Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Aπο ερευνα του Αμερικανικου υπουργειου Ενεργειας...

Most manufacturers of high-power white LEDs estimate a lifetime of around 30,000 hours to the 70% lumen maintenance level, assuming operation at 350 milliamps (mA) constant current and maintaining junction temperature at no higher than 90°C. However, LED durability continues to improve, allowing for higher drive currents and higher operating temperatures. Specific manufacturer data should be consulted because some LEDs available today are rated for 50,000 hours at 1000 mA with junction temperature up to 120°C.

http://apps1.eere.energy.gov/buildings/publications/pdfs/ssl/lifetime_white_leds_aug16_r1.pdf

Ακριβως το ιδιο νουμερο που δινει η LG δηλαδη στα specifications...

Life Span (hr): 30000

http://www.lge.com/uk/tv-audio-video/televisions/LG-led-tv-47SL9000.jsp

Για τις LCD...

SAMSUNG's LCD TVs have an expected life span of 60000 operational hours.

http://www.samsung.com/me/support/faqs/

Για τις πλασμα...

The Panasonic VIERA TX-P42V10 is part of the VIERA V10 Series line-up. ... panel generations and has a lifetime of up to 100000 hours. ...

http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/error404_GB/index.html

Βεβαια και 30,000 ωρες δεν ειναι και λιγες , μιλαμε για μια δεκαετια περιπου με χρηση 6-8 ωρες την ημερα...

Και η Samsung η 30 η 40 χιλιαδες ωρες δινει για τις LED , μολις βρω την αντιστοιχη παραπομπη θα σε ενημερωσω...

To τι πιστευει ο καθενας ειναι σχετικο , αλλοι πιστευουν στους εξωγηινους , αλλοι βλεπουν οραματα κτλ. Το θεμα ειναι τι λενε οι κατασκευαστες...

Τους οποίους πιστεύουμε με κλειστά μάτια, σωστά; Τι αντίθεση είπαμε δίνει για την U10 η πανασόνικ; :flipout:
Το να υποστηρίζει κάποιος ότι η λάμπα πίσω από μια LCD έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα LED, είναι αστείο ακόμα και αν είναι κατασκευαστής!
Το να το τοποθετεί κανείς τις πλάσμα στην κορυφή αξιοπιστίας είναι επίσης αστείο, με δεδομένα τις υψηλές τάσεις που χρειάζονται να οδηγήσουν το πάνελ, και τις συχνότητες που πρέπει να διακόπτονται. Και το πόσο μειώνεται η αξιοπιστία των ηλεκτρονικών όσο αυξάνονται οι συχνότητες και οι τάσεις λειτουργίας δεν είναι κοινό μυστικό...

Τι ρυθμισεις εχεις?

εβαλα τις στανταρ που δινει στην επιλογη game ...
αναγκαστηκα φυσικα να τις ανεβασω για να βλεπω και ας ειχα ολα τα φωτα σβηστα ...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Αν PS3 > RGB Limited

Mode: Κανονική
Αντίθεση: 39
Φωτεινότητα: -1
Χρώμα: 32
Οξύτητα: 6
Ισορροπία: Κανονική
Διαχείριση Χρώματος: ΟΧΙ
PNR: ΟΧΙ
ECO: ΟΧΙ

Aspect: 16:9
Μέγεθος Σάρωσης: ΟΧΙ

Κάνε μια δοκιμή με αυτές....

Ευχαριστω czoun !
Ναι καπου εκει στο 40 αρχιζει να βλεπεται το πραγμα αλλα ηθελα να αποφυγω αντιθεση μεγαλυτερη του 30 για την αρχη τουλαχιστον ...
Στο 45-50 με βλεπω μετα το στρωσιμο ...αν την εχω ακομα
-bye-

Aπο ερευνα του Αμερικανικου υπουργειου Ενεργειας...

Most manufacturers of high-power white LEDs estimate a lifetime of around 30,000 hours to the 70% lumen maintenance level, assuming operation at 350 milliamps (mA) constant current and maintaining junction temperature at no higher than 90°C. However, LED durability continues to improve, allowing for higher drive currents and higher operating temperatures. Specific manufacturer data should be consulted because some LEDs available today are rated for 50,000 hours at 1000 mA with junction temperature up to 120°C.

