Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμφάνισης τους

Τί πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την Panasonic Plasma σας, σειράς

• Total voters
    0
Μηπως τα καλυτερα μοντελα καθε εταιρειας ειναι αυτα που δεν ειναι hi end?

τα πιο ακριβα εχουν προβλημα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμφάνισης το

Ωραία.

Θέλω λοιπόν απάντηση στο γιατί σου φαίνεται κάπως η διατύπωσή μου. Επειδή το λέω εγώ ή για άλλο λόγο? Για ποιό λόγο?
Επίσης γιατι δεν μπήκαν τα προβλήματα στη λίστα κατόχων ως συνήθως και το συγκεκριμένο νήμα δεν είναι αντίστοιχο με αυτό της u20.
Δηλαδή τι εξυπηρετεί το νήμα αυτό, περισσότερο απο αυτό που γίνεται συνήθως.

Θα επαναλάβω τα εξής

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ς-τους?p=1056490093&viewfull=1#post1056490093

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ς-τους?p=1056490846&viewfull=1#post1056490846

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ς-τους?p=1056490924&viewfull=1#post1056490924

Είμαι τίμιος άνθρωπος και στη ζωή μου ποτέ δεν κοίταξα τον δικό μου το ποπό και μόνο. Είμαι ξεκάθαρος στο παραπάνω ενώ την ίδια στιγμή ζητάω τη βοήθεια άλλων μελών για να προχωρήσουμε ομαδικά σε κάτι. Τι ότι δεν καταλαβαίνεις τι εξυπηρετεί, θεωρώ ότι έχει να κάνει με το θέμα ότι δεν έχεις παρακολουθήσει το νήμα αυτό αλλά και μερικά άλλα. Με τον LLLEFTERIS έχω ανταλλάξει καμιά 10αριά μηνύματα. Με τον polakis επίσης. Με τον φίλο tiniakos, μιλάγαμε πριν 10 ημέρες στο τηλέφωνο. Υπάρχουν και άλλοι 2-3 χρήστες που έχω επικοινωνήσει μέσω μηνυμάτων. Δεν σου αρκεί αυτό για να καταλάβεις τι εξυπηρετεί το θέμα αυτό; Ακόμα και με τον Γιάννη (JL), είχαμε μια επικοινωνία ως προς το video που ανέβασε για τον εντοπισμό DSE. Το topic μέχρι πριν μερικές ημέρες, ήταν 7 σελίδες. Τώρα 15. Ξέρεις γιατί;

Επίσης θέλω απάντηση ποιο είναι το ποσοστό green blob.
Πόσοι είναι οι κάτοχοι vt-30 στο νήμα της και πόσοι αναφέρουν ότι έχουν κάποιο απο τα προβλήματα? Νούμερα.
Πόσοι απο αυτούς που ψήφισαν πρόβλημα το έχουν λύσει? Νούμερα.

Αν προσέξεις, στο πρώτο post μου υπάρχει αναλυτικά επεξήγηση στο τι είναι επιθυμητό να γίνει. Το αν το κάνουν οι χρήστες ή όχι δεν είναι ούτε δική μου ευθύνη, ούτε του συγκεκριμένου νήματος. Επίσης, το νήμα δεν αφορά μόνο τη VT30 αλλά όλη τη σειρά 30. Το θέμα του green blob και της magenta, συμφωνούμε ότι είναι πρόβλημα που το έχει αναγνωρίσει η Panasonic; Αν ναι, τι έχει κάνει η εδώ αντιπροσωπεία, δεδομένου και του ότι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του τεχνικού τμήματος, όταν του ανέφερα ότι υπάρχει f/w που το λύνει, με αγνόησε πλήρως κι επέμενε πεισματικά ότι δεν έχει βγει ΠΟΥΘΕΝΑ f/w και ότι αυτά θα φύγουν βάζοντας την IR μπάρα για 2-3 μέρες.

Επίσης αν θεωρείς σωστό να ανοίξει κι άλλο νήμα με εντυπώσεις κατόχων από το service. Γιατί όχι?
Να γίνει το ίδιο δε για όλες τις τηλεοράσεις 4-5 νήματα για όλες τις σειρές? Ή αυτές δεν έχουν προβλήματα? Έχουν ή δεν έχουν?

