Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμφάνισης τους

Τί πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την Panasonic Plasma σας, σειράς

• Total voters
    0
Ρε συ εδω στα καλα καθουμενα μου την είπες οτι και καλα γράφω για τις εντυπώσεις η οτι δεν σου απαντώ και κανω κοκοκο...
Σαν ταυρος σε υαλοποιείο κανεις για καποιον λογο που όσες φορες και αν σε ρωτησα απάντηση δεν πηρα..

Στην αρχη νόμιζα πως μιλούσα σε αλλον…
Αναρωτήθηκα Ο Dalanik είναι αυτος;
Με άλλος υφος σε εχω συνηθίσει ( και στο λεω οσο καλοπροαίρετα μπορω) …

Εσύ όμως δεν με άρχισες στα ανάποδα, έτσι.
Και επειδή είσαι αντικειμενικός έθεσες και τα πράγματα όπως τα λέω και εγώ απο το πρώτο ποστ, εδώ.

Για αυτό σου λέω αναρωτήσου γιατί ξέφυγα... μπες στα παπούτσια μου να σου βγει ο κάθε 80% και απο κάτω ο ολόσωστος και να σε πούνε υπάλληλο της intertech και panasonic fanboy...

Ανδρέα άστο να πάει σε παρακαλώ. Προφανέστατα φέρνω και καλό φίλο σε δύσκολη θέση με όλα αυτά...

υπάρχει και pm... δεν αφορούν όλα αυτά το δημόσιο διάλογο.

:ernaehrung004:

Ο ντάλανικ έχει δίκιο. Πρώτον είναι τουλάχιστον αδιάβαστος όποιος κατηγορεί για "πράκτορα" της ιντερτεκ αυτόν που αρκετά ποστ πιο πριν έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ότι αγόρασε από το eshop, το οποίο ως γνωστόν δεν το συμπαθούν οι εγχώριες αντιπροσωπείες. Και δεύτερον ήταν ο μόνος που στο ριβιου της τηλεόρασής του αναφέρθηκε στο βασικότερο πρόβλημα της σειράς 30, ότι δηλαδή λόγω περιορισμένης φωτεινότητας πρέπει να κάνεις συσκότιση για να δεις τηλεόραση. Αυτό μάλιστα το είπε σε μια εποχή που όποιος έβλεπε κάποιο πρόβλημα στην 30 χαρακτηριζόταν τουλάχιστον ιδρυτικό μέλος του ... "λόμπι της δραχμής". Οι περισσότεροι δε από αυτούς που οιστρηλατούνται τώρα από ιερό μένος ως αδικημένοι καταναλωτές, δήλωναν τότε ευτυχείς κάτοχοι και χρήστες!!!

Πάλι καλά φίλε μου (παντελώς άγνωστε και πρώτη φορά σε "βλέπω")...

ήμουν έτοιμος να περάσω απο την intertech για μηνιάτικο με αυτά που ακούω...

να 'σαι καλά.

Ποιος σου είπε βρε ότι έχει η δική μου floating blacks? Ότι θες καταλαβαίνεις τελικά.

Και τα υπόλοιπα ότι να 'ναι.Το έχω πει απο την αρχή...

Παραθέτεις ένα ποστ μου που σου έλεγα να δοκιμάσουμε τις ρυθμίσεις μήπως οφείλεται σε αυτό ή εξομαλυνθεί και γίνει ανεκτή η κατάσταση.
Να σε βοηθήσω προσπαθούσα και ταυτόχρονα να καταλάβω το μέγεθος του προβλήματος. Τι σχέση έχει αυτό με την ύπαρξη του προβλήματος το οποίο είναι παραδεκτό απο 10% περίπου στο poll?

Και αφού με λούσατε και εσύ και ο ουδέτερος/επώνυμος τώρα μου λες ότι το κάνω εγώ.
Λίγη ντροπή δεν έχεις πάνω σου... Όσα γράψατε παραμένουν!!!

Για μια ακόμη φορά, έχει παραδεχθεί η όχι η Panasonic το πρόβλημα με το green blob/magenta; Αποφεύγεις να απαντήσεις. Γιατί; Μια ερώτηση σου κάνω και αποφεύγεις να απαντήσεις εδώ και σελίδες. Τόσο εγωϊσμό πια;

Με συγχωρείς, αν νομίζεις ότι κάποιος σε έλουσε, έχεις αυταπάτες. Εσύ είσαι αυτός που έχει χαρακτηρίσει 'παπαριές' ότι γράφουμε, εσύ θέλησες να το παίξεις σερίφης και να επιβάλεις το νόμο για το τι γράφεται και τι όχι. Η ντροπή είναι δική σου.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμφάνισης το

Λοιποοον, τωρα που καταλαγιαζει ο...κουρνιαχτος,

ΤΙ κανω που εχω το προβλημα της β´φωτο που δειχνει ο Βερτικαλης μας;

Δηλαδή έχω πει 100 φόρες ότι υπάρχουν προβλήματα και άλλα περαν αυτών που αναφέρονται εδώ και ακόμα δεν το καταλαβαίνεις και ξαναρωτάς.

