Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμφάνισης τους

Τί πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την Panasonic Plasma σας, σειράς

• Total voters
    0
Με αναγκάζεις να σου απαντήσω...

1) Καμία επίθεση δεν έκανα. Απλές προσωπικές διαπιστώσεις έκανα. Αν δεν σου αρέσουν μην τις αποδέχεσαι.
Για άλλη μια φορά: δε σου επιτρέπω να κρίνεις τη συμπεριφορά μου... χαρακτηρισμοί και υπονοούμενα σου επιστρέφονται αυτούσια.

2) Αδιάσειστες αποδείξεις βρήκες για ποιο πράγμα?
Όλοι εδώ λένε ότι οι 30άρες και περισσότερο οι 50άρες παρουσιάζουν μεγαλύτερα ποσοστά προβλημάτων ή βλαβών.
Ούτε για 80% blob, ούτε 80% γενικώς υποστήριξε κανένας! Μόνο εσύ.

Και το αδιάσειστο στοιχείο σου ήταν ένα άσχετο link... απόδειξη ότι θα πεις ακόμα και ψέματα για να μας πείσεις ότι είσαι ο κανόνας και όχι η μειοψηφία.

Και σκίστηκες και με την γαμ@ιντερτεκ...
παρ'ότι έχει αλλάξει 3-4 πάνελς σε δύο τουλάχιστον κατόχους... και έχει δώσει λύση σε πολλούς ακόμα, μέσω μαγαζιών ή η απευθείας...
Κατόχων που τώρα με δήλωσή τους δεν έχουν πρόβλημα ή τουλάχιστον όχι τέτοιο που να τους στεναχωρεί (όπως για παράδειγμα θα συνέβαινε αν είχαν μια lcd με clouding ή πλασμα με fluctuations ή κάτι άλλο) Κατόχων που βρίσκονται στη λίστα με dse ή blob... μη ξεχνιόμαστε!

Ε δεν έχεις στοιχεία... Τίποτε παραπάνω απο εμμονή σε 10 νήματα για το πρόβλημά σου και την κακή αντιμετώπισή σου απο την ιντερτεκ (σε πιστεύω σε αυτό).

Τα στοιχεία είναι εδώ, λίγο πιο πάνω.
Και λένε επίσης ότι κάτοχοι που δεν είχαν dse ή/και blob έχουν ψηφίσει για άλλο πρόβλημα... pixels, ir και άλλο πρόβλημα.
Πρόβλημα που δεν έχει σχέση με το δικό σου ή της σειράς 30, αλλά μπορεί να εμφανιστεί με τα ίδια ή και χειρότερα ποσοστά σε οποιαδήποτε εταιρεία και tv...

3) Δεν έχεις χρόνο εσύ που αντιμετωπίζεις το πρόβλημα...???!!!
...και έχεις 400 ποστ για το θέμα? Και άλλα τόσα σε άλλα forum???
και δύο μέρες απλά μου τη λες με υπονοούμενα και άλλα κατάπτυστα, ότι δήθεν δεν κατανοώ το πρόβλημα των παιδιών ή δεν τους σέβομαι???

Να στα πω εγώ που μου περισσεύει ο χρόνος(!), όπως και για να ανεβάσω τις ρυθμίσεις μου στο αντίστοιχο νήμα, μετά απο παράκληση αγνώστου σε μένα, συμφορουμήτη...

53 είναι μόνο οι κάτοχοι της vt-30... βρες χρόνο και ψάξε τους υπόλοιπους με άλλη σειρά U/S/ST/G/GT ότι διάλο σκαρφίστηκαν οι φωστήρες της panasonic...
Kαι εδώ υπάρχει δείγμα μόνο από 47... και τουλάχιστον 4 απο τους 15 με πρόβλημα dse έχουν πετύχει αλλαγή ή δεν τους ενοχλεί σε κανονική θέαση...

Αυτά είναι τα στοιχεία που ξέχασες, απασχολούμενος να ανεβάζεις άσχετα και να μου τη λές... επειδή σου έτεινα χείρα βοηθείας ακόμα και απο κοντά...

Πάρε και τα ρέστα τώρα μ@λάκα dalanik.......................

4) Αυτοί που άλλαξαν περισσότερα από ένα panels κανονικά θα έπρεπε να ψηφίσουν και περισσότερες φορές.
Αυτοί που δικαιώθηκαν απο την ιντερτεκ που θα ψηφίσουν?
Ο JL και εγώ που ελέγξαμε περισσότερες απο μία 30άρες και δεν διαπιστώσαμε πρόβλημα πόσες φορές θα ψηφίσουμε?

Όπως θες τα παρουσιάζεις για άλλη μια φορά. Δυστυχώς.

5) Την 50άρα του gpaska γιατί την αναφέρεις? Το έγραψα πριν λίγα ποστς, ότι αυτές έχουν ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά αστοχίας (ως φανμπου της panasonic βεβαίως... και σαν φανμπου της ιντερτεκ αγόρασα παραεισαγωγή την vt30 απο μαγαζί που είναι σε πτώχευση, αντιδρώντας την τιμολογιακή πολιτική της εδώ εταιρείας και το καπέλο 400Ε που επέβαλλε στα καταστήματα...

Άσε κάποιο εδώ μου την είπαν γιατί ασχολούμαι με άλλες tv σε αυτό το νήμα...

Που έχω κάθε λόγο να το κάνω βέβαια, γιατί ο ανυποψίαστος θα νομίζει ότι μονο οι 30άρες έχουν προβλήματα και θα πάει αλλού...
..και θα πέσει πάνω σε κανα clouding lcd ή αστραπόγιαννους στiς samsung πλασμα και εύλογα σε λίγο θα μετατραπεί το forum σε ρδέλο!
κυτίο παραπόνων τηλεοράσεων...
Απαγορεύεται να πω τη γνώμη μου λοιπόν? Απο πότε??? Εσύ το αποφασίζεις αυτό ή κάποιος άλλος?

