80E??? :nounder:
Και μπροστά προς τη δόξα τραβά :firstprize:

Φιλικά Πασχάλης

Καλημέρα Πασχάλη...-bye-

...υπάρχει αναλυτική συζήτηση γι' αυτό το θέμα στο νήμα :

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22831

Ουουουουπς.....Δεν το είχα δει.....

Ευχαριστώ Χρήστο και την καλημέρα μου -bye-

BTW δεν είδα κανένα όνομα στο τραπέζι ανάδοχε

Φιλικά Πασχάλης

Παιδια τελικα δεν προλαβα........Και ετσι απο σημερα το απογευμα θα ειμαι κατοχος μιας panasonic 42px8E!!!
Ελπιζω να μην το μετανιωσω...........:chinscratch:

Α και για την ιστορια , αναλυτικα τις διαφορες τους τις εντοπισα στις 2 σελιδες που επισυναπτω παρακατω:

http://www.panasonic.be/servlet/PB/menu/1272307_l6/index.html
και
http://www.panasonic.be/servlet/PB/menu/1271412_l6/index.html

Αυτα απο μενα προς το παρον.....νεοτερα οταν την εγκαταστησω και την δω σε λειτουργια.....

Το είδατε αυτό? Σε λίγο όλοι θα έχουμε από μία Panasonic Kuro....Η μήπως Pioneer TH-42PX90E??? :nounder:

μην μου το χαλας :damnyou:

42PX80 TV - STAR.jpg

Αυτή η φωτο είναι καλύτερη, από τις αρχικές μου.... αλλά και πάλι....δεν....

Υ.Γ.: Πάντως προσπαθώ...ποιός ξέρει...... ίσως κάποτε να τα καταφέρω.