Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@ emm_srat

Δεν γνωρίζω εάν μπορεί να συνδεθεί κάρτα δικτύου στην S20. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία.

@ emm_srat

Δεν γνωρίζω εάν μπορεί να συνδεθεί κάρτα δικτύου στην S20. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία.

Εχω προσπαθήσει με 3com pcmcia card και δεν "έκατσε" :BDBDG54:

Χαιρετώ την παρέα, ως τρισευτυχής πλέον κάτοχος μιας p50s20... Δε θα πω ότι μου τρέχουν τα σάλια από το λίγο 1080p σήμα που της έδωσα, θα τα αφήσω αυτά για αργότερα...

Μια ερώτηση: Την σύνδεσα προσωρινά με το PC (hd5870) μέσω HDMI. Το βλέπει κανονικά και παίζει κατευθείαν σε 1080p. Το θέμα είναι ότι μου αφήνει κενά στις πλευρές, δηλαδή δεν κάνει fit to screen, δεν πιάνει όλο το διαθέσιμο εύρος της οθόνης. Δοκίμασα overscan on/off αλλά στο off αφήνει περισσότερο κενό.

Όταν την έχω σε σήμα TV πιάνει κανονικά όλη την οθόνη. Τσέκαρα το service menu, και έχει 22 λεπτά, όσο την δούλεψα δηλαδή.

Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να πιάνει όλη την οθόνη; :)

Petasis, ευχαριστώ πολυ αυτό ήτανε τελικά.

Βασικά με overscan off και 16:9 στην pany από τους catalyst ήθελε να το πάω στο τέρμα το overscan, και ήρθε κι έκατσε κουτί.

Τη δουλεύω τώρα σε cinema, με contrast κτλ χαμηλά, και με zoom1, και ακόμα και με αυτές τις ρυθμίσεις η εικόνα είναι απίστευτη...

Αν και πολυ νωρίς ακόμη, αλλά δεν παρατήρησα ούτε το παραμικρό από retention κτλ.

Petasis, ευχαριστώ πολυ αυτό ήτανε τελικά.

Βασικά με overscan off και 16:9 στην pany από τους catalyst ήθελε να το πάω στο τέρμα το overscan, και ήρθε κι έκατσε κουτί.

Τη δουλεύω τώρα σε cinema, με contrast κτλ χαμηλά, και με zoom1, και ακόμα και με αυτές τις ρυθμίσεις η εικόνα είναι απίστευτη...

Αν και πολυ νωρίς ακόμη, αλλά δεν παρατήρησα ούτε το παραμικρό από retention κτλ.

Σιγά σιγά θα γίνει κι' αυτό:flipout:

από που αγόρασες την s20 και πόσο? μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι το πλαίσιο της δεν είναι γυαλιστερό?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

από που αγόρασες την s20 και πόσο? μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι το πλαίσιο της δεν είναι γυαλιστερό?
δεν είναι γυαλιστερό, είναι σαγρέ

Την αγόρασα από Βουλγαρία 1100 ευρώ περίπου, αναγκαστικά γιατί σπουδάζω εδώ, το ξέρω ότι είναι ακριβά αλλά χαλάλι γιατί τ' αξίζει.

Όπως σου είπε και ο φίλος achillesgk, το πλαίσιο δεν είναι γυαλιστερό αλλά σαγρέ, έχει λίγο από carbon fiber looks. :p

Έψαξα την τηλεόραση σε αρκετά καταστήματα και δεν είναι διαθέσιμη. Η intertech δεν γνωρίζει αν θα ξαναέρθει ή όχι. Οπότε μοιραία καταλήγω στη U20. Το skroutz τη βγάζει φθηνότερα στον Κωτσόβολο μέσω web στα 799 αλλά είναι ένα από τα μαγαζιά που δεν θέλω να υποστηρίζω.

Μέχρι τώρα έβλεπα σε κανονικό mode λόγω στρωσίματος, to flickering ήταν τόσο έντονο που με είχε απογοητεύσει και με κάνει να μετανιώσω για την επιλογή τηλεόρασης plasma. Σε mode cinema ή true cinema η εικόνα είναι μεταμορφώνεται και πλέον με κάνει ευτυχή. Για τους μελλοντικούς κατόχους την s20, ποτέ μα ποτέ κανονικό mode, αλλιώς θα απογοητευτείτε...κ πάντα η πρώτη εντύπωση μετράει στην ψυχολογία.

ναι αλλά αν δεν κάνω λάθος, κατά τη διάρκεια του στρωσίματος είναι που θέλεις cinema mode και γενικότερα ήπιες αντιθέσεις.

ναι αλλά αν δεν κάνω λάθος, κατά τη διάρκεια του στρωσίματος είναι που θέλεις cinema mode και γενικότερα ήπιες αντιθέσεις.

αντίθετα, το cinema mode έχει μεγαλύτερες αντιθέσεις!

η τηλεοραση οσο παει μου αρεσει ολο κ περισσοτερο..το μονο πραγμα που δεν ξερω ειναι απο θεμα καταναλωσης..ολοι με φοβιζουν λεγωντας οτι καει παρα πολυ ρευμα κ θα μου ερθει χαρατσι απο την δεη..για να δουμε...

η τηλεοραση οσο παει μου αρεσει ολο κ περισσοτερο..το μονο πραγμα που δεν ξερω ειναι απο θεμα καταναλωσης..ολοι με φοβιζουν λεγωντας οτι καει παρα πολυ ρευμα κ θα μου ερθει χαρατσι απο την δεη..για να δουμε...

181W είναι απ' όσο θυμάμαι η κατανάλωση. Παρα πολυ νορμαλ δηλαδή.

Να κάνω και μια ερωτησούλα επι τη ευκαιρία: Ρε παιδιά, μετά το στρώσιμο ποιες ρυθμίσεις εικόνας είναι οι "βέλτιστες"; Θα μου πείτε βάλτην όπου σε βολεύει καλύτερα στο μάτι, αλλά θέλω να μου πείτε σε τι ρυθμίσεις πάνω κάτω την έχετε εσείς. Θενκς :)

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έψαξα την τηλεόραση σε αρκετά καταστήματα και δεν είναι διαθέσιμη. Η intertech δεν γνωρίζει αν θα ξαναέρθει ή όχι. Οπότε μοιραία καταλήγω στη U20. Το skroutz τη βγάζει φθηνότερα στον Κωτσόβολο μέσω web στα 799 αλλά είναι ένα από τα μαγαζιά που δεν θέλω να υποστηρίζω.

Καλύτερα Κωστόβολος και S20 παρά U20 .
Έχει τα θεματάκια της η U20 ...... Αν δεν βρίσκεις την S20 μήπως μπορείς να φτάσεις στην G20 ?