Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Σημερα το βραδακι συμπληρωνω 150 ωρες στρωσιματος...
Αυτα που λενε οι φιλοι για "θολη" εικονα και προβληματα στην κινηση , σε SD δορυφορικο, τα ειχα επισημανει και εγω... σε HD οχι .
Θα ανεβασω ρυθμισεις σημερα η αυριο το πολυ και πλεον θα σας πω οριστικα συμπερασματα ...
Αναμονη και για φωτο οπως υποσχεθηκα...
-bye-

Φίλε Iσοκράτη προσωπικά τις περιμένω με αγωνία...

Αν μπορέσεις να πάρεις και σαφή θέση μεταξύ της Β650 και U10 θα με υποχρέωνες!

:popcorn:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε , εσκεμμενα δεν παιρνω θεση ακομα , μιας και θελω να δωσω τον χρονο στην τηλεοραση να στρωσει , αλλα και στα ματια μου να αξιολογησουν σωστα την διαφορετικοτητα μιας πλασμα ...
Τα περι μακιγιαρισματος εναντι φυσικης ομορφιας κλπ , προσωπικα τα ακουω λιγο βερεσε επι της ουσιας ...
Και μια φερραρι πανεμορφη ειναι , αλλα την βαφουν με περλα για να την αγορασεις ...
:grinning-smiley-043

τι διαφορα εχει με την G10?

Η G10 έχει τα εξής παραπάνω:

- Ένα επιπλέον drive-mode που της δίνει λίγο υψηλότερη φωτεινότητα
- Ένα επιπλέον HDMI
- Υποδοχή VGA
- Διπλή αντι-αντανακλαστική επίστρωση στο πάνελ
- Λίγο πιο αποδοτικό IFC
- Περιστρεφόμενη βάση
- Διαφορετικό design
- Ελαφρώς διαφορετικό τηλεκοντρόλ
- Αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού

ΠΑΙΔΕΣ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ U10 KAI X10,ΣΤΙΣ 50".
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

H X10 έχει μονή αντι-αντανακλαστική επίστρωση, μία HDMI επιπλέον, VGA, το design της S10 και αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού.

Όμως, σε σχέση με την U10, έχει μικρότερη αντίθεση (χειρότερο μαύρο), μικρότερη ανάλυση, χειρότερο επεξεργαστή εικόνας, δεν έχει δέκτη mpeg4 και δεν παίζει αρχεία AVCHD από κάρτα SD...

Σημερα αλλαξα δορυφορικο δεκτη , πηγα πισω τον Venex 3329 γιατι αργουσε να ανταποκριθει στο τηλεκοντρολ και πηρα το θεωρητικα χειροτερο μοντελο 5119 (χωρις HDMI και USB) , το αποτελεσμα ειναι οτι με συνδεση scart δειχει σε ορισμενα καναλια πχ. ΑΝΤ1 καλυτερα απο οτι ο 3329 με HDMI , αλλα καναλια που εδειχναν καλα πχ. Αλτερ δεν βλεπω διαφορα...

Το γραφω αυτο για τα προβληματα που εχει ο Ισοκρατης στην κινηση , πιθανολογω οτι ο δεκτης του ειναι αυτος που δημιουργει το προβλημα και θα του συνιστουσα να τον συνδεσει και μεσω scart για να δει αν υπαρχει διαφορα...-bye-

Το γραφω αυτο για τα προβληματα που εχει ο Ισοκρατης στην κινηση , πιθανολογω οτι ο δεκτης του ειναι αυτος που δημιουργει το προβλημα και θα του συνιστουσα να τον συνδεσει και μεσω scart για να δει αν υπαρχει διαφορα...-bye-

Το θεμα ειναι οτι με σκαρτ , τι νοημα εχει ο HD δεκτης ....
Ευχαριστω παντως για το τιπ , θα το τσεκαρω
-bye-

Blue ray player της Sony 550. Ταινία πουχρησιμοποιω είναι το dark knight και ειδικά οι πρώτες σκηνές που δείχνουν τη νέα Υόρκη από ψηλά και δίνουν bandwith κάπου στα 40 mbit. Η εικόνα είναι θολή και καθώς κινείται η κάμερα γινεται χειρότερη. Με το ίδιο καλώδιο βάζω πάνω την px70 και γινονται όλα κρυσταλο και βλέπεις μέχρι και το χαλικι στις ταράτσες των κτιρίων αν πας κοντά.

H σύνδεση είναι ψηφιακή, με καλώδιο HDMI;
(Φαντάζομαι ναι, αλλά ας το επιβεβαιώσουμε...)
Μήπως είναι δυνατόν να μας ανεβάσεις 1-2 φωτογραφίες;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

me, too...

H σύνδεση είναι ψηφιακή, με καλώδιο HDMI;
(Φαντάζομαι ναι, αλλά ας το επιβεβαιώσουμε...)
Μήπως είναι δυνατόν να μας ανεβάσεις 1-2 φωτογραφίες;

Ναι ψηφιακή σύνδεση. Είχα σκοπό να ανεβάσω φωτογραφίες με τις δύο τηλεοράσεις να δείχνουν ακριβώς τα ίδια αλλα στολίστηκε το σπίτι και θα έχω κλάματα αν το κάνω. Θα προσπαθήσω αύριο το μεσημέρι να το οργανώσω, αν και μέσα από συμπιεσμένες φωτογραφίες είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβει κανείς τις λεπτομέριες.