Ναι το ξέρω, το γνωρίζω, το αποδέχομαι, το πόσταραν και εδώ και σε ξένα sites κάτοχοι της τελεόρασης.
Oρισμένες τελεοράσεις panasonic σειρά 30 παρουσιάζουν το blob
Tι διάλο ρε συ δε ξέρεις να διαβάζεις???

Το διατυπώνω μάλιστα όπως το είπα ξανα 100 φορές και αποτυπώνεται τόσο στο poll του νήματος, όσο και στο link που ανέβασες απο το ίδιο το what hi fi αλλά και την ανακοίνωση της εταιρείας.

Eδώ το ξαναέγραψα εγώ
Η panasonic προφανώς θέλοντας να δώσει το κάτι παραπάνω κάπου την πάτησε και τώρα έχει βρει σοβαρό μπελά με τις "ομάδες".*
Αν μέσα στον Σεπτέμβρη δεν βγάλει ανακοίνωση για τα νέα "χαρακτηριστικά" των τηλεοράσεων της δεν την βλέπω καλά, γιατί η πληροφορία διαχέεται ραγδαία και προς τους μη γνώστες ή μη απαιτητικούς καταναλωτές.

- λες ότι 80% μιας tv βλέπουν green blob και στο poll λέει 12,5%.

Η σειρά 30 είχε και άλλα προβλήματα όταν κυκλοφόρησε.

Όλοι εδώ λένε ότι οι 30άρες και περισσότερο οι 50άρες παρουσιάζουν μεγαλύτερα ποσοστά προβλημάτων ή βλαβών.

βαριέμαι να ψάχνω άλλο... ήμαρτον!!! και τα παραπάνω φτάνουν...
100 φορές το είπα έχει παρουσιαστεί blob σε 30άρες...

Εδώ το λέει το what HiFi
What HiFi said:
It appears to affect some VT30 and GT30 models.

και εδώ η Panasonic
Panasonic HB said:
While only a small number of you are affected by this, we have been working tirelessly to obtain this improvement for you

Ουδεμία σχέση δηλαδή με αυτό που υποστηρίζεις ότι όλες το έχουν... ή 80% ή δεν θυμάμαι τι άλλο ανακριβές (παντα προς την υπερβολή) έγραψες.
Και μετά μιλάς για δικό μου εγωισμό που μόλις πριν λίγο και με τα στοιχεία μπροστά σου λές ίσως να ήμουν υπερβολικός τη στιγμή που βάσισες τη γνώμη σου σε link που ουδεμία σχέση είχε με ποσοστό βλαβών!!! :ADFADF1:

+++
Ρε σεις κάποιος που το έχει παρακολουθήσει δε μπορεί να του εξηγήσει καλύτερα?
Στην επόμενη σελίδα θα με ξαναρωτήσει και θα ξαναμιλάει για 80% blob... τι θα γίνει?
Θέλω να ασχοληθώ και με κανα ηχείο (ασούμε... :p)

Vertical νομίζω πως φτάνει
Το θέμα έχει εξαντληθεί

Αμ δε... έτσι θα το πάει να το δεις... 80% προβληματικές....
Μετά θα έχω αυταποάτες ο σερίφης (λιώνω :music-smiley-005:) και θα του κακοφανούν οι παπαριές που γράφει... λολ

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμφάνιση

Λοιποοον, τωρα που καταλαγιαζει ο...κουρνιαχτος,

ΤΙ κανω που εχω το προβλημα της β´φωτο που δειχνει ο Βερτικαλης μας;

Θες βοήθεια πραγματικά ή θα ευκαιρήσεις και συ μετά τον Οκτώβριο? :worshippy:

Σοβαρά το λέω. αν είναι να το δούμε, να πειράξουμε καμια ρύθμιση και εφόσον δεν έρχεται με τίποτα, καλείς το service. Tι άλλο?

Δηλαδή έχω πει 100 φόρες ότι υπάρχουν προβλήματα και άλλα περαν αυτών που αναφέρονται εδώ και ακόμα δεν το καταλαβαίνεις και ξαναρωτάς.

Δεν υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Υπάρχουν μόνο άλλα προβλήματα. Το απέδειξες περίτρανα λέγοντας "προφανώς διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν καμήλες!!! ".

Ναι το ξέρω, το γνωρίζω, το αποδέχομαι, το πόσταραν και εδώ και σε ξένα sites κάτοχοι της τελεόρασης.
Oρισμένες τελεοράσεις panasonic σειρά 30 παρουσιάζουν το blob
Tι διάλο ρε συ δε ξέρεις να διαβάζεις???

Να ανοίξω σαμπάνια; Πρώτη φορά που το παραδέχεσαι. Προφανώς γιατί είτε δεν ξέρεις να εκφράζεσαι, είτε δεν έχεις τη δυνατότητα να καταλάβεις τι λες πέρα των επιθέσεων που κάνεις (και που προφανώς σου κάνουν κακό στην πνευματική σου διαύγεια).

Το διατυπώνω μάλιστα όπως το είπα ξανα 100 φορές και αποτυπώνεται τόσο στο poll του νήματος, όσο και στο link που ανέβασες απο το ίδιο το what hi fi αλλά και την ανακοίνωση της εταιρείας.

