Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Μόλις παρήγγειλα την 50άρα από Πλαίσιο : 899 σε 12 άτοκες .:2thumb22sup:

Ελπίζω να παραλάβω μέσα στην επόμενη εβδομάδα , μιας και το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο Πλάισιο

Η περιπλάνηση για αναζήτηση τηλεόρασης ξεκίνησε πριν 2 μήνες. Αρχικά σκεφτόμουν την 42S10 , έπειτα κηνυγούσα κάποιο προσφορά για την Samsung 46b650 τώρα , νομίζω αίσίως , επέλεξα την 50U10 !

Μόλις παραλάβω θα ποστάρω εντυπώσεις! :operator:

Μεγεια...-bye-

Χθες εβλεπα το Batman-Dark Night σε BR και η τηλεοραση ειχε φανταστικη εικονα...ειδικα σε δυσκολες σκηνες με πολυ κινηση που οι περισσοτερες τηλεορασεις (ειδικα LCD) τα βρισκουν "σκουρα" εδινε ρεστα...:grinning-smiley-043

παιζει να ειναι και θεμα υλικου (μαλλον ειναι)

αλλα σε καποια divx βλεπω εμφανως σπασιματα στην κινηση η και μερικες φορες σε divx παλι οταν παναρει αρκετα η καμερα

ολοι οι υπολοιποι ειστε ευχαριστημενοι με την κινηση?

οχι σε ολα ομως οποτε μαλλον ειναι θεμα ρυθμισεων του εκαστοτε rip

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Εγω βλεπω BR και γνησια DVD αν δεν βρισκω την ταινια που θελω σε BR...

Οσες φορες ειχα βαλει παλιοτερα DivX στην Sony που εχω δεν βλεποταν η εικονα οποτε δεν δοκιμαζω καν ξανα...

Σίγουρα είναι και θέμα υλικού. Τώρα αν πας να βγάλεις συμπεράσματα για τη κίνηση μιας 42άρας πλάσμα από αρχεία divx νομίζω θα βγάλεις πολύ λάθος συμπεράσματα. Δώστης blue ray και γίνεται θυρίο.

Η κίνηση σε blue ray είναι τέλεια, στα μάτια μου τουλάχιστον, όπως ήταν πάντα στις πλάσμα. Εκεί που ακόμα δεν έχω βρει καλές ρυθμίσεις είναι στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο τένις και ακόμα ανεβοκατεβάζω τα settings για να βρω κάτι που να μου αρέσει.

Yperion και εγώ το dark knight χρησιμοποιώ για συγκρίσεις. Εκτός του ότι είναι καταπληκτική ως ταινία (αρέσει ακόμα και στη γυναίκα και δε βαριέται να τη βλέπει), έχει φοβερές σκηνές που πραγματικά, φαίνεται να, "τεντώνουν" τη τηλεόραση. Παρόλα αυτά δε μασάει μία η tv.

ps. Να δείτε που στο τέλος από τα βρισίδια που έριξα στη τηλεόραση θα γίνω ο νούμερο ένα υποστηριχτής της.

εχω δει τι ψαρια πιανει σε br και dvd και πιανει πολλα παραπανω απο οσα θα επρεπε με βαση την τιμη της

Και εγω στο ποδοσφαιρο εχω προβλημα ...προχθες οσο και αν πειραζα τις ρυθμισεις ο Παναθηναικος γκολ στον Πιερικο δεν εβαζε με τιποτα...:rifle:

Και εγω στο ποδοσφαιρο εχω προβλημα ...προχθες οσο και αν πειραζα τις ρυθμισεις ο Παναθηναικος γκολ στον Πιερικο δεν εβαζε με τιποτα...:rifle:
Άλλαξε ομάδα και θα δεις πόσο καθαρό είναι το κόκκινο της τηλεόρασης σε σχέση με το πράσινο. Πέρα από τη πλάκα επειδή έχω εγκαταλείψει τα ελληνικά, λόγω sky, παλεύω 10 μέρες τώρα να δω σωστά μπάλα και δε μπορώ. Μία τα χρώματα χαλάνε, μία είναι λίγο σκοτεινά τα γήπεδα, μία η κίνηση κουράζει. Γενικότερα έχω ναυαγήσει λίγο στις ρυθμίσεις για μπάλα και έρχεται και champions league σύντομα και αν ο γαύρος πάει μέχρι τελικό, αξίζει να βλέπω τα ματσάκια σωστά.

