Ρε συ εδω στα καλα καθουμενα μου την είπες οτι και καλα γράφω για τις εντυπώσεις η οτι δεν σου απαντώ και κανω κοκοκο...
Σαν ταυρος σε υαλοποιείο κανεις για καποιον λογο που όσες φορες και αν σε ρωτησα απάντηση δεν πηρα..
Στην αρχη νόμιζα πως μιλούσα σε αλλον…
Αναρωτήθηκα Ο Dalanik είναι αυτος;
Με άλλος υφος σε εχω συνηθίσει ( και στο λεω οσο καλοπροαίρετα μπορω) …
Ο ντάλανικ έχει δίκιο. Πρώτον είναι τουλάχιστον αδιάβαστος όποιος κατηγορεί για "πράκτορα" της ιντερτεκ αυτόν που αρκετά ποστ πιο πριν έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ότι αγόρασε από το eshop, το οποίο ως γνωστόν δεν το συμπαθούν οι εγχώριες αντιπροσωπείες. Και δεύτερον ήταν ο μόνος που στο ριβιου της τηλεόρασής του αναφέρθηκε στο βασικότερο πρόβλημα της σειράς 30, ότι δηλαδή λόγω περιορισμένης φωτεινότητας πρέπει να κάνεις συσκότιση για να δεις τηλεόραση. Αυτό μάλιστα το είπε σε μια εποχή που όποιος έβλεπε κάποιο πρόβλημα στην 30 χαρακτηριζόταν τουλάχιστον ιδρυτικό μέλος του ... "λόμπι της δραχμής". Οι περισσότεροι δε από αυτούς που οιστρηλατούνται τώρα από ιερό μένος ως αδικημένοι καταναλωτές, δήλωναν τότε ευτυχείς κάτοχοι και χρήστες!!!
Ποιος σου είπε βρε ότι έχει η δική μου floating blacks? Ότι θες καταλαβαίνεις τελικά.
Και τα υπόλοιπα ότι να 'ναι.Το έχω πει απο την αρχή...
Παραθέτεις ένα ποστ μου που σου έλεγα να δοκιμάσουμε τις ρυθμίσεις μήπως οφείλεται σε αυτό ή εξομαλυνθεί και γίνει ανεκτή η κατάσταση.
Να σε βοηθήσω προσπαθούσα και ταυτόχρονα να καταλάβω το μέγεθος του προβλήματος. Τι σχέση έχει αυτό με την ύπαρξη του προβλήματος το οποίο είναι παραδεκτό απο 10% περίπου στο poll?
Και αφού με λούσατε και εσύ και ο ουδέτερος/επώνυμος τώρα μου λες ότι το κάνω εγώ.
Λίγη ντροπή δεν έχεις πάνω σου... Όσα γράψατε παραμένουν!!!
Λοιποοον, τωρα που καταλαγιαζει ο...κουρνιαχτος,
Η panasonic προφανώς θέλοντας να δώσει το κάτι παραπάνω κάπου την πάτησε και τώρα έχει βρει σοβαρό μπελά με τις "ομάδες".*
Αν μέσα στον Σεπτέμβρη δεν βγάλει ανακοίνωση για τα νέα "χαρακτηριστικά" των τηλεοράσεων της δεν την βλέπω καλά, γιατί η πληροφορία διαχέεται ραγδαία και προς τους μη γνώστες ή μη απαιτητικούς καταναλωτές.
- λες ότι 80% μιας tv βλέπουν green blob και στο poll λέει 12,5%.
Η σειρά 30 είχε και άλλα προβλήματα όταν κυκλοφόρησε.
Όλοι εδώ λένε ότι οι 30άρες και περισσότερο οι 50άρες παρουσιάζουν μεγαλύτερα ποσοστά προβλημάτων ή βλαβών.
What HiFi said:It appears to affect some VT30 and GT30 models.
Panasonic HB said:While only a small number of you are affected by this, we have been working tirelessly to obtain this improvement for you
Vertical νομίζω πως φτάνει
Το θέμα έχει εξαντληθεί
Λοιποοον, τωρα που καταλαγιαζει ο...κουρνιαχτος,
ΤΙ κανω που εχω το προβλημα της β´φωτο που δειχνει ο Βερτικαλης μας;
Δηλαδή έχω πει 100 φόρες ότι υπάρχουν προβλήματα και άλλα περαν αυτών που αναφέρονται εδώ και ακόμα δεν το καταλαβαίνεις και ξαναρωτάς.
Ναι το ξέρω, το γνωρίζω, το αποδέχομαι, το πόσταραν και εδώ και σε ξένα sites κάτοχοι της τελεόρασης.
Oρισμένες τελεοράσεις panasonic σειρά 30 παρουσιάζουν το blob
Tι διάλο ρε συ δε ξέρεις να διαβάζεις???
Το διατυπώνω μάλιστα όπως το είπα ξανα 100 φορές και αποτυπώνεται τόσο στο poll του νήματος, όσο και στο link που ανέβασες απο το ίδιο το what hi fi αλλά και την ανακοίνωση της εταιρείας.
Eδώ το ξαναέγραψα εγώ
βαριέμαι να ψάχνω άλλο... ήμαρτον!!! και τα παραπάνω φτάνουν...
100 φορές το είπα έχει παρουσιαστεί blob σε 30άρες...
Εδώ το λέει το what HiFi
και εδώ η Panasonic
Ουδεμία σχέση δηλαδή με αυτό που υποστηρίζεις ότι όλες το έχουν... ή 80% ή δεν θυμάμαι τι άλλο ανακριβές (παντα προς την υπερβολή) έγραψες.
Και μετά μιλάς για δικό μου εγωισμό που μόλις πριν λίγο και με τα στοιχεία μπροστά σου λές ίσως να ήμουν υπερβολικός τη στιγμή που βάσισες τη γνώμη σου σε link που ουδεμία σχέση είχε με ποσοστό βλαβών!!! :ADFADF1:
+++
Ρε σεις κάποιος που το έχει παρακολουθήσει δε μπορεί να του εξηγήσει καλύτερα?
Στην επόμενη σελίδα θα με ξαναρωτήσει και θα ξαναμιλάει για 80% blob... τι θα γίνει?
Θέλω να ασχοληθώ και με κανα ηχείο (ασούμε...)
Αμ δε... έτσι θα το πάει να το δεις... 80% προβληματικές....
Μετά θα έχω αυταποάτες ο σερίφης (λιώνω :music-smiley-005και θα του κακοφανούν οι παπαριές που γράφει... λολ
Θες βοήθεια πραγματικά ή θα ευκαιρήσεις και συ μετά τον Οκτώβριο? :worshippy:
Σοβαρά το λέω. αν είναι να το δούμε, να πειράξουμε καμια ρύθμιση και εφόσον δεν έρχεται με τίποτα, καλείς το service. Tι άλλο?
Και όταν σταματήσεις τις υπερβολές και την προσπάθεια αναγωγής του προβλήματός σου σε πρόβλημα των περισσότερων κατόχων, μπορεί και να αρχίσουμε να συζητάμε σοβαρά για τεκμηρίωση, έλεγχο και διαπίστωση στις τηλεοράσεις όσων μελών παρουσιάστηκαν προβλήματα, ένταση του προβλήματος που μπορεί να επιφέρει δικαίωση κτλ
Post 52
Αντί για fw σχετικά με το blob, αναφέρεις fw για το dse... Eν τω μεταξύ το link που ανέβασες λέει άλλα...
Post 88
Γράφεις ξεκάθαρα για 80% blob και ότι το dse είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Δηλαδή ότι η συντριπτική πλειοψηφία κατόχων έχουν έντονο dse. Eν τω μεταξύ το link λέει άλλα...
Post 97
1) Υπερβάλεις για το ir. Ούτε μέτρο σύγκρισης έχεις, ούτε ξέρεις πόσοι άλλοι με plasma και σε ποιο βαθμό τα προηγούμενα χρόνια, το αντιμετώπισαν
2) Γράφεις για διακοπή της παραγωγής από την Panasonic εξαιτίας της έλλειψης ποιοτικού ελέγχου και αναφέρεσαι με link σε άρθρο του full HD.
Το link του full HD εντωμεταξύ δεν αναφέρεται σε προβλήματα και ποιοτικούς ελέγχους....... επί λέξη μάλιστα αναφέρει:
“ως πληροφορία έχει κάποια ποσοστά να μην είναι αληθής ή 100%ακριβής” και
“Εμείς παίρνουμε το ρίσκο και 'ρωτάμε', διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας. “ και
“Δεν πρόκειται για επίσημη πληροφορία, ούτε περιμένουμε επίσημη απάντηση. “
Κοινώς αποδέχεσαι υποθέσεις, πολύ μακριά από τεκμηρίωση ή νόημα, απλά για να πεις κάτι...
Θα μπορούσες δε να επικαλεστείς δικά μου μηνύματα από το 2010 στα οποία ρητώς αναφέρω ότι προϊόν που εμφανίζει τόσο μεγάλες αποκλίσεις στη λειτουργία του, δεν μπορεί να είναι ποιοτικό σύμφωνα με τα καθιερωμένα διεθνώς standards (iso κτλ). Και πάλι όμως δεν σου πούλησαν iso… οπότε πάλι νομικά είσαι έκθετος...
3) Γράφεις και για καλύτερες tv... αυτές της Samsung.
