Αν βλεπεις κατι με υποτιτλους μπορεις προσωρινα να γυρισεις σε πληρη καλυψη οθονης και μετα σε ζοομ παλι...
+ 10000Το εχω πει οτι καθε σπιτι πρεπει να εχει μια κυρια τηλεοραση (πλασμα) για BR , τηλεοπτικο και μια βοηθητικη (LCD) για gaming , monitor κτλ.
Κάποιες TV σε φάση zoom σου επιτρέπουν να διαλέξεις το τμήμα της οθόνης που θα κρύβεται. Η U10 δεν έχει αυτή τη δυνατότητα;.Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν μπορώ να κάνω κάτι με τους υπότιτλους γιατί όταν είναι στο μεγέθυνση 1 δεν μπορώ να δω την δεύτερη σειρά των υποτίτλων ούτε από τηλεοπτικό ούτε από NOVA.….
Κάποιες TV σε φάση zoom σου επιτρέπουν να διαλέξεις το τμήμα της οθόνης που θα κρύβεται. Η U10 δεν έχει αυτή τη δυνατότητα;
Δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης των υποτίτλων σε λειτουργία zoom.
Κάποιες TV σε φάση zoom σου επιτρέπουν να διαλέξεις το τμήμα της οθόνης που θα κρύβεται. Η U10 δεν έχει αυτή τη δυνατότητα;
Λογικα η τιμη της 42U20 θα ειναι γυρω στα 600 ευρω...λιγο πανω απο οσο εχει η 42U10 τωρα δηλαδη....
Αμα ειναι ετσι τοτε θα περιμενω περιμενα ηδη τοσο καιρο ας περιμενω λιγο παραπανω να παρω κατι ακομα καλυτερο.Σε ευχαριστω πολυ για μια ακομα φορα φιλε Υperion μηπως εχεις καμια πληροφορια ποτε θα ερθουν στα ελληνικα καταστηματα?:ernaehrung004::ernaehrung004:
Φίλε μου ακόμα το παλεύεις έτσι;; Αν δεν βιάζεσαι περίμενε αλλά δεν θα περιμένεις 1-2 μήνες γιατί λογικά θα περιμένεις και λίγο παραπάνω για να δεις εντυπώσεις της τηλεόρασης από άλλους (εκτός αν θες να είσαι εσύ από τους πρώτους που τις εντυπώσεις θα κοιτούν οι άλλοι)… Πάντως δεν πιστεύω να έχει και τίποτα τρελό η καινούργια παραπάνω απ’ την τωρινή. Βέβαια γνώμη μου είναι αυτή και δεν είμαι και γνώστης……οπότε ότι και να κάνεις πιστεύω ότι θα είναι το τέλειο για σένα.!! Εγώ πάντως με 870 την 50U δεν την άφησα…. :BDGBGDB55:
Καλησπέρα. Πήγα λοιπόν σε ένα κατάστημα και έπιασα από πίσω μία 50άρα plasma άλλης μάρκας. Και όχι μόνο δεν ψηνόταν αλλά το χέρι το ακουμπούσα επάνω για όση ώρα ήθελα. Απλά ήταν ζεστή. Να σημειώσω ότι πήγα στις 18.30 και ο πωλητής την είχα ανοιχτή από το πρωί!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.