Το απαγορεύει κανείς; Δημοκρατία έχουμε. Όποιος θεωρεί ότι θέλει να το ανοίξει, ας το κάνει. Γιατί στρέφεσαι εναντίον αυτού του νήματος; Επειδή δεν υπάρχουν άλλα παρόμοια; Σου επανέλαβα, αν το επιθυμείς, επικοινώνησε με την συντονιστική ομάδα του avclub για να το διαγράψει. Ίσως έτσι διαγραφθεί και όποια επικοινωνία και προσπάθεια προσπαθούμε να κάνουμε μερικοί για να δοθεί λύση στα προβλήματα μας.

Σχετικα με την διατυπωση που λες εχει να κανει με το γεγονός πως ολο αυτό το καιρο που εγω γραφω για αυτά ( από την vt20 ακομα ) χαρακτηρίζομαι υπερβολικος .

Πόσοι είναι οι κάτοχοι vt-30 στο νήμα της και πόσοι αναφέρουν ότι έχουν κάποιο απο τα προβλήματα? Νούμερα.

Επίσης αν θεωρείς σωστό να ανοίξει κι άλλο νήμα με εντυπώσεις κατόχων από το service. Γιατί όχι?
Να γίνει το ίδιο δε για όλες τις τηλεοράσεις 4-5 νήματα για όλες τις σειρές? Ή αυτές δεν έχουν προβλήματα? Έχουν ή δεν έχουν?

Περιμένω απάντηση. Ποιο σαφής δεν γίνεται να είμαι.
Όχι δεν γίνεσαι σαφης…
Κατι σε ενοχλεί και ψαχνεις απαντήσεις μεσω αυτων των ερωτήσεων…
Ισως αν ησουν ποιο σαφης στο να αναφέρεις τι ακριβως σου κάθεται στραβα…;
Προσφατα εχει γινει αναφορά για το επιπεδο του service της LG ( και πιο παλια εχουμε διαβάσει και για άλλες εταιριεες) …
Φαντάζομαι πως δεν υπαρχει περιορισμός στο να ανοίξεις ένα ακομα

Για οσες εχουν θεμα υπαρχουν πολλαπλές αναφορές ( βλεπε D8000)
Αν ξερεις κατι άλλο γραψτο…

Τα αρνητικά ενός προϊόντος από οσο ξερω βγαίνουν πιο ευκολα συνεπώς δεν κρυβονται
Πιστεύεις ότι κρύβονται;

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμφάνισης το

Θα επαναλάβω τα εξής

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ς-τους?p=1056490093&viewfull=1#post1056490093

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ς-τους?p=1056490846&viewfull=1#post1056490846

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ς-τους?p=1056490924&viewfull=1#post1056490924

Είμαι τίμιος άνθρωπος και στη ζωή μου ποτέ δεν κοίταξα τον δικό μου το ποπό και μόνο. Είμαι ξεκάθαρος στο παραπάνω ενώ την ίδια στιγμή ζητάω τη βοήθεια άλλων μελών για να προχωρήσουμε ομαδικά σε κάτι. Τι ότι δεν καταλαβαίνεις τι εξυπηρετεί, θεωρώ ότι έχει να κάνει με το θέμα ότι δεν έχεις παρακολουθήσει το νήμα αυτό αλλά και μερικά άλλα. Με τον LLLEFTERIS έχω ανταλλάξει καμιά 10αριά μηνύματα. Με τον polakis επίσης. Με τον φίλο tiniakos, μιλάγαμε πριν 10 ημέρες στο τηλέφωνο. Υπάρχουν και άλλοι 2-3 χρήστες που έχω επικοινωνήσει μέσω μηνυμάτων. Δεν σου αρκεί αυτό για να καταλάβεις τι εξυπηρετεί το θέμα αυτό; Ακόμα και με τον Γιάννη (JL), είχαμε μια επικοινωνία ως προς το video που ανέβασε για τον εντοπισμό DSE. Το topic μέχρι πριν μερικές ημέρες, ήταν 7 σελίδες. Τώρα 15. Ξέρεις γιατί;

- Eίπε κανείς ότι δεν είσαι τίμιος? Ποιος - που - και πότε? Γιαυτό με άρχισες στα υπονοούμενα και κοσμητικά? Απο ευθιξία?
Αν ναι πάσο. Ζητώ συγνώμη. Δεν ξέρω πότε το έκανα, αλλά για να ένιωσες έτσι προφανώς φταίω.
Στη πραγματικότητα προσπαθώ να σου πω ότι με το συγκεκριμένο τρόπο (αυτό το νήμα) δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.
Αντίθετα με τη συλλογή στοιχείων και επαφή με όσους άλλους έχουν πρόβλημα και διατίθεται να κ8ινηθούν νομικά έχεις πολλές πιθανότητες.
Επίσης πάρε κάθε βοήθεια που σου δίνεται.