Καλησπέρα, και απο εμενα μετα απο πολυ κόπο και χρόνο έγινα κάτοχος μόλις σήμερα της U10. Η τηλεοραση παιζει ήδη 5 ώρες αρα δεν εχω πλήρη εικόνα και εντυπώσεις, συν άλλωστε είναι η πρώτη μου μη-CRT τηλεόραση και δεν είμαι και ιδιαίτερα εξικοιωμενος με την εικόνα των Plasma.
Mια ερώτηση οι ώρες που είναι σε λειτουργεια τις γράφει κάπου?

Ανεβάζω ότι τράβηξα με την u10 παίζοντας blue ray. Ορισμένες είναι με flash και άλλες όχι. Η γωνία αλλάζει σε άλλες μήπως και φανεί η θολο´ρα που περιγράφω. Αν βρώ ευκαιρία θα βάλω και την px70 δίπλα της μέσα σε αυτές τις μέρες.

Attachments

• DSC00900.jpg
    DSC00900.jpg
    61.7 KB · Views: 186
  • DSC00901.jpg
    DSC00901.jpg
    56.1 KB · Views: 153
  • DSC00902.jpg
    DSC00902.jpg
    54.1 KB · Views: 159
  • DSC00903.jpg
    DSC00903.jpg
    31.4 KB · Views: 156
  • DSC00904.jpg
    DSC00904.jpg
    49.6 KB · Views: 146
  • DSC00905.jpg
    DSC00905.jpg
    65.1 KB · Views: 146
  • DSC00907.jpg
    DSC00907.jpg
    66.1 KB · Views: 131
  • DSC00908.jpg
    DSC00908.jpg
    50.6 KB · Views: 157
  • DSC00909.jpg
    DSC00909.jpg
    64.5 KB · Views: 154
Ή κάτι δεν κάνεις σωστά ή είναι ελατωματική.
Κάποια παιδιά έχουν βάλει και αυτά φωτογραφίες που δεν έχουν καμία σχέση με αυτή τη θολούρα όπως λές.

Aν είναι στρωμένη και όλα εντάξει κάλεσε τεχνικό για αλλαγή (εγώ αυτό θα έκανα).

edit. H τελευταία φωτογραφία είναι πολύ κουνημένη φαίνεται από την διπλή αντανάκλαση φωτός στο κάτω μέρος, δε μετράει.

Last edited:
Καλησπέρα, και απο εμενα μετα απο πολυ κόπο και χρόνο έγινα κάτοχος μόλις σήμερα της U10. Η τηλεοραση παιζει ήδη 5 ώρες αρα δεν εχω πλήρη εικόνα και εντυπώσεις, συν άλλωστε είναι η πρώτη μου μη-CRT τηλεόραση και δεν είμαι και ιδιαίτερα εξικοιωμενος με την εικόνα των Plasma.
Mια ερώτηση οι ώρες που είναι σε λειτουργεια τις γράφει κάπου?

Kαλοθέατη φίλε yiannisf2 -bye-,

για να δεις τις ώρες λειτουργίας, θα πρέπει να μπεις στο service menu της συσκευής, υπ' ευθύνη σου. Λεπτομερείς οδηγίες, θα βρεις στο 3ο post αυτού του νήματος.

Μετά απο πείραγμα των ρυθμίσεων θα αλλάξω το status μου απο απογοητευμένος σε επιφυλακτικός...

Ανεβάζω ότι τράβηξα με την u10 παίζοντας blue ray. Ορισμένες είναι με flash και άλλες όχι. Η γωνία αλλάζει σε άλλες μήπως και φανεί η θολο´ρα που περιγράφω. Αν βρώ ευκαιρία θα βάλω και την px70 δίπλα της μέσα σε αυτές τις μέρες.

χμμμ...αν και από τις φωτογραφίες δεν μπορεί ακνείς να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη, κάτι δείχνει να μην πηγαίνει καλά.

Καλού κακού προτείνω να ενημερωθεί το service...

Η U10 που χάζευα χτες στο public ληταν κρύσταλο...(με blu ray).

ΚΥΡΙΕ JL!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΓΛΙΤΩΣΕΣ 950Ε, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΑΚΓΩΝΑ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ .....ΒΑΛΕ.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ, 50U10 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 20-1-2010?ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ,Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ?
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Φίλε kover,

αν και συμπιεσμένες οι φωτογραφίες, το πρόβλημα είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Πριν καλέσεις το σέρβις, προσπάθησε να βρεις τι μπορεί να φταίει. Π.χ.

1. Το καλώδιο HDMI
2. Η θύρα HDMI της TV
3. Το player
4. Κάποιο mode στο player
5. Το δισκάκι
6. Τα Hz της TV
7. Κάποιο mode στην TV

Αν αποκλείσεις τα παραπάνω, τότε μπορούμε να μιλάμε σε πιο πρακτική βάση.

Γιάννη έχει βάλει με το ίδιο set up άλλη panasonic και παίζει μια χαρά.
Κάτι στην τηλεόραση δεν γίνεται σωστά.
Άρα Καλώδιο-Νο, Player-Νο, Δισκάκι-Νο.