Panasonic Plasma PZ70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

επισης που μπορω να την βρω φτηνοτερα απο 2000 που την πουλαν οι περισσοτεροι

Ψαξε και θα δεις τιμή..
Πρόσεξε μην γλιστρίσεις μονο γιατί η τιμή δεν παίζεται...

3 κατοστάρικα φτηνότερα εύκολα...

Αμέ....και στην εφορία τέτοιο παζάρι της κάνεις κάθε χρόνο ή απλά ανοίγεις πορτοφόλι και δεν λές κουβέντα ???

Άμα στην πάω 300 κάτω μετά δεν θα χρειάζεται να πουλήσω....αλλά να χαρίσω!

Τέσπα, η τιμή στα 1899 είναι υπερβολικά καλή ακόμα και σε σύγκριση με Γερμανία που αναφέρετε συνέχεια...

Δεν θα υπάρξει χαμηλότερη τιμή τουλάχιστον για 3 μήνες ακόμα

Αμέ....και στην εφορία τέτοιο παζάρι της κάνεις κάθε χρόνο ή απλά ανοίγεις πορτοφόλι και δεν λές κουβέντα ???

Άμα στην πάω 300 κάτω μετά δεν θα χρειάζεται να πουλήσω....αλλά να χαρίσω!

Τέσπα, η τιμή στα 1899 είναι υπερβολικά καλή ακόμα και σε σύγκριση με Γερμανία που αναφέρετε συνέχεια...

Δεν θα υπάρξει χαμηλότερη τιμή τουλάχιστον για 3 μήνες ακόμα

Αμα ψάξεις το forum καλύτερα θα βρεις κάτω από 1600!

Θα μου πείς για expansys τώρα???
Εγγύηση δική τους έτσι ???
Γιατι αντιπροσωπεία δεν υπάρχει εδώ για αυτές ......

Παιδιά μου φαίνεται δεν διαβάζετε καλά το forum
Αν και σχετικά νέος εγώ...
Και με εγγύηση Intertech !!!!!

Απάντηση: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

Εδώ ο άνθρωπος μας δίνε ΤΙΜΕΣ!!!!
Και δεν πρόκειται για διαφήμιση αφού η πρόθεση να βοηθήσει έχει ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ!!!
42PZ70EA----------1570E
-bye-

Εγώ τα λέω γιατί κόντεψα να φάω και ξύλο :SFGSFGSF:

Τον psixakia δεν βλέπω να πέρνει μέρος και άρχισα να ανησυχώ....:flipout:

Κάτσε γιατί γίνεται χαμός εδώ και πήζω....

Μαζευτείτε εσείς για pz70 και όταν έχετε καταλήξει πόσοι & πόσα θέλετε να μου το πείτε ....

το e-mail μου είναι
[email protected]

Απάντηση: Re: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

ΗDMI έχει 1.2
όχι δεν έχει 24fps
Αλλά και τι να τα κάνεις?

Η τηλεόραση δέχεται 24fps. Απλώς, προφανώς, δεν τα ''γυρίζει'' στα 48 Hz ή στα 72 Hz αλλά μάλλον στα 60 με αποτέλεσμα να μην έχει ροή ''νεράκι'' όταν προβάλλει BD ή HD DVD. Μην φανταζόσαστε βέβαια ότι παίζει καρέ-καρέ γιατί τώρα τελευταία, με τα γραφόμενα ορισμένων, προκύπτουν κάτι τέτοια συμπεράσματα.....

Re: Απάντηση: Re: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

Η τηλεόραση δέχεται 24fps. Απλώς, προφανώς, δεν τα ''γυρίζει'' στα 48 Hz ή στα 72 Hz αλλά μάλλον στα 60 με αποτέλεσμα να μην έχει ροή ''νεράκι'' όταν προβάλλει BD ή HD DVD. Μην φανταζόσαστε βέβαια ότι παίζει καρέ-καρέ γιατί τώρα τελευταία, με τα γραφόμενα ορισμένων, προκύπτουν κάτι τέτοια συμπεράσματα.....

επειδη ειμαι λιγο ψιλοασχετος μου το κανεις πιο λιανα???δλδ θα εχω προβλημα με Blue Ray ή HD DVD???η τιβι εχει 100χερτζ???θα εχω γενικως καποιο προβλημα στην θεαση απο καποια πηγη κτλ???ευχαριστω.επισης πια ειναι η διαφορα της 50ΡΖ70 απο την 50ΡΖ700???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

επειδη ειμαι λιγο ψιλοασχετος μου το κανεις πιο λιανα???δλδ θα εχω προβλημα με Blue Ray ή HD DVD???η τιβι εχει 100χερτζ???θα εχω γενικως καποιο προβλημα στην θεαση απο καποια πηγη κτλ???ευχαριστω.επισης πια ειναι η διαφορα της 50ΡΖ70 απο την 50ΡΖ700???

Ας ξεκινήσουμε από αυτά που δεν γνωρίζω. Δεν γνωρίζω τις διαφορές των 2 μοντέλων που ανέφερες. Πάμε παρακάτω...

Η TV προβάλλει το υλικό στα 100 Hz.
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε θέαση HD υλικού. Απλά, θα έχεις εσωτερικά μια διεργασία, εκ μέρους της συσκευής, το λεγόμενο pulldown που δημιουργεί ένα θεματάκι ως προς την ομαλότητα της κίνησης. Μην φανταστείς τίποτα τραγικά πράγματα. Αυτά, που σου λέω, ισχύουν για το 99% των θεατών. Αν ρωτάς, τώρα, τι βλέπει το 1% των ''τρελλών''.....ρώτα ελεύθερα. Βρίσκονται όλοι εδώ μέσα και είναι έτοιμοι να σου απαντήσουν.......:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043;)