Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

που θα το βρω αυτο? πισω απο το TV?

Στα αυτοκολλητα πισω λεει Assembly in Czech Republic. To made in Δεν το βρηκα.

Κατι αλλο που 8ελω να ρωτησω. Αξιζει να παρω στις 46'' την G20 και να αφησω στις 50 την S20??? ειναι και 300ε διαφορα. αξιζει δηλαδη να θυσιασω 4'' και 300 για καλυτερη εικονα?? Θα εχουν διαφορα??

Και εμενα ειναι Assembly in Czech Republic... τωρα με το break-in dvd νομιζω ακουο λιγο buzzing οταν πηγα πισω να δω το αυτοκολητο, αλλα στα 3 μ δεν ακουγεται (νομιζω, θα εχω το νου μου τωρα..)

Αξιζει να παρω στις 46'' την G20 και να αφησω στις 50 την S20??? ειναι και 300ε διαφορα. αξιζει δηλαδη να θυσιασω 4'' και 300 για καλυτερη εικονα?? Θα εχουν διαφορα??

Το ίδιο δίλημμα έχω και εγώ, για άλλο λόγο όμως: ανακλάσεις. (έχω παράθυρο πισω από τον καναπέ). Αν ήταν μόνο για την ποιότητα εικόνας θα έπαιρνα 50S20-EUR900.

Κατι αλλο που 8ελω να ρωτησω. Αξιζει να παρω στις 46'' την G20 και να αφησω στις 50 την S20??? ειναι και 300ε διαφορα. αξιζει δηλαδη να θυσιασω 4'' και 300 για καλυτερη εικονα?? Θα εχουν διαφορα??

Καποιος για αυτο?? Απο τον Yperion περιμενω βασικα γιατι απ'οτι καταλαβα ειναι ειδικος σε αυτα!! :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο που ανεφεραν σαν "προβλημα" το βλεπω και εγω, πρεπει να ειναι εντονο το background να φανει και απο κοντα, απο τα 3-3.5μετρα δε φαινεται...

Καλά το έγραψες "προβλημα" ....:2thumb22sup:

Έλα ντε .....

Με συγχωρείτε ρε παιδιά, τι να εξηγηθεί?

Κάτι το οποίο φαίνεται από τα 10 εκατοστά και κάτω από ειδικές συνθήκες (μονόχρωμο background)???

Βάλτε μια σκοτεινή σκηνή π.χ. ουρανό με λαμπερά φωτεινά αστέρια και πλησιάστε στους 10 πόντους για να δείτε τα αστέρια, τι χρώμα έχουν???... λαμπερό λευκό???

Αν δεν δείτε μόνο λευκό, μην νομίζετε ότι έχει πρόβλημα.

Αν δεν σας κάνει αυτό που φαίνεται στην φωτό, πατήστε το Guide+ και κοιτάξτε να δείτε την μαύρη γραμμή ανάμεσα στα μπλε τετράγωνα με τα κανάλια, πως 'τραβιέται' στο γκρι υπόβαθρο...

...αν δεν σας κάνει ούτε αυτό, πλησιάστε στους 10 πόντους το πάνελ και βάλτε ένα γκρι υπόβαθρο, η αριστερή πρώτη γραμμή των pixel είναι ματζεντομπορντοροδοκόκκινο και η τελευταία δεξιά κυανοκιτρινοβεραμανωκεανί....

..πηγαίντε στους 10 πόντους σε μια blcak screen εισόδου HDMI και πατήστε το info θα δείτε ότι η 1η και η τελευταία γραμμή του γκρι τετραγώνου πληροφοριών μόνο γκρι δεν είναι...

...και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχει εκνευρισμός, απλά από τα 10 εκατοστά και κάτω από ειδικές συνθήκες μπορούν να εμφανιστούν πολλά πράγματα (δοκίμασε κανείς άραγε αυτά που έγραψα προηγουμένως).....η δικιά μου πάντως τα κάνει όλα και δεν είναι χαλασμένη... ;)

Δοκίμασε κανείς να δει λευκά αστέρια σε μαύρο φόντο από 10 πόντους??...τους μπλε και κόκκινους κόκκους τους βλέπετε??

Ούτε πρόβλημα της τηλεόρασης είναι, ούτε εξαφανίζεται μετά το στρώσιμο.

Στο post του emperorgr http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1250318&postcount=131 παρατήρησα στην τελευταία foto ότι το firmware που έχει είναι το 1013 - 10000 ενώ στην δική μου έχει το 1014 - 10000.

Υπάρχει άλλος με διαφορετική έκδοση και τι αλλαγές άραγε μπορεί να κρύβουν αυτές?

Πολύ καλημέρα.
Κι' εμένα έχει το 1012. Θα πρέπει να πάμε στο 1014 ?? κι'αν ναι πως θα γίνει αυτό ?
Από εντυπώσεις η τηλεόραση είναι μια χαρά. Είμαι στις 250 περίπου ώρες και δοκίμασα να ρυθμίσω αντίθεση και φωτεινότητα με εκείνα τα patterns που είχε δώσει το fullhd.
Λοιπόν για μένα η εικόνα μου αρέσει με αντίθεση στο 50 και το μαύρο είναι ΜΑΥΡΟ σε φωτεινότητα -7 το χρώμα δε στο 25. Την ημέρα ανεβάζω φωτεινότητα στο 0. Δεν με απασχολούν τα λογότυπα και οι μπάρες με ειδήσεις αλλά δεν τα αφήνω και πάνω από 3-4 ώρες. Η οξύτητα δεν βλέπω να κάνει κάτι είτε είναι στο 0 είτε είναι στο 10. Λέει τίποτα αυτό ? Θα το ψάξω όμως πιο επισταμένα για σιγουριά.
Και μια συμβουλή κι' από εμένα: αν η σύζυγος θέλει 32 πάρτε 40, αν θέλει 40 πάρτε 42, αν θέλει 42 πάρτε 46, αν θέλει 46 πάρτε 50 ....

