Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Με ρύθμιση "Ισπανία"

imag0072b.jpg

imag0073q.jpg

imag0074t.jpg

Το μόνο που δεν είμαι σίγουρος ακριβώς είναι που μου βγάζει το μήνυμα "Η εγκατάσταση του Guide Plus δεν έχει ολοκληρωθεί, παρακαλώ εκτελέστε" κτλ κτλ ενώ το πρόγραμμα μου το βγάζει κανονικά. :BDGBGDB55:

-----------------------------------------------UPDATE περί Digea-----------------------------------------------

Aπό κάποιες πρώτες δοκιμές μελών της Θεσσαλονίκης στην U10 έχουμε τα εξής, που μάλλον ισχύουν και για όλες τις Panasonic του 2009 με mpeg4:

1) Με χώρα εγκατάστασης Ελλάδα, η τηλεόραση βλέπει κανονικά τα κανάλια της Digea, μέσω της επιλογής "εισαγωγή HD καναλιών". Απλώς δεν λειτουργεί ο ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG).

2) Mε χώρα εγκατάστασης Ισπανία, η τηλεόραση βρίσκει τα κανάλια της Digea και στην αυτόματη αναζήτηση, ενώ και ο ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG) λειτουργεί κανονικά.

3) Με χώρα εγκατάστασης Σουηδία, όπως είχε δοκιμαστεί στην Κόρινθο, η τηλεόραση βλέπει τα κανάλια της Digea, αλλά δεν βλέπει τα mpeg2 της EPT.

-----------------------------------------------UPDATE περί Digea-----------------------------------------------

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Με ρύθμιση "Ισπανία"

Το μόνο που δεν είμαι σίγουρος ακριβώς είναι που μου βγάζει το μήνυμα "Η εγκατάσταση του Guide Plus δεν έχει ολοκληρωθεί, παρακαλώ εκτελέστε" κτλ κτλ ενώ το πρόγραμμα μου το βγάζει κανονικά. :BDGBGDB55:

Αυτό το μήνυμα στο Guide plus + το βγάζει και με εγκατάσταση Γερμανία, αλλά απ' ότι είδα δεν επηρεάζει την λειτουργία του.

Μια ερώτηση βρε παιδιά. Συγνώμη προκαταβολικά, αλλά στο θέμα TV δεν είμαι ακόμα αρκετά "ψαγμένος"...

Πήγα χθες στο Πλαίσο του Mall όπου δυστυχώς δεν την είχαν διαθέσιμη. Μου είπε ο (ευγενέστατος) υπάλληλος ότι ίσως γίνει σύντομα νέα παραλαβή.
Ωστόσο, μου αντιπρότεινε με μία (πολύ καλή) προσφορά στην τιμή την 42S10 λέγοντάς μου ότι είναι νεότερη και ελαφρώς καλύτερη από τη 42U10. Είναι έτσι τα πράγματα;
Να προχωρήσω ή να ψάξω αλλού για την U10 για την οποία έχω ήδη πεισθεί από τους φίλους εδώ ότι είναι εξαίρετο value for money;

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Μια ερώτηση βρε παιδιά. Συγνώμη προκαταβολικά, αλλά στο θέμα TV δεν είμαι ακόμα αρκετά "ψαγμένος"...

Πήγα χθες στο Πλαίσο του Mall όπου δυστυχώς δεν την είχαν διαθέσιμη. Μου είπε ο (ευγενέστατος) υπάλληλος ότι ίσως γίνει σύντομα νέα παραλαβή.
Ωστόσο, μου αντιπρότεινε με μία (πολύ καλή) προσφορά στην τιμή την 42S10 λέγοντάς μου ότι είναι νεότερη και ελαφρώς καλύτερη από τη 42U10. Είναι έτσι τα πράγματα;
Να προχωρήσω ή να ψάξω αλλού για την U10 για την οποία έχω ήδη πεισθεί από τους φίλους εδώ ότι είναι εξαίρετο value for money;

http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1051786&postcount=7

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Και οι δυο μοντελα 2009 ειναι , η U10 μαλιστα κυκλοφορησε στην Ελλαδα πριν 2 μηνες ενω η S10 απο περυσι τον Απριλιο...

Η κυρια διαφορα ειναι στον αριθμο των HDMI (2 αντι για 3) και την θυρα VGA...

