Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

my friend predator πρεπει να το εξκριβώσω γιατί απτην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι βλέπουν ακριβώς το ίδια πράγματα εφόσον έγινε η αναβάθμιση στο player , πάντως η πλατφόρμα φαίνεται φτωχότερη απτην αμερικάνικη

παιδια μην αγοραζετε wifi στικ για της τηλεορασεις η για τα media player πχ wd tv live.. παρτε ενα access point με ethernet με αυτο τον τροπο θα μπορειτε να παρετε μεσω wifi σε υψηλη ταχυτητα τα δεδομενα απ τον υπολογιστη και να τα διαμοιρασετε και μεταφερετε μεσω ethernet στις συσκευες που θελετε!! κ ολα αυτα με 30-40 ευρω!! μην πετατε λεφτα οπως 70 ευρω ..που θελει η Πανασονικ Κ ουσιαστικα δν σου παρεχει κ τπτ χρησιμο εκτος απ τα update ta οποια γινονται εννοειτε κ μεσω ethernet!

Να ρωτησω κ εγω με την σειρα μου! παρατηρησα κ εγω οτι μου εχει αφησει το σημα του mega k anntena μια σκια απ τα λογοτυπα επανω αριστερα ενταξει ειναι αδυνατον να δει ταινια στην τηλεοραση ξενη σε ζουμ χανονται οι υποτιτλοι... ωστοσο πως μπορει να φτιαξει αυτο? με της σκιες να την βαλω να παιζει σε ζουμ συνεχεια να της βαλω την μπαρα την κυλιομενη αν ναι για ποση ωρα?? η να βαλω τις πολυχρωμες φωτο που εχετε σε βιντεο να εναλλασονται συνεχεια κ αν ναι για ποση ωρα??
ευχαριστω

Καλησπέρα, μόλις πρόσφατα έγινα κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Μία απορία σχετικά με την φωτεινότητα. Χρειάζεται κάποιο στρώσιμο ώστε να αποδόσει το μέγιστο της φωτεινότητας; Το λέω γιατί η αρχική εντύπωση είναι κάπως "σκοτεινή". MΚV παίζει χωρίς ελληνικούς υπότιτλους και με προβλήματα σε full high def. Τέλος σχετικά με την δυνατότητα προγραμματισμού και εγγραφής σε εξωτερική συσκευή, υποστηρίζει το q-link viera link. Ουσιατικά αν έχεις ένα DVD-recorder μπορεί να γίνει ο προγραμματισμός στην TV και να ενεργοποιεί αυτόματα το recoder για εγγραφή από την scart. Αν είναι συνδεμένο και το HDMI δίνει και κάποιες έξτρα δυνατότητες.

Λοιπον κατεβασα κατι προγραμματα με χιονια κ μονοχρωμες εικονες οπου βοηθουν στην εξαφανιση IR το βαλα να παιξει κανα 3 -4 ωρο εβαλα κ λιγο κυλιομενη μπαρα η αληθεια είναι πως οι σκιες του λογοτυπου του mega k antenna εχουν αρχισει κ κανουν χανονται αλλα οχι τελειως.. φαινονται κυριως στο λαχανι φοντο! οι ωρες λειτουργιας της τηλεορασης ειναι 515 ωρες αλλα για της πρωτες 200-300 εβλεπα σε ζουμ ..αλλαζα συχνα τα καναλια.. ημουν με χαμηλη φωτεινοτητα κ τα λοιπα.. αλλα πιστευα οτι μετα το περας των 300 ωρων θα γινοταν ποιο αναισθητη σε κατι τετοια.. τωρα παλι την γυρισα σε ζουμ..αλλα εινα πολυ σπαστικο να μην βλεπω υποτιτλους κ να βλεπω μισα κεφαλια... :(:( κ κατι ακομα μεσω του qlink viera Μπορω να συγχρονισω την τηλεοραση να γραψει το τηλεοπτικο προγραμμα στον wd tv live hub media player Που εχω?

Που θα βρω κ γω το βιντεακι με τα χιονια μπας και βελτιωθει η κατασταση;

ρε παιδια μπορουν να δηλωσουν ποιοι τελικα κατοχοι εχουν σκιες απο λογοτυπα ή μπαρες ή υποτιτλους? επισης για μενα ειναι σημαντικο αυτες οι σκιες ειναι σε κοινη χρηση ή τις βλεπετε μονο σε συγκεκριμενα μονοχρωμα φοντα?

