Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Βασικά την Πηνελόπη ρωτάμε, που ανέφερε το πρόβλημα με τα χιονάκια...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Πως έχεις συνδέσει το DVD με την τηλεόραση; Με scart, hdmi (αν υπάρχει στο dvd), component ή RF μέσω του καλωδίου της κεραίας και βλέπεις από το κανάλι 36 (που αντιστοιχεί στο κουμπί 0 ή VCR του τηλεκοντρόλ); Η τελευταία περίπτωση είναι η άκρως χειρότερη επιλογή για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου (όχι μόνο για την συγκεκριμένη τηλεόραση, αλλά για όλες) και θα πρέπει πάση θυσία να την αποφεύγεις, εκτός και αν δεν έχεις άλλο τρόπο σύνδεσης.

Όπως ακριβώς τα λέει ο Σωτήρης...Πηνελόπη, ξέχνα το κανάλι 0 που γράφει βίντεο...σαν να μην υπάρχει....οι συνδέσεις τώρα πια ή με scart ή με HDMI...οι επιλογές εισόδου συνδεδεμένου σήματος στη τηλεόραση από το πλήκτρο ΑV, όπως είπε ο Γιώργος.

Και ακομη κατι εχω αγορασει τον Pioneer 1018 a/v αφου συνδεσα το out hdmi sto in της τηλεορασης περιμενα τον ηχο να βγει απο τα ηχεια μου αλλα ενω αναβε ο ενισχυτης ηχος δεν ακουγοταν τι κανω παλι λαθος ο ασχετος?

Η HDMI του ενισχυτή είναι έξοδος προς την τηλεόραση..για να δουλέψει πρέπει να έχεις και κάποιο σήμα εισόδου VIDEO IN και AUDIO IN (π.χ. DVD Player)...έτσι θα δώσει αναβαθμισμένη εικόνα (1080ρ) στη τηλεόραση από την HDMI και θα παίζει o ήχος από τα ηχεία του ενισχυτή.

czoun εχω συνδεσει τον πιονεερ με την πανασονικ με hdmi ok ayto.Tο dvd tο εχω συνδεσει στον ενισχυτη με σκαρτ,θα ακουω ηχο απο τα ηχεια?Περιμενω το bd55 να το συνδεσω κι αυτο με hdmi αλλα δεν εχει ερθει ακομη.

τελεια παιζει τωρα οκ

....:a0210:

Ωραία μηχανάκια παρήγγειλες φίλε τσοπάνη...θα την κάνεις την στάνη πρώτο clubάκι..:guitarist:

Υ.Γ.: Άλλαξε βρε παιδάκι μου nick...δεν είσαι πια άσχετος...:grinning-smiley-043

τα προβατα θελουν ηχο να κατεβασουν γαλα εμ τι?

Λοιπον μετα απο 3 περιπου ωρες ψαξιμο,σε dvd δεν εχω λογια τελεια εικονα ακομη και απο τωρα,σε τηλεοπτικο επλιζω να παει καλυτερα ειναι καπως θαμπη και ατονη ισως απο τις ρυθμισεις για το στρωσιμο της,εχω βαλει και μεγενθυση 2 και τα δειχνει καπως χμ χμ τι λετε εσεις οι παλαιοι κατοχοι?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Όπως ακριβώς τα λέει ο Σωτήρης...Πηνελόπη, ξέχνα το κανάλι 0 που γράφει βίντεο...σαν να μην υπάρχει....οι συνδέσεις τώρα πια ή με scart ή με HDMI...οι επιλογές εισόδου συνδεδεμένου σήματος στη τηλεόραση από το πλήκτρο ΑV, όπως είπε ο Γιώργος.

-bye-με scart ειναι συνδεδεμενο το dvd. Στo 36 ειναι μια ερτ1 που παιζει χαλια.
Το AV παταω για να παιξει το dvd. Αλλα τι θα υπαρχει πισω απο αυτο με απασχολει-bye-

Με την μεγέθυνση - και μάλιστα στο 2 - μην περιμένεις και την καλύτερη εικόνα, ό,τι ατέλεια υπάρχει στο σήμα θα φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη, επίσης χάνεις σε ευκρίνεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

-bye-με scart ειναι συνδεδεμενο το dvd. Στo 36 ειναι μια ερτ1 που παιζει χαλια.
Το AV παταω για να παιξει το dvd. Αλλα τι θα υπαρχει πισω απο αυτο με απασχολει-bye-

Η ΕΡΤ1 στο 36 πως έχει βρεθεί; Κανονικά δεν γίνεται εκπομπή σ' αυτό το κανάλι, εκτός κι αν έχεις κάτι άλλο ανοιχτό (κάποιο βίντεο μήπως; ).

Δικιο εχεις το εβαλα για λιγο στο αυτοματο και η εικονα ειναι τελειως διαφορετικη αντε να περασουν οι 200 ωρες να την φχαριστηθω.

Άρχισε να τη ευχαριστιέσαι από τώρα και θα περάσουν οι 200 ώρες...;)

Δικιο εχεις το εβαλα για λιγο στο αυτοματο και η εικονα ειναι τελειως διαφορετικη αντε να περασουν οι 200 ωρες να την φχαριστηθω.

Δεν χρειάζεται να την έχεις στην μεγέθυνση. Βλέπε από τώρα κανονικά απλά να την έχεις στο Cinema Mode και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απολύτως. -bye-

To be or not to be that's the question

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

2 μήνες μετά την αγορά, μετά βίας 170ώρες παιξίματος... (παραξενεύομαι)
Η tv απλά είναι υπέροχη...

Να ρωτησω κατι .....

Οι plasma της Panasonic ειναι πιο ανθεκτικες στο burn-in απο τις plasma της Samsung ή οχι ?

Εμφανίζουν σε μικρότερο βαθμό image retention, για burn in δεν ξέρω.
Οπότε , για να συνδεσω την οθονη και με PS3 για να παιζω και κανα παιχνιδακι που και που, καλυτερα να παρω Panasonic και οχι Samsung ε ??? ( Φανταζομαι οτι το input lag θα ειναι και στις δυο σχεδον μηδενικό, λογω τεχνολογιας plasma) ...

Απο θεμα αντιπροσωπίας/service ποια ειναι πιο αξιοπιστη?