- Εγώ μιλάω με περισσότερους και δεν έχω ανοίξει νήμα με πόσοι έχετε προβλήματα με την vt-30...

- Πήγε 15 σελ γιατί υπήρξε αντίλογος. Αν πάει 18 να ισορροπήσει ;-)

Αν προσέξεις, στο πρώτο post μου υπάρχει αναλυτικά επεξήγηση στο τι είναι επιθυμητό να γίνει. Το αν το κάνουν οι χρήστες ή όχι δεν είναι ούτε δική μου ευθύνη, ούτε του συγκεκριμένου νήματος. Επίσης, το νήμα δεν αφορά μόνο τη VT30 αλλά όλη τη σειρά 30. Το θέμα του green blob και της magenta, συμφωνούμε ότι είναι πρόβλημα που το έχει αναγνωρίσει η Panasonic; Αν ναι, τι έχει κάνει η εδώ αντιπροσωπεία, δεδομένου και του ότι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του τεχνικού τμήματος, όταν του ανέφερα ότι υπάρχει f/w που το λύνει, με αγνόησε πλήρως κι επέμενε πεισματικά ότι δεν έχει βγει ΠΟΥΘΕΝΑ f/w και ότι αυτά θα φύγουν βάζοντας την IR μπάρα για 2-3 μέρες.

Θα προηγηθεί η απάντησή σου στο ποιό είναι το ποσοστό εμφάνισης green blob και μετά τα ξαναλέμε για αυτό και για την panasonia και για ότι θες...
Και μη γράφεις κεφαλαία. Εγώ δε σου φωνάζω.

Το απαγορεύει κανείς; Δημοκρατία έχουμε. Όποιος θεωρεί ότι θέλει να το ανοίξει, ας το κάνει. Γιατί στρέφεσαι εναντίον αυτού του νήματος; Επειδή δεν υπάρχουν άλλα παρόμοια; Σου επανέλαβα, αν το επιθυμείς, επικοινώνησε με την συντονιστική ομάδα του avclub για να το διαγράψει. Ίσως έτσι διαγραφθεί και όποια επικοινωνία και προσπάθεια προσπαθούμε να κάνουμε μερικοί για να δοθεί λύση στα προβλήματα μας.

Δηλαδή εδώ ο χώρος είναι δημόσιος και ο καθένας κάνει οτι θέλει?

Σου ξαναλέω ότι αν χρειαστεί να επιβεβαιώσεις το μέγεθος του προβλήματος ή κα´ποια άλλη βοήθεια εδώ είμαστε.
Στο πρότεινε και ο papavas.

Mη νιώθεις και καταδιωκόμενος. Kαι κερατάς και δαρμένος δεν γίνεται.
άκου και την άλλη άποψη και επεξεργάσου την. Ισως να μην είναι ο τρόπος που ακολούθησες ο σωστός.
Ίσως λέω...

Θέλω λοιπόν απάντηση στο γιατί σου φαίνεται κάπως η διατύπωσή μου. Επειδή το λέω εγώ ή για άλλο λόγο? Για ποιό λόγο?
Επίσης γιατι δεν μπήκαν τα προβλήματα στη λίστα κατόχων ως συνήθως και το συγκεκριμένο νήμα δεν είναι αντίστοιχο με αυτό της u20.
Δηλαδή τι εξυπηρετεί το νήμα αυτό, περισσότερο απο αυτό που γίνεται συνήθως.

Περιμένω απάντηση. Ποιο σαφής δεν γίνεται να είμαι.

Όχι δεν γίνεσαι σαφης…
Κατι σε ενοχλεί και ψαχνεις απαντήσεις μεσω αυτων των ερωτήσεων…
Ισως αν ησουν ποιο σαφης στο να αναφέρεις τι ακριβως σου κάθεται στραβα…;

Αυτό Ανδρέα στο χωριό μου λέγεται κοκοκο και στο δικό σου φίου φίου...

Αν έχεις απαντήσεις εδώ είμαστε!

