Εμενα η πρωτη μου ειχε προβλημα η δευτερη Οχι.
1-1
Υπάρχει μια μεγάλη ανισορροπία στις απόψεις που εκφέρονται για τις πανασόνικ. Τρελές "κολοτούμπες" που δεν δικαιολογούνται λογικά παρά μόνον ψυχολογικά. Δεν δικαιολογείται δηλαδή λογικά πριν από κάποιους λίγους μήνες να βρίσκουμε τέλεια μια τηλεόραση πχ. σε θέμα απόδωσης χρωμάτων και μετά από λίγο καιρό να μιλάμε για παστέλ αποχρώσεις. Δεν γίνεται για έξι μήνες να βλέπουμε τέλεια εικόνα και μετά να ανακαλύπτουμε κουσούρια, γραμμές κλπ. Όλη αυτή η κατάσταση μοιάζει σαν ένα έγκλημα πάθους, "την σκότωσε από αγάπη που έγινε παθολογική ζήλεια και μίσος, με κουζινομάχαιρο, καταφέροντάς της τριάντα μαχαιριές στο κεφάλι και το στήθος." Δηλαδή δεν έχει λογική ούτε είναι πειστικό να πολτοποιείται και να συνθλίβεται με "δεκάδες μαχαιριές" μια μάρκα τηλεόρασης συλλήβδην και μάλιστα από τους ίδιους που πριν από λίγους μήνες και επί πολλά χρόνια την "αγαπούσαν" σχεδόν παθολογικά. Για μάρκα τηλεόρασης πρόκειται και όχι για γυναίκα!!! Επίσης άλλο πράγμα είναι η κοινοποίηση ενός προβλήματος ώστε να το γνωρίζουν οι μελλοντικοί αγοραστές και άλλο η προσπάθεια εκδικητικής απαξίωσης γενικώς μιας μάρκας, με την δημιουργία κλίματος με διαρκείς, δεκάδες και επί μήνες επαναλαμβανόμενες επανακοινοποιήσεις του ίδιου θέματος. Εντάξει έγινε πλέον κοινό κτήμα όλων, οι πανασόνικ που μέχρι πρότινος ήταν άριστες, κορυφαίες κλπ. σήμερα είναι άχρηστες, 100% προβληματικές, για πέταμα. Ζήτω η τρέλα!!! Εκτός και αν η ιντερτεκ πρέπει να τεθεί εκούσα άκουσα "εις τάξιν απάρσεως".
Αριστος υπερασπιστης!
Πας ομως να μας βγαλεις ολους χαζους, κι αυτο ειναι λαθος!
Κι εγω μεχρι πριν το καλοκαιρι ημουν απο τους σουπερ ευχαριστημενους (θεωρουμην τυχερος), αλλα τωρα που διαπιστωσα το προβλημα, τι να κανω; μαλλο πρεπει νε το "βουλωσω", διαφορετικα (κατα εσε) θα δειξω το ψυχολογικο μου προβλημα! Το θεμα ομως ειναι οτι οντως η Πανασονικ εχει προβλημα υπαρξης, οποτε αυτη πρεπει να βρει γιατρεια!
Επαναλαμβανω: σε κατασταση θεασης η εικονα ειναι αριστη - αλλα σε κατασταση "μαυρης οθονης" η εικονα ειναι αυτη ενος φυλλου...excell!
Θυμισε μου(μας): εχεις Πανασονικ;
Μήπως έχουμε ξεφύγει λιγουλάκι εδώ μέσα? Λέω 'γω τώρα.....
Αυτό που γράφεις είναι η καλύτερη υπεράσπιση για τις πανασόνικ και η απόδειξη ότι το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεσαι εσύ και αρκετοί άλλοι σχετίζεται με την ψυχολογία και όχι την λογική.
καλησπερίζω τον μετρ των λουμενς και τον αρχισεφ των lux. όπως και να το κάνουμε άλλο πράγμα η δέσμη πάνω από το κεφάλι σου. :a0210:
άλλαξε το νήμα σε που πάει η πανασονια μην βρεθείς προ εκπλήξεως :ADFADF1:
ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ ΣΕΙΡΑΣ 30
1. VT30 - 53
2. GT30 - 23
3. ST30 - 42
4. UT30 - 9
5. G30 - 59
6. S30 - 9
7. U30 - 26
8. C3 -8
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΤΟΧΩΝ 229
Tι έγινε? Μετά το όλοι panasonic θα έχουμε το όλοι μακριά απο panasonic?????
λόγω ξενερώματος από τις αρλούμπες που έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες σε 2-3 νήματα του φόρουμ....
άρχισε να υπάρχει και διχασμός στο φόρουμ που τον προκαλούν άτομα που δεν μπορούν να δεχτούν την αντίθετη άποψη των άλλων.
