Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

προχώρα στο παρασύνθημα - να αρχίζω να διαβάζω το νήμα της u10 - s10???

Aρχικά, χρειαζόμαστε μία 42S30 και μία 42G30...

Στη συνέχεια, πρέπει οι κάτοχοί τους να μπουν με μεγάλη προσοχή, ώστε να μην πειράξουν τίποτα, στον memory editor και να φωτογραφίσουν τις τιμές σε όλες τις σελίδες. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούμε να συγκρίνουμε και να εντοπίσουμε την/τις διαφορές.

Έπειτα, αρχίζουν τα ζόρικα... :D

Λοιπόν η τηλεόραση έχει στο κατάστημα 549 ευρώ stock party....και μου την αφήνει 450 ευρώ τελικά....

Απλά αύριο θα πάω να δώ ώρες λειτουργίας.....

Υπάρχει κάποιο άλλο ψιλο-test που θα μπορούσα να κάνω για να δώ αν υπάρχει πρόβλημα ?

Λοιπόν οι ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης είναι 240 και έχει ανοίξει 45 φορές......
Η ρύθμιση που είχε (και φαντάζομαι έτσι θα έχει παίξει για όλες τις ώρες) ήταν στο cinema...

Τί λέτε....για 450 ευρώ να την πάρω ή την U30 καινούργια....

(Σας ζάλισα το ξέρω.....μην βαράτε !!!!!!)

Το image burn φαινεται σε μαυρο φοντο σωστα? Η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα αλλα πως μπορω να ειμαι 100% σιγουρος. Τι φοντο να βαλω στην τηλεοραση?

Το image burn φαινεται σε μαυρο φοντο σωστα? Η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα αλλα πως μπορω να ειμαι 100% σιγουρος. Τι φοντο να βαλω στην τηλεοραση?

O καλύτερος τρόπος για να τσεκάρεις για burn-in ή image retention, απαιτεί πλήρη συσκότιση και τροφοδότηση της τηλεόρασης με πλήρες μαύρο. Αν υπάρχει, το burn-in θα φανεί ελαφρώς πιο σκούρο από το "μαύρο", ενώ το image retention ελαφρώς πιο ανοιχτό. Αν δε, βγάλεις και μια φωτογραφία με μεγάλη έκθεση σε αυτές τις συνθήκες, μπορείς να εντοπίσεις και αρχόμενο burn-in που δεν είναι ακόμα ορατό με το μάτι...

Σε φωτεινές συνθήκες, μπορείς να προσπαθήσεις και με μία γκρι καρτέλα, όπως είπε και ο petasis, ή με τα βασικά χρώματα (κόκκινο, πράσινο, μπλε), μήπως και διακρίνεις κάποιο αποτύπωμα...

παίζει και ac3 και dts. εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους δεν παίζει. θέλουν μετατροπή για να φαίνονται μικροί ή μετατροπή από srt σε ass και ενσωματωση στη ματροσκα για να φαίνονται μεγάλοι (κανονικοί).

Αν οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι στο mkv δεν υπάρχει πρόβλημα ?
Δηλαδή ο Player της τηλεόρασης λειτουργεί καλά....χωρίς σπασίματα κλπ προβλήματα ?

Γεια χαρα,
ενδιαφερομαι γι αυτην την tv και θα 'θελα να ρωτησω σχετικα με το fluctuating brightness.
Εχετε παρατηρησει κατι τετοιο στην s30;

και γενικοτερα, για καποιον που τη θελει για πολυ ποδοσφαιρο, ειναι καλη περιπτωση;
απο κινηση ολα καλα;

τη βρηκα 42'' του κουτιου στα 450 , καλουτσικα δεν ειναι;
και κατι αλλο; στο amazon οι γνωμες κατοχων ειναι αραγε αληθινες ή μουφα;
γιατι διαβαζω πολυ καλα σχολια και τα αρνητικα ειναι σχεδον μονο για τον ηχο και καποια κομματια που παρουσιασαν βλαβη.

Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις και σύμφωνα με τις αναφορές των κατόχων, το θέμα του fluctuating brightness έχει πάψει να υφίσταται σε όλη την σειρά 30.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια χαρα,
ενδιαφερομαι γι αυτην την tv και θα 'θελα να ρωτησω σχετικα με το fluctuating brightness.
Εχετε παρατηρησει κατι τετοιο στην s30;

και γενικοτερα, για καποιον που τη θελει για πολυ ποδοσφαιρο, ειναι καλη περιπτωση;
απο κινηση ολα καλα;

τη βρηκα 42'' του κουτιου στα 450 , καλουτσικα δεν ειναι;
και κατι αλλο; στο amazon οι γνωμες κατοχων ειναι αραγε αληθινες ή μουφα;
γιατι διαβαζω πολυ καλα σχολια και τα αρνητικα ειναι σχεδον μονο για τον ηχο και καποια κομματια που παρουσιασαν βλαβη.

για το fluctuating brightness σου απάντησε ο czoun. δεν έχω δεί κάτι.