φιλιά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμ

Στο δικο σου μπορει να κανουν κο,κο, κο μπορει να κρύβονται και πισω από το δάκτυλο τους
Παραδέξου επιτελους τι και γιατι σε ενοχλεί και ασε τους εξυπνακισμούς. -bye-

Αφού το έγραψα και στον vertical ρε συ, τι άλλο να γράψω?

Πρέπει να κινηθεί αλλιώς. Του το έχει γράψει και ο Πετάσης και πριν λίγα ποστ ο papavas.
Στοιχεία, ομαδικό εξώδικο, αγωγή και πίεση.

Το poll, οι υπερβολές και λάθος εντυπώσεις δεν οδηγούν πουθενά.
Σε θέση άμυνας τους βάζει... τίποτα παραπάνω.

-bye-

edit. Πάντως να μην μπορείς να απαντήσεις... ο τρίτος είσαι βέβαια... είπα ξανα: το έχει το νήμα...λολ

- Eίπε κανείς ότι δεν είσαι τίμιος? Ποιος - που - και πότε? Γιαυτό με άρχισες στα υπονοούμενα και κοσμητικά? Απο ευθιξία?
Αν ναι πάσο. Ζητώ συγνώμη. Δεν ξέρω πότε το έκανα, αλλά για να ένιωσες έτσι προφανώς φταίω.
Στη πραγματικότητα προσπαθώ να σου πω ότι με το συγκεκριμένο τρόπο (αυτό το νήμα) δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.
Αντίθετα με τη συλλογή στοιχείων και επαφή με όσους άλλους έχουν πρόβλημα και διατίθεται να κ8ινηθούν νομικά έχεις πολλές πιθανότητες.
Επίσης πάρε κάθε βοήθεια που σου δίνεται.

- Εγώ μιλάω με περισσότερους και δεν έχω ανοίξει νήμα με πόσοι έχετε προβλήματα με την vt-30...

- Πήγε 15 σελ γιατί υπήρξε αντίλογος. Αν πάει 18 να ισορροπήσει ;-)

Το αν θα καταφέρω ή όχι είναι υπόθεση που μόνο εσύ κάνεις. Όπως ανέφερα, υπάρχει ακόμη επικοινωνία με την intertech για το θέμα και το έχω αναφέρει ήδη. Ευχαριστώ που παραδέχεσαι ότι πρωτίστως σκοπός σου ήταν να κάνεις αντίλογο και όχι να βοηθήσεις. Το αν ήθελες ή όχι να βοηθήσεις είναι ξεκάθαρο από την πρόταση σου που σχολίασα και εγώ και ο Ανδρέας. Σε ένα τέτοιο νήμα, μπαίνεις για να κάνεις διάλογο, όχι αντίλογο γιατί πολύ απλά, στη θέση μερικών από εμάς μπορεί να βρεθείς κι εσύ αύριο.

Θα προηγηθεί η απάντησή σου στο ποιό είναι το ποσοστό εμφάνισης green blob και μετά τα ξαναλέμε για αυτό και για την panasonia και για ότι θες...
Και μη γράφεις κεφαλαία. Εγώ δε σου φωνάζω.

Εγώ έγραψα την άποψη μου περί ποσοστού. Εσύ απέφυγες επανειλημμένως να απαντήσεις στο ότι η Panasonic αναγνώρισε το πρόβλημα κι έχει βγάλει και f/w update. Εσύ νομίζεις ότι θα έβγαζε κάτι αν μιλάγαμε για μικροποσοστά και 100-200 κατόχους εδώ κι εκεί; Και με συγχωρείς, τα κεφαλαία χρησιμοποιούνται για να τονίσω το πόσο απόλυτος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησα, όχι για να απευθυνθώ σε εσένα σε υψηλό τόνο.

Δηλαδή εδώ ο χώρος είναι δημόσιος και ο καθένας κάνει οτι θέλει?

Δεν έχεις καμία αρμοδιότητα για να το κρίνεις εσύ αυτό. Υπάρχει συντονιστική ομάδα. Είδες λοιπόν ότι υπάρχει και συνεχίζει το συγκεκριμένο νήμα κι πήρες τα εξάσφαιρα ξεκινώντας φουλ επίθεση. Το λάθος σου είναι ότι την έπεσες σε ανθρώπους που εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα που δεν συμμερίζεσαι. Σου επαναλαμβάνω, αν έχεις πρόβλημα, επικοινώνησε με τη συντονιστική ομάδα για να διαγράψουν το θέμα επειδή βλέπω ότι σε ενοχλεί αφάνταστα. Αν υπάρχει κάποιος κανόνας του forum που θεωρείς ότι το συγκεκριμένο νήμα παραβιάζει, θα ήθελα να μας τον υποδείξεις.