Vertical εσύ το ξέρεις ότι έχεις υπερβάλει, όπως και επίσης ότι έχεις αλλοιώσει στοιχεία με άσχετα link.
Tα post σου μένουν, για ευκολία στα έχω υποδείξει μάλιστα πολλάκις. Όποιος θέλει να καταλάβει, θα καταλάβει.
Όποιος όχι μπορεί να συνεχίσει να ζει στο κόσμο του.
Είναι αρκετό αυτό πιστεύω.
Τα υπόλοιπα προσωπικά που αναφέρεις και επειδή δεν με ξέρεις, ούτε πως κοιμάμαι τα βράδια, ούτε αν έχω διπλώματα και επαγγελματική απασχόληση με πιστοποιήσεις ISO, δεν θα τα σχολιάσω... γιατί έχουν τόσο σημασία όσο και αυτά που υπονόησες περί συμφερόντων μου σε intertech και περί panasonic fanboy...
Για το βόθρο δηλαδή.
Μέχρι να δω την τηλεόρασή σου με δηλωμένα σωστές ρυθμίσεις και απείραχτη φωτογραφία σε photoshop, διατηρώ πλέον τις επιφυλάξεις μου μιας και είσαι τελείως αναξιόπιστος.
τρόλαρες και στις 50άρες και εδώ και έξω... συνεχίζεις να το κάνεις και στο νήμα που ο ίδιος άνοιξες. Πόσο περισσότερη σημασία να σου δώσω?
Καλά κουράγια σου εύχομαι... (και δεν εννοώ το πρόβλημα της tv σου... έχεις σημαντικότερα απ'ότι φαίνεται)
Λόγω ενός χτεσινού ban που έφαγα και λόγω ξενερώματος από τις αρλούμπες που έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες σε 2-3 νήματα του φόρουμ είπα να απέχω αλλά συνεχίζοντας να διαβάζω και σήμερα τις ίδιες ανοησίες είπα να γράψω.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι κάποιοι μέσα σε αυτούς και εγώ πριν κάποιους μήνες εκθειάζαμε τις plasma panasonic και τώρα τις θάβουμε.
1. Αν υπάρχουν άτομα μέσα εδώ τους βγάζουν τόσο ασφαλή συμπεράσματα τόσο εύκολα θα τους προτείνω να πάνε να εξιχνιάζουν φόνους και να αφήσουν τις τηλεοράσεις γιατί χαραμίζονται.
2. Αυτή τη στιγμή έχω μία panasonic st30 και παίζει καλύτερα από δεκάδες led φτηνότερες και ακριβότερες παρά τα κουσούρια της
3. Ναι παλιά έσταζα μέλι για τις plasma panasonic αλλά μετά από τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στην πορεία είμαι διστακτικός, αν εσείς πιάνατε μετά από 20 χρόνια ευτυχισμένου γάμου τη γυναίκα σας με άλλον τι θα κάνατε, ασφαλώς θα χωρίζατε αλλά οι ωραίες στιγμές δε θα ξεχνιότανε ποτέ και ας το προσπαθούσατε
4.Ακόμα οι plasma υπερτερούν των lcd-led όχι συντριπτικά όπως στο παρελθόν αλλά έχουν ένα προβάδισμα τώρα το μέλλον μόνο ο Θεός το ξέρει αλλά ναι το παρόν των lcd-led είναι γεμάτο σύννεφα
5. Στο διχασμό της εποχής που πάνε να μας επιβάλουν άρχισε να υπάρχει και διχασμός στο φόρουμ που τον προκαλούν άτομα που δεν μπορούν να δεχτούν την αντίθετη άποψη των άλλων.
Όποιος θέλει έχει δικαίωμα να μου απαντήσει αλλά μη ξεσκιστεί στις παραθέσεις, όποιος ξέρει να διαβάζει μπορεί να συγκρατήσει το νόημα και χωρίς ατελείωτες παραθέσεις και παραπομπές, πανεπιστήμιο τελειώσαμε έλεος.
εγώ προσωπικά έχω εκφράσει δημόσια την θέση μου για την σειρά 50 της πανασόνικ τα νήματα αγοράς τηλεόρασης να δεί κάποιος θα καταλάβει αμέσως ότι επισημαίνω το πρόβλημα και στρέφω τον υποψήφιο αγοραστή προς άλλες λύσεις (πχ samsung).
πριν την κυκλοφορία της σειράς 30 έχω πεί ότι η αυτή η μανία της πανασονικ με το kuro eliminator - terminator - elevator μόνο κακό μπορεί να της κάνει. ισως και να βγήκα προφητικός.
τότε πολλοί εδώ μέσα αντί για καλημέρα είχαν το κτύπα μια πανασονικ πλάσμα. παρόλα αυτά εξακολουθώ και σήμερα να πιστεύω ότι στα χρήματα τους ήταν οι καλύτερες δυνατές προτάσεις της αγοράς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.