Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μου δώσατε για την αγορά της.
Προς το παρόν χρησιμοποιώ κυρίως το "break-in DVD" με τις ρυθμίσεις που έχετε δώσει...

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνεχώς το break in dvd,Απλά όταν βλέπεις τηλεόραση φροντίζεις να μην την βάζεις στο 4:3 και να μην υπάρχουν μπάρες πάνω κάτω,τώρα στις πρώτες ώρες βάλε χαμηλά τις ρυθμίσεις.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνεχώς το break in dvd,Απλά όταν βλέπεις τηλεόραση φροντίζεις να μην την βάζεις στο 4:3 και να μην υπάρχουν μπάρες πάνω κάτω,τώρα στις πρώτες ώρες βάλε χαμηλά τις ρυθμίσεις.
Άρα ο σημερινός τελικός :popcorn:, στην καινούρια TV (η οποία παρέλειψα να αναφέρω ότι είναι 50'')

Ηρθε και η δική μου σήμερα..... Περιμένω να τελειώσω απο το γραφείο να πάω να την δώ...... Λέτε να ξενυχτίσω απόψε? Μέχρι τώρα λόγο μετακόμισης στο νέο σπίτι είχα μια 14άρα στα 3 μέτρα!!!!

Σημερα την αγορασα 780€ 46 ιντσες , η px80 ειναι στο εξοχικο με το ps3 , μονο στο ψηφιακο σημα την δοκιμασα

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    61.6 KB · Views: 97
  • 2.jpg
    2.jpg
    40.5 KB · Views: 81
Πως κανω edit στα ονοματα των καναλιων , θελω να διορθωσω το mad και της ert επιπλεον δεν μπορω να συντονισω τα ψηφιακα καναλια στο χειροκινητο στους αριθμους που θελω
Ξερει κανενας?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είναι ίδια διαδικασία με την PX80... ;) ...καλορίζικη.

Δεν ξερω πως γινεται , δεν ειχα ασχοληθει ποτε με αυτες τις λεπτομεριες ουτε στην px80

Παιδιά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η δυνατότητα που έχει σε game mode να σου δείχνει σαν "υπενθύμιση" το χρόνο που παίζεις για να μην πάθει και καλά burn in....

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η δυνατότητα που έχει σε game mode να σου δείχνει σαν "υπενθύμιση" το χρόνο που παίζεις για να μην πάθει και καλά burn in....

Πως;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξερω πως γινεται , δεν ειχα ασχοληθει ποτε με αυτες τις λεπτομεριες ουτε στην px80

Στο αντίστοιχο μενού (Αναλογικός συντονισμός, DVB-T συντονισμός) επιλέγεις "Λίστα καναλιών". Από εκεί, χρησιμοποιείς τα χρωματιστά πλήκτρα για να επιφέρεις τίς όποιες αλλαγές.

Μεγειά και καλοθέατη !!! -bye-

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις οθόνης -> Διάρκεια παιχνιδιού.