Σου ξαναλέω ότι αν χρειαστεί να επιβεβαιώσεις το μέγεθος του προβλήματος ή κα´ποια άλλη βοήθεια εδώ είμαστε.
Στο πρότεινε και ο papavas.

Mη νιώθεις και καταδιωκόμενος. Kαι κερατάς και δαρμένος δεν γίνεται.
άκου και την άλλη άποψη και επεξεργάσου την. Ισως να μην είναι ο τρόπος που ακολούθησες ο σωστός.
Ίσως λέω...

Το αν υπάρχει πρόβλημα η όχι, είναι επιβεβαιωμένο. Αυτό που χρειάζεται είναι η λύση. Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχει γίνει ένας αχταρμάς με την αντιπροσωπεία εδώ που σε άλλους κατόχους αντικαθιστά panels (ναι, για το συγκεκριμένο πρόβλημα) και σε άλλους ζητάει να κάνουν PR μπας και τους λυπηθεί.

Last edited:
Το καλό η κακό αντίστοιχα των φόρουμ είναι η ανωνυμία.
Ο dalanik και ο κάθε dalanik μπορεί να είναι υπάλληλος της Panasonic ή fanboy αυτής ή ένας πρήχτης που απλά θέλει να πει τα δικα του.
Με το vertical μιλήσαμε και μου φάνηκε συγκροτημένος και ορθός στην κρίση και στη σκέψη του.
Καλά κάνει και ασχολείται για κάτι που αγόρασε τα ακούμπησε χοντρά και δεν ικανοποιήθηκε.
Και ακόμα και να δικαιωθεί χρηματικά δε θα πάρει ούτε ευρώ για τις ώρες που σπατάλησε για να ασχοληθεί.
Ηθικά όμως δε θα είναι ο μα της παρέας και το πρόβατο του καταναλωτισμού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma σειρά 30 - Ύπαρξη προβλημάτων και ποσοστό εμ

Δεν έχεις καμία αρμοδιότητα για να το κρίνεις εσύ αυτό. Υπάρχει συντονιστική ομάδα. Είδες λοιπόν ότι υπάρχει και συνεχίζει το συγκεκριμένο νήμα κι πήρες τα εξάσφαιρα ξεκινώντας φουλ επίθεση. Το λάθος σου είναι ότι την έπεσες σε ανθρώπους που εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα που δεν συμμερίζεσαι. Σου επαναλαμβάνω, αν έχεις πρόβλημα, επικοινώνησε με τη συντονιστική ομάδα για να διαγράψουν το θέμα επειδή βλέπω ότι σε ενοχλεί αφάνταστα. Αν υπάρχει κάποιος κανόνας του forum που θεωρείς ότι το συγκεκριμένο νήμα παραβιάζει, θα ήθελα να μας τον υποδείξεις.
.

Ρε θα τρελαθούμε εντελως εδω μεσα...
Επειδή καποιος δεν αντεχει να διαβάζει αρνητικά σχολια για την τηλεορασουλα του θα πρεπει οι υπόλοιποι να μην τα γραφουν ;
Αν δεν αντέχει ας μην τα διαβάζει η αν θελει καποια αλλη TV να εχει περισσότερα θεματα ας τα κανει μονος του ( μετα θα αναρωτιόμαστε οι υπόλοιποι)

Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω. Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ.
Αυτό λέγεται και θράσος απο τη στιγμή που δεν απαντάται και σε συγκεκριμένα ερωτήματα, βέβαια...

vertical
Μου αποδίδεις και κακή πρόθεση, αυτό είναι το τρελό της υπόθεσης.

Πάντως να ξέρεις ότι διάλογος χωρίς αντίλογο δε μπορεί να γίνει.
Και ο σεβασμός στον αντίλογο είναι Νο1 στη Δημοκρατία που επικαλείσαι.

Για το forum δε με αφορά το θέμα και δε πρόκειται ποτέ να έρθω σε επαφή με συντονιστές για διαγραφή ποστ ή νήματος ή report.
Aπλά σκέφτομαι ότι επειδή δεν είχες λόγο να ανοίξεις ένα τέτοιο νήμα (τα ποσοστά βλαβών φαίνονται στη λίστα των κατόχων και επικοινωνία μπορείς να έχεις ανα πάσα ώρα και στιγμή το ζητήσεις) μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα αν θελήσει κάποιος άλλος να ανοίξει νήμα δια την intertech ή για την samsung και lg και πάει λέγοντας.
Να το σκεφτείς σου ζήτησα και απο την άλλη πλευρά.

Προσωπικά με το νήμα ούτε πρόβλημα έχω, ούτε τρόπος για να αποκτήσω υπάρχει...

Last edited:
Kαι ως υπεράσπισή μου (γιατί μπορεί να είμαι και υπάλληλος της intertech) να αναφέρω Τηνιακέ ότι δεν καταδέχτηκα καν να δώσω τα λεφτά μου στην intertech όταν αγόρασα την vt...

Άντε να συμβουλεύσεις τώρα τον vertical να πάει μόνος για τσαμπουκά στο μαγαζί και να τον χειροκροτείς όταν γράφει για 80% blob...
Θα βρει το δίκιο του σίγουρα έτσι.

Δεν θα αναφερω τα (πιθανα) προβληματα της VT30, αλλα κατι που ΣΗΜΕΡΑ, 10 μηνες μετα την αγορα ανακαλυψα!
Οταν ηρθε η τιβι, την ξεπακεταρισαν οι μεταφορεις του Κωτσιου, ηταν οντως καλοσφραγισμενη η τιβι ημουν παρων, και την εβαλαν επανω στο επιπλο. Ακολουθως ασχοληθηκα με τις συνδεσεις, στριβοντας την οσο χρειαζοταν, σημειωτεον (και φυσικο ειναι) αναμεσα τοιχου και τιβι (καμια 15εκ αποσταση) δεν υπαρχει φως (εχει σημασια αυτο).
Σημερα κατα συμπτωση αναψα ενα φως στην πλατη της τιβι (για να την καθαρισει η κυρα) και τι ειδα κοιτωντας πλαγια; ΑΥΤΟ:
193.jpg

(η φωτο ειναι απο κινητο)
Τι ειναι: χτυπημενη σε αρκετα σημεια στην πλατη, και μαλιστα εντονα, αφου δυσκολα πιεζεται αλλο! Σημειωτεον οτι εκει που ειναι εντονο το φως ειναι και ενα πιο εντονο χτυπημα.
Τωρα πλεον δεν μπορω να κανω τιποτα, ας ανοιγα τα στραβα μου οταν επρεπε, δεν μπορω δυστυχως να αποδειξω και να απαιτησω τιποτα.
ΝΤΡΟΠΗ και μονο ΝΤΡΟΠΗ!
Αν τυχον μας διαβαζουν απο τον Κωτσοβολο Λαρισας ή την αντιπροσωπεια, αν εχουν την ευθιξια ας επικοινωνησουν για να τα ακουσουν. Το αληταριο!

σημ.: εννοειται πως η τηλεοραση ειναι σταθερα εκει απο την πρωτη μερα της αγορας της

Last edited:
Απορω πως δεν ειδες τετοιο τσαλακωμα.
Απο την αλλη και σε εμενα που ειδα το στραβόβιδωμένο πισω καπακι δεν τρελάθηκα γιατι ηθελα να δω αν κατα τα αλλα ειναι οκ...
Εφόσον επαιζε δεν ειχε καποιο θεμα η οθονη δεν το σκεφτηκα καν να μπω στην διαδιακασια...
Που να ξαναπακεταρεις 65αρα να την στελνεις πισω και να περιμένεις το επομενο κομματι που φυσικα δεν μπορεις να ξερεις τι θα ειναι.

Γιατι ολοι μας κοιταμε τη φατσα κι οχι τον...πισινο (εκτος κι αν προκειται για ΤΟΝ πισινο:)). Που να φανταστω τι συμβαινει; Εξ αλλου την εβγαλαν τσακα τσακα και την ακουμπησαν πανω στο επιπλο (μπροστα αυτοι, πισω εγω περιχαρης με τη κυρα να στραβομουτσουνιαζει λογω μεγεθους:) - τωρα την απολαμβανει!)

Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω. Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ.
Αυτό λέγεται και θράσος απο τη στιγμή που δεν απαντάται και σε συγκεκριμένα ερωτήματα, βέβαια...

vertical
Μου αποδίδεις και κακή πρόθεση, αυτό είναι το τρελό της υπόθεσης.

Πάντως να ξέρεις ότι διάλογος χωρίς αντίλογο δε μπορεί να γίνει.
Και ο σεβασμός στον αντίλογο είναι Νο1 στη Δημοκρατία που επικαλείσαι.

Για το forum δε με αφορά το θέμα και δε πρόκειται ποτέ να έρθω σε επαφή με συντονιστές για διαγραφή ποστ ή νήματος ή report.
Aπλά σκέφτομαι ότι επειδή δεν είχες λόγο να ανοίξεις ένα τέτοιο νήμα (τα ποσοστά βλαβών φαίνονται στη λίστα των κατόχων και επικοινωνία μπορείς να έχεις ανα πάσα ώρα και στιγμή το ζητήσεις) μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα αν θελήσει κάποιος άλλος να ανοίξει νήμα δια την intertech ή για την samsung και lg και πάει λέγοντας.
Να το σκεφτείς σου ζήτησα και απο την άλλη πλευρά.

Προσωπικά με το νήμα ούτε πρόβλημα έχω, ούτε τρόπος για να αποκτήσω υπάρχει...

Θα σε συμβούλευα, για να μην εκτίθεσαι, να μάθεις τι είναι λόγος-αντίλογος και διάλογος-μονόλογος. Ίσως έτσι καταλάβεις και το λάθος που έκανες και που οδήγησαν τα άστοχα σχόλια σου. Δεν υπάρχει τίποτε τρελό βάσει και των όσων έχουν γραφτεί.

Επίσης, θα επαναλάβω ότι ο λόγος που άνοιξε το topic είναι ξεκάθαρος, μέχρι που εμφανίστηκες ως από μηχανής θεός για να αμφισβητήσεις τα πάντα και να τα χώσεις σε όσους συμμετείχαν στη συζήτηση και είχαν να αναφέρουν ένα πρόβλημα. Χαρακτηριστικό δε αυτού είναι ότι απαντάς σε άλλο μέλος και στην ουσία βγάζεις το άχτι σου για ότι έχω πει εγώ.

Last edited:
Η προσπάθειά σου, όπως και του κολλητού σου του Τηνιακού, να το γυρίσεις στο προσωπικό με διάφορα ψευδή υπονοούμενα είναι εμφανής και δεν με αγγίζουν.
Όταν δεν έχεις επιχειρήματα και απαντήσεις... έτσι είναι... απλά εσύ πρόσθεσες και την έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού προς τον συνομιλητή σου.

Δυστυχώς όσο προχωράει το πράγμα δείχνεις ότι δεν ήταν απλά λάθος ο τρόπος που διάλεξες να "επικοινωνήσεις" με τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν ίδια προβλήματα, αλλά έχεις γίνει και όμηρος αυτού του λάθους. Και μεγαλοποιείς το θέμα προφανώς για να αποδείξεις ότι δεν είσαι μειοψηφία αλλά πλειοψηφία. θα χαρείς δε, να το έχουν πάθει ολοένα και περισσότεροι!
Και αν δεν το ξέρουν θα τους το δείξεις εσύ.

Πριν ρωτήσεις σε τι δεν απάντησες, για πολλοστή φορά, σε προκαλώ να μας πεις
1) πόσο είναι το ποσοστό εμφάνισης blob στη vt30,
2) πόσοι από τους κατόχους δεν έχουν ψηφίσει και
3) πόσοι από όσους ψήφισαν δεν έχουν πλέον πρόβλημα...

+++
Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που συμβαίνει και αποχωρώ από το νήμα... συνέχισε τον μονόλογο.
Κάνε μου τη χάρη μόνο και εκτός από μια απάντηση στο παρόν post, μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου το όνομα μου.

Για τελευταία φορά σου ξαναλέω ότι εύχομαι να βρεθεί λύση για όλους όσους έχουν αδικηθεί από την intertech και σύντομα.

Κολλητός ο tiniakos :SFGSFGSF::ernaehrung004::firstprize:
Ούτε το όνομα ο ένας του άλλου δε θυμάται.
(Αν προσβληθηκες φίλε ειλικρινά συγνώμη απλα τυχαίνει τα γραφόμενα μας να μην είναι πάντα αρεστά σε όλους).