6) Αναφέρθηκες με ψεύτικα υπονοούμενα και κατηγορίες στο πρόσωπό μου. Τα posts υπάρχουν. Ακόμα και αυτό στο οποίο απαντώ!
Απο εκεί και πέρα εσύ είπες ότι τα έχετε πει με τον Τηνιακός στο τηλέφωνο και ο ίδιος έκανε αναφορά σε αυτό.
Το δικτυακό κολλητηλίκι ξέρεις δεν συμπεριλαμβάνει κάτι πολύ παραπάνω...

Και μας το έπαιξε και ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ο Τηνιακός... για να πει ότι τα λες ολόσωστα...σε ποστ που γράφεις για 80% blob... :ADFADF1:
Και μετά με χαρακτηρίζει ή υπάλληλο της ιντερτεκ ή πρήχτη... :ADFADF1:

Ποιος? Ο Τηνιακός.
Με ποστ st30 δαγκωτό... και μετά (όπως του έγραψαν) μόνο θραύση κρυστάλου δεν είχε η δική του...

ήμαρτον! τι επίπεδο είναι αυτό?

+++
Σεβάσου, για τελευταία φορά το λέω... και μην ξανακρίνεις τη συμπεριφορά μου. Κρίνε της ιντερτεκ και όσων σου το επιτρέπουν.
Σε μένα μόνο στοιχεία για όσα έγραψα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα πάρεις τις απαντήσεις σε ανάλογο ύφος.
είναι η τελευταία φορά που ανέχομαι τα υπονοούμενα και τις επικρίσεις σου δημόσια.
Aν θες να με βρίσεις κάντο με pm.

Αν δεν σέβεσαι εμένα κάντο για το forum που σε φιλοξενεί!

Με αναγκάζεις να σου απαντήσω...

1) Καμία επίθεση δεν έκανα. Απλές προσωπικές διαπιστώσεις έκανα. Αν δεν σου αρέσουν μην τις αποδέχεσαι.
Για άλλη μια φορά: δε σου επιτρέπω να κρίνεις τη συμπεριφορά μου... χαρακτηρισμοί και υπονοούμενα σου επιστρέφονται αυτούσια.

Και τι σε κάνει εσένα να κρίνεις τους άλλους; To έκανες ή όχι; Εσύ δηλαδή κρίνεις και οι άλλοι όχι; Σε παρακαλώ, σοβαρέψου γιατί εδώ και 3 ημέρες η συμπεριφορά σου και τα σχόλια σου για το topic αυτό εδώ δεν έχουν προηγούμενο δηλαδή να κάνεις υποδείξεις για το τι πρέπει να γραφτεί και τι όχι από άλλους.

2) Αδιάσειστες αποδείξεις βρήκες για ποιο πράγμα?
Όλοι εδώ λένε ότι οι 30άρες και περισσότερο οι 50άρες παρουσιάζουν μεγαλύτερα ποσοστά προβλημάτων ή βλαβών.
Ούτε για 80% blob, ούτε 80% γενικώς υποστήριξε κανένας! Μόνο εσύ.

Εγώ ακόμα περιμένω την απάντηση σου για το αν έχει παραδεχθεί επίσημα η Panasonic το πρόβλημα και αν έχει βγάλει f/w. Το έκανε ή όχι;

Και το αδιάσειστο στοιχείο σου ήταν ένα άσχετο link... απόδειξη ότι θα πεις ακόμα και ψέματα για να μας πείσεις ότι είσαι ο κανόνας και όχι η μειοψηφία.

Σου έδωσα και link με επίσημη παραδοχή της Panasonic για το πρόβλημα. Πάλι, απέφυγες να απαντήσεις.

Και σκίστηκες και με την γαμ@ιντερτεκ...
παρ'ότι έχει αλλάξει 3-4 πάνελς σε δύο τουλάχιστον κατόχους... και έχει δώσει λύση σε πολλούς ακόμα, μέσω μαγαζιών ή η απευθείας...
Κατόχων που τώρα με δήλωσή τους δεν έχουν πρόβλημα ή τουλάχιστον όχι τέτοιο που να τους στεναχωρεί (όπως για παράδειγμα θα συνέβαινε αν είχαν μια lcd με clouding ή πλασμα με fluctuations ή κάτι άλλο) Κατόχων που βρίσκονται στη λίστα με dse ή blob... μη ξεχνιόμαστε!

Ε δεν έχεις στοιχεία... Τίποτε παραπάνω απο εμμονή σε 10 νήματα για το πρόβλημά σου και την κακή αντιμετώπισή σου απο την ιντερτεκ (σε πιστεύω σε αυτό).

Προφανώς έχεις αποφύγει να διαβάσεις πως και γιατί άλλαξε τα panels. Ήρθες ουρανοκατέβατος, άρχισες να κάνεις search χωρίς να έχεις παρακολουθήσει τις συζητήσεις. Συγνώμη, αλλά έτσι δεν γίνεται συζήτηση.

Τα στοιχεία είναι εδώ, λίγο πιο πάνω.
Και λένε επίσης ότι κάτοχοι που δεν είχαν dse ή/και blob έχουν ψηφίσει για άλλο πρόβλημα... pixels, ir και άλλο πρόβλημα.
Πρόβλημα που δεν έχει σχέση με το δικό σου ή της σειράς 30, αλλά μπορεί να εμφανιστεί με τα ίδια ή και χειρότερα ποσοστά σε οποιαδήποτε εταιρεία και tv...

Υπάρχει η εξαίρεση, υπάρχει και ο κανόνας. Όταν ένα προϊόν by design έχει πρόβλημα παύει να υπάρχει η εξαιρέση. By Design επομένως και η 30άρες και οι 50άρες έχουν πρόβλημα. By design ήταν το blob και η magenta, αδιάσειστο στοιχείο το engineering f/w που το λύνει. By design υπάρχει το πρόβλημα με το DSE και που πιθανό να μην υπάρχει λύση αν είναι πρόβλημα στη παραγωγή του panel.

3) Δεν έχεις χρόνο εσύ που αντιμετωπίζεις το πρόβλημα...???!!!
...και έχεις 400 ποστ για το θέμα? Και άλλα τόσα σε άλλα forum???
και δύο μέρες απλά μου τη λες με υπονοούμενα και άλλα κατάπτυστα, ότι δήθεν δεν κατανοώ το πρόβλημα των παιδιών ή δεν τους σέβομαι???

