nkourouk
Senior Member
Παίζει ρόλο και το IFC. Ίσως και η ποιότητα σήματος στα ψηφιακά, πάντως σε πολύ γρήγορες σκηνές μοιάζει σαν να χάνει frames.
ναι, το IFC στις δύσκολες σκηνές δεν δουλεύει πολύ σωστά, με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να "χάνει frames". Βασικά δεν υπάρχει καμία τηλεόραση μέχρι σήμερα που να μην το παθαίνει αυτό.
Nαι κ μενα κανει που κ που κατι σπασιματα,πρεπει να ειναι αυτο που λενε τα παιδια απο πανω,αλλα κ η κακη ποιοτητα στο ψηφιακο,παντος σε ταινιες HD αυτο δεν το κανει..
Καλό είναι να μην γενικεύουμε. Η 9705 για παράδειγμα δεν έχει καμία περίπτωση να "χάνει καρέ" ή να κολλάει. Μπορεί να συμβεί σε μέρος της εικόνας (π.χ. σε κινούμενους υπότιτλους σε διαφημίσεις μέσα σε πλαίσιο για λίγο μέχρι να καταλάβει τι γίνεται), αλλά γενικά το σύστημα είναι σταθερότατο. Μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις έχω εντοπίσει (π.χ. μια παλιά διαφήμιση ενός τυριού που έδειχνε ένα μεγάλο οριζόντιο panning ενός τραπεζιού). Αλλά για να μιλάμε για εξαιρέσεις, πρέπει το φαινόμενο να μην είναι συχνό.
Οι 90 ώρες λειτουργίας είναι αφού έπαθα το burn in. Αυτά που λες τα εκανα και με το παραπάνω μεχρι τις 1000 ώρες. Το burn in το έπαθα στις 1150 ώρες λειτουργίας. Α! και κάτι άλλο. Είχα την μπάρα 30 ώρες συνεχόμενα να παίζει και δεν είδα καμία διαφορά. Μάλλον -μούφα- και η μπάρα.
Οπότε το συμπέρασμα ειναι IFC on ή Off;
Περίεργο γιατί για την 9706 βλέπω...
Guys help!!!!
Έχω την 9706 από τον Σεπτέμβριο και δεν έχω βρει ακόμη λύση με το Natural Perfect Motion!!! όταν είναι ενεργοποιημένο κάνει η εικόνα κάτι περίεργα...... ενώ όταν είναι απενεργοποιημένο έχει τρεμούλιασμα η κίνηση!
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!!!!!!
Αν μου δώσετε ιδανικά settings θα ανάψω λαμπάδα στο μπόι σας...........
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/18--hd-tvs/10614-philips-46pfl9706-lab-report-2.html
Καλό είναι να μην γενικεύουμε. Η 9705 για παράδειγμα δεν έχει καμία περίπτωση να "χάνει καρέ" ή να κολλάει. Μπορεί να συμβεί σε μέρος της εικόνας (π.χ. σε κινούμενους υπότιτλους σε διαφημίσεις μέσα σε πλαίσιο για λίγο μέχρι να καταλάβει τι γίνεται), αλλά γενικά το σύστημα είναι σταθερότατο. Μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις έχω εντοπίσει (π.χ. μια παλιά διαφήμιση ενός τυριού που έδειχνε ένα μεγάλο οριζόντιο panning ενός τραπεζιού). Αλλά για να μιλάμε για εξαιρέσεις, πρέπει το φαινόμενο να μην είναι συχνό.
Γιατί θεωρείς ότι το ψηφιακό έχει κακή ποιότητα; Εγώ το θεωρώ πολύ καλό για την ανάλυση που έχει.
δεν είναι γενίκευση, είναι παρατήρηση! frame creation faults υπάρχουν σε όλες τις τηλεοράσεις με αυτό το σύστημα υπό την υπάρχουσα τεχνολογία, αλλά μάλλον αρνείσαι να τα δεις!
http://www.avforums.com/forums/14139497-post434.html
Μην μου τα γυρνάς...
Ανέφερες για "χαμένα καρέ", και όχι γενικά για τεχνουργήματα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Χαμένα καρέ σε σειρά 9000 της φίλιπς, δεν θα δεις. Τεχνουργήματα άλλου είδους, ναι, αν και κάθε γενιά βελτιώνεται (γιατί αυξάνει η επεξεργαστική ισχύς και βελτιώνεται το εισερχόμενο σήμα).
παιδια το 24p απο που ανοιγει?
Tελικά ξέρουμε τίποτα για αυτό;Γνωρίζουμε τι διαφορά έχει στην ποιότητα του Panel με την σειρά VT;
To ρωτάω γιατι είδα προχθές στα Public και τις 2 να παίζουν, αλλά μόνο την ST να εχει Image Burn, μπορεί να ήταν και IR δέν ξέρω, αλλά αρκετό εκεί που υπάρχουν οι μαύρες μπάρες όταν παίζεις ταινία και λίγο παραπάνω στους υπότιτλους.
Αντίθετα η VT30 δέν εμφάνισε το παραμικρό και τη
ς έτρεξα όλα τα patterns που είχα μαζί μου.
Λέω μήπως έτυχε, αλλά χτές πέρασα απο τον Μega Κοτσόβολο στην εθνική οδό κα είδα πάλι την ST30 να έχει Ιmage Burn στις μπάρες, λιγότερο βέβαια απο τα Public (ουσιαστικά σε τηλεοπτικό σήμα το ψιλο έχανες), αλλά με τα patterns, ειδικά στο πράσινο έκανε μπάμ.
VT30 δέν είχε να δώ.
Εχουν τελικά την ίδια ποιότητα panel ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.