george και αν σε πράσινο φόντο από την 1 ώρα λειτουργίας φαίνεται ένα μικρο τμήμα ελαφρά πιο ανοικτό (δεν είναι λογότυπο είναι μια έλλειψη πιο μικρή από τα λόγοτυπα) πάνω αριστερά και πιο κάτω από το σημείο των λογοτύπων τι είναι??? burnin on the first sight????? η απλά κατασκευαστική ατέλεια του πανελ ???? φαίνεται σε μπλέ (πολύ πιο λίγο )και σε κόκκινο και άλλα χρώματα όχι. σε μαύρο - γκρι και λευκό όχι.
Φαίνεται ως μία αχνή σκιά... δεν παρατηρώ άλλο χρώμα εκτός και το χρώμα της σκιάς λογίζεται σαν άλλο χρώμα. είναι burn in αυτό?
ρε παιδια μπορουν να δηλωσουν ποιοι τελικα κατοχοι εχουν σκιες απο λογοτυπα ή μπαρες ή υποτιτλους? επισης για μενα ειναι σημαντικο αυτες οι σκιες ειναι σε κοινη χρηση ή τις βλεπετε μονο σε συγκεκριμενα μονοχρωμα φοντα?
Πάντως θα ήταν χρήσιμο ένα νήμα καταγραφής του πόσοι έχουν burning και από ποια λογότυπα.
+1000
Φωτογραφίζεται; Είναι τετράγωνη περιοχή;
Εγώ πια δέχτηκα την μοίρα μου ότι έχω burn-in αφού το λογότυπο του foxlife δεν φεύγει με τίποτα.
Αν μοιάζει με αυτά:
![]()
![]()
Είναι burn-in. Αν είναι απλά αυξομείωση φωτεινότητας, ίσως είναι, ίσως και όχι.
(Οι φωτογραφίες από την δική μου U20).
σωστα..ειναι το mega απο πανω κ απο κατω αριστερα ο αντ1..καλα το χειροτερο ειναι του αντ1... πρωτη βλακεια του ειναι που το εχει βαλει ποιο δεξια κ απο κατω..με αποτελεσμα για να το δω θα πρεπει να το εχω στο ζουμ 3 για να μην εχω το σημα καθολου διοτι στο ζουμ 2 βγαινει η κατω το γραμμη... ελεος.. εντομεταξυ το ζουμ της τηλεορασης δν γινεται να παιξει αριστερα δεξια την εικονα?? πιστευεται ειναι Burn in το προβλημα μου ? κριμα ειναι 2,5 μηνων τηλεοραση....
παιδια εγω ειχα παρομοια σκια λιγο πιο αχνη και εφυγε. Δεν μπορω να ειμαι κατηγοριματικος αλλα πιστευω οτι ειναι image retantion και θα φυγει
Υπάρχει νήμα για να δηλώνουν Burn in όσοι έχουν..... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/37305-Έχει-η-Plasma-σας-Burn-In/page17?highlight=
Στην πρώτη photo βλέπω κάτι μαυρες γραμμές και στην δεύτερη μια καφέ στάμπα... από αυτά δεν έχω... μόνο αχνή σκιά λογότυπου...
Εάν φυσικά διεκρινα σωστά στις phtoto σου.
View attachment 73634View attachment 73635
ανεβασα δυο φωτο για να δειτε.. πως ειναι περιπου κ θα περιμενω γνωμες αν ειανι IR η BURN IN
σωστα..ειναι το mega...
Καλα το λόγο του μεγκα δεν έγινε υποτίθεται διαφανο και θα έλυνε τα προβλήματα με τις σκιές?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.