Να στα πω εγώ που μου περισσεύει ο χρόνος(!), όπως και για να ανεβάσω τις ρυθμίσεις μου στο αντίστοιχο νήμα, μετά απο παράκληση αγνώστου σε μένα, συμφορουμήτη...

To σχόλιο σου ήταν άστοχο. Καρα-άστοχο. Ας έλεγες ότι δεν έχεις πρόβλημα και όχι να σχολιάσεις το τι βλέπουν ως πρόβλημα οι άλλοι ή όχι. Μέχρι εκεί το post σου ήταν σεβαστό. Θα μπορούσες να πεις, 'παιδιά, θέλετε να δοκιμάσετε τα εξής settings μήπως και βελτιωθεί το πρόβλημα' και όχι να λες "προφανώς διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν καμήλες!!! ". Αυτό, ναι, ήταν ειρωνεία και σνομπισμός.

53 είναι μόνο οι κάτοχοι της vt-30... βρες χρόνο και ψάξε τους υπόλοιπους με άλλη σειρά U/S/ST/G/GT ότι διάλο σκαρφίστηκαν οι φωστήρες της panasonic...
Kαι εδώ υπάρχει δείγμα μόνο από 47... και τουλάχιστον 4 απο τους 15 με πρόβλημα dse έχουν πετύχει αλλαγή ή δεν τους ενοχλεί σε κανονική θέαση...

Ανέφερε μου τους 4 από τους 15.

Αυτά είναι τα στοιχεία που ξέχασες, απασχολούμενος να ανεβάζεις άσχετα και να μου τη λές... επειδή σου έτεινα χείρα βοηθείας ακόμα και απο κοντά...

Πάρε και τα ρέστα τώρα μ@λάκα dalanik.......................

Να σου την λέει ποιος; Εσύ εδώ κατέκρινες την ύπαρξη του νήματος και ήθελες να επιβάλεις τι να γράφουμε. Ξεκάθαρα. Και μίλαγες για δημοκρατία.

4) Αυτοί που άλλαξαν περισσότερα από ένα panels κανονικά θα έπρεπε να ψηφίσουν και περισσότερες φορές.
Αυτοί που δικαιώθηκαν απο την ιντερτεκ που θα ψηφίσουν?
Ο JL και εγώ που ελέγξαμε περισσότερες απο μία 30άρες και δεν διαπιστώσαμε πρόβλημα πόσες φορές θα ψηφίσουμε?

Όπως θες τα παρουσιάζεις για άλλη μια φορά. Δυστυχώς.

Να μου αναφέρεις πόσοι δικαιώθηκαν πηγαίνοντας την TV τους στην Intertech για ένα από τα παραπάνω προβλήματα. Ψήφισε όσες φορές θες. Ίσως έτσι αλλάξει το αποτέλεσμα και καταφέρεις να αισθανθείς ανακούφιση για την αγαπημένη σου TV.

5) Την 50άρα του gpaska γιατί την αναφέρεις? Το έγραψα πριν λίγα ποστς, ότι αυτές έχουν ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά αστοχίας (ως φανμπου της panasonic βεβαίως... και σαν φανμπου της ιντερτεκ αγόρασα παραεισαγωγή την vt30 απο μαγαζί που είναι σε πτώχευση, αντιδρώντας την τιμολογιακή πολιτική της εδώ εταιρείας και το καπέλο 400Ε που επέβαλλε στα καταστήματα...

Η 50άρα είναι ο ορισμός του άλλαξε ο μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Πάσα τα προβλήματα της 30άρας πήρε.

Άσε κάποιο εδώ μου την είπαν γιατί ασχολούμαι με άλλες tv σε αυτό το νήμα...

Που έχω κάθε λόγο να το κάνω βέβαια, γιατί ο ανυποψίαστος θα νομίζει ότι μονο οι 30άρες έχουν προβλήματα και θα πάει αλλού...
..και θα πέσει πάνω σε κανα clouding lcd ή αστραπόγιαννους στiς samsung πλασμα και εύλογα σε λίγο θα μετατραπεί το forum σε ρδέλο!
κυτίο παραπόνων τηλεοράσεων...
Απαγορεύεται να πω τη γνώμη μου λοιπόν? Απο πότε??? Εσύ το αποφασίζεις αυτό ή κάποιος άλλος?

By design ναι, έχουν πρόβλημα. Ισχύει ότι σου είπα για τον κανόνα και την εξαίρεση. Όταν μια σειρά βγάζει προβλήματα, ναι, είναι ορθό να υπάρχει συζήτηση κι ενημέρωση. Το ίδιο ισχύει για όλα τα προβλήματα στην αγορά. Την γνώμη σου δεν σου απαγόρεψε κανείς να την πεις. Την είπες και την λες. Την ίδια στιγμή εσύ είσαι αυτός που θέλεις να λένε ή να μην λένε οι άλλοι συγκεκριμένα πράγματα. Στη δημοκρατία σου όπως είπες. Και σου ανέφερα, ότι αν έχεις πρόβλημα, κάνε αναφορά στη συντονιστική ομάδα.

6) Αναφέρθηκες με ψεύτικα υπονοούμενα και κατηγορίες στο πρόσωπό μου. Τα posts υπάρχουν. Ακόμα και αυτό στο οποίο απαντώ!
Απο εκεί και πέρα εσύ είπες ότι τα έχετε πει με τον Τηνιακός στο τηλέφωνο και ο ίδιος έκανε αναφορά σε αυτό.
Το δικτυακό κολλητηλίκι ξέρεις δεν συμπεριλαμβάνει κάτι πολύ παραπάνω...

Ψεύτικα υπονοούμενα. Μάλιστα. Αυτό εδώ, είναι ψεύτικο υπονοούμενο;

Δηλαδή εδώ ο χώρος είναι δημόσιος και ο καθένας κάνει οτι θέλει?

