Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παρακαλω βαλτε και μενα στη λιστα κατοχων s20.
Εδω και τρεις μερες απολαμβανω την εικονα μιας 42αρας s20.Aπιθανη εικονα
DIGIA απο αλλο πλανητη σε μπλε δισκους.Επισης πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.Ετσι θα επρεπε να φτιαχνονται και να δειχνουν οι συγχρονες ΤV
σημερα κατα την γνωμη μου.
Σας ευχαριστω ολους που με τα αναλυτικα σας κειμενα με βοηθησατε στο να
την παρω.

Συνδεσα pc με την s20 για αναπαραγωγή mkv .... η ΑΤΙ 4870/512ΜΒ τα πήγε περίφημα!!!!!:2thumb22sup:

Συνδεσα pc με την s20 για αναπαραγωγή mkv .... η ΑΤΙ 4870/512ΜΒ τα πήγε περίφημα!!!!!:2thumb22sup:

Τι ρυθμίσεις έβαλες στην ΑΤΙ κάρτα από το Catalyst Control Center;

Eχω την tv σαν monitor 1 απο το dvi1 και το pc σαν 2.Ειναι σε extended displays mode.Oλα τα αλλα σαν default.

Παιδια λεω να παρω pc καπιο που βρηκα λεει οτι η οθονη του παιζει μεχρι 720p αν τον συνδεσω με hd tv θα πεζει 1080p?

Παιδια λεω να παρω pc καπιο που βρηκα λεει οτι η οθονη του παιζει μεχρι 720p αν τον συνδεσω με hd tv θα πεζει 1080p?

Η καρτα γραφικων μας ενδιαφερη οχι η οθονη του pc.Αυτη παιζει 1080 η 720.

Η 4870 ειναι το λιγοτερο που μπορις να εχεις....κοιτα απο σειρα 5χχχ και επανω.
Και φυσικα να μην ειναι onboard αλλα σε slot PCI-E

Φυσικά και κάνει...
http://www.amd.com/us/products/desk.../Pages/ati-radeon-hd-4300-specifications.aspx

HDMI output support

* Supports all display resolutions up to 1920x10802
* Integrated HD audio controller with up to 2 channel 48 KHz stereo or multi-channel (7.1) AC3 enabling a plug-and-play cable-less audio solution4

# Two integrated DVI display outputs

* Primary supports 18-, 24-, and 30-bit digital displays at all resolutions up to 1920x1200 (single-link DVI) or 2560x1600 (dual-link DVI)2
* Secondary supports 18-, 24-, and 30-bit digital displays at all resolutions up to 1920x1200 (single-link DVI only)2
* Each includes a dual-link HDCP encoder with on-chip key storage for high resolution playback of protected content3

# Two integrated 400 MHz 30-bit RAMDACs

* Each supports analog displays connected by VGA at all resolutions up to 2048x15362

Καλησπερα παιδια

βλεπω κυριως μεσω nova (hd αποκωδικοποιητης)οπου εχω πολυ καλο σημα.Ομως παρατηρω οτι η εικονα στην λεπτομερεια τιςς "νερουλιαζει" κατι που φαινεται απο αποσταση 2μ και οχι εντονα. αυτο ειναι φυσικο η' φταιει κατι αλλο?τονιζω οτι θελει πολυ προσοχη για να φανει και γινεται σε ολα τα καναλια...

Καλησπέρα σε όλους,

Πήρα πρόσφατα μια Panasonic P50S20 αλλά παρατήρησα ότι έχει προβληματικό πράσινο sub-pixel. Εχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Μήπως ξέρετε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Μπορούν να μου την αντικαταστήσουν;

Ευχαριστώ πολύ

Πήρα και εγώ την 50S20 και την έχω σε μαγαζί η εικόνα της είναι πάρα πολύ καλή δεν συγκρίνετε με LCD που έχω δεί Αξίας 1600 +.
Βάλαμε και το Playstation και καλά δεν το συζητώ κολήσαμε, παίζαμε Pro Evolution Soccer 2010 3 όρες μετά σταματήσαμε μην φάμε κανα Burn in sta scores.
Εβαλα και το Avatar την ταινεία σε Raw format που ειναι 54GB το μαύρο και η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή και ειδικά το μαύρο αλλα μου έλειψε το motion+ της philips μου, απο μαύρο όμως πάρα πολύ καλή γιατί εγώ έχω την Philips pfl9603d και δεν φημίζεται για το μαύρο της.
Αλλα ρε γαμώτο δεν μπόρεσα να χωρέσω την εικόνα σε full screen όταν έβαζα απο το laptop 1080p μου ετρωγε τις ακρες και όταν έβαζα σκέτο 1080 μου γίνονταν λίγο πιο μικρή και έβλεπα μαύρα δεξια και αριστερά.

Καλησπερα σε ολους....μολις γραφτικα στο club....
κ μια P50S20 ειναι δικια μου κ θα ερθει τεταρτη.....
βασικα πηγαινα για την P42G20 αλλα μολις ειδα την P50S20 στα 899 κ σε 12 ατοκες την χτυπησα....... ελπιζω να μην μετανοιωσω.....
μαζι κ το pioneer BDP-120 κ το media player Western digital live TV .....

κ εγω μεταξυ αυτων των δυο ειμαι κ δεν ξερω σε ποια να καταληξω :furious3::furious3::furious3: ....κ κατι ακομα ειδα οτι η 46 ειναι ποιο ακριβη απο την 50 στην σειρα s20 ξερει κανεις γιατι???

Πήρα πρόσφατα μια Panasonic P50S20 αλλά παρατήρησα ότι έχει προβληματικό πράσινο sub-pixel. Εχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Μήπως ξέρετε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Μπορούν να μου την αντικαταστήσουν;

Μπορει με τον καιρο να φτιαξει κανε υπομονη να γραψει μερικες ωρες η τηλεοραση.

Αν δεν φτιαξει μπορεις να ζητησεις αντικατασταση αν και δυσκολο για μολις ενα pixel , μονο η LG εχει εγγυηση 0 pixel.

Καλησπερα παιδια

βλεπω κυριως μεσω nova (hd αποκωδικοποιητης)οπου εχω πολυ καλο σημα.Ομως παρατηρω οτι η εικονα στην λεπτομερεια τιςς "νερουλιαζει" κατι που φαινεται απο αποσταση 2μ και οχι εντονα. αυτο ειναι φυσικο η' φταιει κατι αλλο?τονιζω οτι θελει πολυ προσοχη για να φανει και γινεται σε ολα τα καναλια...

Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το IFC , πρεπει να ειναι στις ρυθμισεις->αλλες ρυθμισεις->intelligent frame->off