Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Αν βλεπεις κατι με υποτιτλους μπορεις προσωρινα να γυρισεις σε πληρη καλυψη οθονης και μετα σε ζοομ παλι...

Καλά το λέει ο Γιάννης...:a0210:

...δεν είναι η ενδέκατη εντολή το 'στρώσιμο'...

...και καμιά αμαρτία που και που δεν κάνει κακό...:flipout:

Αν βλεπεις κατι με υποτιτλους μπορεις προσωρινα να γυρισεις σε πληρη καλυψη οθονης και μετα σε ζοομ παλι...

Να σαι καλά, θα το δοκιμάσω κ ετσι και βλέπουμε!! Πάντος φίλε μου είχες δίκιο, δεν είναι μεγάλη με τίποτα.....:a0210:

Το εχω πει οτι καθε σπιτι πρεπει να εχει μια κυρια τηλεοραση (πλασμα) για BR , τηλεοπτικο και μια βοηθητικη (LCD) για gaming , monitor κτλ.
+ 10000
αυτο ηδη ξεκινησα να κανω
θα παρω στο σαλονι μια LCD 32'' για τα πιτσιρικια και την συζυγο να την λιωνουν 15 ωρες την μερα
και εχω ηδη παρει την U10 στην κρεβατοκαμαρα να απολαμβανω με την υσηχια μου ταινιες
οχι θα κατσω να σκασω χιχιχιχι

.Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν μπορώ να κάνω κάτι με τους υπότιτλους γιατί όταν είναι στο μεγέθυνση 1 δεν μπορώ να δω την δεύτερη σειρά των υποτίτλων ούτε από τηλεοπτικό ούτε από NOVA.….
Κάποιες TV σε φάση zoom σου επιτρέπουν να διαλέξεις το τμήμα της οθόνης που θα κρύβεται. Η U10 δεν έχει αυτή τη δυνατότητα;

Κάποιες TV σε φάση zoom σου επιτρέπουν να διαλέξεις το τμήμα της οθόνης που θα κρύβεται. Η U10 δεν έχει αυτή τη δυνατότητα;

Απ'ότι καταλαβαίνω:
Δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης των υποτίτλων σε λειτουργία zoom.

δεν την έχει!

Αυτο το κανει η Sony που εχω , πατωντας τα βελακια στο χειριστηριο κινειται η εικονα πανω-κατω...δυστυχως η Panasonic δεν το κανουν...

Παιδια καλημερα για αλλη μια φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας οπως εχω ξανααναφερει παρηγγειλα απο expert(αναφερω την εταιρεια οχι για λογους διαφημισης αλλα για να τους κραξω δημοσια) την P42U10 με παραδοση σε 5 μερες περιπου.

Πριν απο 2 μερες επειδη δεν ειχε ερθει ακομα πηγα ρωτησα και επειτα απο επικοινωνια με την κεντρικη αποθηκη μου ειπαν οτι η τηλεοραση εχει φυγει με την μεταφορικη και θα μου ερθει το πολυ σε 2 μερες.

Σημερα πηγα και αφου μιλησαν παλι με αποθηκη τελικα εμαθαν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα μοντελα και θα παραλαβουν καινουρια σε καμια 10αρια μερες οποτε εμενα θα μου ερθει περιπου σε 2 βδομαδες.Φυσικα και ακυρωσα την παραγγελια.Το καταστημα ειναι απλα απαραδεκτο.Ετσι μου μπηκε στο μυαλο η ιδεα να περιμενω τις καινουριες του 2010 ετσι λοιπον θελω να μου πειτε οταν θα ερθουν ποσο υπολογιζετε με βαση την εμπειρια να κανει η 42U του 2010?

Η αλλη λυση που εχω ειναι να ψαξω για καποιο καταστημα που να την εχει στοκ αλλα εδω πανω (Αλεξανδρουπολη) λιγο δυσκολο.Δεκτες ολες οι γνωμες και συγγνωμη για το κουραστικο μηνυμα απλα νομιζω οτι επρεπε να προειδοποιησω για το εν λογω καταστημα.

Λογικα η τιμη της 42U20 θα ειναι γυρω στα 600 ευρω...λιγο πανω απο οσο εχει η 42U10 τωρα δηλαδη....

Αμα ειναι ετσι τοτε θα περιμενω περιμενα ηδη τοσο καιρο ας περιμενω λιγο παραπανω να παρω κατι ακομα καλυτερο.Σε ευχαριστω πολυ για μια ακομα φορα φιλε Υperion μηπως εχεις καμια πληροφορια ποτε θα ερθουν στα ελληνικα καταστηματα?:ernaehrung004::ernaehrung004:

Λογικα αρχες-μεσα Μαρτιου θα εμφανιστουν οι νεες Panasonic...καθε χρονο τετοια εποχη τις βλεπουμε...

Βεβαια οι 3d θα αργησουν λιγο (μαλλον καλοκαιρι) αλλα εμας δεν μας απασχολει αυτο...