Θέλησες να γράφουμε ότι σου αρέσει. Αν δεν σου αρέσει, στη πυρά. Με συγχωρείς πολύ, αλλά δεν μιλάς σε παιδιά και καλό είναι να το σεβαστείς αυτό.

Και μας το έπαιξε και ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ο Τηνιακός... για να πει ότι τα λες ολόσωστα...σε ποστ που γράφεις για 80% blob... :ADFADF1:
Και μετά με χαρακτηρίζει ή υπάλληλο της ιντερτεκ ή πρήχτη... :ADFADF1:

Ποιος? Ο Τηνιακός.
Με ποστ st30 δαγκωτό... και μετά (όπως του έγραψαν) μόνο θραύση κρυστάλου δεν είχε η δική του...

ήμαρτον! τι επίπεδο είναι αυτό?

Αν έχεις πρόβλημα, πες το στον Τiniakos. Όχι σε απάντηση σε δικό μου post. Και πέφτεις πάλι στη παγίδα, να σχολιάσεις το τι έχει γράψει κάποιος άλλος για το πρόβλημα που είχε.

Σεβάσου, για τελευταία φορά το λέω... και μην ξανακρίνεις τη συμπεριφορά μου. Κρίνε της ιντερτεκ και όσων σου το επιτρέπουν.
Σε μένα μόνο στοιχεία για όσα έγραψα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα πάρεις τις απαντήσεις σε ανάλογο ύφος.
είναι η τελευταία φορά που ανέχομαι τα υπονοούμενα και τις επικρίσεις σου δημόσια.
Aν θες να με βρίσεις κάντο με pm.

Την Intertech την κρίνουμε. Μέχρι που μπήκες εσύ να κρίνεις εμάς για το τι λέμε. Δεν σεβάστηκες. Εσύ δε σεβάστηκες.

Αν δεν σέβεσαι εμένα κάντο για το forum που σε φιλοξενεί!

Όπως το σεβάστηκες κι εσύ; Εσύ με τα 10000 posts που έκανες υποδείξεις τι πρέπει να γράφουμε και τι όχι χωρίς να είσαι μέλος της συντονιστικής ομάδας; Αν απαιτείς κάποιους να σεβαστούν κάτι, καλό είναι εσύ ο ίδιος πρώτα να το έχεις σεβαστεί.

Last edited:
Λοιπόν, όπως σε όλα τα ερωτήματα μου, επειδή αδυνατείς να απαντήσεις επι της ουσίας... παρερμηνεύεις εσκεμμένα με σκοπό να απαξιώσεις τα δεδομένα που υπάρχουν και το χειρότερο να υπονομεύσεις το πρόσωπο του συνομιλητή σου.

Δεν είμαι ανώνυμος... στο σπίτι μου έχουν μπει 4 συντονιστές/διαχειριστές, με άλλους τόσους έχουμε γνωριστεί από κοντά και ανταλλάξει τις απόψεις μας για το χόμπυ και γνωριζόμαστε προσωπικά με άλλα 20 μέλη. Και τα post μου είναι για τα ενδιαφέροντά μου. Δε σου πέφτει λόγος.
Δεν πήρα σβάρνα τα forum για να με λυπηθούν... γκεγκε?

Τις κατινιές σου λοιπόν αλλού... Στις επιτρέφω.
Έκανες υπομονή 2-3 ποστ και όταν είδες πως τα στοιχεία είναι εναντίον αυτού που ισχυρίζεσαι έκοψες λάσπη.
Αν δεν μπορείς να συζητήσεις τέτοιες απαντήσεις θα παίρνεις!

Συνέχισε ακάθεκτος...

Μη παραλείψεις να ρωτήσεις τον Cinemusic αν τον ενοχλούν αυτά που έχεις εσύ και τους kosh, lefteris, gpaska αν μερίμνησε η εταιρεία/μαγαζί...
Και ρώτα και καμιά 200αριά κατόχους σειράς 30, που σου λείπουν απο το poll............
Οι συντριπτικά περισσότεροι, αν αντιμετώπιζαν ουσιαστικό πρόβλημα (αν το έβλεπαν δηλαδή σε κανονική θέαση) θα είχαν προστρέξει στο φορουμ και στα πιο έμπειρα μέλη για τις πρώτες βοήθειες...

Και συνέχισε αντί να ψάχνεσαι για τη λύση του προβλήματός σου, να γράφεις τις παπαριές σου για μένα...
Βρήκες κάτι να ασχοληθείς... θα πέφτει παντόφλα φαίνεται.

Και το φιλαράκι σου ο Τηνιακός πρέπει να σου ταιριάζει.
Ίδια κωλοτούμπα κάνατε... 2-3-4 μήνες μια χαρά, τα προβλήματα δεν προβληματίζουν... και αργότερα περάσανε τα κότερα... ήρθε η δευτέρα παρουσία...
Ότι να 'ναι. Και αφού δεν ξέρεται, δε ρωτάται... ανοίγει η γλώσσα και όποιον πάρει ο χάρος....

Κατάφερες να χάσεις το δίκιο σου. Συγχαρητήρια.
Μπήκες στο πάνθεον τρολαρίσματος σε περίοπτη θέση.

Λοιπόν, όπως σε όλα τα ερωτήματα μου, επειδή αδυνατείς να απαντήσεις επι της ουσίας... παρερμηνεύεις εσκεμμένα με σκοπό να απαξιώσεις τα δεδομένα που υπάρχουν και το χειρότερο να υπονομεύσεις το πρόσωπο του συνομιλητή σου.

Δεν είμαι ανώνυμος... στο σπίτι μου έχουν μπει 4 συντονιστές/διαχειριστές, με άλλους τόσους έχουμε γνωριστεί από κοντά και ανταλλάξει τις απόψεις μας για το χόμπυ και γνωριζόμαστε προσωπικά με άλλα 20 μέλη. Και τα post μου είναι για τα ενδιαφέροντά μου. Δε σου πέφτει λόγος.
Δεν πήρα σβάρνα τα forum για να με λυπηθούν... γκεγκε?

