Φτηνές δικαιολογίες.Εγώ δεν είχα πει τπτ.
Kαταρχας καλως ηρθες.Εαν εχεις ορεξη μπορεις να διαβασεις απο την αρχη το νημα της px80 ,θα βρεις απαντηση σε πολλες αποριες που εχεις,ειδικα η πρωτη σελιδα ειναι πραγματικος χαρτης:a0210:.Μια γρηγορη απαντηση σε αυτα που ρωτας ειναι οτι ηTV ειναι HD READY 1080P, που σημαινει οτι μπορει να αναπαραγει σωστα σημα 1080p αφου πρωτα το επεξεργαστη και το μετατρεψη σε αναλογο σημα για το πανελ της.O ηχος της απλα αποδεκτος χωρις δυνατοτητα surround.Χαίρετε,
Σπεκ για το άψογο για το site σας και το ζαγωραίο αυτό νήμα!
Μετά από πολύ έρευνα, πραγματική τε και εικονική, είμαι σχεδόν έτοιμος να αγοράσω μια 42άρα PX80 (οι σαραντάρες άλλωστε είναι δύο εικοσάρες!)
Θα μου επιτρέψετε δυο ερωτησούλες:
1. Ποια είναι η διαφορά, εάν υπάρχει, μεταξύ HD Ready και HD Ready 1080p? Η ιστοσελίδα του Plaisio αναφέρει ότι το εν λόγω μονδέλο είναι HD Ready 1080p, αλλά αλλού διάβασα ότι είναι απλώς HD Ready. Ποια η διαφορά, εάν υπάρχει; Η εν λόγω TV σε ποιά κατηγορία ανήκει?
2. Επειδή το home cinema θα έρθει σε δεύτερη φάση, είστε ικανοποιημένοι από τον ήχο? Είναι surround? (και για αυτό έχω διαβάσει αλληλοσυγκρουόμενα).
Ευχαριστώ εκ τω προτέρων!
Π.
Kαταρχας καλως ηρθες.Εαν εχεις ορεξη μπορεις να διαβασεις απο την αρχη το νημα της px80 ,θα βρεις απαντηση σε πολλες αποριες που εχεις,ειδικα η πρωτη σελιδα ειναι πραγματικος χαρτης:a0210:.Μια γρηγορη απαντηση σε αυτα που ρωτας ειναι οτι ηTV ειναι HD READY 1080P, που σημαινει οτι μπορει να αναπαραγει σωστα σημα 1080p αφου πρωτα το επεξεργαστη και το μετατρεψη σε αναλογο σημα για το πανελ της.O ηχος της απλα αποδεκτος χωρις δυνατοτητα surround.
Δεν ειναι HD Ready 1080p βεβαια γιατι δεν εχει αναλυση 1920x1080...
Χμμ! Άρα το site του ΠΛΑΙΣΙΟΥ κάνει λάθος!
Ναι ειναι λαθος.
Δεν υπαρχει ενας τιτλος απο οτι βλεπεις...
http://www.eicta.org/index.php?id=731
Συμφωνω παντως οτι καποιοι θελουν να μπερδεψουν τον καταναλωτη οτι τα προιοντα τους ειναι "1080p" γιατι το 1080p πουλαει.
[*]FNA.. Η καλύτερη τιμή, εξαιρετικό σέρβις, δωρεάν μεταφορά και σετάρισμα! No-brainer πού λένε και οι αγγλοσάξονες, το καπάρωσα επί τόπου!:firstprize:[/LIST]
ΥΓ Είδα και τα PZ τα οποία δεν μου έκαναν το παραμικρό κούκου. Το 46PZ80 μάλιστα πιξελιάζει εμφανώς, σαν κακό LCD!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.