Eδώ το ξαναέγραψα εγώ

βαριέμαι να ψάχνω άλλο... ήμαρτον!!! και τα παραπάνω φτάνουν...
100 φορές το είπα έχει παρουσιαστεί blob σε 30άρες...

Αν μου κάνεις και τις 100 φορές quote, εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη.

Εδώ το λέει το what HiFi

και εδώ η Panasonic

Ουδεμία σχέση δηλαδή με αυτό που υποστηρίζεις ότι όλες το έχουν... ή 80% ή δεν θυμάμαι τι άλλο ανακριβές (παντα προς την υπερβολή) έγραψες.
Και μετά μιλάς για δικό μου εγωισμό που μόλις πριν λίγο και με τα στοιχεία μπροστά σου λές ίσως να ήμουν υπερβολικός τη στιγμή που βάσισες τη γνώμη σου σε link που ουδεμία σχέση είχε με ποσοστό βλαβών!!! :ADFADF1:

Μπορείς σε παρακαλώ να υποδείξεις που είπα ότι 'όλες το έχουν'. Όχι τίποτε άλλο αλλά μιλάς για ψέματα κλπ και εσύ ο ίδιος είσαι που ξεκίνησες αυτό το παιχνιδάκι όπως και αυτό των προσβολών σε προσωπικό επίπεδο.

+++
Ρε σεις κάποιος που το έχει παρακολουθήσει δε μπορεί να του εξηγήσει καλύτερα?
Στην επόμενη σελίδα θα με ξαναρωτήσει και θα ξαναμιλάει για 80% blob... τι θα γίνει?
Θέλω να ασχοληθώ και με κανα ηχείο (ασούμε... :p)

Αμ δε... έτσι θα το πάει να το δεις... 80% προβληματικές....
Μετά θα έχω αυταποάτες ο σερίφης (λιώνω :music-smiley-005:) και θα του κακοφανούν οι παπαριές που γράφει... λολ

Αν θες να κάνεις σχόλια για 'παπαριές' καλό είναι να τα κάνεις εν γνώσει των συντονιστών που ελπίζω να δουν το τι λες ουδέτερα. Από μάγκες του πληκτρολογίου χορτάσαμε.

Δηλαδή αυτές που πόσταρα δε φθάνουν?:ADFADF1:

Το χασες εντελώς...

Έχω να δω ταινιάκι τώρα με την κυρά...
ή πες ότι σε γράφω, το ίδιο κάνει!

ps1 Mήπως να άλλαζες skin και μπορούσες να διάβαζες καλύτερα? Μπα τώρα που το σκέφτομαι όχι. 4άρια γράμματα bold και πάλι δεν. :award:

Last edited:
Τίποτε δεν πόσταρες. Απολύτως τίποτε. Μόνο εξυπνάδες, μαγκιές και ψευτοτσαμπουκάδες. Κλασσικός μάγκας του πληκτρολογίου.

Post 52
Αντί για fw σχετικά με το blob, αναφέρεις fw για το dse... Eν τω μεταξύ το link που ανέβασες λέει άλλα...

Post 88
Γράφεις ξεκάθαρα για 80% blob και ότι το dse είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Δηλαδή ότι η συντριπτική πλειοψηφία κατόχων έχουν έντονο dse. Eν τω μεταξύ το link λέει άλλα...

Post 97
1) Υπερβάλεις για το ir. Ούτε μέτρο σύγκρισης έχεις, ούτε ξέρεις πόσοι άλλοι με plasma και σε ποιο βαθμό τα προηγούμενα χρόνια, το αντιμετώπισαν

2) Γράφεις για διακοπή της παραγωγής από την Panasonic εξαιτίας της έλλειψης ποιοτικού ελέγχου και αναφέρεσαι με link σε άρθρο του full HD.
Το link του full HD εντωμεταξύ δεν αναφέρεται σε προβλήματα και ποιοτικούς ελέγχους....... επί λέξη μάλιστα αναφέρει:
“ως πληροφορία έχει κάποια ποσοστά να μην είναι αληθής ή 100%ακριβής” και
“Εμείς παίρνουμε το ρίσκο και 'ρωτάμε', διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας. “ και
“Δεν πρόκειται για επίσημη πληροφορία, ούτε περιμένουμε επίσημη απάντηση. “

Κοινώς αποδέχεσαι υποθέσεις, πολύ μακριά από τεκμηρίωση ή νόημα, απλά για να πεις κάτι...
Θα μπορούσες δε να επικαλεστείς δικά μου μηνύματα από το 2010 στα οποία ρητώς αναφέρω ότι προϊόν που εμφανίζει τόσο μεγάλες αποκλίσεις στη λειτουργία του, δεν μπορεί να είναι ποιοτικό σύμφωνα με τα καθιερωμένα διεθνώς standards (iso κτλ). Και πάλι όμως δεν σου πούλησαν iso… οπότε πάλι νομικά είσαι έκθετος...

3) Γράφεις και για καλύτερες tv... αυτές της Samsung.
Είχες ποτέ Samsung ή τέσταρες ποτέ Samsung?
Aν όχι, σε ποιo review βασίστηκες?
Σε ποιες εντυπώσεις κατόχων?