Τις κατινιές σου λοιπόν αλλού... Στις επιτρέφω.
Έκανες υπομονή 2-3 ποστ και όταν είδες πως τα στοιχεία είναι εναντίον αυτού που ισχυρίζεσαι έκοψες λάσπη.
Αν δεν μπορείς να συζητήσεις τέτοιες απαντήσεις θα παίρνεις!

Συνέχισε ακάθεκτος...

Μη παραλείψεις να ρωτήσεις τον Cinemusic αν τον ενοχλούν αυτά που έχεις εσύ και τους kosh, lefteris, gpaska αν μερίμνησε η εταιρεία/μαγαζί...
Και ρώτα και καμιά 200αριά κατόχους σειράς 30, που σου λείπουν απο το poll............
Οι συντριπτικά περισσότεροι, αν αντιμετώπιζαν ουσιαστικό πρόβλημα (αν το έβλεπαν δηλαδή σε κανονική θέαση) θα είχαν προστρέξει στο φορουμ και στα πιο έμπειρα μέλη για τις πρώτες βοήθειες...

Και συνέχισε αντί να ψάχνεσαι για τη λύση του προβλήματός σου, να γράφεις τις παπαριές σου για μένα...
Βρήκες κάτι να ασχοληθείς... θα πέφτει παντόφλα φαίνεται.

Και το φιλαράκι σου ο Τηνιακός πρέπει να σου ταιριάζει.
Ίδια κωλοτούμπα κάνατε... 2-3-4 μήνες μια χαρά, τα προβλήματα δεν προβληματίζουν... και αργότερα περάσανε τα κότερα... ήρθε η δευτέρα παρουσία...
Ότι να 'ναι. Και αφού δεν ξέρεται, δε ρωτάται... ανοίγει η γλώσσα και όποιον πάρει ο χάρος....

Κατάφερες να χάσεις το δίκιο σου. Συγχαρητήρια.
Μπήκες στο πάνθεον τρολαρίσματος σε περίοπτη θέση.

Για εμένα ανώνυμος είσαι. Τα posts σου ασφαλώς και είναι για τα ενδιαφέροντα σου εκτός από όταν το ενδιαφέρον σου είναι και το τι γράφουν οι άλλοι και θες να του φιμώσεις.

O gPaska την τηλεόραση του δεν την πήγε στο service για κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρονται. Την τηλεόραση του την πήγε επειδή είχε ενός τύπου clouding. Τον Λευτέρη τον ανέφερα κι εγώ. Δες σε παρακαλώ πως πήρε αυτό που ήθελε. Επίσης, ο Kosh πήρε νέα TV από το κατάστημα όχι από την Ιntertech. Αν είχε το πρόβλημα εκτός DOA, θεωρείς ότι θα είχε αντικατάσταση του panel;

Επειδή λες για κωλοτούμπα και χρησιμοποιείς εκφράσεις που αποδεικνύουν ότι έχεις παρεκτραπεί. Η ίδια TV mε διαφορά σχεδόν 3 μηνών. Επειδή μιλάς για κωλοτούμπες. Ίδια καρτέλα, ίδιες ρυθμίσεις στη TV, ίδιες ρυθμίσεις στη φωτογραφική.

March.jpg
July.jpg

Αν επισκευάζεις panel, θέλω την βοήθεια σου. Το πρόβλημα είναι αποδεδειγμένα πρόβλημα h/w και όχι ρυθμίσεων. Αν δεν είσαι τεχνικός, είσαι και ο μόνος που δείχνεις παντελή έλλειψη σεβασμού στο συνομιλητή του. Απαιτείς πράγματα που εσύ ο ίδιος δεν τηρείς, απαιτείς απάντηση με PM ενώ εσύ ο ίδιος συνεχίζεις τη δημόσια αντιπαράθεση προφανώς επειδή ο εγωϊσμός σου δεν σου επιτρέπει ο άλλος να έχει τον τελευταίο λόγο (ή τον λόγο γενικά) σε δημόσια θέα και στο τέλος φυσάς και ξεφυσάς πετώντας και 3-4 χαρακτηρισμούς. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θεωρώ ότι είναι κρίμα και για τα παιδιά του forum που έχουν έρθει και στο σπίτι σου. Αυτούς εκθέτεις, όχι τον εαυτό σου.

Τα δυο πρωτα ειχα στο πρωτο πανελ και αρκετα εντονα . Ζουσα με αυτα τα προβληματα ομως. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ανεκτα σε εναν καταναλωτη.

Το δευτερο μου πανελ εχει το πρωτο απειροελαχιστο ενω το δευτερο προς το παρον (μιας και απο οτι καταλαβα το DSE παιζει να σου εμφανιστει και εν καιρω...) καθολου.

Και επειδή μιλάω με τον άνθρωπο δεν έχει πρόβλημα.
Σωστά έκανε και ψήφισε για το πρώτο πάνελ. Τώρα πως θα ξαναψηφίσει?

Τωρα αν σου πω πως αυτο μου ακούγεται καπως...
Αν και ειμαι και εγω απο τους τυχερούς που δεν ειχαν τις περιπέτειες και τα βασανα των καθετων γραμμων οπως διαβάζουμε σε ελληνικα και ξενα φορουμ, εχω γραψει επανελειμμενα για την vt30 για ολα τα προβλήματα που εχει οχι μονο η σειρα αλλα γενικότερα η τεχνολογία πλασμα …
Το flickering , false contouring, το δόντι στο flat/θολό τηλεοπτικό και το ξεθώριασμα οταν τα φωτα ειναι αναμενα ειναι μεν θεματα αλλα οσες φορες πχ εγω γκρίνιαξα για αυτα αλλος με ειπε υπερβολικό, γκρινιάρη και αλλα κουλά.

Για καποιο λογο οι περσινές και φετινές πανασονικ ειχαν ενα επιπρόσθετο βασανο και μαλιστα σε αρκετους σε έντονη μορφη που εντέλει ξεσήκωσε διαμαρτυρίες και συζητήσεις σε πολλα φορουμ

Και αυτός στα προβλήματα ψήφισε.

