Paraskdi Χωρίς κάποιο ζευγάρι γυαλιών έτσι; καλορίζικη
Ευχαριστώ.
Ναι,χωρίς γυαλιά.
Paraskdi Χωρίς κάποιο ζευγάρι γυαλιών έτσι; καλορίζικη
Έπαιζε 4 ώρες συνεχόμενα mega και είμαι σίγουρος ότι το έπαθα την συγκεκριμένη μέρα γιατί την κάνω έλεγχο τακτικά. Παιχνίδια δεν παίζω -ευτυχώς- γιατί θα ήταν για πέταμα. Κρίμα γιατι σαν εικόνα, χρώμα κτλ είναι πολύ καλή για τα λεφτά της, αλλά σκέφτομαι ότι σε κάνα 2 χρόνια θα είναι για πέταμα με τόσα burn-in που θα εχει πάθει. Κανονικά με τις πλάσμα πρέπει να δίνουν δώρο και ενα χρονόμετρο για να ειδοποιεί κάθε ώρα να αλλάζουμε κανάλι για να μην πάθουμε burn-in.ΚρίμαΠόσες ώρες έπαιζε mega για να το πάθει? Δεν παρατήρησες οτιδήποτε που να σε προειδοποιήσει για κάτι τέτοιο στην οθόνη? Έπαιζες τίποτα games?
Και ήμουν έτοιμος για παραγγελία..φτού! Πάμε πάλι πίσω στις LED..
3 ερωτήσεις.
1) πόσες ώρες έχουν περάσει από τότε που εμφανίστηκε ???
2) σε τι mode εικόνας βλέπεις ??? η αντίθεση πόσο είναι????
3) θυμάσαι αν τότε που έβλεπες mega αυτό που έδειχνε ήταν σε φορματ 16:9 και το λογότυπο μέσα στο κάδρο ή 2.35:1 και το λογότυπο έπεφτε σε μαυρο φόντο.
Σε επικοινωνια που ειχα προσωπικα..μου ειπαν οτι φταιει το γεγονος οτι την εστρωνα κ δεν αφησα το φωσφορο να στρωσει οπως επρεπε..κτλπ.....δηλαδη με κανονικες φωτεινοτητες εικονες κτλπ..Επικοινωνία με αντιπροσωπία σε περίπτωση burn in παίζει? έχει δοκιμάσει κάποιος?
Σε επικοινωνια που ειχα προσωπικα..μου ειπαν οτι φταιει το γεγονος οτι την εστρωνα κ δεν αφησα το φωσφορο να στρωσει οπως επρεπε..κτλπ.....δηλαδη με κανονικες φωτεινοτητες εικονες κτλπ..
βεβαια αν του ελεγα πως δεν την εστρωσα θα μου ελεγε το αντιθετω...κλασικα....ειμαι στις 800 ωρες περιπου κ εχω 2 ωραιοτατα αχνα burn in του μεγκα κ του αντεννα..κ δεν την χαιρομαι την τηλεοραση.......βλεπω με μισα κεφαλια.. χωρις υποτιτλους στο τηλεοπτικο... κ οταν βαζω καμια ταινια.. κοιταω πως να καλυψω της μαυρες μπαρες πανω κατω με τα ζουμ ωστοσο καποιες ταινιες εμφανιζουν
τους υποτιτλους στην κατω μαυρη μπαρα.... κ ελεος........μετανιωσα τρελααα για αυτη την τηλεοραση!!! φοβαμαι να δω το οτιδηποτε!!! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ
εννοειτε πως ειναι εκτος εγγυησης ολα αυτα περι burn in...
1)Περίπου 90 ώρες λειτουργίας.
2)Κανονική. Αντίθεση 42
3)16:9 μέσα στο κάδρο.
Καλα ρε παιδια αξιζει τελικα να εχεις τετοιο αγχος για τις plasma? Η μηπως η ST30 ειναι πολυ ευαισθητη σε σχεση με τις αλλες?
100 ωρες στρωσιματος συστεινεται για ελαχιστο (καλυτερα 200), μαλιστα σε ποστ της ιδιας της panasonic μιλανε για 1000 ωρες με αντιθεση στο 50% (δηλαδη στο 30) και να βλεπεις με καδρο που να γεμιζει πληρως την tv, χωρις στατικη εικονα κλπ.
προσωπικα πριν κλεισει τις 1000 ωρες δεν εχω σκοπο να ριξω πανω κανενα ειδος στατικη εικονα για πανω απο 1 λεπτο.
βαζω ακομα και μεγενθυση 3 για να εξαφανισω οχι μονο λογοτυπα καναλιων αλλα ακομα και διαφορες μπαρες (πχ στα παραθυρα των ειδησεων), κανω συχνο ζαπινγκ και βαζω κυλιομενη. στις διαφημισεις το σπαω με break in dvd.
μετα απο τις 1000 ωρες θα βαλω πανω το wii και το pc μου και εκει παλι θα προσεχω και παντα με αντιθεση στο 30.
αν (χτυπα ξυλο) παθω και ετσι Burn in θα τους την τριψω στη μουρη, απλα.
1000 ώρες!!;;;;![]()
Αν βλέπεις μέσο όρο 3 ώρες την ήμερα θέλεις.... 3 χρόνια να την στρώσεις!!!!![]()
Οι 90 ώρες λειτουργίας είναι αφού έπαθα το burn in. Αυτά που λες τα εκανα και με το παραπάνω μεχρι τις 1000 ώρες. Το burn in το έπαθα στις 1150 ώρες λειτουργίας. Α! και κάτι άλλο. Είχα την μπάρα 30 ώρες συνεχόμενα να παίζει και δεν είδα καμία διαφορά. Μάλλον -μούφα- και η μπάρα.100 ωρες στρωσιματος συστεινεται για ελαχιστο (καλυτερα 200), μαλιστα σε ποστ της ιδιας της panasonic μιλανε για 1000 ωρες με αντιθεση στο 50% (δηλαδη στο 30) και να βλεπεις με καδρο που να γεμιζει πληρως την tv, χωρις στατικη εικονα κλπ.
προσωπικα πριν κλεισει τις 1000 ωρες δεν εχω σκοπο να ριξω πανω κανενα ειδος στατικη εικονα για πανω απο 1 λεπτο.
βαζω ακομα και μεγενθυση 3 για να εξαφανισω οχι μονο λογοτυπα καναλιων αλλα ακομα και διαφορες μπαρες (πχ στα παραθυρα των ειδησεων), κανω συχνο ζαπινγκ και βαζω κυλιομενη. στις διαφημισεις το σπαω με break in dvd.
μετα απο τις 1000 ωρες θα βαλω πανω το wii και το pc μου και εκει παλι θα προσεχω και παντα με αντιθεση στο 30.
αν (χτυπα ξυλο) παθω και ετσι Burn in θα τους την τριψω στη μουρη, απλα.
Έχει παρατηρήσει κανείς σπασίματα στην κίνηση σε θέαση με ζοομ χ2 σε ψηφιακά κανάλια;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.