Ωραία.
Θέλω λοιπόν απάντηση στο γιατί σου φαίνεται κάπως η διατύπωσή μου. Επειδή το λέω εγώ ή για άλλο λόγο? Για ποιό λόγο?
Επίσης γιατι δεν μπήκαν τα προβλήματα στη λίστα κατόχων ως συνήθως και το συγκεκριμένο νήμα δεν είναι αντίστοιχο με αυτό της u20.
Δηλαδή τι εξυπηρετεί το νήμα αυτό, περισσότερο απο αυτό που γίνεται συνήθως.
Επίσης θέλω απάντηση ποιο είναι το ποσοστό green blob.
Πόσοι είναι οι κάτοχοι vt-30 στο νήμα της και πόσοι αναφέρουν ότι έχουν κάποιο απο τα προβλήματα? Νούμερα.
Πόσοι απο αυτούς που ψήφισαν πρόβλημα το έχουν λύσει? Νούμερα.
Επίσης αν θεωρείς σωστό να ανοίξει κι άλλο νήμα με εντυπώσεις κατόχων από το service. Γιατί όχι?
Να γίνει το ίδιο δε για όλες τις τηλεοράσεις 4-5 νήματα για όλες τις σειρές? Ή αυτές δεν έχουν προβλήματα? Έχουν ή δεν έχουν?
Όχι δεν γίνεσαι σαφης…Επίσης θέλω απάντηση ποιο είναι το ποσοστό green blob.
Πόσοι είναι οι κάτοχοι vt-30 στο νήμα της και πόσοι αναφέρουν ότι έχουν κάποιο απο τα προβλήματα? Νούμερα.
Επίσης αν θεωρείς σωστό να ανοίξει κι άλλο νήμα με εντυπώσεις κατόχων από το service. Γιατί όχι?
Να γίνει το ίδιο δε για όλες τις τηλεοράσεις 4-5 νήματα για όλες τις σειρές? Ή αυτές δεν έχουν προβλήματα? Έχουν ή δεν έχουν?
Περιμένω απάντηση. Ποιο σαφής δεν γίνεται να είμαι.
Προσφατα εχει γινει αναφορά για το επιπεδο του service της LG ( και πιο παλια εχουμε διαβάσει και για άλλες εταιριεες) …Επίσης αν θεωρείς σωστό να ανοίξει κι άλλο νήμα με εντυπώσεις κατόχων από το service. Γιατί όχι?
Θα επαναλάβω τα εξής
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ς-τους?p=1056490093&viewfull=1#post1056490093
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ς-τους?p=1056490846&viewfull=1#post1056490846
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ς-τους?p=1056490924&viewfull=1#post1056490924
Είμαι τίμιος άνθρωπος και στη ζωή μου ποτέ δεν κοίταξα τον δικό μου το ποπό και μόνο. Είμαι ξεκάθαρος στο παραπάνω ενώ την ίδια στιγμή ζητάω τη βοήθεια άλλων μελών για να προχωρήσουμε ομαδικά σε κάτι. Τι ότι δεν καταλαβαίνεις τι εξυπηρετεί, θεωρώ ότι έχει να κάνει με το θέμα ότι δεν έχεις παρακολουθήσει το νήμα αυτό αλλά και μερικά άλλα. Με τον LLLEFTERIS έχω ανταλλάξει καμιά 10αριά μηνύματα. Με τον polakis επίσης. Με τον φίλο tiniakos, μιλάγαμε πριν 10 ημέρες στο τηλέφωνο. Υπάρχουν και άλλοι 2-3 χρήστες που έχω επικοινωνήσει μέσω μηνυμάτων. Δεν σου αρκεί αυτό για να καταλάβεις τι εξυπηρετεί το θέμα αυτό; Ακόμα και με τον Γιάννη (JL), είχαμε μια επικοινωνία ως προς το video που ανέβασε για τον εντοπισμό DSE. Το topic μέχρι πριν μερικές ημέρες, ήταν 7 σελίδες. Τώρα 15. Ξέρεις γιατί;
- Eίπε κανείς ότι δεν είσαι τίμιος? Ποιος - που - και πότε? Γιαυτό με άρχισες στα υπονοούμενα και κοσμητικά? Απο ευθιξία?
Αν ναι πάσο. Ζητώ συγνώμη. Δεν ξέρω πότε το έκανα, αλλά για να ένιωσες έτσι προφανώς φταίω.
Στη πραγματικότητα προσπαθώ να σου πω ότι με το συγκεκριμένο τρόπο (αυτό το νήμα) δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.
Αντίθετα με τη συλλογή στοιχείων και επαφή με όσους άλλους έχουν πρόβλημα και διατίθεται να κ8ινηθούν νομικά έχεις πολλές πιθανότητες.