Καλημερες,
χτες αγορασα ενα Media player της WD (WD TV Live) και το συνδεσα με την 50s20. Παρατηρησα οτι οταν η συσκευη ειναι αναμενη το σημα στα ψηφιακα αλλα και στα αναλογικα καναλια χαλαει παρα πολυ (στα αναλογικα περισοτερο χιονι και θορυβος και στα ψηφιακα χρωματα στην οθονη και σπασιματα στην κινηση). Μολις σβησω το Media Player ολα επανερχονται στα κανονικα. Ειναι νορμαλ αυτο ? Υπαρχει περιπτωση να ειναι παρασιτα λογω κακης ποιοτητας καλωδιου HDMI μεταξυ player και τηλεορασης ?

Δοκίμασε και με κανένα άλλο καλώδιο , γιατι έχω ακριβώς τον ίδιο media player στη 42’’ S20 χωρίς κανένα πρόβλημα…(το μόνο που μου την “σπάει” είναι ότι όταν ανάβω το WD ενεργοποιείται κατευθείαν και στην TV χωρίς εγώ να επιλέξω AV)

θα δοκιμασω και καποιο αλλο καλωδιο, αυτο που εχω ειναι ενα των 8 turbo-x. δεν ειναι κατι που με ενοχλει αλλα θα προτιμουσα να μη συμβαινει

ΟΟΟ14 ε? πως θα περασουμε το νεο firmware που δεν υπαρχει πουθενα? τελος παντων, μια ερωτηση που εχω, ο ΣΚΑΙ, αυτοματα περναει σε 16:9 οποτε το zoom1 δε δουλευει οπως στα υπολοιπα καναλια και φαινεται συνεχεια το logo, πρεπει να το κανω manual παλι την ρυθμιση zoom1 πραγμα εκνευριστικο, εχουμε καμια λυση? Και τελος κατι που ειδα, οταν την εβγαλα δεν ειχε αριστερα πανω χαρτακι με το Viera logo οπως ειχε του φιλου που την παρελαβε σπασμενη, δε νομιζω πως ειναι κατι σπουδαιο αλλα...

ΟΟΟ14 ε? πως θα περασουμε το νεο firmware που δεν υπαρχει πουθενα? τελος παντων, μια ερωτηση που εχω, ο ΣΚΑΙ, αυτοματα περναει σε 16:9 οποτε το zoom1 δε δουλευει οπως στα υπολοιπα καναλια και φαινεται συνεχεια το logo, πρεπει να το κανω manual παλι την ρυθμιση zoom1 πραγμα εκνευριστικο, εχουμε καμια λυση? Και τελος κατι που ειδα, οταν την εβγαλα δεν ειχε αριστερα πανω χαρτακι με το Viera logo οπως ειχε του φιλου που την παρελαβε σπασμενη, δε νομιζω πως ειναι κατι σπουδαιο αλλα...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1039269&postcount=215

Το χαρτονάκι αυτό ούτε οι δικές μου το είχαν.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1039269&postcount=215
Το χαρτονάκι αυτό ούτε οι δικές μου το είχαν.

Ισως να ηταν διαφορετικη παρτιδα, οχι κατι σπουδαιο ετσι και αλλιως..:Banane0:

Αυτο το ποστ δε μου καλυπτει την απορια/προβλημα που εχω με τον ΣΚΑΙ, ενω στα αλλα καναλια το logo κρυβεται στο zoom1, με τον ΣΚΑΙ κανει adjust full screen με ή χωρις το overscan και φαινεται το Logo...

1000 φορες να μην ειχε το χαρτονακι και να ηταν ακεραια παρα με το χαρτονακι και 1000 κομματια :Banane0:

1000 φορες να μην ειχε το χαρτονακι και να ηταν ακεραια παρα με το χαρτονακι και 1000 κομματια :Banane0:

Ναι τα ειδα φιλε μου, τι να πω, καλα πως την μετεφεραν στο σπιτι σου, ηταν χτυπημενο το κουτι απο εξω? τελικα τι εγινε, σου την αλλαξαν? ελπιζω συντομα να λιθει το προβλημα και να απολαυσεις την 50" τηλεοραση σου :music-smiley-005:

Ναι τα ειδα φιλε μου, τι να πω, καλα πως την μετεφεραν στο σπιτι σου, ηταν χτυπημενο το κουτι απο εξω? τελικα τι εγινε, σου την αλλαξαν? ελπιζω συντομα να λιθει το προβλημα και να απολαυσεις την 50" τηλεοραση σου :music-smiley-005:

Δεν ξερω αν την εσπασαν αυτοι που την εφεραν ή αν την πηραν έτσι. Μόλις την είδα ετσι πηρα τηλεφωνο και αμεσως μου ειπαν να μου την αλλαξουν!! Αυριο περιμενω την αντικατασταση οποτε και ενημερωνω!! μια επιφυλαξη την εχω παντως!

Ρε παιδιά η τηλεόραση δεν υποτίθεται ότι έχει mpeg4;; Πήγα να πιάσω τη digea σήμερα το πρωί, και σε όλα τα κανάλια έχω μόνο ήχο. Είπαν στην τηλεόραση ότι αυτό σημαίνει ότι έχω mpeg2 μόνο. Είναι δυνατόν, καινούριας τεχνολογίας τηλεόραση; Εκτός των άλλων, κόβω το κεφάλι μου ότι το είχα κοιτάξει πριν την αγοράσω και έλεγε ότι έχει κανονικά mpeg4!!