Γνωρίζεις ότι οι τελευταίες Samsung δεν διαθέτουν ifc, το μαύρο τους είναι κοντά στην v10 ακόμα και με τον διπλασιασμό του φωτός και ότι έχει σε ορισμένες πρόβλημα με fluctuations?

Στο πλαίσιο της εξαγωγής συμπερασμάτων τα παραπάνω, για να καταλάβουμε πως σκέφτεσαι...

Post 107
Eπιμένεις για το blob και το link
Τόσο για το ποσοστό blob κτλ, όσο και για το τι ακριβώς αποδέχεται η Panasonic.
Δεδομένου ότι στο έχω εξηγήσει επαρκώς, δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός για την επιμονή σου, παρά ότι πλέον ψεύδεσαι.

Post 110
Γράφεις ότι η Panasonic αποδέχεται το πρόβλημα.
Στη πραγματικότητα η Panasonic αποδέχεται ότι μόνο ένας μικρός αριθμός (small number) τηλεοράσεων επηρεάζεται...

Post 148
Ξαναεπιμένεις ότι έχει καταγραφή η άποψή σου περι ποσοστού βλαβών και η θέση της Panasonic. Δεν αναιρείς το ψέμα περί 80% προβληματικών τηλεοράσεων...
Τι άλλο απο ψέμα?...

Post 160
Επιβεβαιώνεις τα παραπάνω περί ποσοστών - επιμένεις για 80% blob και τη θέση της Panasonic.
Άλλη μια απόδειξη ότι ψεύδεσαι, αφού ήδη σου έχω εξηγήσει επανειλημμένα σε τι αναφέρεται το link!

Στο 171
...και μετά άπειρο αγώνα να κατανοήσεις το αυτονόητο και μόνο μετά από επέμβαση του Ανδρέα, γίνεται η μεγάλη κωλοτούμπα (σάλτο μορτάλε - διπλή πιρουέτα, υψηλός βαθμός δυσκολίας...lol)

«Ανδρέα, να πούμε ότι το ποσοστό είναι υπερβολικό.»

Όμως ακόμα και στην κωλοτούμπα κακός! ...επιμένεις για την αποδοχή του προβλήματος από την Panasonic.

Mε αναγκάζεις λοιπόν να ποστάρω επι λέξη τα λόγια τόσο του what HiFi όσο και της Panasonic.

Tο ποστ μου είναι λίγο πιο πάνω: Νο186.To what Hifι iλέει “Some” και η πανασονία “small number”
Με 4άρια μεγάλα γράμματα...

Mετά το 80% προβληματικές, ελπίζω να τελειώσαμε και με αυτό.
Όταν θα σου το πει κάποιος άλλος βέβαια, όπως πριν ο Ανδρέας για την υπερβολή, θα ξεκινήσεις νέα κωλοτούμπα είμαι σίγουρος...

Αυτά. Όπως βλέπεις δε βαριέμαι. Θα σου δίνω απαντήσεις όσο χρειαστεί...

Και όταν σταματήσεις τις υπερβολές και την προσπάθεια αναγωγής του προβλήματός σου σε πρόβλημα των περισσότερων κατόχων, μπορεί και να αρχίσουμε να συζητάμε σοβαρά για τεκμηρίωση, έλεγχο και διαπίστωση στις τηλεοράσεις όσων μελών παρουσιάστηκαν προβλήματα, ένταση του προβλήματος που μπορεί να επιφέρει δικαίωση κτλ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστ

Θες βοήθεια πραγματικά ή θα ευκαιρήσεις και συ μετά τον Οκτώβριο? :worshippy:

Σοβαρά το λέω. αν είναι να το δούμε, να πειράξουμε καμια ρύθμιση και εφόσον δεν έρχεται με τίποτα, καλείς το service. Tι άλλο?

Ελα βρε φιλε...
Λες να μη θελω βοηθεια εφ´οσον μπορει να γινει;
Σερβις; ποιο σερβις, της Λαρισας; οχι μερσι:)

Λοιπον, γιααα λεγε!

Λάρισα δεν μπορούμε να δούμε τίποτα, γαμ@το...

Το έχεις με τις photo και video σαν αυτό που ανέβασε ο λεφτέρης και quoteάρα σε προηγούμενο τεστ? Mπορείς να ανεβάσεις?
βάλε τις ρυθμίσεις σε παρακαλώ που έχω ανεβάσει εδώ (δεν είναι οι καλύτερες αλλά σιγουρευόμαστε ότι δεν θα είσαι μακριά απο λάθος χρώματα που μπορεί να επιτείνουν το πρόβλημα και επιπλέον ότι η αντίθεση θα είναι υψηλή.

Αν δεν μπορείς να ανεβάσεις ρίξε καρτέλες πράσινο, μαύρο ire 100, 20 και 10 και πές μας τι βλέπεις για αρχή.

Γενικά αν είναι εμφανές το blob ή/και το dse σε θέαση ακόμα και ταινίας είναι σίγουρο ότι πρέπει να επικοινωνήσεις πρώτα με το κατάστημα για βλάβη.
Να τους εξηγήσεις όσο καλύτερα γίνεται το πρόβλημα και εφόσον είναι δυνατόν να το δουν και οι ίδιοι.
Αυτοί θα σου πουν τι θα κάνεις απο εκεί και πέρα.