Παρεπιπτώντος συμφωνώ με την γενικότερη διατύπωση (σε bold) όπως το έχει θέσει... έτσι θα έπρεπε να το αντιμετωπίζεις και συ imo.
- επιπρόσθετο βάσανο
- σε αρκετους σε έντονη μορφη

Ούτε άσχετα link και παρερμηνεία τους ούτε τίποτα. Η αλήθεια ως έχει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τραβηξα και βιντεο, εγω δεν βλεπω πλεον DSE μετα την αλλαγη πανελ.

Οχι δεν εχω DSE ουτε στο eco

Και ο Λευτέρης μια χαρά με ψήφο στα προβλήματα...

+++
Α! και κάτι άλλο...
το νήμα το άνοιξες για να διερευνηθούν τα προβλήματα (ένταση-ποσοστά) της σειράς vt-30 ή για το service της intertech?

ή για να βρεις τρόπο να κλαφτείς?
έεεε συγνώμη... να σου αλλάξουν την τηλεόραση ήθελα να πω? :ADFADF1:

+++
Αυτά περι φιμώματος είναι αστεία. Δεν έχω καν την εξουσία να το κάνω...λολ
Αντίθετα εσύ από το post 93 ξεκίνησες τα κουλά σου για να αποδυναμώσεις τη γνώμη μου.
Το έπιασα και νωρίτερα ότι κάτι πας να κάνεις και σου έβαλα μπύρες, χαιρετούρες, φιλάκια για να καταλάβεις ότι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο, αυτό του καταναλωτή, αλλά δεν... πρέφα...

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι με τα ψέματα και την υπερβολή δεν καταφέρνεις τίποτα...

Πρώτη γωνία, στο τέρμα του δρόμου... στο περίπτερο.
Διάβασε τις απαντήσεις στην εσπρέσο και περίμενε...

θα έρθω να μου εξηγήσεις...:2thumb22sup:

Last edited:
Dalanik το συμπέρασμα που καταλήγω είναι ότι είσαι πολύ λίγος τελικά και για αυτό δε θα μπω καν στη διαδικασία να σχολιάσω άλλο τις μπούρδες που γράφεις.
Get a life.

Και επειδή μιλάω με τον άνθρωπο δεν έχει πρόβλημα.
Σωστά έκανε και ψήφισε για το πρώτο πάνελ. Τώρα πως θα ξαναψηφίσει?

Εμένα ρωτάς; Ρώτησε τους διαχειριστές αν το vBulletin επιτρέπει διαγραφή ψήφων ή μπορούν να το κάνουν απευθείας στη βάση.

Και αυτός στα προβλήματα ψήφισε.

Παρεπιπτώντος συμφωνώ με την γενικότερη διατύπωση (σε bold) όπως το έχει θέσει... έτσι θα έπρεπε να το αντιμετωπίζεις και συ imo.
- επιπρόσθετο βάσανο
- σε αρκετους σε έντονη μορφη

Ούτε άσχετα link και παρερμηνεία τους ούτε τίποτα. Η αλήθεια ως έχει.

Πάλι υποδείξεις το πως θα το αντιμετωπίσω; Ο Ανδρέας σου έκανε και παρατήρηση για το πως αναφέρθηκες αρχικώς στο πρόβλημα. Κι έχει φανεί ότι ο άνθρωπος έχει κι ένα επίπεδο. Τα περί άσχετων links, ακόμα δεν απάντησες για το αν η Panasonic επίσημα παραδέχθηκε πρόβλημα blob και magenta. Όπως επίσης δεν απαντάς και για τις δύο φωτό που παρέθεσα με διαφορά 3 μηνών και που δείχνουν εξελίχθηκε το πρόβλημα.

Α! και κάτι άλλο...
το νήμα το άνοιξες για να διερευνηθούν τα προβλήματα (ένταση-ποσοστά) της σειράς vt-30 ή για το service της intertech?

ή για να βρεις τρόπο να κλαφτείς?
έεεε συγνώμη... να σου αλλάξουν την τηλεόραση ήθελα να πω? :ADFADF1:

Την απάντηση στην έδωσα. Στο post #103. Κι επειδή βλέπω ότι προφανώς έχεις ερωτευτεί τη VT30, το θέμα άνοιξε για όλη τη σειρά 30, όχι για την VT30.

Δεν θέλω άλλη TV. Επισκευή αυτής που έχω θέλω. Το έχω πει και σε άνθρωπο των πωλήσεων της Intertech. Δεν με ενδιαφέρει καμία αντικατάσταση. Προφανώς οι υποθέσεις είναι κάτι που σου αρέσει.

Αυτά περι φιμώματος είναι αστεία. Δεν έχω καν την εξουσία να το κάνω...λολ
Αντίθετα εσύ από το post 93 ξεκίνησες τα κουλά σου για να αποδυναμώσεις τη γνώμη μου.
Το έπιασα και νωρίτερα ότι κάτι πας να κάνεις και σου έβαλα μπύρες, χαιρετούρες, φιλάκια για να καταλάβεις ότι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο, αυτό του καταναλωτή, αλλά δεν... πρέφα...

Αστεία δεν είναι. Είναι θέμα τι ξεστομίζεις και αν μπορείς να καταλάβεις τι επίπτωση έχουν αυτά. Θέμα αντίληψης κι επίγνωσης.

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι με τα ψέματα και την υπερβολή δεν καταφέρνεις τίποτα...

Πρώτη γωνία, στο τέρμα του δρόμου... στο περίπτερο.
Διάβασε τις απαντήσεις στην εσπρέσο και περίμενε...

θα έρθω να μου εξηγήσεις...:2thumb22sup:

Με το επίπεδο που επιδεικνύεις της τελευταίες ημέρες, επίπεδο που σε έχει τυφλώσει, είναι αδύνατο να καταλάβεις τι είναι ψέμα και τι όχι, τι είναι υπερβολή και τι όχι. Το μόνο υπερβολικό είναι το επίπεδο που επιδεικνύεις.

απλά έριξα το επίπεδό μου... Θα ξέρεις τη παροιμία με τα πίτουρα...

