Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αυτες οι φωτογραφιες του Trisalon αποτελουν δυσφήμηση για την συγκεκριμενη τηλεοραση. Αποκλειεται να δειχνει τοσο χαλια στην πραγματικοτητα.

Δεν χρειαζεται να εισαι τοσο εμπαθης με την συγκεκριμενη τηλεοραση και μεις μισησαμε ενα προιον αλλα δεν καναμε ετσι

Η τηλεοραση ειναι κορυφη δεν φταιω αν δεν εχω καλη μηχανη , Το αγωνιστηκο δειχνει χαλια ε? και ειναι με ζοομ X3 εχεις μεγαλη πλακα τελικα :flipout:

Και θα πρεπε να ξερεις οτι ειναι δυσκολο να αποτυπωθει στην φωτο η ευκρινια μιας τηλεορασης παντα θα ειναι χειροτερη η φωτογραφια

Εχει τοσο καλη ευκρινια και οξυτητα στα 50 εκατοστα σε ολα τα Games που δοκιμασα δεν φαινονταν ευκολα το allaizing ακομα και στα zoom των φωτογραφιων σε αντιθεση με κατι Lcd που παιζεις απο τα 2 μετρα και πηζει το ματι σου στο allazing

Δεν χρειαζεται να εισαι τοσο εμπαθης με την συγκεκριμενη τηλεοραση και μεις μισησαμε ενα προιον αλλα δεν καναμε ετσι

Κανεις λαθος δεν εχω καμια εμπαθεια με την PX80 που ειναι πολυ καλη τηλεοραση.

Οταν ομως διαβαζουμε οτι σε DVD δειχνει πολυ καλα απο κατω περιμενουμε να δουμε μια φωτογραφια με καλη σχετικα εικονα (οσο αυτο ειναι εφικτο) και οχι μια που υποτιμά την τηλεοραση.

ΥΓ. Το allazing τι ειναι?

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ΥΓ. Το allazing τι ειναι?

Aliasign (συνήθως το αναφέρουμε σαν pixelization)

unaliasbig.gif

Anti-aliasing (διάφορες τεχνικές για να ξεπεραστεί το παραπάνω πρόβλημα)

aliasbig.gif

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αν κάτσεις 1 μέτρο πιο πίσω η πρώτη φώτο θα σου φαίνεται ''κανόνι'', ενώ η 2η όπου και να κάτσεις θα είναι και θα παραμένει μια θολούρα και μισή......

Aliasign (συνήθως το αναφέρουμε σαν pixelization)

unaliasbig.gif

Anti-aliasing (διάφορες τεχνικές για να ξεπεραστεί το παραπάνω πρόβλημα)

aliasbig.gif

γεια σου Γιωργο με τις photo's σου,πολυ καλο οπως παντα!!!-bye-

Καλό Euro με την Pana -bye-
Ευχαριστώ για τις ευχές

Το παρατήρησες και σε BR ? Νομίζω πως γίνεται αυτόματα η μετατροπή και η πρώτη μου σκέψη είναι πως κάτι τρέχει με το Tosh.

Το BR το δοκίμασα μέσω pc, οπότε επειδή η ΑΤΙ δεν δίνει 1080/24p υπάρχει judder
Δε νομίζω να φταίει το toshiba γιατί σε μια 4280 δεν έχει παρατηρηθεί αντίστοιχο πρόβλημα

Υποθέτω πως εννοείς πόσο σημαντικές θα είναι οι διαφορές στην απόδοση σε σχέση με την τεράστια διαφορά στην τιμή.

Ακριβώς.
Θέλω να δω αν το μέγεθος της διαφοράς στην εικόνα δικαιολογεί τη διαφορά τιμής

@czoun
Ευχαριστώ για τις ευχές και ελπίζω να μη δω τίποτα μωβ γραμμές στο μέλλον!