Ενημέρωσέ μας όπως και να έχει και στη πορεία θα σε συμβουλεύσουν και τα άλλα παιδιά.

Φιλε μου επιδη δεν ειμαι κοντα στην τιβι, θα επανελθω απο Δευτερα και βλεπουμε ολα αυτα! Σε ευχαριστω!

Και όταν σταματήσεις τις υπερβολές και την προσπάθεια αναγωγής του προβλήματός σου σε πρόβλημα των περισσότερων κατόχων, μπορεί και να αρχίσουμε να συζητάμε σοβαρά για τεκμηρίωση, έλεγχο και διαπίστωση στις τηλεοράσεις όσων μελών παρουσιάστηκαν προβλήματα, ένταση του προβλήματος που μπορεί να επιφέρει δικαίωση κτλ

Σύμφωνα με το υπάρχον poll έχουμε 23 κατόχους με πρόβλημα και 21 χωρίς πρόβλημα (που είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξουμε δεν θα είναι 21 αλλά πολύ λιγότεροι).

Ποσοστό δηλαδή 50%.

Αυτά και τέλος από εμένα. Δεν είμαι υπερβολικός ώστε να θέλω να συμπάσχεις με το πρόβλημα του vertical , άλλωστε η κοινωνία μας πάντα στο μότο "live and let die" στηριζόταν γι' αυτό άλλωστε φτάσαμε ως εδώ.

Post 52
Αντί για fw σχετικά με το blob, αναφέρεις fw για το dse... Eν τω μεταξύ το link που ανέβασες λέει άλλα...

Προφανώς έχεις δυσκολία κατανόησης κάποιων πραγμάτων. Τι σχέση έχει το αυτό με το άλλο f/w για blob/magenta είναι κάτι που μόνο εσύ ξέρεις. Ανέφερα ότι σε κάποιους στην Αγγλία έγινε λόγος f/w για το DSE. Άλλο αυτό από το επιβεβαιωμένο f/w για DSE. Στην Intertech ανέφερα 2 περιπτώσεις για να ελέγξουν τι υπάρχει. Και στις δύο ήταν κατηγορηματικοί. Αλήθεια, μπορείς να μου υποδείξεις αν είπα πουθενά για 1 πράγμα μόνο; Όχι. Ξέρεις τι συζήτηση έχω κάνει; Όχι.

Post 88
Γράφεις ξεκάθαρα για 80% blob και ότι το dse είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Δηλαδή ότι η συντριπτική πλειοψηφία κατόχων έχουν έντονο dse. Eν τω μεταξύ το link λέει άλλα...

Γιατί έδωσα ποτέ εγώ το παραπάνω link για ένδειξη DSE; λολ

Post 97
1) Υπερβάλεις για το ir. Ούτε μέτρο σύγκρισης έχεις, ούτε ξέρεις πόσοι άλλοι με plasma και σε ποιο βαθμό τα προηγούμενα χρόνια, το αντιμετώπισαν

Ένοχος μέχρι απόδειξης του εναντίον. Εσύ τι απέδειξες; Ότι σε θέμα IR είναι καλή; Όχι. Τίποτε. Απλά λόγια του αέρα με άμεση προσωπική επίθεση (προφανώς λόγω μη ύπαρξης των πρώτων)

2) Γράφεις για διακοπή της παραγωγής από την Panasonic εξαιτίας της έλλειψης ποιοτικού ελέγχου και αναφέρεσαι με link σε άρθρο του full HD.
Το link του full HD εντωμεταξύ δεν αναφέρεται σε προβλήματα και ποιοτικούς ελέγχους....... επί λέξη μάλιστα αναφέρει:
“ως πληροφορία έχει κάποια ποσοστά να μην είναι αληθής ή 100%ακριβής” και
“Εμείς παίρνουμε το ρίσκο και 'ρωτάμε', διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας. “ και
“Δεν πρόκειται για επίσημη πληροφορία, ούτε περιμένουμε επίσημη απάντηση. “

Κοινώς αποδέχεσαι υποθέσεις, πολύ μακριά από τεκμηρίωση ή νόημα, απλά για να πεις κάτι...
Θα μπορούσες δε να επικαλεστείς δικά μου μηνύματα από το 2010 στα οποία ρητώς αναφέρω ότι προϊόν που εμφανίζει τόσο μεγάλες αποκλίσεις στη λειτουργία του, δεν μπορεί να είναι ποιοτικό σύμφωνα με τα καθιερωμένα διεθνώς standards (iso κτλ). Και πάλι όμως δεν σου πούλησαν iso… οπότε πάλι νομικά είσαι έκθετος...

Το συγκεκριμένο έχει τεθεί θέμα προς συζήτηση και με άλλα μέλη. Επειδή λοιπόν ήλθες ουρανοκατέβατος, μπορείς να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Θα σε συμβούλευα επίσης να δεις τι είναι το ISO. Επίσης, θα ήθελα να μου πεις αν μια τηλεόραση με blob και magenta (κάτι που η Panasonic έχει αποδεχθεί) μπορεί να θεωρείται THX certified.

3) Γράφεις και για καλύτερες tv... αυτές της Samsung.
Είχες ποτέ Samsung ή τέσταρες ποτέ Samsung?
Aν όχι, σε ποιo review βασίστηκες?
Σε ποιες εντυπώσεις κατόχων?

Είχα Samsung. Υπάρχουν δεκάδες reviews στο internet. (εκτός και αν θες να μου πεις ότι η 550 και ότι η 6500 είναι κακές τηλεοράσεις). Εντυπώσεις κατόχων υπάρχουν κι εδώ και σε άλλα forums. Ψάξε να δεις τι έχει γράψει εδώ ο oralonso.

Γνωρίζεις ότι οι τελευταίες Samsung δεν διαθέτουν ifc, το μαύρο τους είναι κοντά στην v10 ακόμα και με τον διπλασιασμό του φωτός και ότι έχει σε ορισμένες πρόβλημα με fluctuations?

Αυτά είναι features. Όχι προβλήματα. Άλλο πρόβλημα άλλο feature. Για τα flunctuations, define 'ορισμένες'. Πόσες και γιατί εσύ επιτίθεσαι σε άλλους για τα ποσοστά ενώ εσύ πετάς ένα 'ορισμένες'. Ποιες και πόσο;

Post 107
Eπιμένεις για το blob και το link
Τόσο για το ποσοστό blob κτλ, όσο και για το τι ακριβώς αποδέχεται η Panasonic.
Δεδομένου ότι στο έχω εξηγήσει επαρκώς, δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός για την επιμονή σου, παρά ότι πλέον ψεύδεσαι.

Post 110
Γράφεις ότι η Panasonic αποδέχεται το πρόβλημα.
Στη πραγματικότητα η Panasonic αποδέχεται ότι μόνο ένας μικρός αριθμός (small number) τηλεοράσεων επηρεάζεται...

Ε τι θα έλεγε η Panasonic; Για κουτορνήθια τους πέρασες. Ξέρεις εσύ ή έχεις αποδείξεις για το ποιος είναι ο αριθμός; Όχι. Απλά επιτίθεσαι σε άλλους. Και επί σελίδες των σελίδων, έκανες γαργάρες για το παραπάνω.

Post 148
Ξαναεπιμένεις ότι έχει καταγραφή η άποψή σου περι ποσοστού βλαβών και η θέση της Panasonic. Δεν αναιρείς το ψέμα περί 80% προβληματικών τηλεοράσεων...
Τι άλλο απο ψέμα?...

Ούτε εσύ παραδέχεσαι ότι η Panasonic έχει αποδεχθεί το πρόβλημα ενώ αποφεύγεις συνεχώς μα απαντήσεις επί αυτού.

Post 160
Επιβεβαιώνεις τα παραπάνω περί ποσοστών - επιμένεις για 80% blob και τη θέση της Panasonic.
Άλλη μια απόδειξη ότι ψεύδεσαι, αφού ήδη σου έχω εξηγήσει επανειλημμένα σε τι αναφέρεται το link!

Όταν αναφέρεις πηγή δεν ψεύδεσαι. Μπορείς να έχεις αμφιβολίες ως προς την πηγή. Αλλά όταν κάποιος αναφέρει πηγή σίγουρα δεν ψεύδεται. Γι'αυτό δίνει και την πηγή. Τα βασικά της σύνταξης ενός κειμένου είναι αυτό, να αναφέρεις πηγές στη βιβλιογραφία. Μήπως να το ψάξεις λίγο αντί να επιτίθεσαι στους άλλους προσωπικά για πράγματα που δεν γνωρίζεις;

Στο 171
...και μετά άπειρο αγώνα να κατανοήσεις το αυτονόητο και μόνο μετά από επέμβαση του Ανδρέα, γίνεται η μεγάλη κωλοτούμπα (σάλτο μορτάλε - διπλή πιρουέτα, υψηλός βαθμός δυσκολίας...lol)

«Ανδρέα, να πούμε ότι το ποσοστό είναι υπερβολικό.»

Όμως ακόμα και στην κωλοτούμπα κακός! ...επιμένεις για την αποδοχή του προβλήματος από την Panasonic.

Mε αναγκάζεις λοιπόν να ποστάρω επι λέξη τα λόγια τόσο του what HiFi όσο και της Panasonic.

Tο ποστ μου είναι λίγο πιο πάνω: Νο186.To what Hifι iλέει “Some” και η πανασονία “small number”
Με 4άρια μεγάλα γράμματα...

Mετά το 80% προβληματικές, ελπίζω να τελειώσαμε και με αυτό.
Όταν θα σου το πει κάποιος άλλος βέβαια, όπως πριν ο Ανδρέας για την υπερβολή, θα ξεκινήσεις νέα κωλοτούμπα είμαι σίγουρος...

Θα ήθελα να μου αναφέρεις που εσύ απάντησες μετά από συνεχείς ερωτήσεις μου για την αποδοχή προβλήματος από την Panasonic. Ούτε το παραδεχόσουν ενώ έκανες λόγο για ρυθμίσεις. Αφού σε ρώτησα πάνω από 4-5 φορές, στο τέλος (και πάλι όχι άμεσα), το παραδέχθηκες. Έγινες λοιπόν κωλοτούμπας. Και άλλο να λες 'υπάρχει πρόβλημα και το ποσοστό είναι τόσο' και άλλο να λες 'δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι θέμα ρυθμίσεων' και σχετικά με το τελευταίο να πέφτεις σε δεκάδες χαρακτηρισμούς.

Αυτά. Όπως βλέπεις δε βαριέμαι. Θα σου δίνω απαντήσεις όσο χρειαστεί...

Δεν είναι θέμα απαντήσεων αλλά προσωπικών επιθέσεων. Έχεις αναγάγει το ζήτημα σε προσωπική επίθεση. Σου επαναλαμβάνω ότι όταν πατήσεις τα πόδια σου στη γη, κατέβεις από το άσπρο άλογο και σκεφτείς λογικά και όχι εγωϊστικά, ίσως μπορέσεις να δεις και τι έχουν πει και άλλοι κάτοχοι. Σεβάσου επιτέλους το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι με πρόβλημα που επιζητούν λύση. Εάν πιστεύεις ότι συγκεκριμένο poll δεν σε αφήνει να κοιμηθείς το βράδυ ή σου προκαλεί ζαλάδα, ναυτία ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, θα μπορούσες εύκολα να μου στείλεις ένα PM, να μου ζητήσεις ευγενικά 2-3 πραγματάκια και μαζί με τον Γιάννη να το αλλάζαμε ή απλά να διαγράφαμε μόνο το poll κρατώντας και αναφέροντας μόνο τα usernames των χρηστών που έχουν πρόβλημα έτσι ώστε να υπάρχει επικοινωνία. Και ο Γιάννης μου έκανε κάποιες υποδείξεις για το poll, αν του έφερα αντίρρηση ή ήμουν αγενής μαζί του μπορεί να στο αποδείξει και αυτός. Προφανώς είσαι της λογικής πονάει χέρι, κόψε χέρι, αλλιώς δεν εξηγείται που θέλεις να επιβάλεις ενάντια σε κάθε κανονισμό του forum τι θέλεις να γράφουμε εδώ.

Last edited:
Σύμφωνα με το υπάρχον poll έχουμε 23 κατόχους με πρόβλημα και 21 χωρίς πρόβλημα (που είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξουμε δεν θα είναι 21 αλλά πολύ λιγότεροι).

Ποσοστό δηλαδή 50%.

Αυτά και τέλος από εμένα. Δεν είμαι υπερβολικός ώστε να θέλω να συμπάσχεις με το πρόβλημα του vertical , άλλωστε η κοινωνία μας πάντα στο μότο "live and let die" στηριζόταν γι' αυτό άλλωστε φτάσαμε ως εδώ.

Γιάννη μου εγώ πάλι διαβάζω άλλα...

Πρόβλημα:
Kosh, mitsakos21, nmasters13, theos0o, vertical bond, Cinemusic - Ανδρέας, Garlic, Giuliver, gPaska, jamaicaboy1979, LLLEFTERIS, ln(), minotakis, oralonso, plato, thankin,

Όχι πρόβλημα:
Antony, billias7815, Colombos74, DaDiRa, Dalanik, Darudakos, dimx2, galanio, garfield, georgel1980, giovvva15, host505, jimitsis, nocarder, Ntinos P, paraskdi, petros37, pitbull, sfortis, tim5, vas_papavas

Αν μπορείς ξαναμέτρα λοιπόν γιατί κάτι έκανες λάθος. Και κάνε ταυτόχρονα μια εκτίμηση για άλλους 200 που είναι κάτοχοι και δεν έχουν συμμετοχή στο poll... τα ξαναέγραψα...

ΙR κτλ δεν παίζει να ασχοληθώ, γιατί αμφιβάλω αν είχαν plasma πριν την 30άρα τους οι κάτοχοι και τα υπόλοιπα προβλήματα είναι μέσα στα ποσοστά αστοχίας όλα τα χρόνια σε όλες τις εταιρείες. Άσχετα και με την ουσία του θέματος και το λόγο που άνοιξε (ομαδική αγωγή προφανώς)

Επιπλέον κάποιοι από αυτούς έχουν εξυπηρετηθεί και άλλοι δεν νοιώθουν το πρόβλημα να τους ενοχλεί ή αυτό παρουσιάζεται σε ειδικές, μη κανονικές συνθήκες. Και αυτά τα ξαναέγραψα.

Τώρα αμα θέλεις σώνει και καλά να βγάλεις τη σειρά 30 με τα γνωστά ελαττώματα σε ποσοστά 50% φυσικά κανένας δεν σου στερεί το δικαίωμα της άποψης.

όλοι διαχρονικά κρινόμαστε από αυτά που γράφουμε άλλωστε

υγ1 εμένα το μοτο που μου έρχετε στο μυαλό είναι: never trouble trouble till trouble troubles you.
υγ2 εντέλει θυμήθηκες τα προβλήματα άλλων εταιρειών ή ακόμα?-bye-

Vertical εσύ το ξέρεις ότι έχεις υπερβάλει, όπως και επίσης ότι έχεις αλλοιώσει στοιχεία με άσχετα link.

