Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μου φαίνεται review του τύπου "γειά σας σας παίρνω τηλέφωνο για τη φριτέζα της πεθεράς μου - κάνει ένα περίεργο θόρυβο σαν να περνάει τρένο από την κουζίνα"

θεϊκη διαφήμιση ε;!!!:flipout:

πισω στα δικα μας τωρα......
δεν αλλαζει κατι ενα αρνητικο review, ηταν μια αφορμη για να μου (ξανα)πειτε τη γνωμη σας σαν κατοχοι της s30.
αν ειναι μια χαρα σε sd και ψιλοφυσαει σε hd (να γουσταρεις τα bluray σου και με απροβληματιστη κινηση στα αθλητικα), εμενα μου κανει.
ειναι μια τιμια προταση, μιλωντας παντα για τα 450 που την εχω βρει......
αν ανεβουμε σε φραγκα, σαφως και παμε σε αλλες επιλογες.....

εχω διαβασει ολο το νημα 2 και 3 φορες, απλα ηθελα και μια γνωμη για αυτα που λεει ο τυπος, γιατι κατα τ' αλλα στο amazon θα δεις συντριπτικα θετικες γνωμες κατοχων της s30. Καμια φορα ομως παιρνουμε κατι και αργουμε πολυ να πουμε πως ειναι πατατα και καναμε λαθος, ΑΝ εχει συμβει κατι τετοιο βεβαια.....
Σαφως και δεν ειναι η κορυφαια πλασμα της πανασονικ, αλλα σε καιρους αφραγκιας την εχω βρει σε καλη τιμη και θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος αν μου δωσει και καλες επιδοσεις! Και δε μιλω συγκριτικα με αλλα ακριβοτερα μοντελα, αλλα αυτο που βλεπω να μη μ' ενοχλει.

Σε όλα τα νήματα, όλων των forum του κόσμου και όλων των μοντέλων υπάρχουν ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι κάτοχοι (και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις τηλεοράσεις).

Όπως πολύ σωστά επισήμανες, υπάρχουν κάτοχοι που υποστηρίζουν την επιλογή τους (για προσωπικούς τους λόγους, που μόνο αυτοί γνωρίζουν), ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι ευχαριστημένοι.

Όπως υπάρχουν κάτοχοι που ό,τι και να έπαιρναν θα ήταν ευχαριστημένοι.

Όπως υπάρχουν κάτοχοι που ό,τι και να έπαιρναν θα ήταν δυσαρεστημένοι.

Όπως υπάρχουν κάτοχοι που ξέρουν τι βλέπουν και το λένε, είτε κακό-είτε καλό.

Όπως υπάρχουν κάτοχοι που δεν ξέρουν τι βλέπουν και λένε για λένε, είτε κακό-είτε καλό.

Όλα αυτά είναι η πραγματικότητα (και η γοητεία, κατά τη γνώμη μου) των forum και θα πρέπει κάθε υποψήφιος αγοραστής να φιλτράρει τις εντυπώσεις/απόψεις που διαβάζει, θα μου πεις ότι αυτό είναι πιο δύσκολο κι από το να αποφάσιζες μόνος σου και δίκιο θα έχεις, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, υπάρχει δυνατότητα επιλογής και κρίσης ανάλογα με την διακριτική ευχέρεια, τις εμπειρίες, τις γνώσεις (και πιθανόν την διαίσθηση) του καθένα μας για κάθε εντύπωση, σχόλιο, πληροφορία κ.λ.π. που διαβάζουμε στο διαδίκτυο, όπως άλλως τε να αξιολογούμε και τον κάτοχο που την γράφει.

Το σίγουρο είναι ότι, ο χρόνος που έχεις αφιερώσει σε διάβασμα για το μοντέλο που σε ενδιαφέρει δεν θα πάει χαμένος (γενικότερα ποτέ δεν πάει χαμένος ο χρόνος που αφιερώνει κάποιος στο διάβασμα) και το σίγουρο είναι ότι κανένας δεν μπορεί να σου πει, τι θα ενοχλεί ΕΣΕΝΑ σε αυτό που θα βλέπεις.

Υπάρχει και η συνομοταξία των μη κατόχων που εκφέρουν γνώμη, αλλά τραβάει μακριά η βαλίτσα και αρκετά βγήκαμε εκτός θέματος!!!

