ΝΑ ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΩ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ 699 ευρο
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΕΙΔΕ
ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΙΡΙ
Yperion said:Στρωσιμο=αποφυγη στατικων εικονων (λογοτυπων απο καναλια , μαυρες μπαρες απο ταινιες κτλ.) , οποτε την βαζεις να παιζει τηλεοπτικο σημα με χρηση "zoom" ("μεγεθυνση" το ονομαζει η Panasonic) για τις πρωτες 100-200 ωρες...αν θελεις κατεβαζεις λιγο και τις ρυθμισεις αλλα και στο "κανονικο" να ειναι δεν πειραζει αρκει να μην ειναι στο "ζωηρο"....
Μετα τις 50-60 ωρες θα παρατηρησεις και ορατη διαφορα και στα χρωματα και στην φωτεινοτητα που θα βελτιωθουν παρα πολυ...
Yperion said:Με την μεγεθυνση "κοβεται" μερος της εικονας , αν το καναλι ειναι σε 4:3 οπως συνηθως συμβαινει τοτε πιο πολυ κοβεται πανω και κατω...
Υπαρχει μεγεθυνση 1 , 2 και 3 οποτε κανουμε οσο zoom θελουμε...αν βαλεις BR και "μεγεθυνση 1" τοτε χανονται οι μπαρες αλλα χανεται και μερος των υποτιτλων...
Τι να κανουμε 100 ωρες ειναι αυτες (αντε 200) λιγο υπομονη...
ΝΑ ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΩ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ 699 ευρο
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΕΙΔΕ
καλησπέρα σας
Είμαι νεος κάτοχος μιας panasonic s10 50''
θέλω να την τοποθετήσω στον τοίχο .
έχετε να μου προτείνετε κάποια βαση τοίχου ;
ευχαριστώ
Τι ακριβώς όμως είναι το φαινόμενο μουαρέ???
Χωρις 3D comb filter...
Με το 3D comb...
Ο καλύτερος τρόπος διαχωρισμού, είναι με τη χρήση ενός ψηφιακού κτενωτού φίλτρου (τέτοιο είναι το 3D-Comb), το οποίο "σαρώνει" σαν χτένα το σήμα της φωτεινότητας, διαχωρίζοντας με ακρίβεια το σήμα χρωματικότητας και διατηρώντας ολόκληρο το εύρος ζώνης της πρώτης.
Εξαρτάται από την συχνότητα του υλικού που θα παίξεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.