Tα post σου μένουν, για ευκολία στα έχω υποδείξει μάλιστα πολλάκις. Όποιος θέλει να καταλάβει, θα καταλάβει.
Όποιος όχι μπορεί να συνεχίσει να ζει στο κόσμο του.
Είναι αρκετό αυτό πιστεύω.

Τα υπόλοιπα προσωπικά που αναφέρεις και επειδή δεν με ξέρεις, ούτε πως κοιμάμαι τα βράδια, ούτε αν έχω διπλώματα και επαγγελματική απασχόληση με πιστοποιήσεις ISO, δεν θα τα σχολιάσω... γιατί έχουν τόσο σημασία όσο και αυτά που υπονόησες περί συμφερόντων μου σε intertech και περί panasonic fanboy...
Για το βόθρο δηλαδή.

Μέχρι να δω την τηλεόρασή σου με δηλωμένα σωστές ρυθμίσεις και απείραχτη φωτογραφία σε photoshop, διατηρώ πλέον τις επιφυλάξεις μου μιας και είσαι τελείως αναξιόπιστος.
τρόλαρες και στις 50άρες και εδώ και έξω... συνεχίζεις να το κάνεις και στο νήμα που ο ίδιος άνοιξες. Πόσο περισσότερη σημασία να σου δώσω?

Καλά κουράγια σου εύχομαι... (και δεν εννοώ το πρόβλημα της tv σου... έχεις σημαντικότερα απ'ότι φαίνεται)

Ποσοστό δηλαδή 50%.

μπα αλήθεια γιάννη μου. και οι υπόλοιποι κάτοχοι που πήραν πέρσι 30άρες και λέγανε ευχαριστούμε τον yperion για την πρόταση του (και εμού συμπεριλαμβανομένου) που είναι???? βλέπουν με γραμμές και κάνουνε κοκοκο???? πήγαν σε άλλες μάρκες ή τους κάναμε όλους πέρσι fanboys των πανασονικ και υπαλλήλους της ιντερτεκ και δεν μιλάνε.

και να το ψάξουμε για αυτούς που δεν έχουνε πρόβλημα??? που να το ψάξουμε???? σε καρτέλες πράσινες ροζ πορτοκαλί με χαμηλωμένες αντιθέσεις και φωτοσοπιές???? υπάρχει καμμία φωτό της τηλεόρασης με γραμμές και δεν την έχω δεί εγώ?? παρακαλώ να μου δοθεί λινκ φωτογραφιών (σε κανονικές ρυθμίσεις και έκθεση) ή το πρόβλημα είναι δυναμικό και δεν φαίνεται. και αν δεν φαίνεται πως θα αποφανθεί το πλζεν???

συμφωνώ και εγώ ότι το live and let die δεν είναι καλό.

αλλά σε τι προτείνεις να το αλλάξουμε???

εγώ προσωπικά το έκανα live and let live και πρότεινα στον vertical τι να κάνει. από εκεί και πέρα αν θέλει ο ίδιος να προβαίνει σε χαρακτηρισμούς του τύπου

"80-90% έχουν πρόβλημα βάλε και ένα 10% αυτών που δεν το βλέπουν"

"εδω υπάρχει χρήστης που πήγε στο εργοστάσιο κατευθείαν και άλλαξε 4-6 πάνελς και όλα έχουν πρόβλημα" - θυμάσαι τι απάντησες σε αυτό - τελικά ήταν στο χογνκ κόνγκ το εργοστάσιο.

"χωρίς φανμποισμούς - χάλια η vt20 - χάλια και οι κούρο". και καλά η Vt20 πάει στο διάολο. τελικά ρε μπάς και ψήφισαν όλοι τη φιλιπς του πετάση και τσάμπα μανουριάζατε ένα χρόνο για το συγκριτικό.

πολύ απλά θα χάσει το δίκιο του (το οποίο επαναλαμβάνω φαίνεται ότι έχει) είναι πολύ εύκολο να χαρακτηριστεί κοινό troll από τα μέλη.

το die and let die δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω. να προσποιηθώ εγώ και άλλοι 10 κάτοχοι 30άρων που τα λέμε ότι κάνουμε το μ@λάκα και βλέπουμε γραμμές δεν μπορούμε να το κάνουμε. να είστε όλοι σίγουροι οτι όταν παρουσιασθεί θα το πώ. όπως έφαγα τον πισινό μου να μετρήσω μάυρο στην s30 γιατί είχα την υποψία ότι έχει ανέβει και ότι το μαύρο δεν ανεβαίνει στις 30άρες δεν ίσχυε στην s30 - και πιθανώς σε άλλες αν και δεν υπάρχουν στοιχεία για κάτι τέτοιο στις άλλες. δυστυχώς δεν προέκυψε μπίνγκο - το μετρητικό δεν μπόρεσε να μετρήσει το μαύρο και ήταν ένα δείγμα ότι δεν εχει ανέβει. μετρήσαμε 0.04 σε 1 ire. σε 0 ire τρελαινόταν.

περισσότερα σε λίγο με στοιχεία.

Last edited: