Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο κανάλι μεγκα και αλφα τα σήματα του καναλιών τα βλέπω σαν να έχουν ουρά και από κάτω διακρίνω λευκές γραμμές κάθετες μέχρι κάτω.

Η τηλεόραση είναι ακόμα στην διαδικασία στρωσίματος με 120 ώρες.

Σαν θέμα της αναλογικής λήψης ακούγεται. Σε DVD ή BluRay, έχεις παρατηρήσει αυτές τις λευκές κάθετες γραμμές;

Μόνο στα κανάλια αυτά, πουθενά αλλού!

Επίσης διαπίστωσα πως όταν ανοίγω την τηλεόραση πρέπει να ρυθμίσω πάλι από την αρχή την φωτεινότητα και τις άλλες λοιπές ρυθμίσεις, δεν τις κρατάει στη μνήμη!

Η τηλεόραση συμπλήρωσε 240 ώρες και πάει το στρώσιμο...

έβαλα τις παρακάτω ρυθμίσεις,

Για τηλεοπτικο σημα/DVD...

Profile: Normal
Contrast 40
Brightness: 0
Colour: 36
Sharpness: 5
Colour balance Normal
Colour management Off
x.v.Colour Off
3D comb On (αυτη η επιλογη εμφανιζεται αναλογα με την πηγη)
P-NR low
Intelligent Frame Creation on (η και οff)

Για HD....

Profile: Cinema
Contrast 36
Brightness: 0
Colour: 30
Sharpness: 0
Colour balance Warm
Colour management Off
x.v.Colour Off
P-NR Off
Intelligent Frame Creation Off

που πήρα από τον φίλο Γιάννη.

Χθες που παρακολουθούσα ένα ματς ποδοσφαίρου στο sport+ διαπίστωσα ότι τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών δεν τα έβλεπα καθαρά όταν η κάμερα ήταν μακριά (κανονική λήψη δηλαδή), δεν καταλάβαινα ποιος παίχτης είναι ποιος!

Έβαλα Profile: Cinema και Profile: Normal αλλά τίποτα...

Πρέπει να αλλάξω κάποια άλλη ρύθμιση;

Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα, ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα πλην του καναλιού Σκάι που βλέπω δεύτερα είδωλα αλλά φταίει το σήμα από την κεραία (κεντρική πολυκατοικίας).

Σημερα παρατηρησα μια καθετη γραμμη 20 cm απο την αριστερη πλευρα της οθονης. Εχω βαλει και παιζει το dvd burn in αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω να φευγη.

Σημερα παρατηρησα μια καθετη γραμμη 20 cm απο την αριστερη πλευρα της οθονης. Εχω βαλει και παιζει το dvd burn in αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω να φευγη.

τι χρωματος ειναι??? μπορεις να βαλεις καποια photo?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φωτό μπορείς να μας παραθέσεις??...δεν νομίζω ότι θα κάνει τίποτα το DVD, μάλλον επισκευή θέλει, επικοινώνησε αύριο με το service..... είσαι εντός εγγύησης

14. saltjohn..................46S10.....30/01/10 ( http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1101613&postcount=241 )
saltjohn (αλλαγή με καινούρια http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1124997&postcount=344)

Απ´την αρχή δεν σε πήγε καλά .... %$@@#@..... είσαι πάλι εντός εγγύησης. .

Δεν ξερω εαν υπαρχει προβλημα με τα ηλεκτρονικα της πανυ αλλα οπως ξαφνικα ηρθε ετσι και εφυγε. Και δεν προλαβα να χαρω και ξαναηλθε. Πρεπει να ειναι κολλημενα υποεικοστοιχεια γιατι στο κοκκινο ειναι απο το επανω μερος εως κατω της οθονης χωρις διακοπη, ενω στο πρασινο και μπλε η γραμμη ξεκιναει απο επανω μερος και σταματαει στη μεση.Θα προσπαθησω να βαλω φωτο.

Last edited:
Έτσι όπως το περιγράφεις, δεν έχει σχέση με burn-in και image retention, σε πρόβλημα στο πάνελ ή σε driver παραπέμπει.

Μόνο το service μπορεί να κάνει κάτι...

Έτσι όπως το περιγράφεις, δεν έχει σχέση με burn-in και image retention, σε πρόβλημα στο πάνελ ή σε driver παραπέμπει.

