Kosh
AVClub Fanatic
Ναι ως DOA .
Mε την μια χωρις κιχ. Ουτε καν το ελεγξανε, μου εφεραν καινουργιο κομματι και το αλλαξανε.
Mε την μια χωρις κιχ. Ουτε καν το ελεγξανε, μου εφεραν καινουργιο κομματι και το αλλαξανε.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Κουφό αυτό. Δεν μπαίνω στον κόπο να το αναπαράγω γιατί αν μπλέξω με το καλωδιομάνι, θα φρικάρω.
Μία ερώτηση προς όσους είχαν αντικατάσταση panel για κάθε λόγο (από όσο ξέρω theos0o και Kosh είχαν). Πόσο καιρό πήρε η διαδικασία αντικατάστασης του panel. Με ενημέρωσαν ότι πρέπει να παραγγελθεί και κάνει από 10 ημέρες και βάλε. Αν πάει τόσο, πάει το Euro (το ποδοσφαιρικό)....![]()

Δεν ξέρω αν η 42C3 θεωρείται και αυτή σειρά "30" αλλά ψήφησα και εγώ για το έντονο Image Retention.
Όπως σου είπαν, δεν κάνει τίποτε η IR μπάρα. Αυτά είναι φούμαρα που ανέφεραν σε εμένα και τα μετέφερα εδώ. Πληροφοριακά, η μπάρα υπάρχει στις επιλογές του Display, στο advanced. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα υπομενού αυτή τη στιγμή αλλά είναι σε advanced μενού.
Intertek:
"Το forum μας έχει κάνει το μεγαλύτερο κακό. Πληροφορεί τον κόσμο, μαζεύονται άνθρωποι με γνώσεις και επηρεάζουν τους άλλους και μας κάνουν την ζωή δύσκολη."
Ένα topic από το Βρετανικό avforums που μιλάει από μόνο του. Ο κόσμος έχει δυσαρεστηθεί με την Panasonic και κάποιοι λένε τα ίδια που ανέφερα σχετικά με τους χρόνους που βγαίνουν νέα μοντέλα. Δυστυχώς, διαβάζω ότι στην Ολλανδία κάποιος πήρε αντικατάσταση ένα χρόνο μετά κι εδώ έχουμε μπλέξει με Image Retesion.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.