Επειδή κυττάω για την 37PX8E, σε σχέση με την 37PX80Ε με ενδιαφέρει μόνο η διαφορά της στο V-Real 2 με V-Real 3.
Στο λινκ που δίνετε παίδιά λέει τα εξής σχετικά:
========
Also potentially beneficial to picture quality is 100Hz processing for increased image stability, especially during camera pans, and Panasonic's latest V-Real 3 image processors, complete with new and improved algorithms for boosting picture quality and handling 1080p/24 inputs.....
...It also handles motion better even the best of our LCD models, and shows HD with more sharpness than you would imagine possible from a screen with a 1024x720 native pixel count. Plus the V-Real 3 engine does a masterful job of upscaling standard definition sources to fit the 37PX80's screen, and colours look vibrant and free of noise.
Επειδή η διαφορά στην τιμή είναι σοβαρή (υπάρχει τρέχουσα τιμή 649 ευρώ για την 8Ε ενώ η 80Ε βρίσκεται στα 840 ευρώ) είναι σοβαρή η βελτίωση στο V-real 3 σε σχέση με το V-real 2;
Οι διαφορές στις συνδέσεις δεν έχουν σημασία γιατί δεν θα τις χρησιμοποιήσω...

Ευχαριστώ
==========

Το BR το δοκίμασα μέσω pc, οπότε επειδή η ΑΤΙ δεν δίνει 1080/24p υπάρχει judder
Δε νομίζω να φταίει το toshiba γιατί σε μια 4280 δεν έχει παρατηρηθεί αντίστοιχο πρόβλημα

Η Kuro δεν είναι καλό μέτρο σύγκρισης γιατί έχει την δυνατότητα να πάρει 60Hz, να τα μετατρέψει σε 24fps και να τα αναπαράγει σε 72Hz χωρίς pulldown.

Aνέφερα το Tosh σαν πιθανή αιτία γιατί είχα ακούσει αρκετά προβλήματα των HD-DVD με τα 24fps και γιατί δεν έχω ακούσει πουθενά για judder της PX80 με 24fps.

Ακριβώς.

Σίγουρα θα δεις βελτίωση αλλά καθόλου απίθανο αρχικά να μην θεωρείς πως δικαιολογείται η τεράστια διαφορά στην τιμή. Είμαι σίγουρος όμως πως όταν συνηθίσεις στην εικόνα της Pioneer, θα αρχίσεις να βλέπεις αρκετά κουσούρια στις άλλες.

Last edited:

Ακριβώς.

πολυ ενδιαφερον αυτο που λες

Η Kuro δεν είναι καλό μέτρο σύγκρισης γιατί έχει την δυνατότητα να πάρει 60Hz, να τα μετατρέψει σε 24fps και να τα αναπαράγει σε 72Hz χωρίς pulldown.

Aνέφερα το Tosh σαν πιθανή αιτία γιατί είχα ακούσει αρκετά προβλήματα των HD-DVD με τα 24fps και γιατί δεν έχω ακούσει πουθενά για judder της PX80 με 24fps.

Ναι σίγουρα η kuro δεν είναι αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης, αλλά περίμενα κάπως καλύτερα τη διαχείρηση των 24p από την πάννυ. Και το λέω αυτό έχοντας κατά νου τη σύγκριση με την 32άρα lcd lxd70, όπου το judder έκανε τη θέαση hd-dvd σχεδόν αφόρητη. Είναι πολύ βελτιωμένη η κατάσταση στην 37ΡΧ80, αλλά δεν είναι σαν της 4280. Ίσως να είμαι και λίγο υπερβολικός στη σύγκριση και την απαίτηση πάντως....

Σίγουρα θα δεις βελτίωση αλλά καθόλου απίθανο αρχικά να μην θεωρείς πως δικαιολογείται η τεράστια διαφορά στην τιμή. Είμαι σίγουρος όμως πως όταν συνηθίσεις στην εικόνα της Pioneer, θα αρχίσεις να βλέπεις αρκετά κουσούρια στις άλλες.

Αυτό που θέλω να συγκρίνω περισσότερο δεν είναι το hd σήμα, αλλά το sd για το οποίο έχουν ειπωθεί τόσα καλά για τις pioneer...

Δεν σε καταλαβαίνω φίλε aragorn που λες ότι έχεις πρόβλημα με τα 24p. Στην δικιά μου σε σύνδεση με το DVICO 4100 σε ταινίες 1080p που είναι στα 24p, κλειδώνει αμέσως στα 24p και η κίνηση απλά είναι νεράκι (η εικόνα εννοείται ότι είναι κρύσταλλο).

