Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!
Επειδή κυττάω για την 37PX8E......
Φίλε Messenger......μόλις γύρισα από έναν φίλο μου, με τον οποίο όπως είχα αναφέρει το πρωί, θα πηγαίναμε στο MEDIA στο ποτάμι για την 37ΡΧ8....ο οποίος διέθετε μόνο 650 για αγορά τηλεόρασης.....
...δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που θα κάνω, αλλά θα σας περιγράψω την εξέλιξη της αγοράς της 37ΡΧ8....
czoun: Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά της 37ΡΧ8, που έχετε 649 στο φυλλάδιο, είναι ετοιμοπαράδοτη...???
ΠΩΛ: Μάλιστα, μετρητά....κάρτα....δόσεις....?????
czoun: Μετρητά, τυλίξτε μία να την πάρουμε γιατί έχει EURO το βράδυ...αλλά....μισό λεπτό....τώρα που είπατε δόσεις...... το Π***** την έχει ίδια τιμή..... 649 ...εως 24 άτοκες δόσεις....άστο θα την πάρω από εκεί...εκτός αν μου κάνετε κάτι καλύτερο...
ΠΩΛ: Μισό λεπτό να πάρω το Δ/ντή.......μπλα, μπλα,....ψου, ψου, ψου, (με το Δ/ντή)....κατεβείτε στο Ισόγειο και ζητήστε τον Κο ΤΑΔΕ....
Κατεβαίνω λοιπόν στο Ισόγειο και βρίσκω τον Κο ΤΑΔΕ....(ευγενέστατος και γάτα)...
Δ/ντής: Που τη βρήκες 649 με 24 άτοκες.....????
czoun: Π*****......
Δ/ντής: Είσαι σίγουρος....????
czoun: Άνοιξε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ...και μπες στην ιστοσελίδα....
Δ/ντής: (Ανοίγει....κοιτάει)......609 μετρητά μου λέει..... είσαι....????
czoun: Τύλιξε μία να φύγουμε....
Την πήραμε λοιπόν
609 ...πήγαμε στο σπίτι του φίλου...και την εγκαταστήσαμε.....με όλες τις απαραίτητες συνδεσμολογίες των περιφερειακών συσκευών....συμπέρασμα....?????
ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ 2008...... 37" ΜΕ 609 .......ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ!!!!!