Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic Plasma P42S10

Μακράν χειρότερο, μπλεδίζον μαύρο, 60 Hz, μικρότερο βάρος και 200 ευρώ πάνω... :chinscratch:

Έκαστος στο είδος του...

Άσχετο, για τα anti-burn-in δισκάκια που παίζουν τα βασικά χρώματα, πόση ώρα μπορεί να τα αφήσει κανείς να παίζουν;

Όση ώρα θες.

Να φανταστείς ότι εγώ (που ο ίδιος δημιούργησα το break-in DVD), το χρησιμοποίησα μόνο το πρώτο 8ώρο. Μετά βαρέθηκα.

Την άφησα να παίζει τηλεοπτικό σε zoom 1 (για να μη φαίνονται τα λογότυπα των καναλιών) και έστρωσε μόνη της. :grinning-smiley-043

Ερώτηση κρίσεως.
Γενικά το zoom in με εκνευρίζει, βλέπω κανονικά αυτό που θέλω
και για αυτό αρκετές φορές χρησιμοποιώ το δισκάκι.
Πότε καταλαβαίνουμε ότι έχει στρώσει πια η τηλεόραση;
Ξέρω ότι είναι περίπου στις 200 ώρες αλλά δεν έχω ιδέα αν τις έχει περάσει.
Το ότι δεν έβλεπα με zoom in είναι πρόβλημα;
Πχ έχω κοιμηθεί βλέποντας Star και η τηλεόραση έμεινε ανοικτή για περίπου 5-6 ώρες στο σταθμό.
Δεν παρατηρώ όμως να έχει πάθει κάτι.

Πιστεύω ότι είναι λάθος το οποίο θα διορθωθεί σύντομα.

Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με άλλο προϊον του e-shop και απλά ανακοινώθηκε ότι έχει γίνει λάθος χωρίς καμιά υποχρέωση προς τον πελάτη...:FSGSFGS4:

Απάντηση: Panasonic Plasma P42S10

Και το πλαίσιο παλιότερα είχε κάνει τέτοια "λάθη" ...

προσφορά είναι , και όποιος ψάχνει , ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρια του ...

Για την εγγύηση τι ξέρουμε;
Προφανώς δεν είναι η επίσημη...

Ειναι δεν ειναι η τιμη ειναι κανονι...αλλωστε αν δεν κανω λαθος ισχυει ετσι και αλλιως πανευρωπαικη εγγυηση 1 χρονος για ολες τις Panasonic...

Η τιμή στο e-shop είναι πλέον 1299 !!!
Πρόλαβε κανένας να την πάρει με την "λάθος" τιμή άραγε???

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma P42S10

1299 ευρω εχει στην Αγγλια η 50G10...ισως και πιο κατω...με αυτη την τιμη δεν συμφερει η αγορα της S10...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma P42S10

1299 ευρω εχει στην Αγγλια η 50G10...ισως και πιο κατω...με αυτη την τιμη δεν συμφερει η αγορα της S10...

Απορία....άμα φέρει κάποιος την G10 από την Αγγλία θα δουλεύει εδώ ???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma P42S10

Για να μην λεμε μονο για την Panasonic ....

http://www.pricerunner.de/pl/2-1218...&q=50B550&search=50B550&other_hits=;;;&sort=4
http://www.pricerunner.de/pl/2-1218...0Ps6000&search=50Ps6000&other_hits=;;;&sort=4
http://www.pricerunner.de/cl/2/Fern...397:50S10|29:50S10|347:50S10|x;;;&sp=1&sort=4
http://www.pricerunner.de/cl/2/Fern...29:50G10|280:50G10|209:50G10|x;;;&sp=1&sort=4

Aπλως στις δυο Panasonic ειναι μεγαλυτερη η διαφορα σε σχεση με αλλες χωρες...
Η LG γενικα εχει πολυ καλες τιμες στην Ελλαδα σε σχεση με αλλου , ενω η Samsung ειναι καπου αναμεσα...

Από τιμές, εδώ είναι.....:fahne90:

Αν θυμάμαι καλά (για την Panasonic) το Πλαίσιο είχε φέρει πέρυσι κάποια κομμάτια ΡΖ με κωδικό Β, που είχαν προβλήματα με το συντονισμό των καναλιών και δεν είχαν ήχο (κάποιες από αυτές φαντάζομαι ότι θα τις 'πλάσαρε' στο stock house)....αμφιβάλω πολύ αν μια G10B θα δουλέψει σωστά στην Ελλάδα και γενικότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη, διαφορετικός εξοπλισμός, διαφορετικές ρυθμίσεις, διαφορετικό λογισμικό κ.λ.π.

Υ.Γ.: Δεν ξέρω αν οι πιθανότητες είναι οι ίδιες και για τις άλλες μάρκες, αλλά κατά τη γνώμη μου, αν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά από το εξωτερικό, καλύτερα να κοιτάξει από κάποια χώρα στην οποία κυκλοφορεί ο ίδιος κωδικός με την Ελλάδα.

Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την HDMI 3 από το πλάι που φαίνεται να έχει ανεξάρτητη είσοδο για ήχο ( θέλω μία επιβεβαίωση ) ώστε να έχω εικόνα από μία πηγή και ήχο από άλλη πηγή , μπορεί να γίνει ; βασικά βαριέμαι να ανοίξω το εγχειρήδιο ...

Από ότι θυμάμαι η 1 και η 3 έχουν επιλογή για αναλογική είσοδο ήχου. Η 2 νομίζω είναι fixed ψηφιακή μόνο.

Η HDMI 3 (πλαϊνή), αν ρυθμίσεις τον ήχο ως analogue, παίρνει σήμα από τις πλαϊνές εισόδους ήχου RCA, τις ίδιες δηλαδή που είναι και για το VGA.

Η HDMI 1, ως analogue νομίζω ότι παίρνει ήχο από τα RCA που είναι μαζί με τα component.

Ελπίζω να βοήθησα! -bye-