Επίσης πάρε κάθε βοήθεια που σου δίνεται.
- Εγώ μιλάω με περισσότερους και δεν έχω ανοίξει νήμα με πόσοι έχετε προβλήματα με την vt-30...
- Πήγε 15 σελ γιατί υπήρξε αντίλογος. Αν πάει 18 να ισορροπήσει ;-)
Αν προσέξεις, στο πρώτο post μου υπάρχει αναλυτικά επεξήγηση στο τι είναι επιθυμητό να γίνει. Το αν το κάνουν οι χρήστες ή όχι δεν είναι ούτε δική μου ευθύνη, ούτε του συγκεκριμένου νήματος. Επίσης, το νήμα δεν αφορά μόνο τη VT30 αλλά όλη τη σειρά 30. Το θέμα του green blob και της magenta, συμφωνούμε ότι είναι πρόβλημα που το έχει αναγνωρίσει η Panasonic; Αν ναι, τι έχει κάνει η εδώ αντιπροσωπεία, δεδομένου και του ότι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του τεχνικού τμήματος, όταν του ανέφερα ότι υπάρχει f/w που το λύνει, με αγνόησε πλήρως κι επέμενε πεισματικά ότι δεν έχει βγει ΠΟΥΘΕΝΑ f/w και ότι αυτά θα φύγουν βάζοντας την IR μπάρα για 2-3 μέρες.
Θα προηγηθεί η απάντησή σου στο ποιό είναι το ποσοστό εμφάνισης green blob και μετά τα ξαναλέμε για αυτό και για την panasonia και για ότι θες...
Και μη γράφεις κεφαλαία. Εγώ δε σου φωνάζω.
Το απαγορεύει κανείς; Δημοκρατία έχουμε. Όποιος θεωρεί ότι θέλει να το ανοίξει, ας το κάνει. Γιατί στρέφεσαι εναντίον αυτού του νήματος; Επειδή δεν υπάρχουν άλλα παρόμοια; Σου επανέλαβα, αν το επιθυμείς, επικοινώνησε με την συντονιστική ομάδα του avclub για να το διαγράψει. Ίσως έτσι διαγραφθεί και όποια επικοινωνία και προσπάθεια προσπαθούμε να κάνουμε μερικοί για να δοθεί λύση στα προβλήματα μας.
Δηλαδή εδώ ο χώρος είναι δημόσιος και ο καθένας κάνει οτι θέλει?
Θέλω λοιπόν απάντηση στο γιατί σου φαίνεται κάπως η διατύπωσή μου. Επειδή το λέω εγώ ή για άλλο λόγο? Για ποιό λόγο?
Επίσης γιατι δεν μπήκαν τα προβλήματα στη λίστα κατόχων ως συνήθως και το συγκεκριμένο νήμα δεν είναι αντίστοιχο με αυτό της u20.
Δηλαδή τι εξυπηρετεί το νήμα αυτό, περισσότερο απο αυτό που γίνεται συνήθως.
Επίσης θέλω απάντηση ποιο είναι το ποσοστό green blob.
Περιμένω απάντηση. Ποιο σαφής δεν γίνεται να είμαι.
Όχι δεν γίνεσαι σαφης…
Κατι σε ενοχλεί και ψαχνεις απαντήσεις μεσω αυτων των ερωτήσεων…
Ισως αν ησουν ποιο σαφης στο να αναφέρεις τι ακριβως σου κάθεται στραβα…;
- Eίπε κανείς ότι δεν είσαι τίμιος? Ποιος - που - και πότε? Γιαυτό με άρχισες στα υπονοούμενα και κοσμητικά? Απο ευθιξία?
Αν ναι πάσο. Ζητώ συγνώμη. Δεν ξέρω πότε το έκανα, αλλά για να ένιωσες έτσι προφανώς φταίω.
Στη πραγματικότητα προσπαθώ να σου πω ότι με το συγκεκριμένο τρόπο (αυτό το νήμα) δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.
Αντίθετα με τη συλλογή στοιχείων και επαφή με όσους άλλους έχουν πρόβλημα και διατίθεται να κ8ινηθούν νομικά έχεις πολλές πιθανότητες.
Επίσης πάρε κάθε βοήθεια που σου δίνεται.
- Εγώ μιλάω με περισσότερους και δεν έχω ανοίξει νήμα με πόσοι έχετε προβλήματα με την vt-30...
- Πήγε 15 σελ γιατί υπήρξε αντίλογος. Αν πάει 18 να ισορροπήσει ;-)
Θα προηγηθεί η απάντησή σου στο ποιό είναι το ποσοστό εμφάνισης green blob και μετά τα ξαναλέμε για αυτό και για την panasonia και για ότι θες...
Και μη γράφεις κεφαλαία. Εγώ δε σου φωνάζω.
