Αμα το βρούμε κι αυτό θα σας κεράσω παγωτό χωνάκι!! :lollypop:
Χρήστο, αν έβλεπες τι είχα κάνει στη Samsung που είχα θα τραβούσες τα μαλλιά σου.......
ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ SERVICE MENU?:hmmmm2:Mας βλεπω την Τεταρτη το απογευμα οταν θα γυρισω:driver:,εσυ να το παιζεις γιατρος:nurse:και εγω να φυλαω τσιλιες:beatnik2: .Ευτυχώς Πάνο μου η κόμη μου είναι μια χαρά...... πλούσια και σγουρή...οπότε επειδή τη χρειάζομαι, λέω να μη πειράξω το service menu....:grandpa:
Το εγχειρίδιο έχει οδηγίες και φωτογραφίες...με ρυθμίσεις...και το τι κάνει κάθε αριθμητικό πλήκτρο ...μέσα στο service menu....![]()
Στη 42ΡΧ80 (σε σταθερη βαση Vogel's)τα δυο σιδερα που βιδωνονται πανω στην τηλεοραση (για να κρεμαστουν κατοπιν στο κεντρικο σιδερο) απεχουν 15,5 εκατοστα απο την καθε ακρη. Το πλατος τους ειναι 4 εκατοστα, αρα η θεση για να μπουν οι βιδες ειναι 17,5 εκατοστα απο την καθε ακρη της τηλεορασης (σε ευθεια). Επειδη ομως υποπτευομαι οτι μιλας για τις τρυπες που θα κανεις για να τοποθετησεις το κεντρικο σιδερο, αυτο εχει να κανει με τη βαση που θα αγορασεις.
Τα δυο αυτα σιδερα ειναι καθετα κι 'εχουν στην πανω πλευρα αγκιστρα για να εφαρμοζουν στο κεντρικο οριζοντιο σιδερο. Σιγουρα οι αποστασεις για τις βιδες ειναι αναλογικες,αλλα δεν ειναι στο κεντρο της τηλεορασης. Αν ψαξεις σε καποια σαιτ που πουλανε βασεις τοιχου θα δεις καλυτερα αυτο που γραφω.Τα δύο αυτά σίδερα εννοείς ότι τοποθετούνται κάθετα ή οριζόντια;
Οι 4 τρύπες για τις βίδες απέχουν την ίδια απόσταση από κάθε πλευρά, σαν να είναι στο κέντρο δηλαδή;
Τι στήριγμα παίρνουν ; (για 200χ200 - 200χ100 κλπ)
….στη συνέχεια βγάζουμε τη τηλεόραση από τη πρίζα παροχής ρεύματος (προσοχή όχι…. κλείνουμε το πολύπριζο... κλπ)
Υπάρχει καμιά επιλογή για τα χρώματα ή το gamma ?
Για να το λες κάτι θα ξέρεις...οπότε στη δικιά σου τηλεόραση κάνε αυτό που ξέρεις...εγώ στη δικιά μου, θα κάνω αυτά που λέει το εγχειρίδιο Τεχνικών της Panasonic ....'disconnect the AC cord from the wall outlet'...μάλλον θα ξέρουν κάτι περισσότερο από σένα...οπότε sorry, αλλά έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτούς...![]()
Πριν αρχησεις την ειρωνια... σκεψου τι λες...
Δεν ειναι θεμα εγχειριδιου... αλλα απλης λειτουργιας του ρευματος...
Ενα εγχειριδιο δε θα μπορουσε να καλυψει ολων των ειδων τις συνδεσεις οποτε σου λεει disconect the cord για να καταλαβεις οτι θελει να κοπει η παροχη ρευματος απο την συσκευη και οχι απλα να την κλεισεις απο το κουμπι...
Ετσι λοιπον, επειδη και μονο μου την ειπες αν και ειχα καλη προθεση (να σου μεταφερω κατι που δε γνωριζες)... θα σου προτεινα να ΜΗΝ δινεις και οδηγιες του στυλ "προσοχή όχι κλείνουμε το πολύπριζο ή UPS... κλπ" αφου δεν ξερεις... Ισως καποια στιγμη καψεις καποιον λογω (δεν ειναι κακο) ημιμαθειας ή αγνοιας!
Μεινε στην απλη αντιγραφη του manual, γιατι τα δικα σου "προσθετικα" ευτυχως αυτη τη φορα δε προκαλεσαν ζημια... αλλα γελια!!![]()
...υπάρχει τρόπος να ανοίγει η τηλεόραση σε HDMI είσοδο χωρίς σήμα...???eNeRGy: Λιγο star ειδα εχθες το βραδυ (καμια ωριτσα), και σημερα ανοιξα την TV στην HDMI εισοδο χωρις σημα (μαυριλα)....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.