- Στα παιδιά αναφέρθηκα για να υποστηρίξω ότι ακόμα και δικό μας poll, που απέχει παρασάγκας από αυτά που υποστηρίζεις και δεν ενέχει τη διάσταση της έντασης του προβλήματος, δεν είναι αξιόπιστο σε απόλυτα νούμερα δεν δίνει την πραγματική εικόνα... πρόσθεσε και καμιά 200αριά μέλη που δεν έχουν παραπονεθεί να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι...
- Σου έχω απαντήσει ακόμα και για το fw της panasonic.
Το ανέφερα και εγώ ότι περίμενα για τα floating blacks, γι' αυτό δεν αγόραζα σε πρώτη φάση και σε δεύτερη γιατί δεν έβγαζε το καπέλο στην τιμή η intertech.
Ναι λοιπόν υπάρχουν τα προβλήματα και ακόμα περισσότερα... (μετά μου μιλάς για αντίληψη... καλά ότι διαθέτει ο καθένας...)

Πάλι τα ίδια και τα ίδια... βαρετό...

Βάλε κανα λινκ τουλάχιστον με ποσοστά να γελάσουμε πάλι...

Last edited:
Dalanik μακαρι να μπορούσα να καταλαβω που θελεις να καταλήξεις με αυτην την επίθεση σου...
Μου δινεις την εντύπωση πως εχεις χασει την ψυχραιμια σου και παρολο που έκατσα και ξαναδιαβασα το τοπικ απο την αρχη δεν μπορω να βρω το σημειο που σε τρέλανε...
Απο την αλλη στο μονο σημείο που βλεπω τον vertical να υπερβάλει ειναι στην ερμηνεία των ποσοστών...
Το 80% που ειπώθηκε ειναι υπερβολικό ακομα και για την VT50 που ως γνωστόν εχει περισσότερους αγοραστές της με παράπονα απο την vt30...
Ειναι ομως λόγος αυτος για τέτοιου είδους συμπεριφορά;

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμφάνισης το

Dalanik μακαρι να μπορούσα να καταλαβω που θελεις να καταλήξεις με αυτην την επίθεση σου...
Μου δινεις την εντύπωση πως εχεις χασει την ψυχραιμια σου και παρολο που έκατσα και ξαναδιαβασα το τοπικ απο την αρχη δεν μπορω να βρω το σημειο που σε τρέλανε...
Απο την αλλη στο μονο σημείο που βλεπω τον vertical να υπερβάλει ειναι στην ερμηνεία των ποσοστών...
Το 80% που ειπώθηκε ειναι υπερβολικό ακομα και για την VT50 που ως γνωστόν εχει περισσότερους αγοραστές της με παράπονα απο την vt30...

Ανδρέα, να πούμε ότι το ποσοστό είναι υπερβολικό. Δεν είμαι άνθρωπος με κολλήματα. Ανέφερα όμως και το γεγονός ότι η ίδια η Panasonic έχει παραδεχθεί ότι είναι πρόβλημα και ότι βγήκε f/w update κάτι στο οποίο δεν πήρα απάντηση. Δεν νομίζω μια εταιρία να έβγαζε f/w για 100 κολλημένους. Κι εκεί έρχεται ένα άλλο θέμα. Γιατί το συγκεκριμένο f/w δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; Και γιατί ο υπεύθυνος service ήταν απόλυτος και κατηγορηματικός για το ότι δεν υπάρχει f/w πουθενά. Το έθιξα αυτό το θέμα και δυστυχώς έτυχε της ίδιας τύχης με ότι έχω πει (μπήκες κάτω από τον τίτλο "παπ.....ς".

Ανδρέα έχω γράψει αρκετές φορές που διαφωνώ. Θα τα μαζέψω κάποια στιγμή να στα στείλω σε pm και ότι άλλο θες τα λέμε.

Για τον εκνευρισμό έχεις λάθος. Εδώ και πολλά ποστ δέχομαι υπονοούμενα και άλλα όμορφα... μου αρέσει να τα επιστρέφω...
Πάνε ξαναδες πίσω πόσες φορές κόλλησα μπύρες και είπα ότι δεν τσακωνόμαστε...

Σιγά μην εκνευριστώ για τηλεόραση... Όταν με το κακό χαλάσει θα μιλήσω με το e-shop πάντως.
Ούτε υπερβολές, ούτε δημόσιες προσβολές σε όσους έχουν διαφορετική άποψη.
(εκτός αν το ζητάει ο οργανισμός κανενός... σε αυτά δε λέμε όχι...:ADFADF1:)

:ernaehrung004:

Last edited:
- Σου έχω απαντήσει ακόμα και για το fw της panasonic.

Συγνώμη αλλά τίποτε δεν ανέφερες για την παραδοχή της panasonic για το εν λόγω πρόβλημα σε συνάρτηση με το ότι η παραδοχή τους έγινε και με το release f/w. Έλεγες 'πως ξέρεις ότι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων;'.

Βάλε όλο το μήνυμά μου για να σου απαντήσω.
Αν και εξηγώ μια χαρά ότι όχι μόνο αυτό αλλά και άλλα προβλήματα υπάρχουν.

Αυτό το "δεν είναι θέμα ρυθμίσεων" μου είναι ακατανόητο. Προφανώς λοιπόν δεν το είπα.

Βάλε όλο το μήνυμά μου για να σου απαντήσω.
Αν και εξηγώ μια χαρά ότι όχι μόνο αυτό αλλά και άλλα προβλήματα υπάρχουν.

Αυτό το "δεν είναι θέμα ρυθμίσεων" μου είναι ακατανόητο. Προφανώς λοιπόν δεν το είπα.

Είσαι σίγουρος ότι δεν οφείλεται σε κακές ρυθμίσεις gain και offset του κόκκινου και πράσινου? Αν ναι πώς είσαι σίγουρος? Την καλίμπραρες ή έχεις γνώσεις ρυθμίσεων και αντίστοιχο software?

Και σου παρέθεσα link με την επίσημη παραδοχή της Panasonic.