Aπό κάποιες πρώτες δοκιμές μελών της Θεσσαλονίκης στην U10 έχουμε τα εξής, που μάλλον ισχύουν και για όλες τις Panasonic του 2009 με mpeg4:

1) Με χώρα εγκατάστασης Ελλάδα, η τηλεόραση βλέπει κανονικά τα κανάλια της Digea, μέσω της επιλογής "εισαγωγή HD καναλιών". Απλώς δεν λειτουργεί ο ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG).

2) Mε χώρα εγκατάστασης Ισπανία, η τηλεόραση βρίσκει τα κανάλια της Digea και στην αυτόματη αναζήτηση, ενώ και ο ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG) λειτουργεί κανονικά.

3) Με χώρα εγκατάστασης Σουηδία, όπως είχε δοκιμαστεί στην Κόρινθο, η τηλεόραση βλέπει τα κανάλια της Digea, αλλά δεν βλέπει τα mpeg2 της EPT.

Εδω εχω προβλημα σημερα τα ξημερωματα εδωσα Σουηδια και μου εβγαλε τα καναλια της digea αλλα οχι τις ΕΡΤ .
Μεχρι εδω καλα διαβασα πως πρεπει να βαλω Ισπανια η Ελλαδα και λεω θα το δοκιμασω το μεσημερι αλλα τιποτα δοκιμασα γερμανια ισπανια σουηδια ελλαδα τιποτα παιδια δεν μπορω να τα πιασω ενω το βραδυ τα επιανα κανονικα τωρα τιποτα μονο αυτα που επιανε πριν ειμαι στα γιαννιτσα 50 χιλιομετρα απο θεσ/ικη τι μπορει να φταιει .
οσο για την τηλεοραση ειμαι πολυ ευχαριστημενος παιζει ολη μερα σχεδον απο ταινιες μεχρι ps3 ευχαριστο πολυ που με βοηθησατε να την διαλεξω

Σημειωτέον βάζοντας χώρα Ισπανία, Γερμανία,
βλέπουμε και την αντίστοιχη ώρα...:(
Όταν θα ξεκινήσει κανονικά η Digea
θα πρέπει να μιλήσουμε Intertech.
Eίναι μ@μ@κί@.

Last edited by a moderator:
τελικα σημερα τα ξημερωματα θα ξεκινηση η ψηφιακη τηλεοραση στην θεσ/ικη τσαμπα παιδευμουν το μεσημερι .
Γιαννη εχεις δικιο υπομονη

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Πρώτη φορά μετέχω ενεργά στο φόρουμ, αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Αφορμή φυσικά η απόκτηση και από μένα της ...σχεδόν θρυλικής πλέον 42u10. :award:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με παρακινήσατε να εμπιστευτώ την κρίση σας και να ξεκαθαρίσω τελικά τα κριτήρια επλογής τηλεόρασης που με οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή. Ειδικά τον φίλο samniotis, αφού επικαλέστηκα τη "γνωριμία μας" για να πετύχω την τιμή ων 500 ευρώ από το Πλαίσιο Ευκαρπίας.:shakehands:
Παρότι ακόμα δεν έχω καν ανοίξει τη συσκευασία της τηλεόρασης και ξέρω ότι προτρέχω, θα ήθελα να μάθω τις ρυθμίσεις που βρήκατε ως βέλτιστες για την καθημερινή χρήση της τηλεόρασης

Χαίρομαι που βοήθησα!Καλό ξεπακετάρισμα και καλό στρώσιμο!
Αφού είμαστε και γείτονες, ότι χρειαστείς πές μου ( και γώ φρέσκος είμαι στο άθλημα άλλα με αρκετή όρεξη για ψάξιμο :music-smiley-005: )

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.

Υπάρχει η 42 ετοιμοπαράδοτη κάπου; Δεν πρόλαβα όλη την εβδομάδα να πάω και θέλω να πάω σήμερα μετά το μεσημέρι. Άκουσα ομως ότι το πλαίσιο για παράδειγμα στο mall δεν την έχει

Υπάρχει η 42 ετοιμοπαράδοτη κάπου; Δεν πρόλαβα όλη την εβδομάδα να πάω και θέλω να πάω σήμερα μετά το μεσημέρι. Άκουσα ομως ότι το πλαίσιο για παράδειγμα στο mall δεν την έχει

Πηρε μια ο κουμπαρος μου πριν 3 η μερες απο τον Κοσμα (στοα Φεξη)
Φευγουν σαν τις φετες του τοστ !-bye-