Αμα ειναι ετσι τοτε θα περιμενω περιμενα ηδη τοσο καιρο ας περιμενω λιγο παραπανω να παρω κατι ακομα καλυτερο.Σε ευχαριστω πολυ για μια ακομα φορα φιλε Υperion μηπως εχεις καμια πληροφορια ποτε θα ερθουν στα ελληνικα καταστηματα?:ernaehrung004::ernaehrung004:

Φίλε μου ακόμα το παλεύεις έτσι;; Αν δεν βιάζεσαι περίμενε αλλά δεν θα περιμένεις 1-2 μήνες γιατί λογικά θα περιμένεις και λίγο παραπάνω για να δεις εντυπώσεις της τηλεόρασης από άλλους (εκτός αν θες να είσαι εσύ από τους πρώτους που τις εντυπώσεις θα κοιτούν οι άλλοι)… Πάντως δεν πιστεύω να έχει και τίποτα τρελό η καινούργια παραπάνω απ’ την τωρινή. Βέβαια γνώμη μου είναι αυτή και δεν είμαι και γνώστης……οπότε ότι και να κάνεις πιστεύω ότι θα είναι το τέλειο για σένα.!! Εγώ πάντως με 870 την 50U δεν την άφησα…. :BDGBGDB55:

Φίλε μου ακόμα το παλεύεις έτσι;; Αν δεν βιάζεσαι περίμενε αλλά δεν θα περιμένεις 1-2 μήνες γιατί λογικά θα περιμένεις και λίγο παραπάνω για να δεις εντυπώσεις της τηλεόρασης από άλλους (εκτός αν θες να είσαι εσύ από τους πρώτους που τις εντυπώσεις θα κοιτούν οι άλλοι)… Πάντως δεν πιστεύω να έχει και τίποτα τρελό η καινούργια παραπάνω απ’ την τωρινή. Βέβαια γνώμη μου είναι αυτή και δεν είμαι και γνώστης……οπότε ότι και να κάνεις πιστεύω ότι θα είναι το τέλειο για σένα.!! Εγώ πάντως με 870 την 50U δεν την άφησα…. :BDGBGDB55:

Ναι φιλε εχεις δικαιο και εγω διαβασα καποια πραγματα στο αλλο νημα Panasonic TV 2010 Line up και κατεληξα στο συμπερασμα οτι τουλαχιστον 2 μηνες θα πρεπει να περιμενω για να κανω σιγουρη αγορα και ειναι πολυς χρονος.Ετσι δεν κρατηθηκα και την παρηγγειλα απο αλλο καταστημα στα 599 που τουλαχιστον υπαρχει σιγουρα διαθεσιμη...btw καλοριζικη η 50αρα καλες και απροβληματιστες θεασεις ευχομαι φιλε μου:tee::tee::tee:

Καλησπέρα. Πήγα λοιπόν σε ένα κατάστημα και έπιασα από πίσω μία 50άρα plasma άλλης μάρκας. Και όχι μόνο δεν ψηνόταν αλλά το χέρι το ακουμπούσα επάνω για όση ώρα ήθελα. Απλά ήταν ζεστή. Να σημειώσω ότι πήγα στις 18.30 και ο πωλητής την είχα ανοιχτή από το πρωί!!!

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Κατά πάσα πιθανότητα θα την παραγγείλω την panasonic. Ήσανα πολύ εξυπηρετικοί που απαντήσατε αμέσως:2thumb22sup:

Καλησπέρα. Πήγα λοιπόν σε ένα κατάστημα και έπιασα από πίσω μία 50άρα plasma άλλης μάρκας. Και όχι μόνο δεν ψηνόταν αλλά το χέρι το ακουμπούσα επάνω για όση ώρα ήθελα. Απλά ήταν ζεστή. Να σημειώσω ότι πήγα στις 18.30 και ο πωλητής την είχα ανοιχτή από το πρωί!!!

Και να φανταστεις οτι η U10 ειναι ακομη πιο "κρυα" απο αυτο που επιασες...

Να ρωτησω λιγο το εξης. Ετσι και χρησιμοποιησω την οθονη σαν secondary monitor του PC, Και απο τις ιδιοτητες της καρτας γραφικων δωσω αναλυση 1280x720 τοτε το Upscale σε fullHD το αναλαμβανει ο εσωτερικος Upscaler της οθονης, ή μπορει να αντιληφθει η καρτα γραφικων του υπολογιστη πως το Μονιτορ στο οποιο προβαλεις δεν αντιστοιχει αυτη η αναλυση και γινεται απο την μερια του υπολογιστη το Upscale?

Ο λογος που ρωταω, ειναι διοτι υποθετω πως η ιδια η οθονη θα κανει πολυ καλο upscale απο το software upscale ενος υπολογιστη ή μιας καρτας γραφικων. σωστα?

Οποιος γνωρισει ας τεκμηριωσει παρακαλω τι πραγματικα ισχυει εδω περα.