Επίσης, αν σε ενοχλούν τα floating blacks, γιατί

α) Δεν ζήτησες εξαρχής να μπει ένα νέο option στο poll έτσι ώστε να ψηφίσεις ανάλογα
β) Γιατί ψήφισες ότι δεν έχεις πρόβλημα από τη στιγμή που έχεις με τα floating blacks

Εμένα στο χωριό μου, έτσι κάνουν οι άνθρωποι. Αντί αυτού, άρχισες την επίθεση με ένα σωρό χαρακτηρισμούς, ψήφισες ότι δεν έχεις πρόβλημα γιατί αυτό σου επέβαλε ο εγωϊσμός σου και συνεχίζεις εδώ και πολλές σελίδες το ίδιο τροπάρι. Έλεος δηλαδή.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμφάνισης το

Ανδρέα έχω γράψει αρκετές φορές που διαφωνώ. Θα τα μαζέψω κάποια στιγμή να στα στείλω σε pm και ότι άλλο θες τα λέμε.

Για τον εκνευρισμό έχεις λάθος. Εδώ και πολλά ποστ δέχομαι υπονοούμενα και άλλα όμορφα... μου αρέσει να τα επιστρέφω...
Πάνε ξαναδες πίσω πόσες φορές κόλλησα μπύρες και είπα ότι δεν τσακωνόμαστε...

Σιγά μην εκνευριστώ για τηλεόραση... Όταν με το κακό χαλάσει θα μιλήσω με το e-shop πάντως.
Ούτε υπερβολές, ούτε δημόσιες προσβολές σε όσους έχουν διαφορετική άποψη.
(εκτός αν το ζητάει ο οργανισμός κανενός... σε αυτά δε λέμε όχι...:ADFADF1:)

:ernaehrung004:

Δεν ειναι ετσι και ο τονος σου εξ αρχής προκαλούσε για αρνητικά σχολια...
Σε αυτο το τοπικ εισαι αδικαιολόγητα επιθετικός.

Εγω αυτο εισπράττω

Ποιος σου είπε βρε ότι έχει η δική μου floating blacks? Ότι θες καταλαβαίνεις τελικά.

Και τα υπόλοιπα ότι να 'ναι.Το έχω πει απο την αρχή...

Παραθέτεις ένα ποστ μου που σου έλεγα να δοκιμάσουμε τις ρυθμίσεις μήπως οφείλεται σε αυτό ή εξομαλυνθεί και γίνει ανεκτή η κατάσταση.
Να σε βοηθήσω προσπαθούσα και ταυτόχρονα να καταλάβω το μέγεθος του προβλήματος. Τι σχέση έχει αυτό με την ύπαρξη του προβλήματος το οποίο είναι παραδεκτό απο 10% περίπου στο poll?

Και αφού με λούσατε και εσύ και ο ουδέτερος/επώνυμος τώρα μου λες ότι το κάνω εγώ.
Λίγη ντροπή δεν έχεις πάνω σου... Όσα γράψατε παραμένουν!!!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμφάνιση

Δεν ειναι ετσι και ο τονος σου εξ αρχής προκαλούσε για αρνητικά σχολια...
Σε αυτο το τοπικ εισαι αδικαιολόγητα επιθετικός.

Εγω αυτο εισπράττω

Kάποια στιγμή το υποψιάστηκα αυτό που λες.
Μετά ζήτησα συγνώμη αν φάνηκε έτσι η γραφή μου. Ούτε πρόθεση υπήρχε ούτε λόγος μιας και μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχα κρίνει τον άνθρωπο αλλά τα προβλήματα και τα ποσοστά.

Αντίθετα πιο πριν είχε γίνει αυτό προς εμένα και έφτυσα το διάολο για να κυλίσει καλά η κουβέντα.
Όσο του παραθέτω στοιχεία, τόσο χειροτερεύει ο τύπος.

Απορώ δε πως δεν έχεις σχολιάσει τα υπονοούμενα προς εμένα μαζί με τον κολλητό του. για αυτά δε λες κουβέντα ρε συ Ανδρέα.
Όχι ότι έχεις υποχρέωση αλλά μιας και ασχολείσαι με το ένα μέρος μήπως να κοίταγες λίγο και προς το άλλο?

τεσπα
Άσε να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή, εκτός. Δεν ενδιαφέρουν αυτά το κόσμο.
Το πρόβλημά του τον ενδιαφέρει και πως; μπορεί να το λύσει.

Ρε συ εδω στα καλα καθουμενα μου την είπες οτι και καλα γράφω για τις εντυπώσεις η οτι δεν σου απαντώ και κανω κοκοκο...
Σαν ταυρος σε υαλοποιείο κανεις για καποιον λογο που όσες φορες και αν σε ρωτησα απάντηση δεν πηρα..

Στην αρχη νόμιζα πως μιλούσα σε αλλον…
Αναρωτήθηκα Ο Dalanik είναι αυτος;
Με άλλος υφος σε εχω συνηθίσει ( και στο λεω οσο καλοπροαίρετα μπορω) …

Ο ντάλανικ έχει δίκιο. Πρώτον είναι τουλάχιστον αδιάβαστος όποιος κατηγορεί για "πράκτορα" της ιντερτεκ αυτόν που αρκετά ποστ πιο πριν έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ότι αγόρασε από το eshop, το οποίο ως γνωστόν δεν το συμπαθούν οι εγχώριες αντιπροσωπείες. Και δεύτερον ήταν ο μόνος που στο ριβιου της τηλεόρασής του αναφέρθηκε στο βασικότερο πρόβλημα της σειράς 30, ότι δηλαδή λόγω περιορισμένης φωτεινότητας πρέπει να κάνεις συσκότιση για να δεις τηλεόραση. Αυτό μάλιστα το είπε σε μια εποχή που όποιος έβλεπε κάποιο πρόβλημα στην 30 χαρακτηριζόταν τουλάχιστον ιδρυτικό μέλος του ... "λόμπι της δραχμής". Οι περισσότεροι δε από αυτούς που οιστρηλατούνται τώρα από ιερό μένος ως αδικημένοι καταναλωτές, δήλωναν τότε ευτυχείς κάτοχοι και χρήστες!!!