Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@Yperion
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Η τηλεόραση έχει γράψει ήδη πάνω από 15 ώρες και το προβληματικό pixel παραμένει. Παραδόξως δέχτηκαν να μου την αλλάξουν (σσ. βρίσκομαι Ολλανδία και πήρα την TV από ολλανδικό online shop), κυρίως βέβαια λόγω του ότι δικαιούμαι εντός 14 ημερών να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Από τις 14/08/2010 είμαι και εγώ κάτοχος της 50S20 και αφού πέρασαν αναίμακτα οι πρώτες 200 ώρες απολαμβάνω πλέον την εικόνα της.
Ευχαριστώ όλους στο φόρουμ που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με ''έσπρωξαν'' στην αγορά μιας plasma. :smile:

Η τηλεόραση έχει γράψει ήδη πάνω από 15 ώρες και το προβληματικό pixel παραμένει. Παραδόξως δέχτηκαν να μου την αλλάξουν (σσ. βρίσκομαι Ολλανδία και πήρα την TV από ολλανδικό online shop), κυρίως βέβαια λόγω του ότι δικαιούμαι εντός 14 ημερών να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Πεστο οτι εισαι σε προηγμενη χωρα!

Εγω νομιζα οτι μιλαμε για τριτοκοσμικη μπανανια (=Ελλαδα).:flipout:

Στην Ολλανδια οντως αλλαζουν τα παντα. Ακομη και η εικονα να μην σου αρεσει την στελνεις πισω.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:bandit:
@Yperion
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τέλος καλό-όλα καλά.Εύχομαι καλοθέατη και απροβλημάτιστη η καινούργια σου tv.:a0210:

YΓ. Aν,μάλιστα,είχες αγοράσει philips....ενδεχομένως να σε είχαν επιδοτήσει και για την αγορά πρώτης κατοικίας....
ΥΓ 2. Αλήθεια,οι philips στην Ολλανδία ποιά χώρα παραγωγής-συναρμολόγησης αναγράφουν στο πινακίδιο της πίσω πλευράς τους ??
(Η απάντηση "assembled in China" δεν είναι αποδεκτή,θα θεωρηθεί,δε,ως προβοκατόρικη κι αιρετική,υπαγορευόμενη από "ξένους" κύκλους-sites :flipout:)

Δεν έχω προσέξει τι γράφουν από πίσω οι Phillips στην Ολλανδία αλλά την επόμενη φορά που θα πάω σε μαγαζί να δω TV θα κοιτάξω :)

Πάντως εδώ είναι οι τιμές λίγο φαρμακείο. Ειδικά αυτό το "Μεδια Μαρκτ". Είδα κι έπαθα να βρω σε online μαγαζί την P50S20 με 900 ευρώ. Στο Μεδια Μαρκτ κάνει 1130 η P50U20.

Δεν έχω προσέξει τι γράφουν από πίσω οι Phillips στην Ολλανδία αλλά την επόμενη φορά που θα πάω σε μαγαζί να δω TV θα κοιτάξω :)

Πάντως εδώ είναι οι τιμές λίγο φαρμακείο. Ειδικά αυτό το "Μεδια Μαρκτ". Είδα κι έπαθα να βρω σε online μαγαζί την P50S20 με 900 ευρώ. Στο Μεδια Μαρκτ κάνει 1130 η P50U20.

στο πλαισιο 913 ευρω κ στα public 899.99..

Media Markt :Ένα διεθνές φαρμακείο :nurse:
Πάντως,μέχρι και 4/9/2010,πουλάει την 42αρα S20 στα 699 ευρώ,δίνοντας μαζί και μια δωροεπιταγή των 120 ευρώ για "παρελκόμενες" αγορές.Καθόλου άσχημα :a0210:

Γειά χαρά σε όλους. Μόλις μπήκα στο club της s20! Υπάρχει τρόπος να εξαφανιστούν τα λογότυπα των καναλιών (με μεγέθυνση στο aspect ratio) και να παραμείνουν οι υπότιτλοι, μετακινώντας την εικόνα?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γειά χαρά σε όλους. Μόλις μπήκα στο club της s20! Υπάρχει τρόπος να εξαφανιστούν τα λογότυπα των καναλιών (με μεγέθυνση στο aspect ratio) και να παραμείνουν οι υπότιτλοι, μετακινώντας την εικόνα?

Aπλά,πήγαινε στο πρώτο post του παρόντος νήματος.Υπάρχουν,εκεί,links με συμβουλές-οδηγίες-προτάσεις για τα πάντα :a0210:
Καλορίζικη.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

την πήρε ο αδερφος μου και μαζί τσίμπησε και το WD Live με την δωροεπιταγή
δεν βρίσκει όμως τα ψηφιακά (πέρα απο τα sport+ και σία), δίνουν μόνο ήχο. ξερει κανείς γιατί?

Media Markt :Ένα διεθνές φαρμακείο :nurse:
Πάντως,μέχρι και 4/9/2010,πουλάει την 42αρα S20 στα 699 ευρώ,δίνοντας μαζί και μια δωροεπιταγή των 120 ευρώ για "παρελκόμενες" αγορές.Καθόλου άσχημα :a0210:

Πρέπει να πατήσεις αυτή την επιλογή, για να ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά ο δέκτης mpeg4. Μετά μένει ενεργοποιημένος.

λογω μεγαλης ζητησης η 50αρα δεν υπαρχει στην αντιπροσωπεια..πηραν τηλ απο ενα καταστημα για να μου κανουν προσφορα κ λεει οτι δεν εχουν κ την περιμενουν...οποιοσ προλαβε τον κυριο ειδε...

έλα ρε, πήρα τόσο καλή τηλεόραση και δεν το ξέρω?όπου να' ναι τελειώνει το διαμέρισμα, οπότε σύντομα θα γράψω εντυπώσεις.

πηγα κ στα public σημερα κ εκει τα ιδια μου ειπαν..εχει μεινει μεινει μια εκθεσιακη μονο στην τσιμισκη(μακρια απο εκθεσιακα)..αρνηθηκα κ ειπαν τελη σεπτεμβρη κ αν..οποτε ειμαστε στην αναμονη..εντωμεταξυ την 42 κ την 47 την εχουν πιο ακριβα απο την 50 τωρα γιατι ποιος ξερει??