Δυστυχώς αυτό φοβάμαι και εγώ διότι πήγα να το συνδέσω με τα αλλα καλωδια και στις 3 τηλεορασεις που εχω στο σπιτι ( 1 sony 29ara crt kai mia 14ara lcd-tft) και δεν το αναγνώριζε.(εννοω συνδεση με rgb k ta component αν τα λέω σωστα)

Ελπιζω να ειναι βεβαια μονο το καλωδιο

Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο On/off που έχει στο πάνελ μπροστά για κάποια δευτερόλεπτα, μέχρι να ακούσεις δύο μπιπ όταν αλλάζεις πηγή και έξοδο . Κάνει ένα μικρό reset στις εξόδους έτσι

Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία , θα συμφωνήσω ότι η πηγή της εικόνα/ήχου παίζει προταρχικό ρόλο.

Έχω μια ενα 23άρι Monitor LG (Full HD ,2 ms , 80.000:1 , HDMI input) που αποκαλύπτει κάθε ψεγάδι του αρχείου που παίζει , εδικά σε divx χαμηλό bitrate η εικόνα είναι αποακαρδιώτική. Όταν παίζει όμως 1080p και ιδιαίτερα κάποια animation τανία (π.χ Shrek) δίνει ρέστα...

Παρεπιπτόντως , μου κάνει εντύπωση που δε μιλάμε συχνά για ρυθμίσεις της συσκευής αναπαραγωγής. π.χ σε ενα Blue-Ray Player τα αφήνουμε όλα στα default και ασχολούμαστε μόνο με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για θέματα contast , luminance κτλ. ? Ειδικά για αναπαραγωγή από PC , οι ρυθμίσεις είναι απεριόριστες . Ενδεικτικά αναφέρω ότι πλέον υπάρχει επιλογή και για frame creation από το BS player !

Ξέφυγα λίγο από το θέμα , sorry :FSGSFGS4:

Μόλις παρήγγειλα την 50άρα από Πλαίσιο : 899 σε 12 άτοκες .:2thumb22sup:

Ελπίζω να παραλάβω μέσα στην επόμενη εβδομάδα , μιας και το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο Πλάισιο

Η περιπλάνηση για αναζήτηση τηλεόρασης ξεκίνησε πριν 2 μήνες. Αρχικά σκεφτόμουν την 42S10 , έπειτα κηνυγούσα κάποιο προσφορά για την Samsung 46b650 τώρα , νομίζω αίσίως , επέλεξα την 50U10 !

Μόλις παραλάβω θα ποστάρω εντυπώσεις! :operator:

Πολλοί νέοι ιδιοκτήτες 50άρας ανέφεραν ότι την αγόρασαν 800 (από Πλαίσιο ή και από Saturn) τον περασμένο και προπερασμένο μήνα.
Τώρα με τις εκπτώσεις την ακρίβηναν ?:FSGSFGS4:

Δε νομίζω η 50άρα έχει πέσει ποτέ στα 800 ...
899 και 24 άτοκες είναι η καλύτερη καταγεγραμένη προσφορά στο Forum.:operator:

Λοιπόν, χθες εγκατέστησα την 42u10 στο σαλόνι μου. Πρώτες εντυπώσεις: άριστη συσκευασία, ποιοτική κατασκευή, πολύ εύχρηστο μενού, μέτριας ποιότητας τηλεχειριστήριο με καλή όμως απόκριση της τηλεόρασης στις εντολές. Μου φάνηκε περίεργο που δε βρήκα έντυπο οδηγιών στα Ελληνικά. Τέλος πάντων, επέλεξα ως χώρα την Ισπανία και το πρωί "είδα" κανονικά digea.
Επέλεξα cinema mode, auto aspect και χαμηλό contrast, για στρώσιμο κατά τα γνωστά. Όντας καινούριος στο χώρο, η εικόνα μου φάνηκε ανώτερη των προσδοκιών μου, ξεκούραστη και ευκρινής, ενώ και η γυναίκα μου ακόμα ενθουσιάστηκε. Περισσότερες εντυπώσεις σύντομα, όσο η σχέση μας θα "ωριμάζει"...
Σίγουρα όμως η πιο value for money αγορά που έχω κάνει ποτέ.:aktion033:

P.S. Γιατί το ρολόι του φόρουμ είναι χρονισμένο 1 ώρα μπροστά?

Η 50U10 παρελήφθη, ώρα 16.00. Άντε να σχολάσουμε, να γυρίσουμε σπίτι, να αρχίσει το στήσιμο! :p :p :p