Last edited:
εχεις δικιο σε ολα οσα λες. :grinning-smiley-043
Και τα πραγματα συνηθως ειναι ακομα χειροτερα... και εξηγουμαι:
Αλλη γνωμη εχει καποιος που βλεπει μονο hd υλικο, αλλη αυτος που παιζει ps3, αλλη αυτος που βλεπει sd μπαλιτσα στη νοβα, αλλη εγω που θα βλεπω με νταλα ηλιο ή εσυ με το play room στη σκοτεινη υπογα. ;)
Δεν μπορεις να σχηματισεις σιγουρη γνωμη, ακομα και με τα ιδια σου τα ματια, με τα χιλιαδες βατ πανω απ το κεφαλι σου στα σουπερ μαρκετ ηλεκτρικων. Μονο αν την εχει καποιος φιλος και μπορεσεις να τη δεις σε νορμαλ συνθηκες, αλλα κατι τετοιο σε ποσους να χει συμβει.....

και οσο σκεφτομαι πως την πρωτη μας εγχρωμη τιβι για το σπιτι την ειχα διαλεξει εγω, πιτσιρικας, μονο και μονο βλεποντας τη κλειστη στο ραφι και ειπα αυτη! και βγηκε μια χαρα, παιζει εδω και 23 χρονια και για αυτα που βλεπουν οι δικοι μου δε θα την αλλαζα ακομα και σημερα.......

Υπάρχει και η συνομοταξία των μη κατόχων που εκφέρουν γνώμη, αλλά τραβάει μακριά η βαλίτσα και αρκετά βγήκαμε εκτός θέματος!!!

για ποιον χτυπα η καμπανα;........... :aetsch:

1.......ή εσυ με το play room στη σκοτεινη υπογα.

2....για ποιον χτυπα η καμπανα;........... :aetsch:

1. Δεν ξέρω αν κυριολεκτείς ή είναι "τρόπος του λέγειν" σε συνέχεια του "ντάλα ήλιος", αλλά μακάρι να είχα μια σκοτεινή υπόγα για play room :frown:

2. Για κανέναν συγκεκριμένα, το ότι δεν έχει κάποιος μια τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη, απλά υπάρχουν κι εκεί κάποιες ανάλογες κατηγορίες με τους κατόχους, οπότε το φιλτράρισμα και η αξιολόγηση είναι πάλι αναπόφευκτα.

Υπάρχει και συνομοταξία αυτών που ενώ ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τηλεόραση να πάρουν, προτείνουν στους άλλους τι να πάρουν.

Συνήθως αυτοί εκφέρουν θετική άποψη γι' αυτό που ίσως ν' αγόραζαν και αρνητική γι' αυτό που δεν θα αγόραζαν, χωρίς φυσικά να έχουν τίποτα στη κατοχή τους.

Σε αυτή τη περίπτωση αν κάποιος παρακολουθεί τα γραφόμενά τους γίνονται γρήγορα και εύκολα αντιληπτοί, οπότε με την πάροδο του χρόνου δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερο φιλτράρισμα, ούτε ιδιαίτερη αξιολόγηση.

Υ.Γ.: Τέλος του off topic!!!...καλές αγορές.

1. Δεν ξέρω αν κυριολεκτείς ή είναι "τρόπος του λέγειν" σε συνέχεια του "ντάλα ήλιος", αλλά μακάρι να είχα μια σκοτεινή υπόγα για play room :frown:

το ειπα απλα για να δωσω καποια παραδειγματα για τη γκαμα περιπτωσεων (αρα και αποψεων) που μπορει να υπαρξουν.....
καπως ετσι ο καθενας, αναλογα με τις συνθηκες θεασης, το προβαλομενο υλικο και το "ματι" του, διαμορφωνει την αποψη του για μια τιβι.
τα λεμε!

SOS.....την πήρα για ενα φίλο μου (εκθεσιακή) και μου λέει οτι δεν μπορεί να συντονίσει τα αναλογικά κανάλια γιατί του έχει μόνο τα ψηφιακά. Παίζει να είναι κλειδωμένη κάπως απο το κατάστημα ?

Για να συντονίσει αναλογικά κανάλια, θα πρέπει πρώτα να πάει σε λειτουργία αναλογικής τηλεόρασης, πατώντας το κουμπί TV στο τηλεκοντρόλ.

Καλύτερα όμως να κάνει μια επαναφορά ρυθμίσεων (Μενού->Ρυθμίσεις->Μενού συστήματος), μήπως και η τηλεόραση είναι σε shop mode...