Δηλαδή εδώ ο χώρος είναι δημόσιος και ο καθένας κάνει οτι θέλει?
Σου ξαναλέω ότι αν χρειαστεί να επιβεβαιώσεις το μέγεθος του προβλήματος ή κα´ποια άλλη βοήθεια εδώ είμαστε.
Στο πρότεινε και ο papavas.
Mη νιώθεις και καταδιωκόμενος. Kαι κερατάς και δαρμένος δεν γίνεται.
άκου και την άλλη άποψη και επεξεργάσου την. Ισως να μην είναι ο τρόπος που ακολούθησες ο σωστός.
Ίσως λέω...
Δεν έχεις καμία αρμοδιότητα για να το κρίνεις εσύ αυτό. Υπάρχει συντονιστική ομάδα. Είδες λοιπόν ότι υπάρχει και συνεχίζει το συγκεκριμένο νήμα κι πήρες τα εξάσφαιρα ξεκινώντας φουλ επίθεση. Το λάθος σου είναι ότι την έπεσες σε ανθρώπους που εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα που δεν συμμερίζεσαι. Σου επαναλαμβάνω, αν έχεις πρόβλημα, επικοινώνησε με τη συντονιστική ομάδα για να διαγράψουν το θέμα επειδή βλέπω ότι σε ενοχλεί αφάνταστα. Αν υπάρχει κάποιος κανόνας του forum που θεωρείς ότι το συγκεκριμένο νήμα παραβιάζει, θα ήθελα να μας τον υποδείξεις.
.
Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω. Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ.
Αυτό λέγεται και θράσος απο τη στιγμή που δεν απαντάται και σε συγκεκριμένα ερωτήματα, βέβαια...
vertical
Μου αποδίδεις και κακή πρόθεση, αυτό είναι το τρελό της υπόθεσης.
Πάντως να ξέρεις ότι διάλογος χωρίς αντίλογο δε μπορεί να γίνει.
Και ο σεβασμός στον αντίλογο είναι Νο1 στη Δημοκρατία που επικαλείσαι.
Για το forum δε με αφορά το θέμα και δε πρόκειται ποτέ να έρθω σε επαφή με συντονιστές για διαγραφή ποστ ή νήματος ή report.
Aπλά σκέφτομαι ότι επειδή δεν είχες λόγο να ανοίξεις ένα τέτοιο νήμα (τα ποσοστά βλαβών φαίνονται στη λίστα των κατόχων και επικοινωνία μπορείς να έχεις ανα πάσα ώρα και στιγμή το ζητήσεις) μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα αν θελήσει κάποιος άλλος να ανοίξει νήμα δια την intertech ή για την samsung και lg και πάει λέγοντας.
Να το σκεφτείς σου ζήτησα και απο την άλλη πλευρά.
Προσωπικά με το νήμα ούτε πρόβλημα έχω, ούτε τρόπος για να αποκτήσω υπάρχει...
Η προσπάθειά σου, όπως και του κολλητού σου του Τηνιακού, να το γυρίσεις στο προσωπικό με διάφορα ψευδή υπονοούμενα είναι εμφανής και δεν με αγγίζουν.
Όταν δεν έχεις επιχειρήματα και απαντήσεις... έτσι είναι... απλά εσύ πρόσθεσες και την έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού προς τον συνομιλητή σου.
Δυστυχώς όσο προχωράει το πράγμα δείχνεις ότι δεν ήταν απλά λάθος ο τρόπος που διάλεξες να "επικοινωνήσεις" με τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν ίδια προβλήματα, αλλά έχεις γίνει και όμηρος αυτού του λάθους. Και μεγαλοποιείς το θέμα προφανώς για να αποδείξεις ότι δεν είσαι μειοψηφία αλλά πλειοψηφία. θα χαρείς δε, να το έχουν πάθει ολοένα και περισσότεροι!
Και αν δεν το ξέρουν θα τους το δείξεις εσύ.
Πριν ρωτήσεις σε τι δεν απάντησες, για πολλοστή φορά, σε προκαλώ να μας πεις
1) πόσο είναι το ποσοστό εμφάνισης blob στη vt30,
2) πόσοι από τους κατόχους δεν έχουν ψηφίσει και
3) πόσοι από όσους ψήφισαν δεν έχουν πλέον πρόβλημα...
Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που συμβαίνει και αποχωρώ από το νήμα... συνέχισε τον μονόλογο.
Κάνε μου τη χάρη μόνο και εκτός από μια απάντηση στο παρόν post, μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου το όνομα μου.
Για τελευταία φορά σου ξαναλέω ότι εύχομαι να βρεθεί λύση για όλους όσους έχουν αδικηθεί από την intertech και σύντομα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.