Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδια επαιζα ps 3 ενα παιχνιδι καποιες ωρες (dragon age), γυρω στις 4 ωρες συνεχομενες, οχι καθε μερα, και εχει μεινει το minimap στην πανω αριστερα γωνια αλλα φαινεται ΜΟΝΟ το περιγραμμα και ΜΟΝΟ οταν η οθονη ειναι μαυρη οπως πχ σε κενο input hdmi.
ειναι ανυσηχητικο?
καθως δεν εχει φυγει με θεαση TV περιπου 4 ωρες σπαστές.
αυτό ειναι το image retention?

Μπήκα στο service menu για να δω αν η τηλεόραση ήταν "απείραχτη", έκανα όλες τις κινήσεις, πήγα στο spv tools, αλλά αν και κρατούσα πατημένο το mute στο PTCT:00.00.00.00.00, δεν μου έβγαζε τπτ.....
Πρέπει στο δεξια του κουτακι να κρατησεις πατημενο το mute ;)

Ρε παιδια επαιζα ps 3 ενα παιχνιδι καποιες ωρες (dragon age), γυρω στις 4 ωρες συνεχομενες, οχι καθε μερα, και εχει μεινει το minimap στην πανω αριστερα γωνια αλλα φαινεται ΜΟΝΟ το περιγραμμα και ΜΟΝΟ οταν η οθονη ειναι μαυρη οπως πχ σε κενο input hdmi.
ειναι ανυσηχητικο?
καθως δεν εχει φυγει με θεαση TV περιπου 4 ωρες σπαστές.
αυτό ειναι το image retention?

Image retention ειναι , για να το ξεφορτωθεις διαβασε εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54775

Καλο ειναι καθε 1-2 ωρες παιχνιδιου να κανεις κενο τουλαχιστον μισαωρο με τηλεοπτικο σημα (η DVD που να καλυπτει ολη την οθονη)...αλλιως βαλε κανα zoom ωστε να βγαλεις τον χαρτη εξω απο την οθονη...

Image retention ειναι , για να το ξεφορτωθεις διαβασε εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54775

Καλο ειναι καθε 1-2 ωρες παιχνιδιου να κανεις κενο τουλαχιστον μισαωρο με τηλεοπτικο σημα (η DVD που να καλυπτει ολη την οθονη)...αλλιως βαλε κανα zoom ωστε να βγαλεις τον χαρτη εξω απο την οθονη...
thx!!
ειναι γενικα ανηχυχητικο το image retention η κατι συνηθυσμενο?

Το image retention ειναι μια προειδοποιηση οτι η τηλεοραση δεν χρησιμοποιειται σωστα , αν συνεχιστει για πολλες ωρες η χρηση αυτη μπορει να οδηγησει σε burn in , οι λυσεις ειναι αυτες που σου αναφερω με πιο απλη να κανεις zoom και να πεταξεις εξω τον χαρτη...-bye-

και όμως κάποιοι ανέφεραν τιμή αγοράς 800 (με "παζάρι").

800 την πηρα εγω σε 3 ατοκες απο Κωτσο , αλλα σε περιοδο προσφορας οπου ειχε -20% σε συγκεκριμενο καταστημα ...
Τις 3 δοσεις τις πηρα με παζαρι , εναντι του μετρητοις που ηθελαν , μιας και η καρτα μου , μου επιστρεφει καποιο ποσο , οποτε εβγαλα και τα μεταφορικα
χεχεχεχε
-bye-

800 μετρητα την πηρε και ο πατερας μου απο "Κ" λογω των γνωριμιων μου....

κριμα που δεν βγαινει σε 60αρα....

Και τα multirama στα 899. Κατά πάσα πιθανότητα την παραγγέλνω απόψε και ο θεός να με φυλάξει από το έτερον ήμισυ που όταν δει το μέγεθός της θα πάθει εγκεφαλικό...

Ένας γείτονας, ο οποίος έχει μια plasma 4ετίας, μάρκας "koukouroukou", μου είπε ότι κακώς προχώρησα στην αγορά plasma, γιατί, λέει, ζεσταίνονται εύκολα, χαλάνε στο 6μηνο, και τα ανταλλακτικά είναι ακριβά...ότι ακριβώς έπαθε αυτός....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

One again your favorite TV manufacturers remain the same… and once again satisfaction scores with televisions are on the rise. Must be you really, really like that new HDTV.

