Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το Hitech στο τελευταίο συγκριτικό με 40/42" τηλεοράσεις, απένειμε τιμητική διάκριση στην U20: την έβγαλε πρώτη... από το τέλος. Την πέρασε ακόμα και η φίλιπς 5605, που φιγουράρει στην προ-τελευταία θέση......

Α! Καλά, αυτοί έχουν ξεφύγει τελείως. Που είδαν την 5605 καλύτερη απ' την U20; Η εικόνα της 5605 δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια....... :flipout:

Πήρα τηλέφωνο και άφησα κι εγώ τα στοιχεία μου. Πολύ ευγενικός ο κύριος. Θα ενημερώσει (αν γίνει τίποτα που δεν το πιστεύω βέβαια!).

Τώρα για το Hi-Tech, όταν διάβασα στο τρέχων τεύχος το review της U20 μόλις την είχα παραλάβει και την είχα στο κουτί μπροστά μου! Σκέφτηκα ότι έκανα μ...κια που την αγοράσα, αλλά μετά φυσικά αναθεώρησα!

Ακομη με το Hali-Tek ασχολειστε?

Οι βαθμολογιες στο περιοδικο αυτο βγαινουν εδω και χρονια με συνδυασμο κληρωσης και εντολης απο το τμημα διαφημισεων.

Άσχετο, αλλά προσπάθησα να δω το νησί στην U20. Δεν τα κατάφερα. Απαιτεί πλήρη συσκότιση...
Από περιέργεια, πώς το βλέπετε οι υπόλοιποι; Έτσι όπως είναι γυρισμένο, φαίνεται στην δική σας U20;
Με true cinema, αντίθεση στο 50, και μόλις ανάψει το φως δεν φαίνεται τίποτα...
Μόνο με κλειστό φως φαίνεται... :tdown:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άσχετο, αλλά προσπάθησα να δω το νησί στην U20. Δεν τα κατάφερα. Απαιτεί πλήρη συσκότιση...
Από περιέργεια, πώς το βλέπετε οι υπόλοιποι; Έτσι όπως είναι γυρισμένο, φαίνεται στην δική σας U20;
θέλει να έχεις σήμα καμπάνα αλλιώς χάνει πολύ.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

θέλει να έχεις σήμα καμπάνα αλλιώς χάνει πολύ.

Ψηφιακά το πιάνω, μια χαρά είναι το σήμα. Η τηλεόραση μας τα χαλάει λίγο...

[Πόσο άτυχος είμαι τελικά... Είπα να πάρω και εγώ μια πλάσμα, και επέλεξα την φετινή χρονιά να την αγοράσω... :bigcry:]

Εγώ απο πλευράς φωτεινότητας δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Με όλα τα φώτα του σαλονιού ανοιχτά και τα είναι υπέρ-φωτεινή η τηλεόραση. Εκεί που με ζορίζει είναι σε πολύ απότομη κίνηση και γράμματα να τρέχουν.
Ρυθμίσεις Δυναμική,αντίθεση 50 , φωτεινότητα 0 , χρώμα 30 ,οξύτητα 1

Εγω δεν μπορω να πω τιποτε αλλο και βεβαια χωρις να διαφωνω μαζι σου.Ισως μου εδωσαν αλλο μοντελο με την σταμπα της U20. Απο την αρχη παει ρολοι.....
Βαγγελης..............

Με τι ρυθμίσεις;
Δεν ξερω εαν ρωτας εμενα αλλα εγω ειμαι ενας απλος χρηστης. Ετσι σε οποαδηποτε ρυθμηση την βαλω μου τα δειχνει σωστα. Βεβαια αλλαζουν τα χρωματα και η φωτεινοτητα.
Και η κινηση σωστη. Βλεπω απο το απολυτο Player/XBMC σε 720 και 1080 Ματροσκες και τοτε εχουμε γιορτη.
Αυτα...........
Βαγγελης

Καλησπέρα, ένας φίλος μου αγόρασε πρόσφατα την 5u20. Αν και το έψαξα λίγο στο νήμα δεν βρήκα κάποιες στάνταρ ρυθμίσεις για calibration. Γνωρίζει μήπως κάποιος τις βασικές ρυθμίσεις ;

παιδιά g20 42" ή u20 50" (τη θέλω για να παίζω και ps3 άρα θέλω μικρό input lag)αν μπορείτε να μου πείτε και τις διαφορές είμαι κομπλέ

Τελικά σήμερα αξιώθηκα να πάρω και εγώ τηλέφωνο στην intertech (αφου κατάφερα να βρώ και την απόδειξη..). Απο οτι φαινεται στην intertech εχει γινει θέμα αφου κατευθείαν αφήνεις ονομα-τηλεφωνο και κατόπιν επικοινωνούν αυτοί μαζί σου. Νομίζω έχει γίνει μειζον θεμα εκει πάντως. Για να δούμε...

Λέτε να πάρω και εγώ στην intertech;
Έλεγα να περιμένω τις όποιες εξελίξεις και μετά να πάρω..
Αλλά πιστεύω οτι το πιο πιθανό είναι να μας προτείνουν επιστροφή χρημάτων που δεν έχει νόημα.

Κανένα νέο από Intertech? Μήπως να αρχίσουμε να τους ενοχλούμε πάλι? Θα έρθουν τα Χριστούγεννα και δε θα έχουμε πάρει απάντηση...

εμένα μου είχαν πει "ή αυτή ή την άλλη βδομάδα θα έχουμε την τελική απάντηση" και απο τότε έχει περάσει κανας μήνας...

Φαντάζομαι δε θα έχουν κι αυτοί κάποια απάντηση γιατί όλο και με κάποιον θα επικοινωνούσαν, αλλα μου κάνει εντύπωση που άργησαν τόσο πολύ...

Καλησπέρα παιδιά.Χρειάζομαι τα φώτα σας...Αγόρασα ένα καλώδιο DVI-->HDMI για να συνδέσω το pc μου με την 42U20.Ενώ την αναγνωρίζει κανονικά μου κόβει την εικόνα,σαν να είναι πολύ stretched, με αποτέλεσμα τα desktop icons που είναι αριστερά να μη φαίνονται ολόκληρα, η toolbar επίσης να μη φαίνεται ολόκληρη και όταν ανοίγω κάποιο παράθυρο να μη φαίνονται τα minimize-maximize buttons.Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ windows 7 ultimate 32 bit και nvidia 8800 gts σε διάταξη sli.Καμιά ιδέα?Ευχαριστώ προκαταβολικά.