Ευχαριστώ....δεν είχε τίποτα τελικά.....απλά δεν ήξερε να πατήσει το TV όπως είπες......(συγχωρεμένος !!!!!! :2thumb22sup:)

σημερα βρηκα σε φιλο μια 50αρα C2. μπορεσα να τη σκαλισω και παροτι την ειχε σε ταβερνα (!) με αρκετα φωτα βλεποταν μια χαρα.
εχει νοβα και καποια hd καναλια της νοβα. (δεν εχει το φουλ πακετο)
λοιπον, τι ειδα: ομορφα, γλυκα χρωματα, καλουλι μαυρο, γενικα ευχαριστη εικονα αν και (αναλογα με το καναλι βεβαια) δεν ηταν τοσο ζωηρη η εικονα. θα μου πεις αν θες τσιτα sharpness χτυπα lcd μεγαλε..... :flipout:
ειχε στιγμες που φλερταρε με το wow factor αλλα και στιγμες που με ξενερωνε.
πχ εντυπωσιακη λεπτομερεια στο eurosport hd, ομορφα πλανα ακομα και στον ant1 (wipeout) αλλα και θολουρα σε μια ταινια στο star.
οι αντανακλασεις αρκετες, ειδικα σε σκοτεινα πλανα.
ισως δεν μπορει να γινει συγκριση αλλα απο αυτο που ειδα, μια 42αρα S30 θα ειναι αισθητα καλυτερη; στα συν λιγοτερες ιντσες, καλυτερη και πιο φρεσκια σειρα;

εδω που βρισκομαι δεν υπαρχουν μεγαλα ηλεκτρικαδικα να μπορω να δω διαφορα μοντελα κι ετσι μια πλασμα βρηκα μπροστα μου και ειπα να ρωτησω σχετικα...... αν ειναι αισθητα κατωτερο μοντελο απο την s30 τοτε ειμαι σε καλο δρομο :)

μου ψιλοαρεσε αν και λογω 50'' τα νοβοκαναλα δεν ηταν και στα καλυτερα τους :hmmmm2:

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εδω που βρισκομαι δεν υπαρχουν μεγαλα ηλεκτρικαδικα να μπορω να δω διαφορα μοντελα κι ετσι μια πλασμα βρηκα μπροστα μου και ειπα να ρωτησω σχετικα...... αν ειναι αισθητα κατωτερο μοντελο απο την s30 τοτε ειμαι σε καλο δρομο :)

Σε καλό δρόμο είσαι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε καλό δρόμο είσαι...

κατι τετοιο υποψιαζομαι. :a0210:
παντως σαν αισθηση (ακομα και σ αυτο το μοντελο που δεν ειναι και ο,τι καλυτερο) η εικονα μου φανηκε πιο φυσικη, δεν εχει το πουσαρισμα των lcd, αν και αρχικα αυτο φανταζει αρνητικο.

Μια ερώτηση (που πιθανόν να έχει απαντηθεί). Πήγα στον φίλο μου (που του πήρα την 42S30) να δούμε το derby. Αρκετές φορές όταν η κάμερα προχωρούσε γρήγορα έκανε διάφορα ''τεχνουργήματα'' και σπασίματα. Έτσι θα βλέπει? ή πρέπει να ρυθμίσω τίποτα?. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το ifc αλλά πάλι το έκανε. Στην ''σκάλα'' μεσαίο δεν το δοκίμασα. Μόνο στο μέγιστο και στο off.
Καμιά ιδέα? Η τηλεόραση γενικά δεν έχει ρυθμιστεί καθόλου. Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, το derby το βλέπαμε με scart απο αποκωδικοποιητή Humax. Έπρεπε να ρυθμιστεί κάτι και εκεί?

Κάθε βοήθεια δεκτή

P.S.

Στις ταινίες δεν έχει κανένα πρόβλημα απο usb που έχει παίξει.

Ευχαριστώ

εχω δεί πρόβλημα (σπασίματα και "φρεναρίσματα") στη νόβα sd και δεκτη hd (μη ιδιοκτησιακό- edision argus mini ip 2in1) και με το ifc σε μεσαίο - μέγιστο όταν στέλνει ο δέκτης 1080i/50. όταν τον γυρίσω σε 576i η κίνηση είναι πολύ καλή με το ifc στο μεσαίο. σε κανάλια hd (πχ trthd) η κίνηση είναι πολύ καλή. σε νοβα από ιδιοκτησιακό δέκτη μέσω scart (πανασατ 990) η κίνηση είναι καλή με ifc μεσαίο.

στο μέγιστο υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις αναλύσεις.

δοκίμασε να βγάλεις off το ανίχνευση υλικού από φιλμ - noise reduction και βελτιωτή ευκρίνειας.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ισως δεν μπορει να γινει συγκριση αλλα απο αυτο που ειδα, μια 42αρα S30 θα ειναι αισθητα καλυτερη; στα συν λιγοτερες ιντσες, καλυτερη και πιο φρεσκια σειρα;

Σε τηλεοπτικο μην περιμενεις κατι καλυτερο απο οτι ειδες.

Δεν γινεται καμια τηλεοραση να κανει μαγικα οταν το star βαζει ταινιες απο βιντεοκασετα.

Σε HD/1080i θα δεις καποια μικρη διαφορα προς το καλυτερο επειδη η S20 ειναι FullHD.