Γιάννη, άλλο τα high power LED (τα οποία έχουν σαφώς μικρότερη διάρκεια ζωής λόγω της αλλοίωσης που υφίστανται λόγω θερμοκρασιών) που απευθύνονται στον φωτισμό χώρων, και άλλο τα LED που χρησιμοποιούνται στις ηλεκτρονικές συσκευές και τις τηλεοράσεις.
Αν η 9704 είχε 1500 high power led, δεν θα ήταν τηλεόραση αλλά ο βασικός προβολέας στο ολυμπιακό στάδιο... -bye-

Συγνωμη η LG δινει στις LED ονομαστικη λειτουργια 30,000 ωρες και η ιδια εταιρεια στις πλασμα της δινει 100,000 ωρες , αν τωρα εσυ εχεις PHD στα ηλεκτρονικα και γνωριζεις οτι εχουν αδικο μπορεις να τους στειλεις email να διορθωσουν τα στοιχεια τους...

Επισης χωρις να το ψαξεις λες οτι δεν ειναι high powered LED...

Αν εχεις εσυ καποια αλλα στοιχεια που να αποδικνυουν οτι δεν ειναι ετσι μπορεις να μας τα αναφερεις...συζητηση κανουμε και υποτειθεται οτι λαμβανουμε υποψην καποια στοιχεια , ουτε τους προφητες ουτε τους μαγους παριστανουμε...η μηπως κανω λαθος?

Το να το τοποθετεί κανείς τις πλάσμα στην κορυφή αξιοπιστίας είναι επίσης αστείο, με δεδομένα τις υψηλές τάσεις που χρειάζονται να οδηγήσουν το πάνελ, και τις συχνότητες που πρέπει να διακόπτονται. Και το πόσο μειώνεται η αξιοπιστία των ηλεκτρονικών όσο αυξάνονται οι συχνότητες και οι τάσεις λειτουργίας δεν είναι κοινό μυστικό...

Αυτο που λες ειναι παραδοξο οταν ειναι ετοιμος να αγορασεις μια τηλεοραση με χιλαδες LED τα οποια θα αναβοσβηνουν συνεχως για ολη την διαρκεια ζωης της τηλεορασης , για να μην βαλω και το ambilight στην εξισωση γιατι πλεον μιλαμε για σιγουρα προβληματικη αξιοπιστια...

Γιώργο μέχρι να βάλεις πλάσμα στο σπίτι σου δεν θα μας καταλάβεις.... και μιλάω γενικά για όλα τα θέματα που ανακύπτουν στις συζητήσεις επί τηλεοράσεων.

Αν έχετε την καλοσύνη, μπορείτε να υποδείξετε στους «νεόφερτους» χρήστες ικανοποιητικές ρυθμίσεις για 1. αναλογικά κανάλια, 2. DVD/ BR και 3. Playstation;

Ευχαριστώ!!!

Σε συζήτηση που είχα με τον Μανώλη Καστρουνή,ο οποίος θεωρείται και είναι,ένας από τους TOP Ευρωπαίους,ISF calibrators εικόνας,απέσπασα το παρακάτω TIP για μια τίμια παρακολούθηση!

1. TV : Προεπιλογές εικόνας=κανονική , ισορροπία=κανονική

2. MOVIES :Προεπιλογές εικόνας=κανονική , ισορροπία=θερμό

Για πιο ψαγμένες ρυθμίσεις που θα φέρουν αποδεδειγμένα την τηλεόραση στο maximum της απόδοσής της,αναλαμβάνει δράση ο ίδιος,όπως και οι άλλοι συνάδελφοι του στο χώρο...-bye-

Σε συζήτηση που είχα με τον Μανώλη Καστρουνή,ο οποίος θεωρείται και είναι,ένας από τους TOP Ευρωπαίους,ISF calibrators εικόνας,απέσπασα το παρακάτω TIP για μια τίμια παρακολούθηση!

