Γιάννη καλορίζικη και σε εσένα.
Ως προς το image retention που αναφέρεις εμένα δεν μου φαίνεται περίεργο καθόλου να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στην συμπεριφορά μεταξύ δύο ίδιων τηλεοράσεων πλάσμα.
Σε αντίστοιχη περίπτωση με την px80 του αδελφού μου και την δικιά μου,η δικιά μου απο την αρχή δεν παρουσίαζε το φαινόμενο τόσο έντονο όσο του Χρήστου.Με τον καιρό όμως η συμπεριφορά τους σχεδόν ισορρόπησε.
....ελπίζω να καταλαβαίνετε πλέον γιατί έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να επιμένουμε ότι οι ίδιες ρυθμίσεις δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικές τηλεοράσεις...
οκ Χρηστο,το αν ισχυει το 400 ή 600 subfield drive ειναι υπο εξερευνηση...
μηπως εχεις εσυ ή καποιος αλλος link για pdf αρχειο με χαρακτηριστικα της σειρας S?γιατι ψαχνω βρισκω μονο για S10B και οχι για S10EOui....![]()
μια απορια ρε παιδια,γιατι και εγω μολις χτες την παραγγειλα...
οπου διαβαζω χαρακτηριστικα για την S10 42" ,βλεπω οτι ειναι 100HZ με 400HZ Intelligent frame creation.σωστα???
μηπως εχεις εσυ ή καποιος αλλος link για pdf αρχειο με χαρακτηριστικα της σειρας S?γιατι ψαχνω βρισκω μονο για S10B και οχι για S10E
thanks in advance
savvas
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.