On top of the list are Pioneer, Panasonic, and Samsung, all with significantly better than average scores, but Pioneer's is a full half point higher than the rest at 9.4 out of 10. This is entirely because of the overall satisfaction people have with Pioneer's plasma sets (which earn a SBA 9.5 all by themselves, and the same for Pioneer's overall image quality and reliability). There's no question that the company has earned a Readers' Choice. But get 'em while you can! Pioneer exited the plasma market earlier this year, and the Kuro line is ending.

Samsung, while slightly below Panasonic's overall score, earns the second RC in this category because it's tops in the market-dominating subcategory of LCD TVs. Samsung LCD's have a SBA 8.9 score. Only Sony LCDs come close, with an 8.8.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2352856,00.asp

Ειναι ερευνα αξιοπιστιας και ικανοποιησης καταναλωτων...η Panasonic βγηκε δευτερη στις πλασμα μετα την Pioneer και τριτη συνολικα λογω του οτι βγηκε πρωτη η Samsung στις LCD...

Παιδες το dvd με τον θορυβο και την cool μουσικουλα δουλεψε!!!! εδιωξε το image retention σε 3 ωρες ενω τοσες μερες με regular viewing δεν ειχε τοσο μεγαλη προοδο η αποσβεση του! κορυφαιο! ευχαριστω!

πρίν λίγο την έσβησα μετά απο 14 ώρες λειτουργίας (τις τελευταίες 4 με το dvd στρωσίματος).
Δέν είχε ούτε το 1/3 της θερμοκρασίας της LCD !!! Ακούμπησα την μύτη μου πάνω στις γρίλιες εξαερισμού και με το ζόρι κατάλαβα ένα ελάχιστο ποσό θερμότητας!
Άιντε να χτυπήσουμε και το ΝΜΤ και να αρχίσουμε τα HD!!!! :Banane0:

πρίν λίγο την έσβησα μετά απο 14 ώρες λειτουργίας (τις τελευταίες 4 με το dvd στρωσίματος).
Δέν είχε ούτε το 1/3 της θερμοκρασίας της LCD !!! Ακούμπησα την μύτη μου πάνω στις γρίλιες εξαερισμού και με το ζόρι κατάλαβα ένα ελάχιστο ποσό θερμότητας!
Άιντε να χτυπήσουμε και το ΝΜΤ και να αρχίσουμε τα HD!!!! :Banane0:
Μυτόθερμόμετρο! :grinning-smiley-043

(1) Προς DEMISDENTON: Πως κατέβασες και έκαψες το DVD? Eγώ πατώντας στο συγκεκριμένο λίνκ κατεβάζει ένα αρχείο " attachment.php"

(2) Η TV έχει γράψει 165 ώρες σε συνθήκες στρωσίματος + το DVD στρωσίματος.
Νομίζετε ότι χρειάζεται και άλλο στρώσιμο? Από πρόβλημα πάντως κανένα.-
Οι ρυθμίσεις που βρήκα ότι με ικανοποιούν οπτικά είναι:
Αντίθεση: 43
Φωτεινότητα : 7
Χρώμα : 35
Οξύτητα : 7
Ισορροπία χρώματος : Kανονική
Διαχείρηση χρώματος : NAI
P-NR : Μεσαίο
3D-COMB : ΝΑΙ
Τι γνώμη έχετε γι' αυτές τις ρυθμίσεις? Από την άποψη αν είναι πρόωρο ακόμα να τις διατηρήσω πλέον σαν default.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Eγω εχω αυτες...

Αντίθεση: 40
Φωτεινότητα : 0
Χρώμα : 34
Οξύτητα : 5
Ισορροπία χρώματος : Kανονική
Διαχείρηση χρώματος : ΟΧΙ
P-NR : ΟΧΙ
3D-COMB : ΝΑΙ

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

(1) Προς DEMISDENTON: Πως κατέβασες και έκαψες το DVD? Eγώ πατώντας στο συγκεκριμένο λίνκ κατεβάζει ένα αρχείο " attachment.php"

Στην επιλογή για "αποθήκευση" ή "άνοιγμα με", βάζεις "άνοιγμα με" τον torrent client που χρησιμοποιείς...