στο info της tv δειχνει κατι τετοιο,οχι οτι εχει σημασια αυτο.

Δεν σε καταλαβαίνω φίλε aragorn που λες ότι έχεις πρόβλημα με τα 24p. Στην δικιά μου σε σύνδεση με το DVICO 4100 σε ταινίες 1080p που είναι στα 24p, κλειδώνει αμέσως στα 24p και η κίνηση απλά είναι νεράκι (η εικόνα εννοείται ότι είναι κρύσταλλο).

Δεν ξέρω Πάνο, δεν με ικανοποίησε.
Θα το κοιτάξω και με άλλα hd-dvd πλην του λαβύρινθου του Πάνα και θα ξαναποστάρω το αποτέλεσμα...

Δεν ξέρω Πάνο, δεν με ικανοποίησε.
Θα το κοιτάξω και με άλλα hd-dvd πλην του λαβύρινθου του Πάνα και θα ξαναποστάρω το αποτέλεσμα...

Υποθέτω πως στο Tosh έχεις επιλεγμένη την ανάλυση σε 1080p/24Hz, δοκίμασε να αλλάξεις την ρύθμιση σε απλό 1080p για να δεις αν έχει διαφορά στο αποτέλεσμα.

Επειδή κυττάω για την 37PX8E......

Φίλε Messenger......μόλις γύρισα από έναν φίλο μου, με τον οποίο όπως είχα αναφέρει το πρωί, θα πηγαίναμε στο MEDIA στο ποτάμι για την 37ΡΧ8....ο οποίος διέθετε μόνο 650 για αγορά τηλεόρασης.....

...δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που θα κάνω, αλλά θα σας περιγράψω την εξέλιξη της αγοράς της 37ΡΧ8....

czoun: Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά της 37ΡΧ8, που έχετε 649 στο φυλλάδιο, είναι ετοιμοπαράδοτη...???

ΠΩΛ: Μάλιστα, μετρητά....κάρτα....δόσεις....?????

czoun: Μετρητά, τυλίξτε μία να την πάρουμε γιατί έχει EURO το βράδυ...αλλά....μισό λεπτό....τώρα που είπατε δόσεις...... το Π***** την έχει ίδια τιμή..... 649 ...εως 24 άτοκες δόσεις....άστο θα την πάρω από εκεί...εκτός αν μου κάνετε κάτι καλύτερο...

ΠΩΛ: Μισό λεπτό να πάρω το Δ/ντή.......μπλα, μπλα,....ψου, ψου, ψου, (με το Δ/ντή)....κατεβείτε στο Ισόγειο και ζητήστε τον Κο ΤΑΔΕ....

Κατεβαίνω λοιπόν στο Ισόγειο και βρίσκω τον Κο ΤΑΔΕ....(ευγενέστατος και γάτα)...

Δ/ντής: Που τη βρήκες 649 με 24 άτοκες.....????

czoun: Π*****......

Δ/ντής: Είσαι σίγουρος....????

czoun: Άνοιξε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ...και μπες στην ιστοσελίδα....

Δ/ντής: (Ανοίγει....κοιτάει)......609 μετρητά μου λέει..... είσαι....????

czoun: Τύλιξε μία να φύγουμε....

Την πήραμε λοιπόν 609 ...πήγαμε στο σπίτι του φίλου...και την εγκαταστήσαμε.....με όλες τις απαραίτητες συνδεσμολογίες των περιφερειακών συσκευών....συμπέρασμα....?????

ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ 2008...... 37" ΜΕ 609 .......ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ!!!!!

Last edited:

Κανεις λαθος δεν εχω καμια εμπαθεια με την PX80 που ειναι πολυ καλη τηλεοραση.

Επειδή μου αρέσει να λέω την αλήθεια και να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου....προσωπική μου εντύπωση είναι ότι.....ο Rivers δεν είναι εμπαθής με την ΡΧ80...ίσα - ίσα πολλές φορές την έχει προτείνει σε παιδιά που ζητάνε κάποια γνώμη....αλλά κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.....

...ο καθένας έχει τη γνώμη του ....και αυτό είναι φυσικό....