κοιτα να δεις thankιn εγω επειδη ειμαι ψηρας κ επειδη διαπιστωσα το θεματακι αυτο σημερα το ματι μου πεφτει κατευθειαν πανω αριστερα ..κ ετσι οπως παιζει σε ορισμενες φασεις φαινεται η σκια τους .. λιγο.. τωρα υπαρχουν δυο περιπτωσεις.. για μενα .. η να το παλεψω με τα χιονια μπαρες..χρωματα κ ζουμ κτλπ.. η να τα παρω στο κρανιο... κ να βλεπω κανονικα τα καναλια οπως εβλεπα.. κ στην τελικη αν ειναι ας μου κανει ενα burn το σημα του αντ1 το πολυ πολυ οταν βλεπω ταινιες να θεωρω οτι την επελεξε ο αντ1... κ οχι εγω :P τι αλλο να πω ποια.. υγεια να υπαρχει παιδια κ τηλεορασεις ...θα παρουμε 5d :)

το βιντεακι με τα χιονια οποιος το θελει ας μου στειλει πμ να του το στειλω

ρε παιδια μπορουν να δηλωσουν ποιοι τελικα κατοχοι εχουν σκιες απο λογοτυπα ή μπαρες ή υποτιτλους? επισης για μενα ειναι σημαντικο αυτες οι σκιες ειναι σε κοινη χρηση ή τις βλεπετε μονο σε συγκεκριμενα μονοχρωμα φοντα?

...κάτοχος σκιάς... φαίνεται σε πράσινο φόντο... αλλά δεν ασχολούμαι πλέον μαζί του... η εγγύηση τέτοια πράγματα αλήθεια καλύπτει?

Πάντως θα ήταν χρήσιμο ένα νήμα καταγραφής του πόσοι έχουν burning και από ποια λογότυπα.

Χρησιμοποιεί κανείς το Eco mode; Μου φαίνεται πολύ σκοτεινή. Το contrast που το εχετε συνήθως; Για τα δύο cinema mode τουλάχιστον.

το eco όταν ή tv είναι σε σκοτεινό χώρο κατεβάζει πολύ αντίθεση φωτεινότητα και κάνει την εικόνα πολύ σκοτεινή. από την άλλη μεριά την ημέρα όταν έχει φώς στο δωμάτιο αυξάνει πολύ την αντίθεση και φωτεινότητα και την κάνει σχεδόν δυναμική και πολύ επίφοβη για επίμονα ir και ποιος ξέρει....
αυτά τουλάχιστον στην 42s30 αλλά φαντάζομαι και στην st30 τα ίδια θα συμβαίνουν. το έχω στο off από την πρώτη ώρα λειτουργίας. χάνω λίγο την ημέρα (έτσι κιαλλιώς δεν βλέπω) αλλά είμαι οκ το βράδι.

από reviews που έχω διαβάζει για st30/s30 στη ρύθμιση true cinema αποδίδουν το πιο σώστό gamma.

έχω μόνιμα ένα αχνό λογότυπο του σκαι πάνω αριστερά και φαίνεται σε πράσινο φόντο... υπάρχει τελικά κάποιος τρόπος και δοκιμασμένος να το ξεφορτωθώ? είμαι στις 350 ώρες περίπου. αυτό που απέκτησα είναι ir ή burn in?

έχω μόνιμα ένα αχνό λογότυπο του σκαι πάνω αριστερά και φαίνεται σε πράσινο φόντο... υπάρχει τελικά κάποιος τρόπος και δοκιμασμένος να το ξεφορτωθώ? είμαι στις 350 ώρες περίπου. αυτό που απέκτησα είναι ir ή burn in?

Αν σε πράσινο φόντο το λογότυπο φαίνεται με ελαφρώς διαφορετικό χρώμα, είναι burn-in.

george και αν σε πράσινο φόντο από την 1 ώρα λειτουργίας φαίνεται ένα μικρο τμήμα ελαφρά πιο ανοικτό (δεν είναι λογότυπο είναι μια έλλειψη πιο μικρή από τα λόγοτυπα) πάνω αριστερά και πιο κάτω από το σημείο των λογοτύπων τι είναι??? burnin on the first sight????? η απλά κατασκευαστική ατέλεια του πανελ ???? φαίνεται σε μπλέ (πολύ πιο λίγο )και σε κόκκινο και άλλα χρώματα όχι. σε μαύρο - γκρι και λευκό όχι.

Αν σε πράσινο φόντο το λογότυπο φαίνεται με ελαφρώς διαφορετικό χρώμα, είναι burn-in.

Φαίνεται ως μία αχνή σκιά... δεν παρατηρώ άλλο χρώμα εκτός και το χρώμα τιης σκιάς λογίζεται σαν άλλο χρώμα. είναι burn in αυτό?

Φαίνεται ως μία αχνή σκιά... δεν παρατηρώ άλλο χρώμα εκτός και το χρώμα της σκιάς λογίζεται σαν άλλο χρώμα. είναι burn in αυτό?