Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Από 10-12-09 έχουν περάσει περίπου 690 μέρες (περίπου 16.560 ώρες), δηλαδή βλέπεις περίπου 3,7 ώρες/ημέρα....λίγο είναι γι' αυτό δεν έχεις burn in :p

Εγω βλεπω καμια σειρα η ταινια απο media player το βραδυ (1-1.5 ωρα μεγιστο). Η κανα αγωνα το Σαβ/κο.

Τις υπολοιπες ωρες ειναι η γυναικα και τα παιδια που χρησιμοποιουν την τηλεοραση.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Από 10-12-09 έχουν περάσει περίπου 690 μέρες (περίπου 16.560 ώρες), δηλαδή βλέπεις περίπου 3,7 ώρες/ημέρα....λίγο είναι γι' αυτό δεν έχεις burn in :p

Θα γλύστρησε το δάχτυλο στο κομπιουτεράκι μάλλον... :p

6,5 ώρες τη μέρα βγαίνει, πάλι λίγες είναι για burn-in... :flipout: -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Θα γλύστρησε το δάχτυλο στο κομπιουτεράκι μάλλον... :p

6,5 ώρες τη μέρα βγαίνει, πάλι λίγες είναι για burn-in... :flipout: -bye-

Ooooopsss....:slapface:

Πάλι καλά...κοντά έπεσα...:flipout:

Αν σου πω ότι εκείνη την ώρα έκανα διάλειμμα για τσιγάρο από κάτι υπολογισμούς σε ένα προϋπολογισμό έργου 28 σελίδων, θα με συγχωρέσεις? :computer:

Ευτυχώς που συμφωνούμε ότι είναι λίγες οι ώρες για burn in :flipout:

Θα δούμε και φωτογραφίες, όπως ανέβασε και ο JL_?
Μαύρο π.χ. με μεγάλη έκθεση;

εδώ η δική μου στις 2300 και κάτι ώρες...

για σύγκριση έχω δίπλα την οθόνη του iPad

χρόνος έκθεσης 1second, iso100. H κάμερα έχει αποτυπώσει σαφώς περισσότερο φως από το μάτι.

Πάντως το μαύρο είναι επιπέδου ipad... :smile:

Αυτή η οριζόντια μπάρα στο κάτω μέρος, είναι επίσης IR;

Πάντως το μαύρο είναι επιπέδου ipad... :smile:

Αυτή η οριζόντια μπάρα στο κάτω μέρος, είναι επίσης IR;

ναι..λίγο καλύτερο απο το iPad για την ακρίβεια και σίγουρα όχι αυτό που ήταν παλιά!

να κάνω και μία μέτρηση-της-πλάκας:

σύμφωνα με το anandtech, η οθόνη του iPad στο 50% ,όπως βρίσκεται και στην φωτό μου, είναι το μαύρο στα 0.2nits. Η U10 δίπλα, πρέπει να είναι πολύ κοντά σε αυτή την τιμή.

η οριζόντια μπάρα είναι από το MW2 και φεύγει με λίγο anti-IR ακόμα... με το μάτι δεν φαίνεται. Η τηλεόραση ,παρόλλο το αρκετό PS3 δεν έχει ίχνος burn-in.
(anti-IR έχω να τρέξω κανα χρόνο βασικα!)

ναι..λίγο καλύτερο απο το iPad για την ακρίβεια και σίγουρα όχι αυτό που ήταν παλιά!

να κάνω και μία μέτρηση-της-πλάκας:

σύμφωνα με το anandtech, η οθόνη του iPad στο 50% ,όπως βρίσκεται και στην φωτό μου, είναι το μαύρο στα 0.2nits. Η U10 δίπλα, πρέπει να είναι πολύ κοντά σε αυτή την τιμή.

Aυτό είναι λίγο περιέργο, Σάκη... Αρχικά σκέφτηκα να σε ρωτήσω αν είναι σωστά ρυθμισμένη η φωτεινότητα, αλλά μετά θυμήθηκα ότι έχεις πειράξει και τις τάσεις εσύ ("pot-tuning")... :chinscratch:

Η τηλεόραση, κανονικά, από τις 2000 ώρες κι έπειτα, σταθεροποιείται στα ~0,06 cd/m2 για σήματα 24Hz και στα ~0,075 cd/m2 για σήματα 60Hz (πιθανώς αρχίζει και μία πολύ αργή πτωτική τάση στη συνέχεια, αλλά αυτό μένει να μετρηθεί ακόμα για τις 10άρες - έχει επιβεβαιωθεί σε προηγούμενες γενιές).

Ενδεικτικά, δες και τη δικιά μου στα ISO100 με 1 sec έκθεση στις 2420 ώρες:

DSC02511.jpg

Γιάννη το pot το τσίμπισα λίγο και στην ουσία δεν έκανε πολλά πράγματα...πάντως δεν αν συγκρίνω με την φωτογραφία που έβγαλα στo 1sec δεν πρέπει να έχουμε μεγάλη διαφορά.

η δική μου ,αν κρίνω κ απο το ledaki του power πρέπει να είναι λίγο πιο φωτεινή, την εχω βγάλει με f2.0. μπορείς να δείς το f της φωτο σου?

iso100, 1sec, f2.0
screenshot2011110122302.png

Last edited:
f2.8 είναι η δικιά μου, οπότε είμαστε στα ίδια (τσάμπα το pot-tuning :aetsch: )...

Άρα, μάλλον το iPad σου παίζει στην περιοχή του 0,09-0,13... :p

Χρειαζόμαστε όργανο... :flipout:

f2.8 είναι η δικιά μου, οπότε είμαστε στα ίδια (τσάμπα το pot-tuning :aetsch: )...

Άρα, μάλλον το iPad σου παίζει στην περιοχή του 0,09-0,13... :p

Χρειαζόμαστε όργανο... :flipout:

χαχα, άντε βρές άκρη τώρα!! πρέπει να έχω το πρώτο iPad με τόσο καλό μαύρο!!! :laugh:

κανείς εδώ κοντά με όργανο για μετρησούλα!?!?

χαχα, άντε βρές άκρη τώρα!! πρέπει να έχω το πρώτο iPad με τόσο καλό μαύρο!!! :laugh:

κανείς εδώ κοντά με όργανο για μετρησούλα!?!?

Aν δεν με απατά η μνήμη μου, κυκλοφορούσαν σε κάποια στιγμή κάτι φήμες πως μερικές παρτίδες iPad 1ης γενιάς, είχαν κατασκευαστεί με οθόνες S-PVA της Samsung, αντί για τις κλασσικές S-IPS της LG... Βρε, λες; :chinscratch:

:flipout:

edit:

LG Display shipped up to 700,000 9.7-inch panels for iPad in April-May, up from 470,000 units in March and 300,000 units in February. Samsung started shipping iPad panels in April, with shipments increasing to 100,000 units in May, the market sources said. Samsung's iPad panel shipments are expected to reach 300,000-500,000 in July, the sources added.

http://www.digitimes.com/news/a20100625PD207.html

Last edited:
Οταν τραβαει το καλωδιο του ρευματος απο την πριζα, το κοκκινο φωτακι αργει να σβησει... Εχει καποια μπαταρια, ή καποιο προστατευτικο ρευματος η TV? Κατα κυριο λογο με ενδιαφερει επειδη στις περιοχες εδω πεφτουν τα ρευματα λογω καποια βλαβης μην τυχον και μου καψει τπτ. Απλως θα θελα να ξερα αν εχει καποια ενσωματωμενη προστασια απο υποταση, υπερταση βραχυκυκλωματα κτλ.