Είχες ποτέ Samsung ή τέσταρες ποτέ Samsung?
Aν όχι, σε ποιo review βασίστηκες?
Σε ποιες εντυπώσεις κατόχων?
Γνωρίζεις ότι οι τελευταίες Samsung δεν διαθέτουν ifc, το μαύρο τους είναι κοντά στην v10 ακόμα και με τον διπλασιασμό του φωτός και ότι έχει σε ορισμένες πρόβλημα με fluctuations?
Post 107
Eπιμένεις για το blob και το link
Τόσο για το ποσοστό blob κτλ, όσο και για το τι ακριβώς αποδέχεται η Panasonic.
Δεδομένου ότι στο έχω εξηγήσει επαρκώς, δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός για την επιμονή σου, παρά ότι πλέον ψεύδεσαι.
Post 110
Γράφεις ότι η Panasonic αποδέχεται το πρόβλημα.
Στη πραγματικότητα η Panasonic αποδέχεται ότι μόνο ένας μικρός αριθμός (small number) τηλεοράσεων επηρεάζεται...
Post 148
Ξαναεπιμένεις ότι έχει καταγραφή η άποψή σου περι ποσοστού βλαβών και η θέση της Panasonic. Δεν αναιρείς το ψέμα περί 80% προβληματικών τηλεοράσεων...
Τι άλλο απο ψέμα?...
Post 160
Επιβεβαιώνεις τα παραπάνω περί ποσοστών - επιμένεις για 80% blob και τη θέση της Panasonic.
Άλλη μια απόδειξη ότι ψεύδεσαι, αφού ήδη σου έχω εξηγήσει επανειλημμένα σε τι αναφέρεται το link!
Στο 171
...και μετά άπειρο αγώνα να κατανοήσεις το αυτονόητο και μόνο μετά από επέμβαση του Ανδρέα, γίνεται η μεγάλη κωλοτούμπα (σάλτο μορτάλε - διπλή πιρουέτα, υψηλός βαθμός δυσκολίας...lol)
«Ανδρέα, να πούμε ότι το ποσοστό είναι υπερβολικό.»
Όμως ακόμα και στην κωλοτούμπα κακός! ...επιμένεις για την αποδοχή του προβλήματος από την Panasonic.
Mε αναγκάζεις λοιπόν να ποστάρω επι λέξη τα λόγια τόσο του what HiFi όσο και της Panasonic.
Tο ποστ μου είναι λίγο πιο πάνω: Νο186.To what Hifι iλέει “Some” και η πανασονία “small number”
Με 4άρια μεγάλα γράμματα...
Mετά το 80% προβληματικές, ελπίζω να τελειώσαμε και με αυτό.
Όταν θα σου το πει κάποιος άλλος βέβαια, όπως πριν ο Ανδρέας για την υπερβολή, θα ξεκινήσεις νέα κωλοτούμπα είμαι σίγουρος...
Αυτά. Όπως βλέπεις δε βαριέμαι. Θα σου δίνω απαντήσεις όσο χρειαστεί...
Και όταν σταματήσεις τις υπερβολές και την προσπάθεια αναγωγής του προβλήματός σου σε πρόβλημα των περισσότερων κατόχων, μπορεί και να αρχίσουμε να συζητάμε σοβαρά για τεκμηρίωση, έλεγχο και διαπίστωση στις τηλεοράσεις όσων μελών παρουσιάστηκαν προβλήματα, ένταση του προβλήματος που μπορεί να επιφέρει δικαίωση κτλ
Σύμφωνα με το υπάρχον poll έχουμε 23 κατόχους με πρόβλημα και 21 χωρίς πρόβλημα (που είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξουμε δεν θα είναι 21 αλλά πολύ λιγότεροι).
Ποσοστό δηλαδή 50%.
Αυτά και τέλος από εμένα. Δεν είμαι υπερβολικός ώστε να θέλω να συμπάσχεις με το πρόβλημα του vertical , άλλωστε η κοινωνία μας πάντα στο μότο "live and let die" στηριζόταν γι' αυτό άλλωστε φτάσαμε ως εδώ.
Σύμφωνα με το υπάρχον poll έχουμε 23 κατόχους με πρόβλημα και 21 χωρίς πρόβλημα (που είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξουμε δεν θα είναι 21 αλλά πολύ λιγότεροι).
Ποσοστό δηλαδή 50%.
Αυτά και τέλος από εμένα. Δεν είμαι υπερβολικός ώστε να θέλω να συμπάσχεις με το πρόβλημα του vertical , άλλωστε η κοινωνία μας πάντα στο μότο "live and let die" στηριζόταν γι' αυτό άλλωστε φτάσαμε ως εδώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.