Το ιδιο σημα παιζει και η Β650 απο τα ιδια καλωδια ...
Οποιος θελει μια αμεση συγκριση ειναι ευπροσδεκτος σπιτι μου ...
Εκτος και αν εχω τυχει σε προβληματικη τηλεοραση ...
...μου μυρίζει μπαρούτι...
Το ιδιο σημα παιζει και η Β650 απο τα ιδια καλωδια ...
Οποιος θελει μια αμεση συγκριση ειναι ευπροσδεκτος σπιτι μου ...
Εκτος και αν εχω τυχει σε προβληματικη τηλεοραση ...
...μου μυρίζει μπαρούτι...
Τι ακριβώς είναι το PWM noise και πως το αντιλαμβάνεται κάποιoς.....
Το να το τοποθετεί κανείς τις πλάσμα στην κορυφή αξιοπιστίας είναι επίσης αστείο, με δεδομένα τις υψηλές τάσεις που χρειάζονται να οδηγήσουν το πάνελ, και τις συχνότητες που πρέπει να διακόπτονται. Και το πόσο μειώνεται η αξιοπιστία των ηλεκτρονικών όσο αυξάνονται οι συχνότητες και οι τάσεις λειτουργίας δεν είναι κοινό μυστικό...
Συγνωμη η LG δινει στις LED ονομαστικη λειτουργια 30,000 ωρες και η ιδια εταιρεια στις πλασμα της δινει 100,000 ωρες , αν τωρα εσυ εχεις PHD στα ηλεκτρονικα και γνωριζεις οτι εχουν αδικο μπορεις να τους στειλεις email να διορθωσουν τα στοιχεια τους...
Επισης χωρις να το ψαξεις λες οτι δεν ειναι high powered LED...
Αν εχεις εσυ καποια αλλα στοιχεια που να αποδικνυουν οτι δεν ειναι ετσι μπορεις να μας τα αναφερεις...συζητηση κανουμε και υποτειθεται οτι λαμβανουμε υποψην καποια στοιχεια , ουτε τους προφητες ουτε τους μαγους παριστανουμε...η μηπως κανω λαθος?
Solid state devices such as LEDs are subject to very limited wear and tear if operated at low currents and at low temperatures. Many of the LEDs produced in the 1970s and 1980s are still in service today. Typical lifetimes quoted are 25,000 to 100,000 hours but heat and current settings can extend or shorten this time significantly. [30]
The most common symptom of LED (and diode laser) failure is the gradual lowering of light output and loss of efficiency. Sudden failures, although rare, can occur as well.
http://en.wikipedia.org/wiki/LEDLifetime: LEDs can have a relatively long useful life. One report estimates 35,000 to 50,000 hours of useful life, though time to complete failure may be longer. Fluorescent tubes typically are rated at about 10,000 to 15,000 hours, depending partly on the conditions of use, and incandescent light bulbs at 1,000–2,000 hours.
http://www.ledtele.co.uk/ledvslcd.htmlA few other factors are longevity and power consumption. Although there is little history to support LED TVs, LEDs should degrade less over time than standard LCD, with most manufacturers claiming around 100,00 hours for the lifespan.
Αυτο που λες ειναι παραδοξο οταν ειναι ετοιμος να αγορασεις μια τηλεοραση με χιλαδες LED τα οποια θα αναβοσβηνουν συνεχως για ολη την διαρκεια ζωης της τηλεορασης , για να μην βαλω και το ambilight στην εξισωση γιατι πλεον μιλαμε για σιγουρα προβληματικη αξιοπιστια...
Γιώργο μέχρι να βάλεις πλάσμα στο σπίτι σου δεν θα μας καταλάβεις.... και μιλάω γενικά για όλα τα θέματα που ανακύπτουν στις συζητήσεις επί τηλεοράσεων.
Central αν θυμαμαι καλα την Sony 40D3000 δεν εχεις? Νομιζω την ιδια περιοδο την ειχαμε αγορασει , η δικια μου εχει παει στους γονεις μου βεβαια...
Εγω εχω και την 46W4000 και την 50U10 και η διαφορα στην εικονα ειναι μεγαλη , υπερ της U10 φυσικα...ειδικα σε τηλεοπτικο σημα , σε HD και η W ειναι πολυ καλη...
Γιάννη σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι ορατό στο σύνολο της εικόνας δίνοντας μιά πρασινίζουσα χρειά, σαν overall αίσθηση όμως και όχι σαν μέγεθος πιξελ.Θα με τρελάνετε εσείς; Βλέπετε PWM Noise από τη θέση θέασης; :blink:
Τα οποία και αυτά εάν δεν κάνω λάθος έχουν πάλι πράσινη χροιά με την προϋπόθεση ότι λόγο της υψηλότερης φωτεινότητας καλυπτονται περισσότερο.edit: Κατ' αντιστοιχία βέβαια και όλες οι 100/200άρες LCD έχουν overdrive artifacts από την ίδια απόσταση που φαίνεται το PMW Noise...
Οι crt δουλεύαν σε πολύ υψηλότερες τάσεις και με αρκετά μεγάλες συχνότητες και θεωρούνται πιο αξιόπιστες και από τις Plasma και από τις LCD. Πάντως, αν προσέξετε καλά τα εγχειρίδια των κατασκευαστών, οι χιλιάδες ώρες των Plasma/LCD αφορούν τη ζωή του πάνελ σκέτου, χωρίς να υπολογίζουν τον οδηγό του και την τροφοδοσία του...![]()
Αφού έχεις και τις δυο, μήπως να μας έβγαζες μερικές φωτογραφίες να παίζουν τηλεοπτικό δίπλα-δίπλα;![]()
Ελπίζω να μην έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι οποιαδήποτε συσκευή θα κρατήσει τόσο. Ότι και να αγοράσει, πλάσμα, LCD, ένα μικρό ποσοστό θα φτάσει τα 5 χρόνια... Και όλοι ξέρουμε την πιο συχνή βλάβη: τροφοδοτικό και μετά οι οδηγοί των πάνελ...
Οι ώρες που αναφέρονται είναι για εντυπωσιασμό. Αν τις πίστευαν οι εταιρίες θα έδιναν 5-6 χρόνια εγγύηση...![]()
Μάλλον με μπερδέψατε τελικά.....
Αξίζει ή όχι να προχωρήσει κανείς σε αγορά Πλάσμα την δεδομένη χρονική στιγμή με της LCD σχετικά ώριμες και τις LED να ξεκινάνε την σταδιοδρομία τους?
Central αν θυμαμαι καλα την Sony 40D3000 δεν εχεις? Νομιζω την ιδια περιοδο την ειχαμε αγορασει , η δικια μου εχει παει στους γονεις μου βεβαια...
Εγω εχω και την 46W4000 και την 50U10 και η διαφορα στην εικονα ειναι μεγαλη , υπερ της U10 φυσικα...ειδικα σε τηλεοπτικο σημα , σε HD και η W ειναι πολυ καλη...
Τελικά είχα πάει σε Samsung... την 40Μ86 και θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο όχι χειρότερο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.