1. TV : Προεπιλογές εικόνας=κανονική , ισορροπία=κανονική

2. MOVIES :Προεπιλογές εικόνας=κανονική , ισορροπία=θερμό

Για πιο ψαγμένες ρυθμίσεις που θα φέρουν αποδεδειγμένα την τηλεόραση στο maximum της απόδοσής της,αναλαμβάνει δράση ο ίδιος,όπως και οι άλλοι συνάδελφοι του στο χώρο...-bye-

Τον ευχαριστω θερμα πες του που επιβεβαιωνει αυτο που βλεπουν τα ματια μου....
Αναρωτιεμαι αν με το calibration θα μειωθει το ενοχλητικο pwm noise και θα βελτιωθει η μετρια κινηση στο τηλεοπτικο...χορταινεις juddering
To ελαφρα ανεπαρκες λευκο , δεν περιμενω να μπορει να το σωσει...
:grinning-smiley-043

Last edited:
Αναρωτιεμαι αν με το calibration θα μειωθει το ενοχλητικο pwm noise και θα βελτιωθει η μετρια κινηση στο τηλεοπτικο...χορταινεις juddering

Τι ακριβώς είναι το PWM noise και πως το αντιλαμβάνεται κάποιος;

Juddering??? ένα - ένα τα λέτε...

Εισαι σιγουρος για το Judder? Ακομη και σε συγκεκριμενα DVD που εβλεπα judder στην w4000 στην U10 δεν βλεπω τιποτα...

Για αναλογικα καναλια μιλαμε?

Από ότι έχω δει ο ίδιος,αλλά και ακούσει από άλλους,ίσως και να μπορεί!
Δεν τον αποκαλούν άδικα "ο μάγος της εικόνας"...
Στείλε του ένα email,και βλέπεις τι θα σου πει.
Προσωπικά το λευκό της δε θα το χαρακτήριζα πάντως ανεπαρκές...

Εισαι σιγουρος για το Judder? Ακομη και σε συγκεκριμενα DVD που εβλεπα judder στην w4000 στην U10 δεν βλεπω τιποτα...

Για αναλογικα καναλια μιλαμε?

Για νοβα ...
Οπως κι εσυ , ολα απο δορυφορο τα βλεπω

Οι υπόλοιποι χρήστες τι λέτε για το judder???

Μου ακούγεται επιεικώς απαράδεκτο. Θα μείνω με την LCD μου φαίνεται...

Ισοκράτη, πώς είναι δυνατόν να βλέπεις judder σε τηλεοπτικό σήμα PAL;

http://reviews.cnet.com/4520-6029_7-6405160-1.html
http://www.projectorcentral.com/judder_24p.htm

Αν βλέπεις PWΜ στην U, θα βλέπεις και στην Κουρο ακόμη.

Βλεπω τρεμοπαιγμα στην εικονα , πως να το χαρακτηρισω?
Στο taxi girl χθες που εκανα ζαπινγκ και παρατηρησα , οταν επεφτε σε λακουβα το αυτοκινητο , εγω ηθελα δραμαμινες...
Τα σκαλωματα τωρα στην κινηση ειναι αλλο θεμα...
Στα HD δορυφορικα , ολα αυτα τα φαινομενα απλα δεν υπαρχουν...

Βλεπω τρεμοπαιγμα στην εικονα , πως να το χαρακτηρισω?
Στο taxi girl χθες που εκανα ζαπινγκ και παρατηρησα , οταν επεφτε σε λακουβα το αυτοκινητο , εγω ηθελα δραμαμινες...
Τα σκαλωματα τωρα στην κινηση ειναι αλλο θεμα...
Στα HD δορυφορικα , ολα αυτα τα φαινομενα απλα δεν υπαρχουν...

Δεν έχω nova, αλλά από φίλους δεν ακούω κολακευτικά σχόλια...μήπως είναι αισχρή η συμπίεση και φταίει αυτό;;;;

Σε LCD που έχω υπάρχει χαώδης διαφορά ανάμεσα στα αναλογικά...Sky και Alpha σπέρνουν! όλα τα άλα από μέτρια έως φρικτά...

Κρίμα να κατηγορήσουμε την τηλεόραση αν δε φταίει...

Δεν έχω nova, αλλά από φίλους δεν ακούω κολακευτικά σχόλια...μήπως είναι αισχρή η συμπίεση και φταίει αυτό;;;;

Σε LCD που έχω υπάρχει χαώδης διαφορά ανάμεσα στα αναλογικά...Sky και Alpha σπέρνουν! όλα τα άλα από μέτρια έως φρικτά...

Κρίμα να κατηγορήσουμε την τηλεόραση αν δε φταίει...

Το ιδιο σημα παιζει και η Β650 απο τα ιδια καλωδια ...
Οποιος θελει μια αμεση συγκριση ειναι ευπροσδεκτος σπιτι μου ...
Ισως ειναι ευαισθητα τα ματια μου...τι να πω...

Last edited: