Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν αρκετές αναφορές για διάφορα λογότυπα στην σειρά 30. Νομίζω σημαντικά περισσότερα από ότι είχαμε για την σειρά 10...
Γενικά είναι σύνθετο το θέμα, αλλά μάλλον τα τωρινά πάνελ είναι πιο ευαίσθητα σε αυτόν τον τομέα.

Η εμπειρια μου με την u10 και τωρα την g30 οσον αφορα το IR λεει ακριβως το αντιθετο. Στην g30 σχεδον δεν υπαρχει, η u10 ηθελε λιγο χιονακι που κ που.

Δυστυχώς, και μια αρνητική εμπειρία αρκεί να αποδείξει ότι δεν ισχύει κάτι, σε αντίθεση με όσες θετικές και να υπάρχουν, που δεν αρκούν να αποδείξουν ότι ισχύει κάτι.
Εσύ μπορεί με την δική σου να μην έχεις πρόβλημα, αλλά για την σειρά 30 έχουν καταγραφεί αρκετά λογότυπα στο εδώ φόρουμ, από mega/ant1/start μέχρι mad & fox life (από όσα θυμάμαι).
Δεν θυμάμαι αντίστοιχα παράπονα για την σειρά 10...

Δυστυχώς, και μια αρνητική εμπειρία αρκεί να αποδείξει ότι δεν ισχύει κάτι, σε αντίθεση με όσες θετικές και να υπάρχουν, που δεν αρκούν να αποδείξουν ότι ισχύει κάτι.
Εσύ μπορεί με την δική σου να μην έχεις πρόβλημα, αλλά για την σειρά 30 έχουν καταγραφεί αρκετά λογότυπα στο εδώ φόρουμ, από mega/ant1/start μέχρι mad & fox life (από όσα θυμάμαι).
Δεν θυμάμαι αντίστοιχα παράπονα για την σειρά 10...

Μαλλον δεν ειχες παρακολουθησει τα thread της σειρας 10, αφου υπηρχαν αρκετές περιπτώσεις retention, καθώς αυτός ήταν ένας λόγος που εφτιαξα και το antiIR image! Αλλα τι θες να πεις? ότι μια αρνητική αναφορά αρκεί να εδραιώσει κατι σαν πάγιο πρόβλημα?

Last edited:
Δεν νομίζω να καταφέρω να σε πείσω. Φαντάζομαι ούτε το γεγονός ότι στην σειρά 30 επανήλθε ο orbiter και προστέθηκε και μπάρα σου λέει κάτι...

Δεν νομίζω να καταφέρω να σε πείσω. Φαντάζομαι ούτε το γεγονός ότι στην σειρά 30 επανήλθε ο orbiter και προστέθηκε και μπάρα σου λέει κάτι...

Δεν θα με πεισεις όχι :D τις τηλεοράσεις τις ειχα και έπαιζαν η μια διπλα στην άλλη! Scrolling bar / orbiter ειχε και η 20 σειρά, τουλάχιστον απο την s σειρά που εχει φίλος,

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και χρήματα να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το χόμπυ μας.
Τις τελευταίες 2-3 βδομάδες μου έχει κάνει 5-6 επανεκκινήσεις βλέποντας δορυφορική μέσω hdmi από avr. Τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά κανένα πρόβλημα ούτε παρατήρησα πτώση τάσης στα φώτα του σπιτιού.
Επειδή πρέπει να είμαι οριακά εντός εγγύησης μήπως να το έψαχνα λίγο ή είναι τόσο ευαίσθητη στις μικροπτώσεις τάσης?
Ο Sherlock Holmes μέσα μου λέει πως οι επανεκκινήσεις εμφανίστηκαν μετά την έναρξη της digea στην περιοχή μου. Λέτε ο Sherlock να είναι σε σωστό δρόμο???

Για δοκίμασε:

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συντονισμού DVB-T -> Μήνυμα νέου καναλιού -> Όχι

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις επικοινωνίας μεταξύ συσκευών -> Όλα στο Όχι

και

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Άλλες ρυθμίσεις -> Μενού συστήματος -> Ενημέρωση συστήματος -> Αυτ. αναζήτ. ενημ. σε αναμονή -> Όχι

Ξερουμε ποσα Watt καταναλωνει η συγκεκριμενη Τηλεοραση, για να υπολογισω στο περιπου τι UPS να αγορασω?

Oι κορυφές της 50άρας είναι στα 395W (η μέση κατανάλωση πρέπει να βρίσκεται κάπου στα 200-250W)...

Α ναι παει τοσο πολυ? Επειδη σκεφτομουν να παρω ενα των 330W για να εχω την τηλεοραση και το Playstation, για προστασια απο το ρευμα για να μην μου τα καψει...

395 δλδ σε τι συνθηκες καταναλωνει? Τερμα ηχος, τερμα φωτεινοτητα, γρηγορες εναλλαγες εικονας κτλ? Μπορει να ανεβει σταθερα σε τετοια σημεια, ή μονο σαν στιγμιαιο ξεσπασμα?

Ε? Ουτε ενας τουμπανος υπολογιστης δεν ζηταει τοσα... 900αρι και καλο θα παει πανω απο 300 ευρω, τα οποια ειναι υπερβολικο ποσο για προστασια.

κοίτα..η U10 peak-αρει στα 400 watt - το ps3 στα 200 watt, άρα 600...
Φυσικα επειδή ένα ups δεν το δουλεύεις ποτέ στα όριά του και υπολογίζοντας τον αρκετά γρήγορο ρυθμό που εξασθενούν οι μπαταρίες των UPS, τότε πρέπει να ανέβεις ένα σκαλί και πας στα 900.

Δεν χρειάζονται 300 όχι, εγώ έχω βάλει ένα BackUps pro της APC και είναι just... (http://www.skroutz.gr/s/294932/APC-Power-Saving-Back-UPS-Pro-900-230V.html)

Ε ναι ρε συ, 900αρια σε τετοιες τιμες δεν παιζουν... Εδω πριν ποσα χρονια (5-6) ειχα παρει ενα 850W απο Mustek (Τριτη εταιρια) και το χα παρει 232 Ευρω. Σκεψου να παρεις καμμια MGE/APC σε τοσα Watt, πικρα. Αν Οντως χρειαζομαι τοσα πολλα, δινω το Mustek σε τηλεοραση/PS3 και βαζω το 330/540αρι στον υπολογιστη μου, που ειναι χαμηλης καταναλωσης και δεν τραβαει πολυ ρευμα.

Μια ακομα λυση ειναι να παρω το 330 και να εχω το PS3 στο Battery Και την τηλεοραση στο Surge. Ουτως ωστε ας κλεινει η τηλεοραση οταν πεφτει το ρευμα αρκει να μην καιγεται, και το PS3 να μενει ανοικτο αν θελω να σωσω τιποτα, ή εστω να το κλεινω χειροκινητα, για να μην διακοπτεται τοσο αποτομα η λειτουργια του. Και αυτο δεν ειναι μια λυση?

Η συγκεκριμενη τηλεοραση που δουλευει στα 100Hz μπορει να συνδυαστει με 3D Vision για 3D probολες, ή δουλευει αυστηρα με 120Hz η συγκεκριμενη τεχνολογια?

Όχι, δεν μπορεί, γιατί στην είσοδό της δεν δέχεται σήματα πάνω από 60Hz...

Ε τοτε το 100Hz που κολλαει? Πως το εκμεταλλευται? Αναρωτιεμαι μηπως θα μπορουσε να γινει καποια πατεντα.

Επειδη το HDMI ειναι 1.3 και οχι 1.4 το λες οτι δεν υποστηριζει, και χαλαει η δουλεια? Αν ηταν 1.4 θα μπορουσε να το παρει?

Last edited by a moderator:
Γίνεται εσωτερικά μετατροπή των σημάτων 50Hz στα 100Hz (με απλό διπλασιασμό όταν έχεις το IFC κλειστό και με interpolated frames όταν έχεις το IFC ανοιχτό), ώστε να μειώνεται το flickering...

H έκδοση HDMI δεν παίζει κανέναν ρόλο, ο επεξεργαστής εικόνας είναι ρυθμισμένος ώστε να μη δέχεται σήματα άνω των 60Hz...

Last edited: