@ emm_srat
Δεν γνωρίζω εάν μπορεί να συνδεθεί κάρτα δικτύου στην S20. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία.
Petasis, ευχαριστώ πολυ αυτό ήτανε τελικά.
Βασικά με overscan off και 16:9 στην pany από τους catalyst ήθελε να το πάω στο τέρμα το overscan, και ήρθε κι έκατσε κουτί.
Τη δουλεύω τώρα σε cinema, με contrast κτλ χαμηλά, και με zoom1, και ακόμα και με αυτές τις ρυθμίσεις η εικόνα είναι απίστευτη...
Αν και πολυ νωρίς ακόμη, αλλά δεν παρατήρησα ούτε το παραμικρό από retention κτλ.
Σιγά σιγά θα γίνει κι' αυτό![]()
δεν είναι γυαλιστερό, είναι σαγρέαπό που αγόρασες την s20 και πόσο? μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι το πλαίσιο της δεν είναι γυαλιστερό?
από που αγόρασες την s20 και πόσο? μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι το πλαίσιο της δεν είναι γυαλιστερό?
ναι αλλά αν δεν κάνω λάθος, κατά τη διάρκεια του στρωσίματος είναι που θέλεις cinema mode και γενικότερα ήπιες αντιθέσεις.
η τηλεοραση οσο παει μου αρεσει ολο κ περισσοτερο..το μονο πραγμα που δεν ξερω ειναι απο θεμα καταναλωσης..ολοι με φοβιζουν λεγωντας οτι καει παρα πολυ ρευμα κ θα μου ερθει χαρατσι απο την δεη..για να δουμε...
Έψαξα την τηλεόραση σε αρκετά καταστήματα και δεν είναι διαθέσιμη. Η intertech δεν γνωρίζει αν θα ξαναέρθει ή όχι. Οπότε μοιραία καταλήγω στη U20. Το skroutz τη βγάζει φθηνότερα στον Κωτσόβολο μέσω web στα 799 αλλά είναι ένα από τα μαγαζιά που δεν θέλω να υποστηρίζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.