σε σύγκριση με μια 50 lcd που έχω για ποδόσφαιρο είναι πολύ καλύτερη η s30 (κίνηση).

είναι πολύ καλή η τιμή.

το μόνο αρνητικό είναι οι πολλές αντανακλάσεις σε φωτεινό χώρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σας ευχαριστω.

τωρα, για τις αντανακλασεις, μαλλον πρεπει να τις θεωρουμε δεδομενες για πλασμα αυτης της κατηγοριας....

ευτυχως που τις ωρες με φυσικο φωτισμο θα παιζει σπανια, ενω μπορω να ψιλοκατεβασω και κανα παντζουρακι.

και αν εχω καταλαβει καλα: (το καλο) δεν εχει ανεμιστηρες και (το κακο) η βαση δεν ειναι περιστρεφομενη. σωστα;

σ' αυτα τα λεφτα, καποια καλυτερη επιλογη δε βλεπω να παιζει ε;

ναι ανεμιστήρες δεν έχει και η βάση δεν είναι περιστρεφόμενη. και εγώ γιαυτό την επέλεξα σε παρόμοια τιμή προσφοράς. γιατί βλεπω μετά τις 8-9 το βράδι. σε ελεγχόμενες συνθήκες φωτισμού (λαμπατερ με λάμπα χαμηλής κατανάλωσης) και σκοτάδι η τηλεόραση δείχνει τις αρετές της.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σας ευχαριστω.

τωρα, για τις αντανακλασεις, μαλλον πρεπει να τις θεωρουμε δεδομενες για πλασμα αυτης της κατηγοριας....

ευτυχως που τις ωρες με φυσικο φωτισμο θα παιζει σπανια, ενω μπορω να ψιλοκατεβασω και κανα παντζουρακι.

και αν εχω καταλαβει καλα: (το καλο) δεν εχει ανεμιστηρες και (το κακο) η βαση δεν ειναι περιστρεφομενη. σωστα;

σ' αυτα τα λεφτα, καποια καλυτερη επιλογη δε βλεπω να παιζει ε;

Ανακλάσεις υπάρχουν σε όλες τις τηλεοράσεις που έχουν μπροστά τους γυαλί, γυαλιστερή επίστρωση κ.λ.π., το πόσο έντονες είναι εξαρτάται από τη χωροθέτηση και το σημείο που θα τοποθετηθεί η τηλεόραση, τις λιγότερες ανακλάσεις τις έχουν οι τηλεοράσεις με ματ επιφάνεια.

Ο JL_? παρακάτω περιγράφει για τον περιβάλλοντα φωτισμό και το πως επηρεάζει τις plasma...

Μεταξύ των υπερβολών του "βλέπεις τέλεια" και του "δεν βλέπονται", η αλήθεια όπως είναι φυσικό, βρίσκεται κάπου στη μέση...

Αν μη τι άλλο, οι περισσότεροι από εμάς εδώ έχουμε προλάβει τις CRT και πιθανώς να έχουμε ακόμα κάποια στην κατοχή μας: όπως λοιπόν δείχνει/έδειχνε η CRT σε φωτεινό περιβάλλον, περίπου έτσι θα δείξει και μία Plasma, στις ίδιες συνθήκες...

....ας μου επιτρέψει να αλλάξω λίγο τα λεγόμενά του και να γράψω.... ότι ανακλάσεις δείχνει/έδειχνε η CRT στην θέση που ήταν, περίπου τις ίδιες θα δείξει και ένα flat panel με γυαλί, γυαλιστερή επίστρωση κ.λ.π., στις ίδιες συνθήκες.

Και κάτι άλλο που έχει επισημάνει o vaspapavas είναι και το ότι όσο μεγαλύτερη η γυαλιστερή επιφάνεια , τόσο περισσότερα αντικατοπτρίζει...

συμφωνώ σε αυτό που λές όμως από την δική μου εμπειρία μετάβασης από 32άρα crt (30 παρά κάτι ίντσες στην πραγματικότητα) σε 42άρα πλάσμα οι αντανακλάσεις είναι περισσότερες γιατι μεγαλώνει η διάσταση και μπαίνουν μέσα στο πανελ παράθυρα που πριν δεν έμπαιναν λόγω μειωμένης διάστασης.

Τωρα που το σκεφτομαι, καποτε ειχα πληρωσει το ποσο που ζηταει το πλασματακι, για ενα philips dvd player που πλεον ειναι στα αζητητα..... :eek:
ενω και ο τυπος που εχει το καταστημα ειναι γνωστος μου και με λιιιιιιγη καλη διαθεση, θα μπορεσω να τη δω στο χωρο μου και αν μεινω ευχαριστημενος να τη χτυπησω.

και μαλλον παω και για αναβαθμιση δορυφορικου (εχω dreambox και θα παραμεινω πιστος, απλα θα πρεπει να παρω hd μοντελο)

απο usb παιζει ταινιες με εξωτερικους υποτιτλους, σωστα; αλλα με τις ματροσκες ολα οκ;