Μόνο το service μπορεί να κάνει κάτι...

Πιθανον ετσι να ειναι, αυριο θα ξερουμε σιγουρα. Για να το καταλαβεται ειναι οπως οταν βλεπεις παλαια κινηματ. ταινια μετις καθετες γραμμες,μονο που σε μενα ειναι μονο μια και ερχετε και φευγει.Στην φωτο φαινεται πολυ αμυδρα και μονο στο κοκκινο.

Πιθανον ετσι να ειναι, αυριο θα ξερουμε σιγουρα. Για να το καταλαβεται ειναι οπως οταν βλεπεις παλαια κινηματ. ταινια μετις καθετες γραμμες,μονο που σε μενα ειναι μονο μια και ερχετε και φευγει.Στην φωτο φαινεται πολυ αμυδρα και μονο στο κοκκινο.

τι να πω... εισαι πολυ ατυχος... τουλαχιστον ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις απ'το service και ελπιζω να στην αντικαταστησουν με το φετινο μοντελο!!!

Μιλησα με πανασονικ, θαελθουν νατην παραλαβουν για επισκευη και εαν ειμαι τυχερος μου ειπαν θα την παραλαβω νωρις, σε κανα δεκαρια μερες πιστευω εγω, εαν ειμαι ατυχος οταν ελθη τα ανταλλακτικο με οτι αυτο συνεπαγεται.

Μιλησα με πανασονικ, θαελθουν νατην παραλαβουν για επισκευη και εαν ειμαι τυχερος μου ειπαν θα την παραλαβω νωρις, σε κανα δεκαρια μερες πιστευω εγω, εαν ειμαι ατυχος οταν ελθη τα ανταλλακτικο με οτι αυτο συνεπαγεται.

θυμαμαι οτι υπαρχει καποιος σχετικος νομος σχετικα με το διαστημα επισκευης... για ψαξ'το λιγο

Φίλε μου, επειδή την ψιλοπάτησα με τις μεταφορικές που στέλνουν για παραλαβή, πρός θεού πέστους ότι δεν έχεις την συσκευασία για να φέρουν δική τους να στην συσκευάσουν και όταν έρθουν βάλτους να πάρουν τηλέφωνο και να επιβεβαιώσουν στην αντιπροσωπεία ότι η τηλεόραση δεν έχει σημάδια - οι μάγκες δεν αναγνωρίζουν τίποτα που να γίνεται απο την μεταφορική ενώ έτσι έχεις ελπίδες.....εμένα μου την κάνανε σημάδια και μετά μου λέγανε ότι έτσι την παραλάβανε και δεν φταίνε αυτοί άλλα η μεταφορική και άντε να βρείς το δίκιο σου!

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδειαφερον και τη βοηθεια. πραγματικα αυτο με τα σημαδια δεν το ειχα διανοηθη. Θα επανελθω οταν την παραλαβω πλεον επισκευασμενη.:slapface:

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδειαφερον και τη βοηθεια. πραγματικα αυτο με τα σημαδια δεν το ειχα διανοηθη. Θα επανελθω οταν την παραλαβω πλεον επισκευασμενη.:slapface:

Ευχομαι να σου ερθει μια S20 στη θεση της
:2thumb22sup:

Θα προτιμουσα μια V και ας ειναι και 10 (V10) απ"οτι εμαθα ειναι πιο ανθεκτικες με σχεδον μηδενικες βλαβες.

Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Οι οδηγίες για Digea στην 46-S10 δεν ισχύουν γιατί δεν υπάρχει πουθενά "Εισαγωγή HD καναλιών".
Πιθανότατα να μην υποστηρίζει MPEG-4 γιατί τα ψηφιακά της ΕΡΤ παίζουν και έχω και EPG.

(Ψάχνω στα MENU πάνω απο 2 ώρες !!)

Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Οι οδηγίες για U/S/G/V 10 ισχύουν κανονικότατα...

Επαναφορά Ρυθμίσεων > Γλώσσα Ελληνικά > Χώρα Γερμανία ή Ισπανία

...δεν είναι δυνατόν να έχουν δέκτη mpeg4 όλες οι Panasonic του 2009 και να πιάνουν Digea..... εκτός από την δική σου...;)