Η προσπάθειά σου, όπως και του κολλητού σου του Τηνιακού, να το γυρίσεις στο προσωπικό με διάφορα ψευδή υπονοούμενα είναι εμφανής και δεν με αγγίζουν.
Όταν δεν έχεις επιχειρήματα και απαντήσεις... έτσι είναι... απλά εσύ πρόσθεσες και την έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού προς τον συνομιλητή σου.

Εσύ είσαι που δεν σεβάστηκες τους κατόχους κάνοντας επίθεση από το πρώτο σου post. Και από εκεί και πέρα ενοχλήθηκες για το topic και απορούσες γιατί υπάρχει. Βάζεις ένα χαζοκούτι πάνω από τα προβλήματα ανθρώπων που έχουν δώσει πολλές από τις οικονομίες τους για κάτι που έπρεπε να ευχαριστηθούν και δυστυχώς έχουν πρόβλημα.

Δυστυχώς όσο προχωράει το πράγμα δείχνεις ότι δεν ήταν απλά λάθος ο τρόπος που διάλεξες να "επικοινωνήσεις" με τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν ίδια προβλήματα, αλλά έχεις γίνει και όμηρος αυτού του λάθους. Και μεγαλοποιείς το θέμα προφανώς για να αποδείξεις ότι δεν είσαι μειοψηφία αλλά πλειοψηφία. θα χαρείς δε, να το έχουν πάθει ολοένα και περισσότεροι!
Και αν δεν το ξέρουν θα τους το δείξεις εσύ.

Οι αδιάσειστες αποδείξεις υπάρχουν παντού. Εγώ δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι. Ψάξε. Και ασφαλώς δεν θέλω κανένα κάτοχο να περάσει αυτά που περνάμε μερικοί. Είναι τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία και η έλλειψη επικοινωνίας με την αντιπροσωπία, που είναι πολύ άσχημο να το τραβήξει κανείς. Άλλος είναι που σχολίασε το πρόβλημα που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωπο με άκομψο τρόπο.

Πριν ρωτήσεις σε τι δεν απάντησες, για πολλοστή φορά, σε προκαλώ να μας πεις
1) πόσο είναι το ποσοστό εμφάνισης blob στη vt30,
2) πόσοι από τους κατόχους δεν έχουν ψηφίσει και
3) πόσοι από όσους ψήφισαν δεν έχουν πλέον πρόβλημα...

Για πολλοστή φορά θα σου πω ότι στο 1) έχω απαντήσει. Δεν σου αρέσει η απάντηση, έχει καλώς.
2) Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Θα πρέπει κανείς να διαβάσει τα θέματα για τα επιμέρους μοντέλα της σειράς 30 και να δει πόσοι έχουν αναφέρει πρόβλημα. Υπάρχουν αρκετά μέλη που έχουν πρόβλημα και δεν έχουν ψηφίσει, προφανώς γιατί δεν είναι τακτικοί. Με 2 είχα επικοινωνία με PM.
3) Από όσο ξέρω, μόνο ο LLLEFTERIS. Αλλάχθηκε το panel του στη GT30 και αφού αρπάχτηκε με τους τεχνικούς στην Intertech. ο gPaska άλλαξε panel 4 φορές (να ψηφίσει και 4 φορές; ) και τώρα έχει VT50 που πάλι έχει banding και DSE το οποίο είναι λιγότερο αισθητό από αυτό που είχε στη VT30.

Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που συμβαίνει και αποχωρώ από το νήμα... συνέχισε τον μονόλογο.
Κάνε μου τη χάρη μόνο και εκτός από μια απάντηση στο παρόν post, μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου το όνομα μου.

Δεν έχει πιάσει κανείς το όνομα σου, ειδικά όταν μιλάμε για forum στο οποίο απαντώ εγώ σε εσένα κι εσύ σε εμένα. Εσύ δυστυχώς απαντάς κι εμμέσως σχολιάζεις και τους άλλους. Δες πως απάντησες στον tiniakos. Δεν έγινε κανένας διάλογος χωρίς εσένα για να σε σχολιάσουμε. Με τον tiniakos δε θα πιούμε και μπυρίτσα απόψε βλέποντας εθνική με banding...

Για τελευταία φορά σου ξαναλέω ότι εύχομαι να βρεθεί λύση για όλους όσους έχουν αδικηθεί από την intertech και σύντομα.

Ευχαριστούμε.