Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

H s20 + ένα egreat, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο την g20.

Σού μένει και διαφορά τιμής για την αγορά, player, media pc κλπ :2thumb22sup:

τι ειναι αυτο το egreat???

H s20 + ένα egreat, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο την g20.
Επειδή έχω κ τα 2 απλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ακλομη την s20, τέτοια θέλω να διαβάζω χε χε χε.

Καλησπερα σας...
Ολα ετοιμα επιτελους....
P50S20 88 ωρες λειτουργιας
pioneer BDP-120
WD hd tv - media player
YAMAHA RX-V363
MAGNAT 5.1 soundspeakers plus sub

το ονομα μου στους κατοχους S20 παρακαλω....

Και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα και ετοιμαζομουν να γραψω εντυπωσεις σημερα εμφανιστηκε αυτο :bigcry:

Attachments

• P1000537.jpg
    P1000537.jpg
    37.9 KB · Views: 170
  • P1000538.jpg
    P1000538.jpg
    42.6 KB · Views: 154
  • P1000539.jpg
    P1000539.jpg
    41.7 KB · Views: 126
  • P1000540.jpg
    P1000540.jpg
    39.8 KB · Views: 105
  • P1000541.jpg
    P1000541.jpg
    35.6 KB · Views: 99
  • P1000542.jpg
    P1000542.jpg
    41.2 KB · Views: 98
  • P1000543.jpg
    P1000543.jpg
    49.3 KB · Views: 144
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα και ετοιμαζομουν να γραψω εντυπωσεις σημερα εμφανιστηκε αυτο :bigcry:

Τηλέφωνο αύριο πρωί πρωί στην αντιπροσωπεία για αντικατάσταση.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην ανησυχείς σε λιγες ημερες θα εχεις καινουργια τηλεοραση....

Το είχα ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση οποτε ξαναρωταω!! :singer: Μολις ανοιγω την τηλεοραση, μου δείχνει απευθειας τον δορυφορικο δέκτη(HDMI1) και όχι το τελευταιο καναλι το οποιο είχα. Υπαρχει καποιος τρόπος για να μην βρισκει το σήμα απευθειας και να ''πηδαει'' στο HDMI1?? :grinning-smiley-043

Από το 1ο post του νήματος....

...όλες οι Panasonic έρχονται προρυθμισμένες για να ανοίγουν στο τελευταίο τηλεοπτικό που είχες ανοιχτό (είτε ψηφιακό - είτε αναλογικό).

Δεν ξέρω, αν κατά την αρχική εγκατάσταση με επιλογή SHOP MODE αλλάζει κάτι σε αυτή την 'προρύθμιση', οπότε κάνε μια δοκιμή με επαναφορά ρυθμίσεων και επιλογή 'Οικιακού περιβάλλοντος', δεν έχεις να χάσεις τίποτα....

...αλλιώς από το Hotel Mode μπορείς να ρυθμίσεις που να ανοίγει η τηλεόραση.

Υ.Γ.: Το Ηotel Mode το είχαμε βρει πριν δυο χρόνια, όπου είχε αναφέρει κάποιος κάτοχος ΡΧ80 το ίδιο πράγμα με σένα, η δική του τηλεόραση τότε ήταν DEMO.

Οταν λειτουργησα την τηλεοραση για πρωτη φορά, η TV με ρωτούσε το περιβάλλον και φυσικά επελεξα την επιλογη για οικιακη χρήση. Το θεμα πιστευω είναι στο ότι ο δέκτης είναι συνεχεια ανοικτος, η TV μόλις ανάβει βλέπει το σήμα και συντονίζεται στην είσοδο αυτή. Αυτο το είχα σε ενα HDMI Switcher το οποίο μόλις εβρισκε πηγή ανοικτή, 'πηδουσε' σε αυτην. Το θέμα είναι αν υπάρχει καποιος τρόπος να απενεργοποιηθεί η λειτουργία αυτη. Οσο για το HOTEL Mode, δεν θυμαμαι να υπήρχε στις επιλογές.

Το Hotel mode φυσικά και δεν υπάρχει στις επιλογές, αφού γράφω τον τρόπο για να εμφανιστεί ( -V/AV AV AV).

Αφού έχεις μόνιμα ανοιχτό τον δέκτη, για κάνε μια δοκιμή από το μενού Επικοινωνία Συσκευών πρέπει να έχει επιλογή ΝΑΙ-ΟΧΙ στην HDMI, δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε έχω μπροστά μου τώρα την τηλεόραση, αλλά πιθανόν να γίνεται κάτι από εκεί.

πηρα σημερα το πρωι την πανασονικ να πω για το προβλημα που προεκυψε και μου ειπαν οτι αν ειναι οι πρωτες 15 μερες γινεται αλλαγη αλλιως σερβις :bigcry:
την τηλεοραση εγω την πηρα 18 ιουνιου , ισχυει αυτο με τις 15 ημερες???:rifle:

πηρα σημερα το πρωι την πανασονικ να πω για το προβλημα που προεκυψε και μου ειπαν οτι αν ειναι οι πρωτες 15 μερες γινεται αλλαγη αλλιως σερβις :bigcry:
την τηλεοραση εγω την πηρα 18 ιουνιου , ισχυει αυτο με τις 15 ημερες???:rifle:

δυστυχώς όχι γιατί εννοούν 15 ημερολογιακές μέρες. Ελπίζω να μη μου τύχει κάτι τέτοιο γιατί εγώ την έχω εδώ και μέρες στο κουτί της.

Υπαρχει περιπτωση να παιξω videos απο την SD card?? Αν ναι πρεπει να ειναι FAT η καρτα και σε τι format η ταινια??

Σημερα το μεσημερι η S20 αντικαταστα8ηκε με καινουρια S20 . Παλι καλα μου την αλλαξανε :award:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μου δώσατε για την αγορά της.
Προς το παρόν χρησιμοποιώ κυρίως το "break-in DVD" με τις ρυθμίσεις που έχετε δώσει...