Πως έχεις συνδέσει το DVD με την τηλεόραση; Με scart, hdmi (αν υπάρχει στο dvd), component ή RF μέσω του καλωδίου της κεραίας και βλέπεις από το κανάλι 36 (που αντιστοιχεί στο κουμπί 0 ή VCR του τηλεκοντρόλ); Η τελευταία περίπτωση είναι η άκρως χειρότερη επιλογή για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου (όχι μόνο για την συγκεκριμένη τηλεόραση, αλλά για όλες) και θα πρέπει πάση θυσία να την αποφεύγεις, εκτός και αν δεν έχεις άλλο τρόπο σύνδεσης.
Και ακομη κατι εχω αγορασει τον Pioneer 1018 a/v αφου συνδεσα το out hdmi sto in της τηλεορασης περιμενα τον ηχο να βγει απο τα ηχεια μου αλλα ενω αναβε ο ενισχυτης ηχος δεν ακουγοταν τι κανω παλι λαθος ο ασχετος?
Όπως ακριβώς τα λέει ο Σωτήρης...Πηνελόπη, ξέχνα το κανάλι 0 που γράφει βίντεο...σαν να μην υπάρχει....οι συνδέσεις τώρα πια ή με scart ή με HDMI...οι επιλογές εισόδου συνδεδεμένου σήματος στη τηλεόραση από το πλήκτρο ΑV, όπως είπε ο Γιώργος.
με scart ειναι συνδεδεμενο το dvd. Στo 36 ειναι μια ερτ1 που παιζει χαλια.
Το AV παταω για να παιξει το dvd. Αλλα τι θα υπαρχει πισω απο αυτο με απασχολει![]()
Δικιο εχεις το εβαλα για λιγο στο αυτοματο και η εικονα ειναι τελειως διαφορετικη αντε να περασουν οι 200 ωρες να την φχαριστηθω.
Να ρωτησω κατι .....
Οι plasma της Panasonic ειναι πιο ανθεκτικες στο burn-in απο τις plasma της Samsung ή οχι ?
Οπότε , για να συνδεσω την οθονη και με PS3 για να παιζω και κανα παιχνιδακι που και που, καλυτερα να παρω Panasonic και οχι Samsung ε ??? ( Φανταζομαι οτι το input lag θα ειναι και στις δυο σχεδον μηδενικό, λογω τεχνολογιας plasma) ...Εμφανίζουν σε μικρότερο βαθμό image retention, για burn in δεν ξέρω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.